C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-nincs gyalogos elleni telepithetõ védelem
-nincs eleve gyalogos elleni hatásos cucc (a comanche és a humveet kivéve, de ezek nem gazdaságos megoldások)
-túl sok power-t kell lerakni, illetve van ami túl sokat fogyaszt
-nincs aknázási lehetõség (akár mint bázisvédelem)
-nincs igazán ütõs plusz fegyvere, ejtöernyösök szart se érnek, A10 hatóköre limitált a légvédelem miatt, többihez meg nem jut elég korán hozzá az ember. Sniper meg csak gyalogok ellen jó. Mondjuk utóbbit lehet bázisvédelemre használni gyalogok ellen, de drága, és elején nincs is. A fuel bomb az üt, de ugyancsak nehéz elérni...
Szal USA-val nagyot lehet szopni, ha az ember nem figyel oda eléggé...
Kinával ezzel szemben viszont szinte gyerekjáték... Sokkal jobb offenziv fegyvereik vannak, plusz fegyvereik is jobbak, hatásosabbak, megbizhatóbbak... Bázisvédelmük is ezerrel jobban kiépithetõ, légvédelem lelövi a scudokat is, öngyógyitás sokkal jobb mint USAnál, szvsz az árubegyûjtés is jobban megy nekik a teherautókkal... Gyalogosok ellen pl iszonyat jó a tüzes tankkal tüzfalat lövetni... bázisvédelemnek is jó...(mondjuk USA-nál meg SCUDokat szoktam épiteni, beállitani pozicióba, majd a bázishoz vezetõ utakat zárótûz alatt tartom.. hatásos, csak a légvédelemrõl gondoskodni kell)
Mi kell hozzá? Hova klikkeljek?
Az Online-ban csináljak Acc-ot?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Mondjuk köztes megoldások a Hummer-ek, de azok annyira azért nem olcsók.. Jó lett volna egy RedAlert-es Bunker... 😊
Szóval a meccs elején lévõ RUSH-t néha elég nehéz bevédeni. Ha vannak épület ok, de sík terepen erõsen lecsökkenek az esélyek...
😊))
1ébként a fordulások télleg jobbak voltak.😊)))
bocs de én azt nem mondtam hogy konnyebb a generals 😊))
nem veszekedni akrok csak mondtam.......Még annyi hogy vannak a generalsban hajók?
Kicsit nonszensz, ha egy Unreal2 megy faszán, akkor egy ilyen gémnek is kötelezõ lenne....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Annyira szerintem nem vészes. Azért nézd az effekt parádét is.
Az egységek fordulása sztem korrekt. Persze a SWINE jobb, de ott egyszerre nem mozog akár 50 egység a pályán. 😊
Ismétlem. Nem tökéletes 3D stratégiai játék, de perpill a C&C klónok közül ez a király a hibái ellenére... a multiban is elég tuti...
Szerintem külön választható az "adott egységgel gyaluló stratégiai" és a "mindent építs és persze egységeket is" stílusú játék.
Én a C&C Generals minõsítését az eddig megjelent C&C klónokhoz hasonlítottam, ahol már születtek 3Dsek is, de egyik sem volt annyira jó, mint most a Generals. Itt nem baj, ha vesztesz egy egységet, mondjuk a Swine-ban igen...
A 4kerekü jármûvek szépen szabályosan Y-ban fordulnak meg, és nem csúsznak a homokban, mintha jégpálya lenne....
Ennyi. A SWINE egy más kategória az RTS-eken belül, de attól még nem csak annyi, hogy menny oszt gyakj....
Szerinted mi a nehezebb:
-Adott számu egységgel teljesíteni egy-egy küldetést
-Bármibõl -majdnam-bármennyit gyártva legyalulni a terepet -mondjuk- tank rush-sal....
Nos?
Ezt mérlegeld és utána mond, hogy "menj gyakj azt kész."
:-))
na azért ezzel nem értek egyet....
Fél giga ram meg 1,5 ghz feletti proci egy ilyen gémnek nem éppen ideálisnak mondható konfig...
"A nagyobb jármûvek fordulásában sem láttam még kivetnivalót"
Akkor nézd meg a SWINE-t és utána a C&C-t...
Ég és föld....
