C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Sztem van vhol olyan hogy mennyit lehet építeni az adott egységbõl (lévén a szuperhõsökbõl csak 1, valamint a Strategy Centerbõl is csak 1 lehet)
Aztán ha megtaláltad írd át 0-ra

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Valaki próbálkozott már az INIkkel buherálni?

Letöltöttem a packet cncbunkerrõl, megy is jól, pár dolgot átirtam már, pl szuperfegyverek timerjét stb.

Viszont azt nem találom, hogy hol kell fullra letiltani valamit? Egységet, épületet stb, hogy egyátalán ne lehessen épiteni...?
M@TriX
szerintem nem kell.
Aztán meg majd meglátjuk. 😊
Ha kész vagy dobj egy mailt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rec oldalt tud valaki?

May the force serve you well!

M@TriX
elfogadva. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Account-ra ha azt mondom, hogy Felhasználói név, akkor gondolom azt mondod hosszú, meg gondolom tudtad is. 😊
Ranglétránál rövidebb szó? Háát... feladod a leckét... 😊

Laalee
Lobby: elõszoba, hall, szállodai folyosó, esetleg képviselõket befolyásolni szándékoló személy, befolyást gyakorló külsõ érdekcsoport.

Ladder: létra, de jelen esetben inkabb hírnévért folytatott küzdelem, ranglétra

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

M@TriX
a "ladder" meg (inkább megnéztem a szótrában is, de tényleg) létrát jelent. Nem?

M@TriX
milyen környezetben van?
Lobby - valami csoport? Vagy mi a Generalsban?
Mert ha szó szerint fordítjuk, akkor valami "érdekvédelmi csoport"-ot jelent...

Joke
Ja Andie, befejezhetnéd amit lekezdtél, mert ami azon az oldalon van fenn, az nincs kész.Szóvak angyon örülnénk egy teljesen kész magyaosításnak😊

M@TriX
ha nem jönne be az oldal ez sem jönne le. 😊
De mostmár mûködik az oldal. 100%-ban ez sincs kész, de mint mondtam nem baj ha 2 verzió is lesz. Legalább összevethetõ...

M@TriX
TESCO 12999Ft

Joke
A magyarosítás a magyarositasok.jatekok.hu-ról, belinkelem, hátha nem jön be nektek az oldal: http://magyaritasok.jatekok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=79&title=Command%20&%20Conquer:%20Generals%20magyarítás .Nem tom milyne,most fogom kipróbálni!

ne ertem hogy a gep mert nem lott rad sud stormot?
meg ha ugy is van hogy csak oda lo amit felderitett, akkor is felderitette mar a tornyaidat azokra lohetett volna.

M@TriX
dehogynem. Nem kell "becélzóegység" olyan mint az össze többi szuperfegyver. Csak katt és kész. 😊

Blasta
Azon a pályán a következõ a helyzet....
Kurvára be lehet védeni a dombot!!!!
Csak annyi a teendõd, hogy:
1. amint észre lehet venni, az emelkedõ ahol a GLA támad, lépcsõs felépitésü....
Azt kell tenni, hogy magasra raksz 2 bunkert és 3 Gatling gunt. A bunkerek persze tele rakétásokkal, és a mellettük lévõ házat is telerakod.

A lényeg az, hogy NEM a lépcsõzetes emelkedõ "lépcsõinek" a szélére, hanem a belsejére építkezel...
Ezzel a taktikával ki lehet védeni, hogy a felfelé támadó egységek már messzirõl elkezdjék lõni a védelmedet. Ebben az esetben csak akkor tudnak tüzetnyitni, ha felértek a védelmeddel azonos szintre. Csakhogy itt már olyan közel vannak, hogy végük...
Ajánlok egy csapatszállítót elhelyezni a közelben, hogy kiszúrja a lehetséges felderitõket, így a scud storm-ja és a rakétakilõvõi sem tudnak célra tartani! És még egy valami.
Ha van lóvéd, akkor csinálj 3 db atomrakétás tankot. Ezekkel meg az a dolgod, hogy a ctrl-t lenyova az emelkedõ 3 különbözõ ponjára kell céloznod, (nyilván oda, ahol az ellenfél felszokott jönni) így automatikusan lövik azt a terepet, ahol jönnek fel a csóri arabok. Mivel atomról van szó, akkor se tudnak feljönni, ha épp nincs becsapódás, mert radioaktív lesz a környék....

