C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Dejó csak most jöttem rá hogy a hekkerekkel lehet pénzt "csinálni" 😊)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

M@TriX
ahogy gondolod...de én speciel nem sokat tököltem játszottam neten is. Ott lehet sokat tanulni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[negativ] Cirek
elõbb LAN-on megpróbálom legyõzni a haverokat... (csak õk még fel se telepítették... 😊) )
nemakarok beleszaladni egy nagy buktába 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

M@TriX
na azért nem kell megijedni. Hiszen emrég van kinnt a játék. Senki nem lehet még nagyon tuti benne.
Gyakorlás. Persze gondolom csak nem akarod magad dícsérni. Ha egy brutal enemyt lenyomsz, akkor már "érett" vagy egy multipartra...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[negativ] Cirek
ja aztán kiderül hogy milyen béna vagyok... 😄
az a baj hogy csak gép ellen nyomultam és az nem szokott gondolkozni... 😊)
szerintem lazán elvernél mert nem vbagyok egy egérforgató fenomén.

de ha majd lenyomok 3 brutal armyt egyszerre akkor elfogadom a kihívásod 😊)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

M@TriX
akkor miattad ugrik föl ez a béna download accelerator. 😊))) basszus

M@TriX
A gattling mire ráfordul a bombtruckra, addigra nagyon közel van, és ha ki van fejlesztve az extra robbanás, akkor nem muszály pont elérnie.
Amúgy meg biztos nem tudod körbeépítenia bázisod. és egy gyengébbik ponton bizti be lehetmenni.
Ha nem hiszed játszhatunk egy multit. Aztán a replayt meg megnézheti mindenki okulás gyanánt... 😊
Mondjuk én inkább USA-s vagyok. 😊
Egy A-10 attackkal simán ki lehet nyomni a Nukecannont, vagy egy kis ejtõernyõsbrigád is megfelelõ...

M@TriX
A GLA egyik gyenge pontja mint már párszor világítgattam rá a rakétás védelme. Humanoid ellen ellen nagyon nem hatásos. Persze GattlinTruck-al mindez javítható, de nem túl gazdaságos. Ráadásul sniperrel leszedhetõ a rakétás védeleme aztán Paladinokkal szépen mehet a fáklyásmenet. Persze elõzetes gyengítésként beszoktam küldeni pár rangert, hogy késleltessem a Scudstormját.

[negativ] Cirek
ez így igaz, de a nuke védelem mellett ott van a gatling torony így ha a gattlingot kezdi el lõni rakétával akkor a nuke lövi le, a nuke-ot meg sélye sincs elérni a gattlingok miatt... 😊
az a baj hogy ezt screenshottal lehetne megmutatni hogy állok fel, de sajna nincs ilyenem...

M@TriX
A bomb truck nagyon tuti. Egy ideig nyomtam a GLAval. Ha kifejleszted hozzá az extra toxicot és az extra robbanást akkor nagyon nagy pusztítást tud végezni...

M@TriX
Az AI nem használja ki a GLA nagy elõnyét. A kis rakétás járgányok nagyon ütõképesek. Az elsõ nagy GLA vereségem amiatt szenvedtem el. A lomha nagy tankokat párpill alatt elintézi 5-6 kis járgány. És elég messzirõl eregetik a rakétákat... Simán fel tudják õrõlni a védelmi rendszereket...
A nuke cannon-t éppenhogy simán ki lehet iktani pont ezzel a kis járgányokal. A nukecannon nem tudja becélozni õket. MAx a hült helyüket piríthatja meg. És mivel nagyon gyenge és lomha ezért megfeleõ támogatés nélkül nagyon gyenge. Ha meg védelem van mellette az is vigyázzon, mert én speciel elõszeretetel megyek rá. Nem a tankokat lövöm ha nem azt. Aztán mivel kisebb atombombaként robban föl így elég jó dolog. 😊

[negativ] Cirek
nemtom én brutal army GLA ellen 8 overlorddal gyõztem.... csak a felllállás nem mindegy! 3 overlord propaganda towerrel 3 gattling cannon-nal, és 2 bunkerrel tele rakétásokkal nagyon pusztító volt! csak a palace tudott kilõni 2 gattlingos overlordot...
mondjuk ehhez hozzá tartozik az is hogy a fõseregével nem ütköztem meg ezekkel mert, a gép úgy döntött megpróbál engem leigázni, de hát a nuke cannon védelem átjárhatatlan GLA oldalról (+gattling tornyok is voltak a snipa ellen...)

