C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább lennének normális videók és plusz 1 cd.Na bumm😊
Szóval MEGJELENT !!!
Legalább 2 cd ...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
A játék 11.-én fog megjeleni???
I love this game!
De milyen fasza erted hogy a jatek meg meg sem jelent de azert az addon mar kint van hahah!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most oszinten nalam 50% dobta a jatek elmenyet!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Átvezetõ moziknak nemvolt párja mivel a grafikáját a Mátrixéból vették vagyisa életbõl😊
Én pl. csaka mozik miatt nyomtam végig 1-2gamet😊
Erre msot mozik helyett ESC nyomás lesz hogy az idõm nerabolják a szennyükel.Deviszont van 1 csomó fasza ujitás van.
Nah nalam mar minuszba megy a dolog.
Eloszor ugye a gyenge multi asztan meg a nem tul sokat iegro grafika meg a epuletes pletykak most meg nem is szereplokkel lesz...
Basza meg latszik hogy mar nem a Westwood keze van a dologban. rohadjanak meg
Egy valamit nem tudok csak! Vajon az atvezeto kepsorok szineszekel csinalt muvik lesznek akar az elozo reszekben vagy animalt mint a Renagade-ban?
Tehát figyelni kellett nagyon pl az áramforrásra,
meg aztán ott volt a féreg, ami elnyelte a homokban a jármûveket! Ezért fûszerszállitóra is nagyon figyelni kellett. szerintem hasonló dolgokat belenyomhatnának a GENERALSBA!!
PL földrengések.......
Kivancsi vagyok ki adja ki a Fairlight vagy a Deviance 😊 Esetleg Razor?
én most pontosan 7 nap 2 óra 50 perc 54 másodperc😊 de ahogy ezt most leirtam, akkor kb már 40 msp😊 és igy tovább😊 1 hét és nyomulunk!😊)))))))))))))
AMugy már várom mert C&C FAN vagyok
Hamajd kijön 3-4 linket lécci irjatok.(ha énis tok irok énis mert énis warezolok😛
na yó SZERINTEM 3 😊
Az hogy letvanyosab az igaz mert a robbano efektek (lasd nuclearis bomba) nagyon egyedien vannak megoldva.
En csak a singleert varom de azert megy majd egy jo lan is hetvegen csakazert is mert a keszitok a final verzanal eros kiegyenlitest igertek!