C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nemakarok beleszaladni egy nagy buktába 😄
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Gyakorlás. Persze gondolom csak nem akarod magad dícsérni. Ha egy brutal enemyt lenyomsz, akkor már "érett" vagy egy multipartra...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az a baj hogy csak gép ellen nyomultam és az nem szokott gondolkozni... 😊)
szerintem lazán elvernél mert nem vbagyok egy egérforgató fenomén.
de ha majd lenyomok 3 brutal armyt egyszerre akkor elfogadom a kihívásod 😊)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Amúgy meg biztos nem tudod körbeépítenia bázisod. és egy gyengébbik ponton bizti be lehetmenni.
Ha nem hiszed játszhatunk egy multit. Aztán a replayt meg megnézheti mindenki okulás gyanánt... 😊
Mondjuk én inkább USA-s vagyok. 😊
Egy A-10 attackkal simán ki lehet nyomni a Nukecannont, vagy egy kis ejtõernyõsbrigád is megfelelõ...
az a baj hogy ezt screenshottal lehetne megmutatni hogy állok fel, de sajna nincs ilyenem...
A nuke cannon-t éppenhogy simán ki lehet iktani pont ezzel a kis járgányokal. A nukecannon nem tudja becélozni õket. MAx a hült helyüket piríthatja meg. És mivel nagyon gyenge és lomha ezért megfeleõ támogatés nélkül nagyon gyenge. Ha meg védelem van mellette az is vigyázzon, mert én speciel elõszeretetel megyek rá. Nem a tankokat lövöm ha nem azt. Aztán mivel kisebb atombombaként robban föl így elég jó dolog. 😊
mondjuk ehhez hozzá tartozik az is hogy a fõseregével nem ütköztem meg ezekkel mert, a gép úgy döntött megpróbál engem leigázni, de hát a nuke cannon védelem átjárhatatlan GLA oldalról (+gattling tornyok is voltak a snipa ellen...)
Online úgytom nem lehet. Kijött egy "nemhivtalos" online patch a Generals-hoz, de nemtom mennyire mûködik.
Ezért vagyok az USAval. Onnan jó nyerni. 😊
Már dolgozok. GLAnak már megtaláltam a gyenge pontját. A Kínával még birkózom. éppen suli elõtt nyomadtam egy én vs Brutal Kínát, és úgy tûnik ki tudomo végezni. Ha az a taktika amit folytatam bevállik, akkor Kínának is megvan a gyenge pontja... Penge leszek... 😊
szóval ... a tûzfal kikapcsolva .....az az ip amit a gém kiír nem az én ip-m......a sajátomat ha beírom akkor sem tudok , tud senki (hez) kapcsolódnicsak azt írja ez a .....,hogy conection timed out 😞(
A játék/multiplayer/network/direct connect pontban a "Remote IP" fölött lévõ IP cím elméletileg a saját IPd. Aki szerver akar lenni azt kell elküldenie.
Ha ez nem mûködik, akkor egy DOS parancssorba írd be, hogy "ipconfig" (ha XPd van) és kiírja az IPd.
Ha ezzel sem megy, akkor nézd meg, hogy be van e kapcsolva tûzfal. Az XPbe automatikus tûzfal van, amit a tárcsázóban (ha modemmel nyomod)a beállításoknál ki lehet kapcsolni. Ha egyéb neted van, akkor a net beûllításainál nézz szét. Nemtom számít-e, mert ha játszok én automatice lekapcsolom...
Akkor viszont a kis elfoglaló láthatatlan egységével meg elfoglalhatja azokat. Mindengyik mellé nem tehetek õrséget...
de hogy is van ez??
ici -picit részleteznéd ?
pls
ezért kell szétszórtan építkezni 😊
És egy jól bevédett bázisra nem lehet benni "lekapcsoltatni" az áramot. 😊
A gépfegyveres védõépülete meg bunker is van. A GLA-nak meg USA-nak csak rakétás ezek meg gyaloggalopp ellen nem ér semmi...
Meg Nuke is nagyon ütõs...
de szerintem az overlord ellen jó rpg soldier, megtámogatva buggy-kal (soldierbõl kb 8-9)
Az IP nem stimmel. Nézzétek meg Ipconfiggal is az IPt...
A Kína Atombomája után megnézném azt a meccset amiután a szenvedett fél nyerni tud. 😊
Meg merje valaki aszt mondani hogy egyenloek az esejek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mééé írja ki mindíg hogy "conection timed out"????
nem tudok gémelni 😞(
Connecting to irc.extra.hu (6667)
Unable to connect (connection reset by peer)
a csatákban a jó megmozdulásokat a program pontozza. Ezeket a pontokat különféle oldalspecifikus dolgokra lehet beválltani. PL.: az USA-nál a "Stealth Fighter"(Lopakodó), "Paladin" (tank) de ide tartozik az ejtõernyõs osztag, az A-10-es légicsapás (nagyon hatásos tud lenni)
A Kína oldal innen engedélyezheti a Nuke Cannon, ami elég bruti.. 😊
Szóval jó dolgok vannak ott és jó ismerni mi mennyire jó mert eldönthet egy háborút.
tmk: esetleg próbáljátok meg az 1.3-al. Abban is javítottak a hálózati kódon és hipp-hopp fel lehet rakni. 5MB-ba kerül...
Ron Ragm: irc.extra.hu #generals.hu
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
nem tudtok adni linket ahonnan jó multipályákat lehetne letölteni?
thx
Megnézni a "Load" menüpontban lévõ Replays-ben lehet vagy valami ilyesmi... 😊
Ha eredetileg nem az USÁval vagy akkor szopacs😊
Azt hiszem a magyarázkodás helyett beszúrok egy shotot...

hTTp://ror.hu/
Mér van az, hogy bizonyos épületek nem jelennek meg, hiába rakom le?
Kivéve a lent említett link+cncplanet mert onnan ha teccik 20 pálya akkor 1enként kell leszenvedni õket, ezt baromira utálom!!!

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Biztos tudat alatt ott mozgolódnak a programmereknek a nagyõsök 😉
Ordosok rulez! 😊
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok