C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zollee.
igen azzal de mivel,hogy dinamikus épp ezért változik a játék meg mindig ua. az ip irja local-nak de teljesen más tartományt !!!!!!

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

M@TriX
azt az IPt írjátok, amit a C&C ír ki. Nekem is változó IPm van, mégis voltam már szerver. ISDNel egy picit sem laggzott...
Az XP az ipconfiggal kérdeztétek meg? Mert nálam uaz írta ki, mint a játék...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Jah XPre a lenti vonatkozik. Az XP már csak ilyen, userenként osztogatja a dolgokat...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

connected:
X:\My Documents\Command and Conquer Generals Data\Maps

t:s/n 4963-7882913-5984076-0674
5412-0014607-1777733-1746
3496-5109968-3484992-5863
5533-3743808-8068198-3235
9722-8289078-1586124-6505

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Zollee.
szia!! figyu netudki velem akart gémelni és nem jön össze a móka. Mindig connection timed out. szerintem is az ip-vel van a gond mert teljesen mást ir ki ip-nek a gém mint amit az xp.Tehát igy soha nem fogunk találkozni, ja és az ip-m dinamikus mégis a játék mindig ua. az ip irja ki local ip-nek. Mi a bánatot kell ilyenkor csinálni??????

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

panki: szerintem yó game lett, csak rövid.... az átvezetõ intrók hiányoznak csak, meg a hajók....
az egységek nagyon yók!
M@TriX
Jó hír, hogy készült a Red Alert 3. 😊
Amúgy meg szerintem,. mint jópárszor leírtam. Nem lett mérföldkõ, de el lehet vele szórakozni. Ha indok kell olvass vissza... 😊
Ízlés dolga, pl. az egetrengetõ eladásokkal büszkélkedõ Sims nem nagyon(-nagyon) nem tetszik. Ebbõl csak azt akart kihozni, hogy ízlések és pofonok. Mindig vannmak olyanok akiknek nem tetszik... 😊

M@TriX
Az nem lehet, hogy az IP nem jó amire csatlakozni akarsz? Nekem ezt akkor írta ki, ha nem volt jó az IP. Ha már elkezdték a játékot, akkor azt írja ki, hogy már elkezdõdött, ha nem azaonos verzió akkor azt, szóval korreketen megmondja. Ha timeout akkor 99%, hogy az IPt nem tudod elérni...

De ha akarsz játszani, akkor upgradeld 1.2-re a játékot, aztán dobj egy mailt...

Ezek után hogy le fognak hurrogni😞
Nem tudom kinek mi teccik a generalsban, de szerintem egy nagy kalap sz**. Ha nem C&C névvel jött volna ki, senki nem játszana vele. Ráadásul semmi köze nincs elõdeihez, és ha valaki azt mondja, hogy jó bent a hangulat, akkor az nem jáccott a tiberium conflicttal.

Ja és igenis már a telepítésnél kezdett nem tetszeni, az egész játék nem más, mint az ae pénzéhes embereinek torzszüleménye.
Ez csak egy vélemény volt, egész nyugodtan lehet vele egyet nem érteni.
RA 4EVER!!!
M@TriX
idõt nemtom, multiba biztos nem lehet. 😊 Singlebe ESC 😊
Forgatni a kamerát. a Numerikus nyilakkal lehet, zoomolni nemtom melyik számmal, mert a scrollos egér görgõjével is lehet...

Ron Ragm
hogy kell forgatni a kamerát és hogy lehet megállítani az idõt?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Ha szépen megkérlek leírod még1X vagy elmondod hányas számú üzenetben írtad le?😊

állandóan csak connection timed out 😞(
mennék én de az istennek sem tudok összekötõdni senkivel 😞(
hiába csináltam végig amit leírtál nem megy! 😞(
Kolin Mekré
csöcs

