C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Ja. 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sephi
Azert az kicsit eros hogy az unreal megy faszan 😊 Sztm minden low-n van nemde?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

4963-7882913-5984076-0674
USA gyengéi:
-nincs gyalogos elleni telepithetõ védelem
-nincs eleve gyalogos elleni hatásos cucc (a comanche és a humveet kivéve, de ezek nem gazdaságos megoldások)
-túl sok power-t kell lerakni, illetve van ami túl sokat fogyaszt
-nincs aknázási lehetõség (akár mint bázisvédelem)
-nincs igazán ütõs plusz fegyvere, ejtöernyösök szart se érnek, A10 hatóköre limitált a légvédelem miatt, többihez meg nem jut elég korán hozzá az ember. Sniper meg csak gyalogok ellen jó. Mondjuk utóbbit lehet bázisvédelemre használni gyalogok ellen, de drága, és elején nincs is. A fuel bomb az üt, de ugyancsak nehéz elérni...

Szal USA-val nagyot lehet szopni, ha az ember nem figyel oda eléggé...

Kinával ezzel szemben viszont szinte gyerekjáték... Sokkal jobb offenziv fegyvereik vannak, plusz fegyvereik is jobbak, hatásosabbak, megbizhatóbbak... Bázisvédelmük is ezerrel jobban kiépithetõ, légvédelem lelövi a scudokat is, öngyógyitás sokkal jobb mint USAnál, szvsz az árubegyûjtés is jobban megy nekik a teherautókkal... Gyalogosok ellen pl iszonyat jó a tüzes tankkal tüzfalat lövetni... bázisvédelemnek is jó...(mondjuk USA-nál meg SCUDokat szoktam épiteni, beállitani pozicióba, majd a bázishoz vezetõ utakat zárótûz alatt tartom.. hatásos, csak a légvédelemrõl gondoskodni kell)
M@TriX
Hogyan tudunk ketten haverral a neten keresztül játszani?
Mi kell hozzá? Hova klikkeljek?
Az Online-ban csináljak Acc-ot?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lazarus
Jajj, de miért html-ben csináljátok... tudom hogy úgysem kell a segítségem, pedig szívesen összeállítanék egy php engine-t az oldalhoz. És ilyen kezdetleges állapotban (infó, hírek) még nem is lenne olyan nagy munka az átépítés
M@TriX
Hogy egy kicsit reklámozzam: Én már jelentkeztem is! 😊)

Falabu
Nahh midneki nézze ! Alakul az oldal! Leginkább az új hírt ajánlom a figyelmetekbe!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

M@TriX
Jah. Az USA oldal gyenge pontja került elõ szememben. A telepíthetõ védelmi rendszerek között nincsen bunker, vagy gépfegyveres állás, csak a rakétás állás. Így a gyalogos egységek ellen nehézkes a védelem. Ugyanis ha gépfegyveres embereket állítok ki azt az esetleges jármû kíséret vígan kilapítja. 😊
Mondjuk köztes megoldások a Hummer-ek, de azok annyira azért nem olcsók.. Jó lett volna egy RedAlert-es Bunker... 😊
Szóval a meccs elején lévõ RUSH-t néha elég nehéz bevédeni. Ha vannak épület ok, de sík terepen erõsen lecsökkenek az esélyek...

M@TriX
jah. 😞 Én sem találkoztam velük. Nagy kár...

hogy a fenébe lehet kijelentkezni ?
😊))
oh bocs elfelejtettem atirni a nevet!!!!Coco voltam!Nem Gomez nem én voltam!!!õ a rokonom volt 😊)))))
jojo.Nekem is teccik a SWIne nem azt mondom.Amit mondazs abba télleg igazad van...de ezt nem csk nekd mondtam csak mert sok forumon irtak hogy a "swibe jobb volt"(tudom nem itt")
1ébként a fordulások télleg jobbak voltak.😊)))
bocs de én azt nem mondtam hogy konnyebb a generals 😊))
nem veszekedni akrok csak mondtam.......Még annyi hogy vannak a generalsban hajók?
Blasta
Nálam is megy 1.2-Ghz-en 256 rammal 800*600-ban, de 30 egységnél erõteljesen belassul....
Kicsit nonszensz, ha egy Unreal2 megy faszán, akkor egy ilyen gémnek is kötelezõ lenne....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

