C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elötte nem nagyon volt ilyen.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Peace!
EZÉRT, MÁR RÖGTÖN PUBLIC ENEMY VAGYOK????
Komolyan srác, gondolkozz már el!
Ugyan olyan ember vagyok mint Te, csak én megadom neked a kellõ tiszteletet azzal együtt, hogy a reakciód után egyet kellett értenem Laalee-val mert sajnos annyira jellemzõen válaszoltál.
Miért akarsz megbaszni anyám hátán????????
Miért akarod letépni az arcomat????
Nem vágom, de most komolyan. Ha mások számára is érthetõen megmagyarázod, bizony isten megbeszélünk egy találkát, rajtam nem fog múlni! Csak nem értem az ilyen hozzáállást...
Sajna engem nem elégítenek ki...
Ha nem érted a használatukat akkor javaslom ne fórumozz, mert ez a stílus nem gyerebe errefelé...
Mindezt csak javaslom...
És azért mert itt arctalanul nyomathatod, miért jelenti neked azt, hogy bárkit elküldhetsz a kurva anyjába? Nem értelek. Lehet, hogy ez egy utolsó szar fórum, de attól még emberekkel vitatkozol.
Felõlem anyázhatsz, de sokkal tapasztaltabb vagyok nálad ezen a szinten, hogy a te stílusodban válaszoljak és ezzel magadról állítsz ki szegénységi bizonyítványt.
Fõleg, ha nem érted a viccet. Nekem mindegy hogy nyomatod, nem vagy nekem senkim, de kétlem, hogy valaha is letépnéd az arcom vagy anyám hátán kurogatnál!
Ennyi.
A C&C Generals-t még live nem láttam, a 7en fogom.
Eddig közel az összes C&C jellegû játékot kipróbáltam A RA-tõl, a Total Anihilation-on és aWarzone 2001-en keresztül az RA2-ig. Nekem nagyon bejön a stílus.
Az a baj a 3D-be ültetéssel, hogy a játékmeneten is újjítani akarnak.99%-ban sikertelenül.
Ha most csak annyit csináltak volna, hogy a RedAlert játékot szimplán átültetik 3D-be a kutyáktól a tankokon keresztül a bányászokig, akkor szerintem mindenki meg lenne elégedve. Nem?
Remélem nem lesz nagy csalódás nekem a Generals, mert már szeretnék egy jó C&C játékot és nem a Red Albert 2-t elõvenni állandóan... 😊
Tényleg nincsenek átvezetõ animok? A játék motorjával sincsenek? A Westwood pedig a király renderjeivel lopta be magát a szívembe. Emlékeztek még a Red Alert-es videókra? Az is már milyen király volt...
Majd jelentkeztem ha megnéztem a játékot és kimondom az ítéletet it a vitába. Remélem nem Sephi oldalára kell állnom...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nézz magadba és ha rájösz majd jelentkezz. Nem kell rögtön gyökerezni stb...
Amint látod én kibirom. Próbálld meg te is, lehet, hogy érdekesebb vita alakul ki, mint amit mondjuk me2 mûvel a gumiban....
De most komolyan! Ezzel akkora bizonyítványt állítottál ki magadról, hogy több nem is kell.
Sulinet rulez! Legközelebb láss is ne csak nézz, mert Laalee odarakta a smiley-t....
De ha mondod a címet, már indulok is! Csak nem biztos, hogy szünetben fogok odaérni és óráról meg ugye nem engednek téged ki....
Mégiscsak sulinet.
Az én haverom meg megkóstolt egy gilisztát és azt mondta, hogy isteni finom....
Na?
meg kell kb 3 ev mire olyan szintu garikaja lesz egy rts nek mint a 2d seknek volt
az hogy 3d ben tudsz forogni meg zoomolni teljesen felesleges.
-Intro
Akárki akármit mond, a játék egyik legfontosabb eleme, hisz az intro által vezet be minket a játék a sztoriba, hagyja, hogy beleéljük magunkat, megadja az alaphangulatot...
A Generals engem azokra az idõkre emlékeztet, amikor még az internet csodaszámba ment és mindenki csak innen onnan összeszedett rip-elt játékokkal játszott, amikbõl kiszedték az introt, gyakran a zenét meg egyebeket... Nem jó ez így! Intró KELL!!!! Fõúleg egy stratégiába, ahol a látvány jócskán elmarad mondjuk egy FPS játék nyújtotta látványtól...
-Átvezetõanimációk.
Szerintem már bõven túljutottunk azokon az idõkön amikor 2 pálya között csak egy Briefing van és csókolom. Lehet, hogy ez csak a körítés része, de akkor is ezáltal lesz az embernek olyan érzése, hogy nem csak pályákat old meg egymás után, hanem igenis egy jól kitalált, összeállított történetet játszik végig, ha lehet akkor több szálon....
-Kamera
Nem tetszik, hogy csak forgatni tudom a kamerát! Ha lehetne vertikálisan is mozgatni, nagyobb lenne a látótávolság, ami ugye alap. Lásd Dark Reign 2, Ground Control, stb...
-Konfigurálhatóság
Már az Emperorban is ki lehetett osztani a billentyûparancsokat máshova, ezt hiányolom innen...
