C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !
Valaki elkuldeni e-mail-ben az eredeti "game.dat"ot?
Elfelejtettem biztonsagi masoltatot kesziteni 1.02patch-elott,most meg az 1.03 hoz kellene...😞

Koszi elore is!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Mit javit az 1.3 patch? Törés is van már hozzá?
M@TriX
ezt írtam neked mailen. teee 😊
ott leszek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rakd fel az 1.3-as pathet ha meg nincs fent es az eredeti game.datot aztan ejfel korul egyer ircre #generals.hu

May the force serve you well!

M@TriX
küldök egy mailt (azonnal csak töltöm a telcsit. 😊. Majd akkor ledumcsizzuk melyikünk lesz a szerver...
Tõlem lehet polgárháború is (USAvsUSA). 😊

Most nyomtam egy én vs 2 BrutalKína(Szöv). Nagyon kemény volt. Jól ki is nyírtak. 😊 Persze nem 5 perc alatt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Megprobalhatjuk este 😊

nekem is usa tetszik jobban de kinaval egyszerubb jatszani. Kiprobaltam glaval, 2 butal kinai army 10 perc alatt lenyom semmi esely.
ez nem jeleni hogy gyengebb a gla, csak a brutal army tobb penzell kezs mint mi es egybol egy csomo tankal jo amivel nem lehet felvenni a versenyt.

M@TriX
Na érik már, hogy nyomjunk egyet multiba. 😊 egy Kína vs USA örökrangadót. 😊 Persze nem egyfordulósat.. 😊

szovetsegesek voltak.
tok egyszeru kinaval csinal 8-10 ovelordot meg par gattlig cannont es atgyalogoszt a bazisokon 😛
ennyi.
Usaval csak ugy tudok nyerni hogy hogy minden lelohelyet lefoglalok es elfogy a penzuk
mindjar probalom milyen glaval

M@TriX
Mondjuk arra a replayre én is kíváncsi lennék.. 😊

M@TriX
LOAD menüpontban...

M@TriX
regedit?

M@TriX
Mondom, hogy Kína a legerõsebb. Ezért nem azzal vagyok. Hagyok lehetõséget az Mbereknek. 😊
Amúgy most tángáltam el egy BrutalKínát USAval.
Elmentettem ha esetleg valaki nem hinné el. 😊
A 2 BrutalKínát úgy intézted el, hogy szövetségben voltak?

ezt a kepet idoutazassal szereztem a c&s 15bol 😊
meg egy kicsit varni kell ra 😊

hupsz egy a betu kimardt a readybol de azert ertheto nem ?😛

Paladin tank redy 😛

3+1 es telo van ezert max4k
megoltem a 2 butal kinai armyt kinaval is.Es sokkal konnyebb volt. Lehet hogy kinaval menne a 3 brutal armi is

M@TriX
Ha valaki még nem tudná (nemrég találtam):
Ha a Generals ikonjának eléris utját kiegészítjük ezzel "-noshellmap -nologo", akkor átugródik az EA logó és nem lesz "animált" a menü. (Értelemszerûen akármelyik elhagyható.)
Így hamar érkezünk ha multizni megyünk.. 😊

M@TriX
ja. sajna nem érek rá, generals-oznom kell. Már 3 napja nem volt idõm rá.. 😊
Amúgy neked hogy penget a Voda? Nekem ilyentájt (most is) 3-6Kilóval jön a cucc (Töltök...)

M@TriX
A hivaTalos oldal megfelel? 😊

Meg egy képem is van:
Mééég képek!!!!
Katt a képre...

Hát érdekes.. a megjelenése biztos nem sorsforduló... 😊

M@TriX
azért ebbe ne menjünk bele...
ez Generals topic.
amúgy nem mondtam, hogy ezek jó játékok, de ezek említésreméltók...

Generals RULEZ! 😊

M@TriX
Ezek:
Master of Orion III
Gods and Generals
IGI 2: Covert Strike

Mondjuk ezek közül engem csak az utóbbi IGI2 érdekel...

M@TriX
azért webezek ilyen jól, mert VodaNetem van. 😊
A gémhez viszont édeskevés. 😊
Azért tudok csak 24:00 után gémelni az ISDNel...

M@TriX
pont az a jó, hogy nincs tökéletes egység. Mindegyiknek vannak gyengéi...