M@TriX
1Ghz proc és 256MB RAM-al 800x600 fullba vígan döcög... láttam.
Annyira szerintem nem vészes. Azért nézd az effekt parádét is.
Az egységek fordulása sztem korrekt. Persze a SWINE jobb, de ott egyszerre nem mozog akár 50 egység a pályán. 😊

Ismétlem. Nem tökéletes 3D stratégiai játék, de perpill a C&C klónok közül ez a király a hibái ellenére... a multiban is elég tuti...

M@TriX
kmh. Szerintem a Swine az nem C&C stratégia.
Szerintem külön választható az "adott egységgel gyaluló stratégiai" és a "mindent építs és persze egységeket is" stílusú játék.
Én a C&C Generals minõsítését az eddig megjelent C&C klónokhoz hasonlítottam, ahol már születtek 3Dsek is, de egyik sem volt annyira jó, mint most a Generals. Itt nem baj, ha vesztesz egy egységet, mondjuk a Swine-ban igen...

Blasta
Ha figyesz, akkor észreveszed, hogy nem úgy utaltam a SWINE-ra, mint a C&C-nél jobb játékra, csak azt mondtam, hogy ott jobbak a jármûvek mozgásai...
A 4kerekü jármûvek szépen szabályosan Y-ban fordulnak meg, és nem csúsznak a homokban, mintha jégpálya lenne....
Ennyi. A SWINE egy más kategória az RTS-eken belül, de attól még nem csak annyi, hogy menny oszt gyakj....
Szerinted mi a nehezebb:
-Adott számu egységgel teljesíteni egy-egy küldetést
-Bármibõl -majdnam-bármennyit gyártva legyalulni a terepet -mondjuk- tank rush-sal....
Nos?

Ezt mérlegeld és utána mond, hogy "menj gyakj azt kész."

:-))

Blasta
"A Textúrák nem a legcsodálatosabbak, de így legalább nem kell brutális konfig"

na azért ezzel nem értek egyet....
Fél giga ram meg 1,5 ghz feletti proci egy ilyen gémnek nem éppen ideálisnak mondható konfig...

"A nagyobb jármûvek fordulásában sem láttam még kivetnivalót"

Akkor nézd meg a SWINE-t és utána a C&C-t...
Ég és föld....

M@TriX
A játékról: nekem inkább elõsször nem jött be és aztán tetszett meg folyamatosan. A játék tényleg nem tökéletes. De azt figyelembe kell venni, hogy egy 3D-s játékot kifejleszteni komplikáltabb egy 2D-snél. A kampány rész nekem sem nagyon jött be, igaz nagyon nem mélyedtem bele.
A Skirmish viszont nagyon bejött. Egyre jobban tetszik. Az erõviszonyok szerintem tök egyensúlyban vannak. A Textúrák nem a legcsodálatosabbak, de így legalább nem kell brutális konfig. Viszont a motor nagyon részletekbe menõ. Az egységek mozgása nekem nagyon tetszik. A nagyobb jármûvek fordulásában sem láttam még kivetnivalót. Az emberek haláltusája is el van találva. A MI nem a legtökéletesebb, de lehet izgalmas meccseket játszani. Akiknek nagyon megy az állítson be ét szövetséges brutal enemy-t. Izgalmas lesz elhihetitek. 😊
60%-osan kész vagyok a játék tesztjével, abban sokkal bõvebben kifejtem majd a gondolataimat.
A füst a robbanások és egyéb effektek jól megvannak csinálva. 3D stratégiai játékok terén szememben ez az új etalon. Nem egy csúcs játék, de a mostani állás szerint ez a tuti.
A GLA nagyon el van találva az öngyilkos egységeivel. A Jól megszervezett USA/Kína csapatokat szépen össze lehet zavarni... 😊
BOMB Truck rulez. 😊
Mielõtt még bárki hozzá nem értõnek titulálna. Amit C&C klónnak kiáltottak ki, vagy csak hasonlított erre a stílusra, azt én kipróbáltam. elfogultnak éppenezért már mondhattok. De aki nem az az játszon mással. A stílus nekem nagyon bejön. Van benne jópár kihagyott sansz és nem egészen jól megvalósított dolog. Pl.: irányítás. (Ezt csak át kellett volna ültetni. Õk tudják mértnem tették.)

