C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Emborok. Tudgyatok hogy egy-ket palyan vannak azok a domboldali bunkerek. Nos ha oda berakunk 5 darab raketavetos hapsit akkor tutatok hogy mekorra loveserejuk van vazz? 5 darab Paladin tankot es 2 humveet szedet i az este az ellen es alig sebeztem meg a bunkert!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Figyej en csak le voltam egyszeruen nyugozve hogy mire kepes plusz 256 ram. Minden egyes jatekom most fulra van alitva es mennek mint a zsir. Ha en ezt elobb tudom😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandee
Ahhh! Az a buzi GCW. Meglestem 1 north america-i szerveren, hát láss csodát ott van =)

Bandee
Hali. Most töltöttem le az 1.02-es peccset. De cracket sehol nem találok hozzá !(www.megagames.com / www.gamecopyworld.com)
Van már 1általán?

Birk@
Vagy nem hivatalos szerveren biztonsági másolattal 😄

Birkus Maximus

Birk@
Szasztok!
Tulképpen akkor most lehet vele neten jáccani? Vannak vhol magyar szerverek?

Birkus Maximus

cypher
Köcc!
skorpio7
Jahh ... 30 másodperccel ezelõtt jött ki , pont amikor frissítettem az oldalt . 😊
Ja és igen ... kint van az ONLINE PATCH is , szóval lehet nyomulni a neten ... márha mûxik is valóban a GCW-s . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

cypher
Peccsekhez törést tud vki?
copyworld-ön nix..
THX!
magus
senki?

hello!Léccives segitsetek!
Nem tudom hogy kell vele LAN-ban jáccani!
Havkinek sikerul az irja le nekem léccives!
Koszi!
Ja és a neten valo jáccast is elmagyarazhatnatok!
kosziszepen.

még annyi hogy e-mailben irjatok!kosz!E-MAIL!
M@TriX
Egyre jobban tetszik a gém. Lehetne jobb is. A küldetések elég rövidek és túlságosan kötöttek..
A skirmish viszont tetszik.
Nálam az USA-nál az jön be, hogy gyártok 4-5 (elfelejtettem a nevét 😊) nagyrakétás járgányt és megtámogatom 4-5 Commanche-al. Szerintem szép párosítás. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shep
az elsõt ami a kezdés mellett van? tehát nem szétlõni elfoglalni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja és 7. kinai küldetésben lehet scud stormot gyártani csak elején elkell foglalni GLA bázist😊))
Ja és 7. kinai küldetésben lehet scud stormot gyártani csak elején elkell foglalni GLA bázist😊))
Hi! Gyertek ircneten(gyengébbek kedvéért irc.extra.hu) #generals.hu-ra. Itt meglehet beszélni az online gameket,stb. Garantáltan nicns pangás!!!
Kolin Mekré
sztem ki vannak egyenlítve, igaz alig játszottam többet multiban ezzel a c&cvel egy tucatszor, de a GLA multiban se csirke! Velük lehet legjobban ruscholni, olcsók, és 1-2 egysége még gyors is (buggy).
A többi oldal elõnyeit mindenki tudja imho ...Kina kraft jutott több, Usának meg több gólya

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

cypher
hardwired.hu-ról linkelgetnek szanaszéjjel.
vki próbálta már paccs után a gámát??
Remelem a patchek kiegyenlitik a feleket

wrc: Ezert szar egy picit a game. Tul erosek a kinaiak. En a GLA kampanyt szerettem a legjobban ott taktikazni kellett, egysegeket visszahivni, de a kinaiaknal csak siman gyalulni kellett a palyat a overlordokkal

Kolin Mekré
hehe én is két overlord tankkal vittem végig azt a pályát, annyi különbséggel hogy két egység támogatta. (asszem inferno volt a nevük, lényeg a lényeg, hogy tüzérséggel támogattam õket)
Amint nyerik tapasztalati pontokat annál könnyebb lesz...
just do it

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Honna tudnám letölteni az 1.01 és 1.02 crckjét?
magus
pls help

installnal hibat ir ki hogy nemtom milyen filet nem talal.

ircen latom van csatija, ranezek. bar ott minden szarnak van csatija, de biztos jo...