Bazzeg...tegnap este már harmadszorra raktam vissza a gémet, mert egyszerûen elvonási tüneteim voltak! Pedig már végignyomtam mind a három néppel, de valahogy mégis....ezt még ki kell élvezni!!! Pedig vár rám még egy csomó új game, de ezt nem lehet abbahagyni! ÁÁÁÁ!!
M@TriX
nem is szar. Én is a Paladincsapatommal nyomtam le. Nem nagyon tököltem az extra egységek kifejlesztésével. Kezdtem gyártani a paladinokat és közben építettem pár Supplyt Gyorsan jött így a zseton. Ugyanis nylt terepen vannak lehetõségei, de a bázisában mégsem ereszthet el egy halom bombtruckot. A bázisát legyalultam és akkor úgyis vége. Nem kergettem a gyors kis buggykat. 😊
Kína az már nagyobb falat. Mondjunk van néha emberi tulajdonság is. Láttam egyszer, hogy elkészítette a Nukesilót és a védelme áram nélkül maradt. 😊 Elszámította magát áramügyileg. na nekem sem kellett több... 😊

M@TriX
tudom-tudom, de ott általában mire odaérek már mindenki játszik 😊)
De ha nem jelentkezik senki akkor úgyis bemegyek.. 😊

Ron Ragm
Huhh lenyomtam az USA-val Brutal GLA-t
Nem volt könnyû, de szerencsére a mocskok egyszer sem tudták elereszteni a SCUD-jaikat😊
A Paladin meg földön nagy csoportban egyszerûen verhetetlen

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

M@TriX
Ezt érzékletesebben: 😊

Holnap, holnapután és szombat vasárnapig 24:00-tól ha van valakinek kedve nyomni Directbe akkor mailezzen. Lehetünk többen is...
Nekem éjfél után jó a ¤ß$×÷%!+ matáv miatt...

M@TriX
De ha mondjuk Kína vs USA. Mert Kína saját magának nem fog EMP bombát dobni sajna...
Holnap, hplnapután és szombat vasárnap 24:00-tól ha van valakinek kedve nyomni Directbe akkor mailezzen. Lehetünk többen is...

Kurváknak egy helikopterük maradt a végére, adtam a testinek😊
Shongi
PLease help honnan lehet leszedni???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

M@TriX
Én is elõszeretettel használom. 😊

Shongi
Honnan lehet leszedni a ripest, mert a warezcenterül nem jön plaese help

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

M@TriX
a jószívem a sírbavisz... 😊

4963-7882913-5984076-0674
5412-0014607-1777733-1746
3496-5109968-3484992-5863
5533-3743808-8068198-3235
9722-8289078-1586124-6505
2586-2653924-6182119-3319
7629-5200391-8195325-2636
2586-7722941-9698255-2218
4912-5083939-6799769-5962

M@TriX
Egyre hátrébb mész a fórumba. 😊

pont a lényeget nem értem ebbe a mondatba: "aromaot emp boba"

Taláncsak az USA FUEL bombjára gondolsz? Az is elég szép...

Shodan
Egy serialt légyszi!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
valaki dobjon már egy serialt

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Evil
kosz kiprobalom.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

M@TriX
hát egyszerûen. Bemenntek a multi/network/directconnectbe majd a Remote Ip feletti IP a saját, alá meg a szerverét kell beírni. Aki szerver akar lenni az megmondja a többieknek a sajátját és kész.
XP alatt parancssorba be lehet írni az ipconfigot és akkor megkaphatod az IPd. (Modemesnél vigyázztaok, hogy csatlakozásonként változik...)

és aztat hogy???

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

M@TriX
A Direct Connect-et én neten keresztüli játékra használom...

pls help!!!

hogy a manóban tuttok lanozni??
akármilyen paccsot nyomok fel a direct connect mindíg azt írja ki , hogy connection timed out.
pedig minden létezõ ip-t kipróbáltunk már és mégis!azt is amit a gém ír ki,na meg azt is amit a windows.......

Ja közbe visszaolvastam, azt látom hogy már felhomályosították a gamereket :-)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Ron Ragm
Húú gyerekek ez a Brutal Army nem pite...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Van 2 mappom a nettrõl. Mit kell csinálni velük? Hova kell bemásolni?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

M@TriX
pedig az nagyon jó tulajdonság (nem elég erõs Kína amúgy is. 😊)
Fõleg ha rangjuk is lesz....