M@TriX
multiplayer/online-ba nem tudsz nyomulni, vagy a network/direct connect-be?
Online úgytom nem lehet. Kijött egy "nemhivtalos" online patch a Generals-hoz, de nemtom mennyire mûködik.

Valaki tudna segiteni? Nem tudok neten jáccani, valamiért nem jó a serial 😊. Ha valaki tud megoldást az kérem segítsen
M@TriX
Kína a legjobb azért válassza mindenki.
Ezért vagyok az USAval. Onnan jó nyerni. 😊
Már dolgozok. GLAnak már megtaláltam a gyenge pontját. A Kínával még birkózom. éppen suli elõtt nyomadtam egy én vs Brutal Kínát, és úgy tûnik ki tudomo végezni. Ha az a taktika amit folytatam bevállik, akkor Kínának is megvan a gyenge pontja... Penge leszek... 😊

nahhh...
szóval ... a tûzfal kikapcsolva .....az az ip amit a gém kiír nem az én ip-m......a sajátomat ha beírom akkor sem tudok , tud senki (hez) kapcsolódnicsak azt írja ez a .....,hogy conection timed out 😞(
M@TriX
Elõsször is:
A játék/multiplayer/network/direct connect pontban a "Remote IP" fölött lévõ IP cím elméletileg a saját IPd. Aki szerver akar lenni azt kell elküldenie.
Ha ez nem mûködik, akkor egy DOS parancssorba írd be, hogy "ipconfig" (ha XPd van) és kiírja az IPd.
Ha ezzel sem megy, akkor nézd meg, hogy be van e kapcsolva tûzfal. Az XPbe automatikus tûzfal van, amit a tárcsázóban (ha modemmel nyomod)a beállításoknál ki lehet kapcsolni. Ha egyéb neted van, akkor a net beûllításainál nézz szét. Nemtom számít-e, mert ha játszok én automatice lekapcsolom...

M@TriX
ahhoz annyira szétszórtan kell, hogy csak na. 😊
Akkor viszont a kis elfoglaló láthatatlan egységével meg elfoglalhatja azokat. Mindengyik mellé nem tehetek õrséget...

kössz 😊

de hogy is van ez??
ici -picit részleteznéd ?
pls
[negativ] Cirek
A nuke télleg brutális.... ezen nem vitatkozom 😊
ezért kell szétszórtan építkezni 😊

M@TriX
az Overlord szerintem lenyomható, nem is az a gond. Paladinokkal, vagy épületbe rakott rakétásokkal hipp-hopp leamortizálható, de az atombomba kb egyet jelent a játék végével...
És egy jól bevédett bázisra nem lehet benni "lekapcsoltatni" az áramot. 😊
A gépfegyveres védõépülete meg bunker is van. A GLA-nak meg USA-nak csak rakétás ezek meg gyaloggalopp ellen nem ér semmi...

[negativ] Cirek
Hát ja, 1 overlorddal lazán ki lehet szedni 8 scorpion tankot...
Meg Nuke is nagyon ütõs...
de szerintem az overlord ellen jó rpg soldier, megtámogatva buggy-kal (soldierbõl kb 8-9)

M@TriX
ezt csak akkor írja ki ha rossz IPre mentek a verziószám és a megkezdett játék "hibát" korrekten kiírja.
Az IP nem stimmel. Nézzétek meg Ipconfiggal is az IPt...

M@TriX
Kína szerintem is egy kicsit brutál. Az Overlord hagyján, de pl az USA szuper fegyvere egy-két épületet vagy pár egységet intéz el. A GLA Scudjai elég jók, de fel lehet állni utána.
A Kína Atombomája után megnézném azt a meccset amiután a szenvedett fél nyerni tud. 😊

Sephi
Nah en feladom. Havernek volt 5 darab Overlordja mindegyiken propabganda towerek es kiszedte 8 tankomat es ket raketas bugimat siman.