Összkép: Ha nem is kerül fel az örök ranglistára, de multiplayerben mindenképpen jó szórakozás. A Red Alert 3-ig szerintem ki lehet húzni vele...

M@TriX
Halihó!
Ma este tervezünk egy kis multiparty-t.
Eddig 2en vagyunk. Ha valakinek van kedve nyomulni ma 24 óra után, akkor írjon egy mailt nekem.
Nekem ISDN a másik egyénnek ADSL van.
Eddig úgy tûnik én leszek a szerver, szóval jöhetne még valaki. 😊
Vérprofik kíméljenek, még..., aztán majd õket is lenyomom. 😊
Ha valaki máskor is nyomná 24 óra utána(mondjuk holnap vagy azután..), akkor írjon és majd fixáljuk az idõpontot...

Blasta
Hol volt errõl szó? Vagy ez csak a privát véleményed? :-D

Falabu

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Sephi
Este a ircen lehet jonni mert sokan vannak es jacunk is.

#generals.hu

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

M@TriX
Kipróbáltam a GLA-t az is nagyon tuti. A Bomb Truckja fenomenális. %-6 Bomb Truck-ot gyártottam és le is taglóztam vele egy USA bázist. Persze fullrobbanást meg Toxic-ot is rátettem. 😊

M@TriX
Na mostmár okosabb vagyok. A Radar Van annak van be is írva a properitisébe, hogy látja a hidden egységeket. Persze gondolom magaddal kell cipelni...

HAlihó kéne egy kis help..Adott egy netmegosztás..és a server gépröl ahol a megosztás van..miert nem lehet csatlakozni a multi gamebe?..nincs tüzfal meg ilyenek..talán vmit a gamebe kell állitan várom az 5leteket
Shep
Ráhajtanék de nem látni õket ha állnak csak ha mozognak

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
repülõje az nem lesz. Éppen most kezdek akciózni a GLA-val. Esetleg rájuk hajthatsz egy BombTruck-al. 😊 Még nincs 5letem... 😊

M@TriX
Atesz! Írj már egy mailt, vagy add már meg az e-mailedet... sürgõs...

Shep
Mit lehet tenni az U.S. sniperek ellen ha GLA val játszok, mi veszi õket észre? GLA nek nem lesz repülõje mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
hajh. az irc végképp nem az erõsségem. Egy mail már jött, legfeljebb 2en nyomjuk majd. 😊

Mnemomic
aha köszi.

M@TriX
Az Nforce.nl azt mondta, hogy hibásak a RiP-ek. 2 RiP jött ki hivatalosan. MInd2-re azt mondták, hogy hibás...

Mnemomic
???

ezt magyarul légyszi 😊

M@TriX
A RiPek nem lettek Nuke-olva?

M@TriX
jah nekem ISDN van. Azzal elmegy nem?

M@TriX
Halihó! Ha esetleg valakiknek van kedve nyomni interneten a stuffot only éjfél után az keressen meg mailen. Lehettek többen is, majd értesítek mindenkit ha lesz match. Ma még nem, de holnap 24 után mehetne. legalább egy ember kellene rajtam kívül. Még nem vagyok egészen profi benne, szóval nem baj ha nem ismered fullra a játékot. Csak a gémelés végett...

