C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wolwarine
Na mivan a c&c-vel hep ??

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Sephi
Ja ja! Szerdara igerik a warezosok! Ami aszt jelenti hogy jovo hetvegen nem alszok😊))

Haverel mar meg van beszelve a lan!

Lejon az elso CD mar lehet majd jaccani szerintem😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

1hét múlva sztem már nyomni fogjuk.

Sephi
Hat en tuti csak a Single Playert jaccom majd es neha neha lan multi lesz de semmi egyeb 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo de ahoz hogy tudgyunk majd multiba jaccani mindekinek eredeti kell hogy legyen es azt en nem varom meg😊 ISO rulz. Single rulz oszt kisz.

Multy beta

Blasta
Tehát csak egy multi demót????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ja a Multyt.

Blasta
Elképzelhetõ, hogy láttam már egy listán fenn a tört verziót???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

M@TriX
Aztán nehogy az legyen, mint a tömörítet fájloknál. 😊 az elsõ és az utolsó lemezt kéri be. 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sephi
Hey!! Nem is vagy te hulye!! Tenyleg vazz!!😊))

Ember koszonom ezzel most tok jo kedve deritettel😊 Csak majd jo lesz megtudni melyiken lesz az Install 😊

mé lenne kinzás letölteni ?? letöltöd az 1-s cd-t aztán amig töltöd a többit, addig nyomulsz vele
Sephi
Nem baj az is tuti meglesz.

Az Age Of Mytologie es a Sim City 4 hez is bonus cd-et ajanlotak es vegul azokat is le lehetett tolteni 😊

Sephi
Ha tudok majd irok oksa?

Egyebkent a jatek kb 4 Cd lesz baz.

Azert gondolom igy mert ugye minden fajnak egy CD es + Install.

Jaj meg ha meg is jelenik valami kinzas lesz letolteni😞

HA Fennlesz warezon lécci cimet majd adj ok?

Sephi
Szal roviden a jatek warez ISO-ja ket het mulva igerik. Ami gep kell hozza nem tudom de nekem a MP Test egy

1600 XP+ , 256 DDram , G3 Ti200 128DDram

on akadas nelkul ment.

Mind a harom fajt kiprobaltam es remekul debutalt mind😊

c&c key generatorom van.

CD-Key nemjó.
Akármit riok be.
Hogytok 1jó CD-Keyt szerezni azonnal ingyen?

Nem megy.SIman a CD-keyel van baja.
Azzal a Ip-Toolsal meg nemtod connectolni az EA ONlinere.Mit tegyek hogy tudjak gamelni?

ÉS crackel menne?

Hi,
Szerintem az sovany lesz!:-)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

M@TriX
Már aranyon van a full, szerintem nem érdemes görcsölni vele. Persze ahogy gondolod...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Timber
milyen vas kell neki?

egy P3-933/128Ram/GeF2MX400 eleg neki?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Sephi
Stop! A Warforge mar nem adja ki a servert publikusan mert felbasztak az agyukat a kovetelozok😊

Nem is baj mert mar csak ket het es jon a gama! Majd akkor lanozunk!

artschi
Ma lett arany a Gamestar szerint!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Polcat
AnarchoiD
Command.and.Conquer.Generals.closed.BETA.MP.Test

install vegigmegy , fomeuig jo, megy a hatter animacio (enginevel) csak multi/online valaszthato .. van valakinel krakk ? hogy menjen multi network akar ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Engem meg a demo verzió érdekel! mindig szokott leni demó!
lassan itt a full verzió!
Sephi
Jatszom az eszem? ember ha nekem nem teccik en leirom a velemenyemet baszad.

Es baszad en nem mondtam nektek hogy gyertek oda es haverkodjatok veluk? Ha nem irtam volna le bake! Dahat elmagyaraztam! nekem miert sikerult? Mert ott ultem egesz nap azaz ott volt a nickem es neha neha este beszoltam parat. De orujel koma mert mar en nekem sincs hozajuk accom. Mondjuk nem is erdekel. Megvarom a fullt de nem leszek oda a multiert ha az olyan lesz. Mintha Swine-t jaccanek multiba baz. Tenyleg uncsi.

Polcat
Látom már te is leszarsz mindent csak legyen meg a warforge hehe rulz...
Sephi
Mindegy hagyad...

Polcat
De most akkor tényleg nem magyar tanítatású vagy, vagy csak mi lenne ha ...
De egyébként meg nem tudom miért kell kiakadni a rossz helyes íráson ?? MINDENKI ÚGY ÍR AHOGY AKAR ÉS TUD...Ha nem teccik ez valakinek ne olvassa el

ennyi...
Sephi
te mondok en neked valamit jo?

