C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
multiban lehet arra emléxem. Hogy kampányban lehet nem tudom, de nem hiszem. A korábbi verziókban is csak multiban lehetett állítani...

Westwood: a fejlesztésben részt vett az tuti, de mivel az EA mexüntette (legalábbis 1 hónapja úgy volt, mostmeg bejelentették a Red Alert 3-at), és új csapatot kreált belõle. Amúgy meg a Westwood az EA-é, ezért biztos megspórolták a logóanimot. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ron Ragm
A Black Market alapból szedi a pénzt...
Ez olyan mint a kínaiak hekkere (jujj de szépen írtam le😊), v az amcsik ledobóhelye

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

M@TriX
ma mégsem fog menni. 4napos hetem volt, tegnap 3kor feküdtem le 7kor keltem. Ki vagyok ütve. Ha megfelel holnap este inkább. Sorry!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ez ok, csak ha mindenkinek megy, akkor minek, de persze ez egyéni vélemény. Sok szerencsét.

Talán mert clone cd-s hez nemkell se krekk se semmi... És így hátha menne szal ha van vkinek ([email protected]).
M@TriX
rendicsekk! 😊

Probaltam jatszani egy skirmist es ugyanugy meghalok egybol mint tegnap multiban 😊
szoval tuti a seriallal van gond mindjart ujratelepitem aztan este jatszhatunk 😊

May the force serve you well!

M@TriX
ja, azok mehetnek.. nemtom miért tetszik neked ennyire a CloneCD, de nem hinném hogy játék közben a CDt nézné, hogy mennyire valós....

Amugy sztem tuti nem krekkel meg ilyenekkel van baj... Melleselg akinek van clone cd-s generalsa pls dobjon meg 1 maillal köci!([email protected])
A crack könyvtárban.
Háát ami a cd-n volt generals.exe
M@TriX
milyen cracket. mond a pontos nevét...kiterjesztés

Értem szal ez egy egyedülálló bug😊
Mit? Sime krekket benyomtam.
M@TriX
én nem szeretem a CloneCDt. 😊
Ebbõl láthatod, hogy nem az van.
Meg az emberek nagy részének aki multizik nem az van.
Amúgy feltetted a nocdcracket?
Mert még arra tudok gondolni....
Ha nem akkor nem az, akkor pasz...

Esetleg vmelyikõtök tudna küldeni postán clone cd-s generalst? Hátha avval jólenne...
Tökéletesen peccseltem....
M@TriX
multi az a network direct connectes kapcsolatra gondolsz igaz?

Szóval ha jól tom, akkor ezt a "vmi mismatch hülyeséget" akkor írja ki ha a két játékos köözött verzióbeli eltérés van. Ezt általában összeakadáskor nézi, így elméletileg nem lenne szabad játék közben kiírnia.
Namost. Valamelyikõtök, te vagy akivel játszottál valószínû rosszul patchelte fel a gamét.
Te hogy csináltad?
Mert jól úgy kell, hogy install játék, patch1.3 install, cracakelt .exe-ket bemásolod. A game.datot ne írd felül!! az 1.3-as patch install után!
Vagy ha már fennt van. Akkor a CD-rõl az eredeti game.dat-ot kimásolod a data.cab-ból és felülírod a winyón levõt, majd 1.3 patch és mehet. A patch az exéket nem nézi.

M@TriX
hmmm. Ezt ha emléxel akkor írta ki, amikor valaki leszedte a bétát és elindította....

Sztem valami regbeli dolog lehet....
Gondolom már próbáltad újratenni mi?
Pedig valami olyasmi kellene...

Hi! Tudna vki segiteni? Egy apró kis gubanc van nálam. A konfig nálam: p2 400@496,192sdram,mx400(ez még önnmagába is baj de most nemerrõl van szó). Levettem grafikát full 0-rá, mentem 1 v 1, egész jól ment, megnyertem volna az 1. multi gamemat erre kiír vmi mismatch hülyeséget és hogy syncronizing lost between two players és elszáll. Gondoltam rosszul peccseltem: reisntall-->peccs-->krekk mentem viruló fejjel 1 v 1, és csodák csodájára mitörtént? 1. csatánál ujra mismatch(vmiért mindig 1. csatánál van ez a bug). A rekordidõ amit ment 1 v 1-ben az 10 perc volt, pont elszállt mielõtt kilõttem volna nuke-t... Ha vki tudna segiteni annak nagyon örülnék.
De nam azt irja hogy disconnected vagy connection liost hanem azt hogy defeted es mindenem felroban, es utanna meg bent maradtam obszerverkent.

Ron Ragm
A GLA nekem nem jön be mert van egy hatalmas hátránya (legalábbis számomra az)
Ez a radar, illetve annak hiánya
(vagy csak én nem találtam meg?)