Blasta
Ezért nem árt, ha szétszórod a bázisodat, csak azt meg ugye marha nehéz védeni....
Az összetömörített bázist igencsak megtépáz egy Scud storm...

Blasta

A legjobb védelem szerintem a Kínaiaknál a gatling torony -upgradelve- + bunker rakátásokkal tele, és egy propaganda torony. Meg nem árt valami olyan egység, ami messzire lát, hogy a snipereket kiszúrják a gatlingek...
Ha ez megvan, akkor magára lehet hagyni a védelmet, megy magától minden, néha a clusterbomb-okat pótolni kell a miheztartás végett :-)))))
Persze ezzel nem azt mondom, hogy ez a védelem áttörhetetlen.....

Goodwill
a védelem nálam mindig az épp aktuális supply mellett volt, mégis az alapbázist lõtték ami nem is nagyon zavart.... 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Blasta
Nenem.....ha nincs olyan egység ami rálát a bázisodra, akkor nem lõnek egy rohatt rakátát sem....
Ezt úgy tudod megcsi, hogy a védelmet kitolod a bázistól jó messzire, ahol összeszûkül az út és a csirák csak összetömörülve tudnak áthaladni....
+ clustermine support folyton, ha meg gáz van akkor EMP cannon....
Mondom, én simán bevédtem magam, amíg véletlenül nem kapcsoltak ki a gatling-ek.

Goodwill
ezt a pályát 4 overlorddal vittem végig hardon (az elején volt infernom, gattling tankom, de ezek nem húzták sokáig 😊 ), védelem pedig szinte szükségtelen, úgyis "lenukleárisbombázzák" a bázist 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Blasta
Ráadásul a rohatt sniperek folyton kiszúrják a Black Lotus-omat, és nem tudok hekkerkedni....
Argh...

Blasta
Baze, Kína 7. küldije nem piskóta Hard-on!!!
Alig van lóvé, és folyamatosan jönnek a köcsög terroristák és gyakják szét a védelmemet...
Kiépítettem egy 2 bunkerbõl (tele rocket soldierekkel), 3 gatling ágyúból, egy propaganda toronyból és egy -nemtom a nevét- Bikanagy tankból álló védelmet, ami mûködõképesnek bizonyult...

Aztán egyszer csak csináltam valami új épületet, és kevés volt a nuclear power generator-om.
Ki is kapcsoltak a Gatlingjeim...
30 mp alatt már nem volt egy darab védelmem sem és özönlöttek befele a bázisra....
Kurva kemény volt....nagyon kell figyelni...

And5
GLA 5ös pályán vagyok elfoglalom a 4bunkert kinyírom amcsikat You are victorius de mégse lehet tovább menni nincs continue campain csak play again meg exit mi a baj?

Most akkor mi a p van végülis? 2 patch van a gamehoz?
Engem a multi része hidegen hagy, de most én melyiket tettem fel ezzel a patchel vajon:
Generals-102.exe 3.5MB
Légyszives valaki magyarázza el nekem hogy mit kell ahhoz csinalni hogy lehessen LAN-ban(hálozatban)jáccani!Már olyan sok helyre beirtam hogy az már nem igaz!És soha senki sem válaszolt..
Már nagyon jol lenne ha megtudnam csinalni!!!
Léccives segitsetek vki irka le nekem hogy kell megoldani!!!
koszi:

coco
pszf!Lerinad hogy csinaltad meg Hálozatban???
Nagyon megkoszonnem
Birk@
Kezdjuk azzal, hogy a csira alap katonaknak kifejleszted a bunkerbol kiszedo mittoben asszem flas-bang v vmelyik mas kepesseget, es 2 dobosbol kinyirja a bennt lévõ helyõrséget...
Szal lehet hogy tápos, de egy pillanat elintézni 😞 (ua a tobbi bunkernál)

Birkus Maximus

cypher
Nálam a peccsek jók lettek.
A filmek küldetések közt végre normális sebességgel mennek,nincs szaggatás sem.
Szal részemrõl gratula EA!