Shep
Segítséget kérnék a tõlem tapasztaltabb RTSás kollégáktól, a kínaiakkal az utolsó pályán mit kellene csinálnom a gyõzelemhez? Mert a scudot 4 percenként nyomtaja /vagy 5 végülis minegy/ de ezt még vhogy ki is bírnám ha nem ontaná a gép az ellenséget futószalagon akiket ennyi tankkal szinte képtelenség leverni, egyszer majdnem skierült de a végén akkora csapat állomásozott a scud winter /vagy mi/ közelében, hogy a megmaradt 2 overlord tankkal nem arttam nem hogy elsöprõ de még csak egy ici-pici gyõzelmet sem.

Igy hát hozzátok fordulnék jótanácsokért. Elõre is köszi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nemááá!!
nem lessz semmi paccs??
semmi ???
vegyél eredetit😊 csak ez a megoldás😞
srácok!
tud valaki +oldást a neten való összekapcsolására 2 gépnek??????
ezen mit nem értesz meg ? több memória kell aztán kész.. nekem még sd ramom van 1.4 giga cerka proci p3-s gép, és yól megy a game.. bár nem fullra állitva minden, de yól megy...
Sephi
Magyarul ohadt 256 ddram volt a hibas amiert ilyen szarul ment a jatek... ezt se fogom soha megerteni...

Sephi
Nah rajotem vegul mi a baj

ha van:
Amd 1600 XP+ , 256 DDram , GeForce3 Ti 200 (126Ddram)

A jatek alig elvezheto , ez is akkor ha eppen minden le van veve minimalisra (800)

Amd 1600 XP+ , 512 DDram , GeForce3 Ti 200 (126Ddram)

A jatek csodalatosan megy minden efektel maximumon (1024)

Sziasztok!Lenne egy problémám!Nem megy a game!Meg van a full 2CD/Deviance/ gond nélkül fel is instalálja de amikor el akarom indítani valami error-ról gagyog és ba**ik indulni!Nem tudjátok ez mi lehet? Pedig komplett p4 a gép fullos tehát nem lehet gond vele!

Várd a legjobbat, de készülj a legrosszabbra

fenét!
az arabok a legjobbak ! :o)
mindíg a rosszfiúkkal kell kezdeni :o)

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Kis Szabó [PT]
Nah ekezdtem az amcsikat, a hülye ferdeszemûek nem a favoritok, az arabokat meg abbahagytam a 2. küldetésnél...de az amik egész jók.
dc

Szerintem nagyon kiegyenlitetlen a 3 valaszthato fel, akarmikor jatszom (USA,GLA) a haverral haloban mindig legyalul a palya elejen, mert (China) csinal 4 duplacsovo tankot amire meg lehet rapakolni egy gepagyut. Nekem hiaba van raketa vedelmem vagy barmi mas (pl 10 tank, raketavetos emberek), max 2 tankja megserul.

Hogy lehet ilyen szarul megcsinalni egy elosztast.

Ez a proper crack merre található meg?

yahhh ! valami proper crackot is leszedtem
mire is yo az??

csak conection timed out szöveg van kiírva 😞(

szassztok
fijjug......
hogy a manóban lehet összekötni (gémelni) két gépet a neten keresztûl???akármit csinálok nem tudok nyomulnoi a haverral 😞(
hiába írom be az ip-ét nem mén a gém 😞
pls help me valaki !

Shep
Szerintem nagyon jó ez a game és csak annyit írnék még hogy DUNE 2 FoReVeR

Vki a netmegosztást megcsinálta már?

spatz kicsomagolod minda 2CDt 1 könyvtárba és onnan menni fog.

ha vki asszondja hogy full könnyû a game, akkor tessék jáéccani brutálon, de úgy hogy 2 ellenség akik 1 csapatban vannak! ha igy is könnyû, akkor mondjuk 3 szövetséges ellenséget😊 szerintem már 2vel is elég húzós😊
Blasta
Nálam is XP-n megy....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Hopp!!
A GameStar értékelése 85%!!!!
Elkéne mennem játékteszternek....:-)))))

"Így megelõlegezek neki egy 85%-ot, de fenntartom, hogy értékelésem nem végleges"

Blasta
Srácok!
AKkor ezekszerint multiban ne is próbálkozzak vele????????

Creator
Maps:
http://www.cncden.com/genmaps_rvmech.shtml
Creator
Már vannak új mappok ha valaki tud FTP-t felteszem rá.
http://www.cncnz.com/downloads/generals/maps.shtml
M@TriX
Basszus. Pont ua konfig van nekem is. 😊
ST6, Tualatin1.4Ghes proci, mondjuk nekem most halt ki az egyik 256SD, de Gef3Ti200 van.
Éppen most jött meg a Generals. Így leglább tudom hogy fut majd. 20-25 elfogadható. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.