C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Összvissz két cd?? Install és három frakcióra jut egy cd?? Gyanús...😞

Az ilyen emberek az én idegeimet is húzzák, de ezzel magadnak legfeljebb az elégtételen kívül kimoderálást vívsz csak ki! Jön még õ hozzád segítségért, kicsi ez a fórum 😊

Ott nem is érdemes egy vagy két napig keresni, mivel a többi felh.nak is idõ ugyebár,amíg leszedi! De ennek ellenére az a legmegbízhatóbb!

Iori
próbálkoztam DC-n de ott nem találtam

I love this game!

Ezen stílus után gondolod segíteni fog??

te csak keressé, a jobbak már töltik 😉

Iori
nekem is kéne

I love this game!

a.carkey
Tud valaki egy linket leszedni a FULL-t? Nem fizetõs, gyors ... stb.

A medve nem játék.

Dynamic
#366 ;-)
Dynamic
Ááá és miért baj, ha mondjuk egy cd-vel hosszabb lenne, amikor már 120 forintért lehet venni 80 perces cd-t?😉
Inkább lennének normális videók és plusz 1 cd.Na bumm😊
skorpio7
2003-02-05 PC Game ISOs Command and Conquer Generals (c) EA 103x15 MB DEVIANCE

Szóval MEGJELENT !!!
Legalább 2 cd ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Esetleg egy linket megosztana vki?

Dynamic

JEEEEE!MEGJELENT!

Holnap reggel már játszunk!!!

ja, kigyutt

2tlem.

I.C.ram
Ma jelenik meg a játék?
I.C.ram
Rohadt kapitalista sznob! Mindenki a hülye amcsikat isteníti, de az arab Jihad lesúlyt rád! 😄
én amcsikkal kezdem majd, aztán a kinával, és legvégül az arabokkal! tök yó lesz, hogy majd éjjel full hangerõn lövöldözök! a nyomi szomszédok meg majd idegeskednek! lényegtelen, úgyis utálom õket!😊
Bunyós Pityu
Én meg azért várom a játékot, hogy lõhessem a rohadt amerikaiakat

hi púh

Akkor már warezokon kinnkéne lennie.Ma vagy holnaõp max. péntek.

Igen.... nehol mar 8-an kijon a hivatalos!!! ( pl.:Taiwan;Korea stb😉

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Iori
kijött vmi officer add-on a gamehez a www.nforce.nl szerint
A játék 11.-én fog megjeleni???

I love this game!

Nemártana már kijönie.

Sephi
Jezus... ez valami addo-on most olvasom hogy vannak benne muvik es miegymas. Nem anyira nagy dolog ez sztm!

De milyen fasza erted hogy a jatek meg meg sem jelent de azert az addon mar kint van hahah!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tok olyan mint a Total Annihilation.
Dynamic
Ez mi a halál?

Command & Conquer Generals Officers Club Add-On (c) Electronic Arts 04x20 MB
Sephi
Hat figyej... mutas nekem egy C&C gamat eddig (a Renegadon kivul) amilyknek nem volt muvi..

Most oszinten nalam 50% dobta a jatek elmenyet!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

egyébknt gha nem a westwood keze van a dologban, akkor miért van a weblapjuk elején a generel ????
MIvel nem Weestwood ezért lett teljesen más.sajnos illetve hála az égnek.
Átvezetõ moziknak nemvolt párja mivel a grafikáját a Mátrixéból vették vagyisa életbõl😊
Én pl. csaka mozik miatt nyomtam végig 1-2gamet😊
Erre msot mozik helyett ESC nyomás lesz hogy az idõm nerabolják a szennyükel.Deviszont van 1 csomó fasza ujitás van.

Dynamic
ÁÁÁÁ nagyon kemény.És mi lesz a tankok beszélgetnek majd egymással meg az anyahajók?Egy ilyen saját engines átvezetõ amúgy is gáz(kivéve ha mondjuk Doom3 szintû), de C&C engine-nel iszonyat szutyok lesz szvsz.Gondoljunk csak a Warcraft3-ra.Jó játék meg minden, de az engine nem alkalmas normális átvezetõ animokra.Ezt láthattuk is.Akkor legalább csinálnának 5 pályánként de normális rendereltet vagy digitalizáltat tökmindegy.
Sephi
Ohh hogy baszak meg ott ahol van 😞

Nah nalam mar minuszba megy a dolog.
Eloszor ugye a gyenge multi asztan meg a nem tul sokat iegro grafika meg a epuletes pletykak most meg nem is szereplokkel lesz...