Nem tudom hogy írták-e már de azért leírom én is a véleményemet.
- Az Usanak tényleg sok erõmû kell, de ha egy kis $-t ráfordítasz akkor meg tudod duplázni, az erõmû teljesítményét, károsodás nélkül...
- A GLAnak van a radarkocsija, namármost abból vigyél magaddal egyet, s az egybõl kiszúrja az nmy lopakodó egységét.
- Kínának nagyonnagyon egyszrü pénzerzési mód: hekkerek gyártása, csinálsz beéõlük 4-5öt, s elkezdik a pénzgyüjtést...idõvel kapják is az elõléptetést..elit rangon kb 2 mp-ént lop 10 kreditet...namármost gyártassz még olyan 10-t és ezzel a kis mitugrászokkal meg is tudod szopatni az ellent! Kína a legerõsebb ez tény... Usa-al csak az elején kell taktikázni utána már beindul mint a barkaszhenger :> A GLA viszont gyorskezüeknek ajánlott, veszettül kell építkezni hogy nyerjél pld kina ellen. (multi elõttfelkészitettem magam egy szkimircs 😊 módban GLA (én) kína (brutal nmy) nos kb 3* annyi egységet vesztettem, de meglett az eredmény😄) több bázis simán kiépíthetõ a GLAval, és kevés egységgel is remekül bevédhetõek, ahogyan azt dns5000 kolléga is írta.

Ha netalán az nmy-nek nem sikerülne a rush akkor, elõjönnek, a speckó tulajdonságok az USÁnak, pld az az épület ami 2 percenként dob le suskát...nahh abból gyártasz 3-4-et és nem lesz gondod a pénzre 😊

Jó kis game lett

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

M@TriX
tudjuk-tudjuk...
beugrottam már, de perpill csak olyanokkal futottam össze akik azt mondták, hogy "nem tudom, hogy fennt leszek-e addig..."
😊 Régi szép idõk, amikor anno hajnal 6ig multiztunk, aztán úgy mentünk suliba... 😊
A mai fiatalság már... ráadásul holnap szombat...

M@TriX
hát az a baj az ilyen "távjavítással", hogy látná az ember lehet mondaná az ember egybõl a megoldást, de így meg szépen lekerüli.
Csak a lennt már említett 5leteim voltak. De ha mennt CD-vel, akkor végülis ki van iktatva az esetleg soft/hardware akadás vagy hiba.

Gyorsan nyúld vissza a CDt. 😊

M@TriX
De hogy ne csak szapuljalak iTT egy halom érdekesség mellett 25 új térképet is lekaphatsz. Van közüttük néhány elég tuti is.
Remélem ezekkel kihúzod valameddig.
Ha esetleg van kedved Direct Connetbe multizni, akkor e-mail!!

hááát nem sok van 😞
M@TriX
már kijátszottad az összeset? Jó neked. 😊

hali!
tud valaki valahol letölthetõ pályákat multihoz??
M@TriX
Megfogod a sérült egységeket és rákattintasz a gyártójára (barakk, vagy gépgyár)
A Set Rally Point az csak annyi, hogy hova érkezzenek a frissen gyártott egységek. Ezt mondjuk utánpótlásnál jön jól. Egyszerûen csak megmondod, hogy melyik pontra érkezzenek, és ahogy legördülnek a gyártósorról már indulnak is... (Ezt jól ki lehet használni...)

M@TriX
naná, lentebb ítram, hogyan kell a "nemhivatalos" verziót 1.2-re feltenni, aztán lehet multizni. Persze nem azt EA szerverein, de egy haverral simán lehet nyomnio. Egyik indít egy szervert és kész. Ha akarsz játszani pl.: ma este is lesz. Már egy srác biztos meg én...

Ron Ragm
mér, írottal lehet multizni?

Ron Ragm
na, nemrég jött meg
majd délután megnézem😊

Sziasztok. Hogy tudom gyógyítani a katonákat, javítani a tankokat és épületeket? Kínában a 6-os pályát vagyok ahol a Black Lotus-szal kell a vasúti hídat megbûvölni, de azok a buzi városlakók folyamatosan kinyírnak Molotov koktélokkal. Ja és mi az a Set Rally Point?
M@TriX
Játszani akarok!!! 😊
Ha esetleg valaki van így, akkor mail me!!!

M@TriX
Be ekarok menni Mircel az IRC-re.
irc.extra.hu
de nem látok generals szobát. Ha a felsõ csíkba beírom, akkor meg azt mondja, hogy csak invite only léphet be.
Hogyan tudok chatelni a Generalsra várókkal?

M@TriX
Akkor vagy hardver szofver akadás, vagy:
az nem lehet, hogy rosszul írtad ki a CDt?
Mert mondjuk én Deamonal virtuáltam be. Jól megy...
Ha akar valaki ma este nyomni egy gamet az szóljon nekem mailen. Tõlem éjféltõl mehet. 😊

Dantor
észrevettem egy kis érdekességet.