Meg merje valaki aszt mondani hogy egyenloek az esejek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pedig mindkettõnknél 1.3 -as paccs van fenn!
[Rush]
Köszi szépen MAtrix & Ron

hTTp://ror.hu/

a morva életbe!!
mééé írja ki mindíg hogy "conection timed out"????
nem tudok gémelni 😞(
Ams
megõrülök..

Connecting to irc.extra.hu (6667)

Unable to connect (connection reset by peer)

mitévõ legyek?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
mégpontosabbn:
a csatákban a jó megmozdulásokat a program pontozza. Ezeket a pontokat különféle oldalspecifikus dolgokra lehet beválltani. PL.: az USA-nál a "Stealth Fighter"(Lopakodó), "Paladin" (tank) de ide tartozik az ejtõernyõs osztag, az A-10-es légicsapás (nagyon hatásos tud lenni)
A Kína oldal innen engedélyezheti a Nuke Cannon, ami elég bruti.. 😊

Szóval jó dolgok vannak ott és jó ismerni mi mennyire jó mert eldönthet egy háborút.

Ron Ragm
jobboldalt gombon 3 csillag itt tucc osztogatni pontot hasznos/haszontalan dolgok közt

[Rush]
adnod kell rá pontot?????????
Magyarul?

M@TriX
Ams: igen, v6.03

tmk: esetleg próbáljátok meg az 1.3-al. Abban is javítottak a hálózati kódon és hipp-hopp fel lehet rakni. 5MB-ba kerül...

Ron Ragm: irc.extra.hu #generals.hu

Ron Ragm
télleg, melyik szerveren van a Generals szoba?

Ams
nektek megy a mIRC?

[negativ] Cirek
Hi!
nem tudtok adni linket ahonnan jó multipályákat lehetne letölteni?
thx

M@TriX
minden "háború után" van lehetõség a kiértékelsékor menteni replay-t (Save Replay)
Megnézni a "Load" menüpontban lévõ Replays-ben lehet vagy valami ilyesmi... 😊

Ron Ragm
ahhoz hogy lopakodót csinálj asszem adnod kell rá pontot
Ha eredetileg nem az USÁval vagy akkor szopacs😊

Ron Ragm
és benn a könyvtárakban vannak a fájlok...

Ron Ragm

Ron Ragm
Oda, de a Mapnak kell egy külön könyvtár a saját nevével
Azt hiszem a magyarázkodás helyett beszúrok egy shotot...

[Rush]
Valaki segítsen már nekem vannak a bizonyos Skirmish pályák ahol lehet gyakorolni. na már most nekem nem akar 1 UNOFFICIAL pályát se berakni, ill. nem tudok lopakodó gépeket csinálni!! ezek vajon miért vannak? Elõre is köszi a segítséget....

Ron Ragm
Készül Budapest egy része, persze nem pontos másolat, mivel hiányosak a készletek meg az alkotói szabadság ugye😉 (akinek meg ez sem elég akkor mivel a jövõben játszódik átépítették😄)

Ron Ragm
akkor az, unofficial
Hova rakod? Windows\profiles\\dokumentumok\Command and Conquer Generals Data\Maps\Pálya neve\? Mer ha igen mennie kéne

Ron Ragm
nyomja valaki rajtam kívül a szerkesztõt?
Mér van az, hogy bizonyos épületek nem jelennek meg, hiába rakom le?

Skacok, van már olyan Fan oldal ahonnan lehet töltögetni cuccokat a játékhoz?
Kivéve a lent említett link+cncplanet mert onnan ha teccik 20 pálya akkor 1enként kell leszenvedni õket, ezt baromira utálom!!!

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Igen mondasz valamit...
Biztos tudat alatt ott mozgolódnak a programmereknek a nagyõsök 😉
Ordosok rulez! 😊

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Ron Ragm
Felül az Official Mapsról kapcsolj át Custom Mapsra

Zollee.
mi miatt???

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Ams
nekem is! a NAT miatt...