M@TriX
hátha. Lehet az akadás miatt dobódtál le.
reméljük... 😊

M@TriX
Ezen oknál fogva vagyok én meg az USA-val. 😊
Amúgy nekem is tetszett a GLA, a BOMB Truck nagyon pusztító tud lenni, csak nem egészen az én világom.
A Buggyk nagyon királyak. Sokat szívtam ellenük egy idõben. 😊 Gyorsak és sok rakétát lõnek. Lomha lövegek ellen életveszélyesek...
Random_ te szoktál multizni?

hat sajnos nem tudok 😞. De lehet hogy a cd key miatt nem megy. Vagy azert mert meghal a gf3am es csak 1 gf2mx400 van benne minimumon is szaggat kicsit ha tul sok egyseg van. Azt mondtak lehet hogy 2 het mire kicserelik 😞

Ams
Én a GLA-ba a buggy-kat bírom!
Brutal enemy ellen még nem nyomtam

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
Hali. Valamit kezdeni kellene a neteddel. 😞
Jó lene egyet gémelni...

ha nincsenek szovetsegben konnyebb nyerni mint 1 ellen. ket brutal armyt probald meg masik neppel sokkal konnyebb lesz

Sephi
Alitolag kurva nagy botrany lett a jatekek Chinaba😊)) Igaz ott nem is lehet kapni a jatekot hanem csak warezolassal de akkor is😊

Aszontak hogy ok nem tartjakviccesnek hogy mitomen melik teret felrobatnjak az Arabok bombaval😊))

Micsoda sertes bazzeg😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

M@TriX
erre gondoltam. 😊
De gyakorolni jó. Multiban azért más. A gép részben kiszámítható...

M@TriX
Megnézném azt a pályát... 😊

M@TriX
ok. Pedig király amúgy humanoidok ellen játszani. 😊

AMúgy sem multiztam volna, na😊

Multiban inkább BF... ez nem oda való...
na akkor rakd fel valahova a recet es linkeld be 😛

gla ellen valahogy nem olyan jo kina, 2 brutal army eddig mindig megvert.

nem tetszett senkinek a paladin tank amit beszurtam ??😞

M@TriX
nehogy miattam ne multizz! 😊
Nem akartalak, szerintem nem is torkoltalak le. Ha úgy vetted sorry. Csak kérdezték már pár fórumon, lehet, hogy tényleg ide nem írtam. ha nem, akkor bocsi.. 😊
De azért segítettem na... 😊

C&C Generals RIP-DVN

http://download.server2.come2store.com/hei9999/DVN-CCG.ace
untill:
http://download.server2.come2store.com/hei9999/DVN-CCG.c63

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Shongi
hahó

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Esetleg mielött engem torkollsz le, nézz vissza, hogy te magad mit irtál. Mert eddig csak az 1.2-rõl volt szó.
De mind1, úgyis csak skirmishelek...
Shongi
Nekem is segítsetek please

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Huuu.bocsika!

Orok hala ...😊Kosz megegyszer!

M@TriX
na bhazz. Éppen most ért fel..
Na mind1 ha majd kell valakinek akkor majd iTT megtalálható lesz...

Shongi
Válaszoljatok már!!!

Kosz mar nemkell, megoldottam. Ahogy leirtad sikerult!😊

Shongi
Nekem senki sem válaszolt, honnan lehet leszedni a ripest, mert a warezcenter behalt

Ron Ragm
Paladinok kapcsán: a gyalogosok közül csak a Jarmen Kell (tudjátok, a GLA sniper), esetleg a terrorist jelent veszélyt - a rakétásoknak leszedik a rakétáikat, a gépfegyveresek meg egyszerûen alig tudják megsebezni
Az Overlordok szerintem is túl erõsek, fõleg a gatlin miatt ami levegõbe is lõ
GLA-val még nem játszottam, arról nemtok nyilatkozni😊

Kosz az infot!😊

M@TriX
hát ezt rövidebben összefoglaltad. 😊

A dat-ot mindjárt felnyomom valahova ha addig nem küldi el neked valaki.
Amúgy crack nem kell, csak ha valakinek nincs CD-je.

M@TriX
ajh. Már annyiszor lertíam. Ha rákeresnél a fórumkeresõben, hogy 1.3 biztos megtalálnád. De mivel csak egy mondat és már úgyis sokat pofáztam 😊 így inkább elmondom.
1. a CD-rõl vagy image-bõl másold ki a "Data1.cab"-ból a "game.dat"-ot, ezzel eredeti lesz.
2. szedd le a netrõl az 1.3-as patchet mondjuk iNNen.
3. tedd fel.
4. ha esetleg nem a "nemhivatalos" exe-k vannak fennt akkor azokat is tedd fel
5. voilá. Már 1.3-as is a Generals-od.

mint minden patch (általában) javít a játékon. Ez is. Elsõsorban hálózati kódot és a multit tökéletesíti. De elsõsorban azért kell feltenni, mert a neten játszik, annak a 99%-ának ez van fönnt. És akkor nem tudsz csatlakozni hozzá (vagy hozzád nem tudnak csatlakozni). Persze ezt korrekten kiírja a program, így lehet tudni, hogy mi a nyûgje. 😊 Ennyi. Elég rövid voltam?