Emlékeztek még anno a Dune 2 címû õs-stratégiára?
Ott voltak a zöld ORDOS-ok, akik mindenféle genyósággal támadtak (átfestõtank), voltak a vörös HARKONNENEK, akiknek brutális fegyverarzénáljuk volt, de lassúak voltak, és fellépett a kék ATREIDES, akiknek amolyan arany középutat testesítenek meg.

Namost ORDOS-GLA, harkonnen-kína, atreides-usa.
Szerintem mindegyikre illik a Dune 2-es szereposztás.

Valamint lenne egy kérdésem: az anthrax bombához, amit a GLA-nál tanulhatsz, tényleg 5 pontot kell kiadni? (szóval egy kattintásért a skillre 5 pontot levon?)
Na, megnyertem végre 1on1 brutal AI ellen😊
Én USA, ellen GLA, 2player mapon...
Megszopatott néhányszor rendesen, de szerencsére a particle cannon gyorsabban töltödik mint a scudstorm😊 csak egyet szivtam be belõle...
M@TriX
ilyen hibával még nem futottam össze, de nem lehet, hogy valami cracket rosszul tettél fel?
Installáld fel a játékot, rakd fel a CD crack könyvtárából az exe-ket, a game.datot ne. Az 1.2-es patchet installd fel, majd a "javítás" game.dat-ot (1.2-es) is másold be. Próba cseresznye...

M@TriX
Hát a replay fájlra én is kíváncsi lennék. 😊

M@TriX
de ha lebeszéli pár haverral (mi is etz csináltuk tegnap este), hogy egyikõjük legyen a szerver. Megmondja az IPjét. Felcsatlakoznak vagy 4-en és mehet is a party. Az IRCn lehet keresni partnert. De én is szívesen beszállok. Minden háborúba. 😊)

M@TriX
Hát ezzel megfogtál. Nem tudom milyen elven mûködik. Legfeljebb nem te leszel a szerver. Nem kell nagyon gyors internet, hogy szerver lehess.
Vagy a csatlakozás sem megy?
Amit a Remote IP felett kiír neked és csinálsz indítasz egy játékot. Mit ír ki ha rád akarnak csatlakozni? Vagy egyszerûen nem látnak?

A GLA-hoz annyit. Az öngyilkos egységekkel nem szembõl kell betépni. Elég gyors a járgány, hipp-hopp meg lehet kerülni a térképet. A látótere is elég nagy. Megpillantasz egy elent, akkor kikerülöd... Vagy belehajtasz. 😊

Ams
ip cím fordítós routerrel mit csináljak?😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
A GLAba csak belekóstoltam de nagyon bejött. A BOMB truck-ok jók akármit mondtok. Az ellenfél (fõleg ha AI) van egy rés, ahol be lehet repeszteni. Ha kifejleszted kocsinként az extra "bummot" és az antrax töltetet, akkor lehet nagy irtásokat okozni. Lehet gyorsan szerezni kitünteséket...
A Gatling járgány nagyon brutál a gyalogosok ellen nagyon hatásos. Már nem emléxemtisztán, de tankja is van az araboknak nem. A nagy rakétás egysége lassú, csak épület ellen hatásos mondjuk az antraxos löveg álló gyalogosk ellen is bevethetõ.

Többnyire az USAt bûvölöm, mert annak sok a gyenge pontja. Viszont vanak kisebb erõsségei (ranger, kis javító egységek Chinok heli..)
A GLAval szerintem lehet ügyeskedni...