A Skirmish viszont nagyon bejött. Egyre jobban tetszik. Az erõviszonyok szerintem tök egyensúlyban vannak. A Textúrák nem a legcsodálatosabbak, de így legalább nem kell brutális konfig. Viszont a motor nagyon részletekbe menõ. Az egységek mozgása nekem nagyon tetszik. A nagyobb jármûvek fordulásában sem láttam még kivetnivalót. Az emberek haláltusája is el van találva. A MI nem a legtökéletesebb, de lehet izgalmas meccseket játszani. Akiknek nagyon megy az állítson be ét szövetséges brutal enemy-t. Izgalmas lesz elhihetitek. 😊
60%-osan kész vagyok a játék tesztjével, abban sokkal bõvebben kifejtem majd a gondolataimat.
A füst a robbanások és egyéb effektek jól megvannak csinálva. 3D stratégiai játékok terén szememben ez az új etalon. Nem egy csúcs játék, de a mostani állás szerint ez a tuti.
A GLA nagyon el van találva az öngyilkos egységeivel. A Jól megszervezett USA/Kína csapatokat szépen össze lehet zavarni... 😊
BOMB Truck rulez. 😊
Mielõtt még bárki hozzá nem értõnek titulálna. Amit C&C klónnak kiáltottak ki, vagy csak hasonlított erre a stílusra, azt én kipróbáltam. elfogultnak éppenezért már mondhattok. De aki nem az az játszon mással. A stílus nekem nagyon bejön. Van benne jópár kihagyott sansz és nem egészen jól megvalósított dolog. Pl.: irányítás. (Ezt csak át kellett volna ültetni. Õk tudják mértnem tették.)
Összkép: Ha nem is kerül fel az örök ranglistára, de multiplayerben mindenképpen jó szórakozás. A Red Alert 3-ig szerintem ki lehet húzni vele...
Ma este tervezünk egy kis multiparty-t.
Eddig 2en vagyunk. Ha valakinek van kedve nyomulni ma 24 óra után, akkor írjon egy mailt nekem.
Nekem ISDN a másik egyénnek ADSL van.
Eddig úgy tûnik én leszek a szerver, szóval jöhetne még valaki. 😊
Vérprofik kíméljenek, még..., aztán majd õket is lenyomom. 😊
Ha valaki máskor is nyomná 24 óra utána(mondjuk holnap vagy azután..), akkor írjon és majd fixáljuk az idõpontot...

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
#generals.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az összetömörített bázist igencsak megtépáz egy Scud storm...
A legjobb védelem szerintem a Kínaiaknál a gatling torony -upgradelve- + bunker rakátásokkal tele, és egy propaganda torony. Meg nem árt valami olyan egység, ami messzire lát, hogy a snipereket kiszúrják a gatlingek...
Ha ez megvan, akkor magára lehet hagyni a védelmet, megy magától minden, néha a clusterbomb-okat pótolni kell a miheztartás végett :-)))))
Persze ezzel nem azt mondom, hogy ez a védelem áttörhetetlen.....
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Ezt úgy tudod megcsi, hogy a védelmet kitolod a bázistól jó messzire, ahol összeszûkül az út és a csirák csak összetömörülve tudnak áthaladni....
+ clustermine support folyton, ha meg gáz van akkor EMP cannon....
Mondom, én simán bevédtem magam, amíg véletlenül nem kapcsoltak ki a gatling-ek.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Argh...
Alig van lóvé, és folyamatosan jönnek a köcsög terroristák és gyakják szét a védelmemet...
Kiépítettem egy 2 bunkerbõl (tele rocket soldierekkel), 3 gatling ágyúból, egy propaganda toronyból és egy -nemtom a nevét- Bikanagy tankból álló védelmet, ami mûködõképesnek bizonyult...
Aztán egyszer csak csináltam valami új épületet, és kevés volt a nuclear power generator-om.
Ki is kapcsoltak a Gatlingjeim...
30 mp alatt már nem volt egy darab védelmem sem és özönlöttek befele a bázisra....
Kurva kemény volt....nagyon kell figyelni...
Engem a multi része hidegen hagy, de most én melyiket tettem fel ezzel a patchel vajon:
Generals-102.exe 3.5MB
Már nagyon jol lenne ha megtudnam csinalni!!!
Léccives segitsetek vki irka le nekem hogy kell megoldani!!!
koszi:
coco
Nagyon megkoszonnem
Szal lehet hogy tápos, de egy pillanat elintézni 😞 (ua a tobbi bunkernál)
Birkus Maximus