Arra nem gondoltal hogy lehet nem magyarorszagon jartam ki a 8 altalanost hanem nemetbe?

Eletemben nem tanultam magyar helyesirast edes baratom hanem atvettem chatekbol es mas mas olvasmanyokbol ugyhogy ne ad it az okos embert kerlek. Nem tudom mit kell kotekedni komolyan. Enyire zavar a tany hogy en mar kiprobaltam? en mondtam neketek hogy gyertek oszt ujjetek ott nem?

Ohh hiaba! Egy masik embernek az allaspontjat nem lehet megvaltoztatni. hulyr vagy es kesz. Elkezdett itten kotekedni es de nem tudod te se hogy miert.

Sephi
Eloszor is baratom en nem latom hogy hireszteltek volna ok szemelyesen hanem a faon hireszteltek mindefelet el. Ok kijelentetek hogy szorakozasbol csinajak!

Masodszor pedig majd ugy irok ahogy tudok es nem fogom se a te kedvedert se mas kedveert itt kijavitani a szovegemet.

Ha nem teccik ne olvasd el es kesz.

Sephi
A Rip semikeppen sem lesz jo a warforgenal 😊

Masig az hogy en nem ertem te miert szidod a warforge fiukat.

Mi hate csinalnal valamit amit tudod hogy masnak is kell de azok baszogatnak meg surgetnek meg szidjak a fejedet miert nem csinalod de kozben senki sem fizet meg es senki sem segeit neked.

en megertem oket es el se itelem oket😊

ha rippelt verziód van, akkó töröld le, mert csak a helyet foglalja! ha isod van, akkó lehet vmit kezdeni😊
én tuti hogy sokat nyomulok vele... nekem nagyon bejött a béta game😊
Sephi
Nem hogy unom de el sem tudod kepzelni menyire nincs hangulata a multinak 😞

Komolyan nekem valahogy nem teccik.

Nah es most irt haver emailt hogy megis ki lesz adva a a server csak nem lehet tudni mikor.
Nagyon elvannak maguktol a fiuk az bisztos mintha ok lennenek az istenek..

Addigis Sim city 4 rulez 😊))

Igy van.;-) Ezert nem szarakodtam en a beta-val!

En is sim city-vel nyomulok,...qurva jooooooo.

Nyugi ok nem fujtak nagy dobra,valaki mas volt!;-)

köcsög gyerek lehet..... nem baj.. ha eddig kibirtam, akkor ezután is kifogom...
lassan itt a full.....
Sephi
Warforge has let us know of their progress in their channel.
Word is that they want to finish it fully before releasing anything.

Sofar the following things seem working:
- Chatting and joining the lobbies
- Playing of multiplayer games
- Matching up in games

What needs to be done:
- Building the game list
- Saving of account information for creation/login and ladder info

Magyarul direkt nem akarjak kiadni. Most nezem hogy mar en se tudok felcsatlakozni a servere...

Csodabogár rulezz!
"-Ez a híd még áll!-
-Már nem áll-"

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Wolwarine
Már megint azok a negatív kisugárzások !!! Gondold azt, hogy jövõ hét közepén itt lesz a w. és itt is lesz !!! :o)

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Sephi
Baszus mar mondtam hogy joba vagyok egy csomo fejessel onnan van aki meg az ICQ szamat is megadta nekem. En szoltam hogy menyetek be a csatira es be kell nyalizni meg humorkodni hogy radfigyejenek.

Egyszeuren jacotam kudott egy Patchet es egy loadert oszt kisz. Ma ejszaka is jacottam de mindenekellenere kezdem unni... Komolyan! Nem akorra gama ez egyenlore. Remelem a Full jobb lesz.

Jah es ne itej el hogy nem adom oda a cucct de hiaba lenne mert nekem a servereukon username es password van es meg nem publikus.

Most mondom " En megmondtam" !

Sephi
Nah orommel jelentem hogy egesz ejszaka nem alutdtam mert eppen a C&C Generalst probalgattam!

Lenyegeben oszesen 15 mecset jaccotunk oszesen 4 en es kicsit unalmas volt mert ugyanaz a palya volt.

Valahogy nem annyira erdekes amenyire vartam volna. De elveoltuk a szuperfegyverekkel is.
Nah lenyeg az hogy a warforge jovo het kozepe fele fogja kiadni a dlgokat. Addig varjatok meg turelem 😊

Wolwarine

Wolwarine
és leszárad ?? :o)

Wolwarine
Na Warforge van valakinek mán ??? :o)

:-))