M@TriX
Bocsi, hogy csak most írok de a kösztes idõben vánszorogtam be a suliba. 😊
Naszóval ha figyelmesen olvastad volna a kis Útmutatót írtam, hogy ki fog írni errort. Pontosan arról beszéltem amit most itt írtál. Szóval el kell iondítani a patchet, majd a kis "kiegészítõt" bemásolni a könyvtáradba. Felülírnmi a dat fájlt.
Miért ír ki errort?
Azért mert nem boltban vásároltad. 😊
Azaz a game.dat-ot a crack könyvtárból írtad felül. ezt a patch észreveszi, és kiír egy hibát. De mivel minden mástmgcsinál, csak a dat-ot nem írja felül, így csak annyi a dolog, hogy a letömörített 1.2-es datot kell a letöltés után bemásolni, és már 1.2-es is játékod.
Talán. Én sokat tököltem vele, de 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ez így mûködik. Sõt 100%. Most jut eszembe, hogy az esti meccsre is upgradelni kellett a társam Generals-át. És úgy csinálta ahogyan mondtam. Ellentétben a hitetlenkedõ "netuddki"-kkel. 😊 (Ez csak poén.)
De letesztelni úgy tudod, hogy majd nem tudsz bemenni valahovám, akkor ott eltérõ a verzió. Így csak leírod az illetõnek, hogy ezt tegye meg. (Pár perc az egész.) és tökéletesen azonos lesz a stuffotok. És mehet is a gém. Az 1.2- jópár hibát orvosol. Érdemes feldobni. Az 1.3-al még nem érdemes geccsolni, mert még nem annyira elterjedt (a crackje sem 😊).
Remélem mostmár minden ok lesz.
Ha játszotok éjfél után el ne felejts!! 😊

Blasta
Sniper&anthrax rakéták....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Evil
hat a masik ket fel tankjaival szembe semmit nem ert.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

hááát ...
én csináltam egy csomó olyan verdát,amelyik tetején az a gatlingszerû (nem is tudom mi a neve)
gépágyú van... aztán azokkal írtottam ki mindenkit 😊

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

hmmm....
lehet az a baj,hogy nem oda lett telepítve a gém ,ahová õ akarta???

Evil
Van valakinek valami jo tippje a gla hoz?Mert engem mar egy hard enemy is lazan letur.Szerintem nincs eros tamado egysege.Foleg ha bevedi magad az a rohadt gep.Mire odaerne a bombtruck vagy az ongyilkos mukso addig szarra lovik 😞

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

kössz
de az a bajom ,hogy mindíg azt írja ki, hogy nem talál valami old files-t
mi a fene az???

M@TriX
Még valami ha esetleg terveztek éjazsakai gamét, és van egy üres hely, akkor rám számíthattok! 😊
Szóval egy éjféli indításba én is beszállnék. Ha lesz mail nekem. Elõreiskösz!

M@TriX
Gondolom az is érdekel, hogy hogyan. 😊
Szóval:

1. Az lényeges, hogy ugyanolyan verziószámúak legyenek a Generalsok. Szerintem az 1.2-est rakjátok fel, mert az a minimum.
2. iNNen szedjétek le a hivatalos patchet. Rakjátok fel (nem baj ha errort ir. A lényeg ugyanis iTT(!) van. Ha lemennt a hivatalos patvh, akkor az utóbbit másoljáték be a könyvtárba. Immáron 1.2-es verziójú C&C Generalsotok van.
3. START THE GAME!!!!
4. Multiplayer
5. Network(nem online)
6. Direct Connect
7. Remote IP feletti IP a saját IPd. Amelyikõtök a szerver akar lenni, az itt meg tudja nézni az IPjét (a nem fix IPseknek ez jó dolog).
8. A Remote Ip alá pedig be kell írni ahova csatlakozni akarsz. Beírod az IPt, majd Join.
9. Onnan már menni fog. A Game Optionsnál, egybõl utána kell bevárni a többieket. Mert ha elkezdõdik a játék, akkor már nem lehet belépni.
10. Értelemszerûen ha indítani akarsz szervert, akkor Nem kell Remote IPt megadnod, ráklikkelsz a Create-re és már csak várni kell a haverokat.
11. A Joinolóknak fontos: Az Acceptre rá kell tenyerelniük, hogy a szerver el tudja indítani a játékot.

Ez a multizók 11 pontja. Ja. Kikapcsoltam a firewallom, nemtom mennyire játszott közre. Egy óra multi kb 1MB letöltést produkált. ISDNel egy ici-pici akadás sem volt. Lehet, hogy 56.6al is elmenne vígan...

M@TriX
Mi éppen most nyomtuk egy haverral. Tegnap este. Szívtunk egy sort, de mostmár tudjuk hogy kell ketten vagy többen is játszani.

ok. már=mán
így yóóóó???

fijjug !
rágyött már valaki hogy lehet multiban nyomni ???
máááár két gépen ,neten ,ip alapján??????
pls ha valaki tuggya jelezze már valahogy nékem ...

Blasta
Nem. Mediumon. 800*600-ban. Egy Ti4600-al azért elvárhatom nem???? :-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"