Basza meg latszik hogy mar nem a Westwood keze van a dologban. rohadjanak meg

Sephi
Valahogy nem az igazi ha nem westwood... majd elvalik mi lesz belole!

Egy valamit nem tudok csak! Vajon az atvezeto kepsorok szineszekel csinalt muvik lesznek akar az elozo reszekben vagy animalt mint a Renagade-ban?

Nem.A Weestwoodnak a Renegate volt az utolsó ezt az EA Pacific csinálta.

Egyébként tegnap nyomultam a dune2000-rel, és abban voltak tök yó dolgok, ami nehezitette a gamét... Pl hogy az épületek maguktól romlanak!
Tehát figyelni kellett nagyon pl az áramforrásra,
meg aztán ott volt a féreg, ami elnyelte a homokban a jármûveket! Ezért fûszerszállitóra is nagyon figyelni kellett. szerintem hasonló dolgokat belenyomhatnának a GENERALSBA!!
PL földrengések.......
de legalább 1 utolsó nagyot alkotnak!
Sephi
Szal ha 6 nap mulva jon ki akkor a heten remelhetoleg amr warez lesz.

Kivancsi vagyok ki adja ki a Fairlight vagy a Deviance 😊 Esetleg Razor?

M@TriX
Válasz:

Igeen!! 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

most jut eszembe! hájók lesznek szerintetek a gaméba ???????????????????????????
ezek a C&C-sek olyan yól eltalálják a fasza zenéket a gaméhoz!!! meg a weblapjukon is tökre hangulatos zenét csináltak! megyek is redalertezni😊 hazavágom a ruszkikat!
hohohohhoooooooo😊 westwood.com oldalán van visszaszámláló a game megjelenésérõl!!!😊)
én most pontosan 7 nap 2 óra 50 perc 54 másodperc😊 de ahogy ezt most leirtam, akkor kb már 40 msp😊 és igy tovább😊 1 hét és nyomulunk!😊)))))))))))))
elirtam! a progi neve KALI!
miért lenne bukás ?? a neten tutira lehet majd nyomni... úgyis lesznek olyan serverek.. pl ott van a KOLI cimû progi, amivel már a red alert 2-t is lehetett nyomni!
Ha másoltla/warezosal nem lehet amjd neten nyomni akkor a bukások bukása lesz.
AMugy már várom mert C&C FAN vagyok
Hamajd kijön 3-4 linket lécci irjatok.(ha énis tok irok énis mert énis warezolok😛

"remélem" 10 cd lesz a game, és folyton cserélgetni kell majd game közben! Ja és bizom benne, hogy legalább 8 gigát felrak a vinyóra!😊
na yó SZERINTEM 3 😊
Sephi
Ahh az nem is igaz. Pl en mar a elso cd-et mar toltotem amikor a Nforce-on kiirtak. Van amikor az ISOnews kesik van amikor az nforce.

nem 14-én jelenik meg a full ?? miért beszéltek 3-4 napról ?
Sephi
Azert en nem szolnam el magam. tudnilik a Red Alert 2 -ot semmi sem veri eddig egyik epizod sem. Az hogy ez milyen multiban en mar leirtam : "Hout unalmas" . Komolyan nekem az nem teccik hogy az epuletek mar enm ugy epulnek mint elejinte meg kicsit faraszto hogy mindegyik tankodnak epithecc pluszba valamit es az se teccet hogy a japanoknal ala lehetett aknazni a epuletek korul a foldet es az siman 3 tankot egybol visz meg nem teccet maga a penz serzesi techinka mert jobnak talatam a silo begyujtest😞

Az hogy letvanyosab az igaz mert a robbano efektek (lasd nuclearis bomba) nagyon egyedien vannak megoldva.

En csak a singleert varom de azert megy majd egy jo lan is hetvegen csakazert is mert a keszitok a final verzanal eros kiegyenlitest igertek!

Dynamic
Miért jó?Miben másabb mint a többi?Valami konkrétumot írhatnátok😊
Dynamic
Hát én nagyon kíváncsi vagyok már rá.De félek, hogy ez sem lesz több mint az utóbbi idõk Dûnéje, vagy Red Alertje.
Sephi
Gondolom 3 CD lesz nemde?

Az a lenyeg hogy meg kell tudni melyiken van az Install mert aszt kell eloszor letolteni😊