Ezek a negatívunok miatt nekem nem haladja meg más "klasszikusnak" kikiáltott játék feelingjét a Generals. Mindazonálltal nagyon jó!
Lássuk a pozitívumokat:
-Grafika.
Nekem irtóra tetszik, bár a gépigény indokolatlanul nagy. Mondjuk a SWINE-ban szerintem a magyar fiúk szebb vizet csináltak, de ez magánvélemény...
-Hangok
Marha jók a hangok, mind a zenei, mind az effektek terén.
-Egységek
Eddig (Kína 4. küldetésénél járok) nagyon tetszenek. A terroristák fegyvereit így az elején túl csirkének tartom. Nem szivesen lennék velük, de majd elválik. Imádom a MIG-eket! Marha jó lett a reptér, hogy 4 repcsit el tud tartani...
-Fejlettségi pontok
Nagyot dobnak a játékon. Fasza, hogy extra eszközöket nem csak az utolsó 1-2 pályán van alkalmunk használni, hanem már az elején is. Bár ha jól emléxem még mindig a SC upgrade-je a legfaszább, amikor eldönthetted, hogy egy-egy épülethez a lehetséges 2 upgrade közül melyiket fejleszted ki...
Nem beszélve az EMPEROR multijában a választható max 2 (asszem összesen 6????) alházról! Az nagy ötlet volt.
Marhára szinesítette a multis csatákat.
Elsõ nekifutásra ennyi. Így megelõlegezek neki egy 85%-ot, de fenntartom, hogy értékelésem nem végleges. Majd ha legalább a Kínai kampányt végignyomtam remélem tisztábban fogok látni...
Összességében ennyi.
Tegnap egy jót játszottam végre!!!!!
A kínaiak 4. küldetésében, végre izgultam és gondolkoztam....
Túlerõben voltak, ez nem kétséges és erõsen törni kellett a fejem, hogy a lazaságból felébredvén valahogy a visszájára fordíthassam a helyzetet. Bamn sikerült. Majd ma újra próbálkozom mert már késõ volt....
Brutál fokozaton of kóz...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
jogom van leirni a velemenyemet es nekem az a velemenyem hogy ez a jatek egy nulla a tobbihez kepest!
Mondjal kerlek szepen eg dolgot ami jobba teszi a generlast mint pl a Red alert 2 !
geforce 4 ti 4200
1400mhz amd
256ddr
!Forza Ferrari!
De ne elrcsetek felre hogy fikazom meg tema mert en nagyon nagy C&C fan vagyok eddigi oszes resze megvan eredetibe es imadtam mindet de ez egyszeruen nem melto a C&C nevre!
Hiaba fogok neked irni ugyis a sajat alaspontodat adod ki es csak hogy tudd Brutalon is elkezdtem de ugy akadozott hogy inkabb hagytam a francba.
Jah es ha neked az story ami a C&C G ben van akkor te nagy barbapapa fan lehecc. Mivel az se szol semmirol.
Az arab kampányban asszem a hatodik pályán négy bunkert kell elfoglalni. Azt hogyan kell? Az amerikai imperialistákat már kinyírtam, mi a teendõ?
szerintem grafikailag elég yó... bár a katonák kicsit gyengék, de a jármûvek, meg a épületek királyok még full zoomnál is..... A küldetések száma tényleg kevés😞 De ott van a skirmis mód, amit szerintem minden C&c kedvenc része......
legalábbis nekem az.....
AMi jobban tetszett a korábbi c&c gamékban, az a átvezetõ intrók....... mindig tökre vártam, hogy most mi következik.... szóval ezt hiányolom belõle.... inkább lett volna 3 cd-s a game .....
Ja, meg kevés a zene!.......
Ennyit errõl. Mivel a grafikáján túl nem nyújt semmit,egyenesen következik amit irtam.
Egy játék pedig nem attól lesz etalon mert TE hajnalokig játszol vele, hanem akkor, ha annyian játszanak vele hajnalokig, éveken keresztül mint mondjuk a SC-vel.
NEKED lehet, hogy etalon, de attól még másnak nem lesz az!
Dehát mindig is voltak/vannak/lesznek persze emberek, akiknek csak az számit, hogy "pusztittttok jól, oszt megnyugszom...."
Szerintem.
Nekem meg ettõl van csömöröm, amikor valakinek nem tetszik, hogy másnak nem jön be egy "etalon" játék...
Mitõl lenne ez a gém etalon? Még csak 1 hete játszhatsz vele MAXIMUM!
Nem mondom, hogy Sephinek igaza van, abban mondjuk tuti nincs, hogy szar a grafika. Ez elég vicces. Semmi baj a grafikával, medium szinten SE! A játékmenet Hardon télleg nem kihívás, valszeg újrakezdem Brutálon, még csak 2 küldit csináltam meg a KÍNAIAKKAL (figyelsz Sephi :-))))
Tehát a KÍNAIAKKAL és nem a JAPÁNOKKAL!!!!
:-))))))
Na jó! Én is elnézést kérek az offolásért, de mivel lehet összehasonlítani egy RTS-t, ha nem egy másikkal?