C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van már 1általán?
Tulképpen akkor most lehet vele neten jáccani? Vannak vhol magyar szerverek?
Birkus Maximus
Ja és igen ... kint van az ONLINE PATCH is , szóval lehet nyomulni a neten ... márha mûxik is valóban a GCW-s . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nem tudom hogy kell vele LAN-ban jáccani!
Havkinek sikerul az irja le nekem léccives!
Koszi!
Ja és a neten valo jáccast is elmagyarazhatnatok!
kosziszepen.
még annyi hogy e-mailben irjatok!kosz!E-MAIL!
A skirmish viszont tetszik.
Nálam az USA-nál az jön be, hogy gyártok 4-5 (elfelejtettem a nevét 😊) nagyrakétás járgányt és megtámogatom 4-5 Commanche-al. Szerintem szép párosítás. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A többi oldal elõnyeit mindenki tudja imho ...Kina kraft jutott több, Usának meg több gólya

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Amint nyerik tapasztalati pontokat annál könnyebb lesz...
just do it

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
installnal hibat ir ki hogy nemtom milyen filet nem talal.
ircen latom van csatija, ranezek. bar ott minden szarnak van csatija, de biztos jo...
Igy hát hozzátok fordulnék jótanácsokért. Elõre is köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem lessz semmi paccs??
semmi ???
tud valaki +oldást a neten való összekapcsolására 2 gépnek??????

ha van:
Amd 1600 XP+ , 256 DDram , GeForce3 Ti 200 (126Ddram)
A jatek alig elvezheto , ez is akkor ha eppen minden le van veve minimalisra (800)
Amd 1600 XP+ , 512 DDram , GeForce3 Ti 200 (126Ddram)
A jatek csodalatosan megy minden efektel maximumon (1024)
Várd a legjobbat, de készülj a legrosszabbra
az arabok a legjobbak ! :o)
mindíg a rosszfiúkkal kell kezdeni :o)
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Hogy lehet ilyen szarul megcsinalni egy elosztast.
mire is yo az??
fijjug......
hogy a manóban lehet összekötni (gémelni) két gépet a neten keresztûl???akármit csinálok nem tudok nyomulnoi a haverral 😞(
hiába írom be az ip-ét nem mén a gém 😞
pls help me valaki !

A GameStar értékelése 85%!!!!
Elkéne mennem játékteszternek....:-)))))
"Így megelõlegezek neki egy 85%-ot, de fenntartom, hogy értékelésem nem végleges"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
AKkor ezekszerint multiban ne is próbálkozzak vele????????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://www.cncnz.com/downloads/generals/maps.shtml
ST6, Tualatin1.4Ghes proci, mondjuk nekem most halt ki az egyik 256SD, de Gef3Ti200 van.
Éppen most jött meg a Generals. Így leglább tudom hogy fut majd. 20-25 elfogadható. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.