Én így védtem be, és nem tudott kilõni egy rohatt scud stormot sem....

Utána csak annyi a doölgod, hogy a black lotusszal meg a nuclear missile-lal legyaluld a terepet....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[HUN]PAStheLoD
hogyhogy 2 féle ? 3 féle! 1 kicsi 1 közepes +1 mega giga nagy

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
AHA persze egybõl vágom nekem mindegyik pályán sötét vót 😊

[HUN]PAStheLoD
jah artillery stike ! magyarul mondjaj má' nem hogy zárótûz 😄DD

[HUN]PAStheLoD
kínával ? zárótûz ? asszem a Fragon tanknak van fire wallja, meg esetleg infernoneak ? vagy valamelyik másiknak ....

M@TriX
mondaz valamit.
Anniyt tudok mondani, hogy 24 óra után, általában csütörtökön, pénteken, szombaton én szoktam gémelni, szóval ha van kedved dobj egy mailt és jöhet a mehet... persze azért (jó)pár órával elõbb írj, hogy lefixáljuk, meg tudjak gyakorolni. 😊

M@TriX
hát nemtom, ugyanis az oldal még mindig nem jön be, így nemtom mennyire van meg az a fordítás.
Viszont, mint fordítás úgysem lesz ugyanolyan, mert tudod, hogy angol szavaknak több magyar megfelelõje is lehet.
Szerintem ha benne vagy csináld meg és prezentáljuk. 😊

M@TriX
ha elkészültél, akkor tudok helyet biztosítani neki a szerverünkön...

Kolin Mekré
1000 köszönet és hála, isten fizesse meg

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Ide:

"C":\My Documents\Command and Conquer Generals Data\Replays

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Kolin Mekré
szasztok, elmentettem egy ripléjt...majd copyztam is az asztalra. Eddig ok, de hova másoljam? azaz a haver hova másolja hogy megnézhesse?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

A telefonvonal a szar meg a freeweb, ezert nem jon ossze a jatek 😞
A tobbi jo.

A memoriad keves hozza nekem GF3al is 1024 szinte jol ment mindig 512 ram kell hozza. Nagyon is jol kiegyensulyozottak a nepek, persze mindekivel mashogy kell jatszani. A csinalok millio legnagyobb tanki csak kinanal jon be es ott is csak azellen aki nem tud jatszani. A en minden palyat gyorsan vegigvittem semmi gaz nem volt. Mindenhez rendelhetsz gyorsbillentyut ctrl+0 -- 9 migekhez is hazakhoz is. Igaz hogy aztan egerrel kell kivalaszani hogy mit gyartasz.

M@TriX
eygszerû az XPnél ez már nem mûködik. Ide így kell: "E:\EA Games\Command and Conquer Generals\generals.exe" -noshellmap -nologo"

Szóval az idézõjel után...

narumon
Szasztok!
Egy kis véleményezés a játékról.
Eddig a kedvenc sorozatom volt a C&C de asszem ezután ez másképp lesz. A Generals hemzseg a hibáktól, a kiegyensúlyozatlanságtól, néhol teljesen bowli, a programozókat meg szimplán kirúgnám ha nekem dolgoznának.
Egyik pályát végigviszem két tankkal annyira 1ügyû, rögtön a következõt, iszonyatos hadsereggel, 10 éve stratégián edzett ujjaimmal is csak nagyon sokadjára sikerült. 800x600-ban a köv configon (XP 1700+, Gef4Ti4200, 256DDR) is szaggat holott, ezt ennél lényegesen szebb játékok nagyobb felbontásban sem teszik meg (age of mythology pl). Vannak pályák ahol csak úgy öntik az arabokat esély sincs a közelükbe férkõzni, két pályával késõbb (ahol elvileg ugye nehezebbnek kéne lennie) meg könnyedén leírtható mindenki.
A játékmenetet felgyorsították, de a kezelõfelületet nem igazították hozzá, rendkívül fusztráló amikor gyorsan kéne épületet lerakni és a kis hely miatt mikrométereket kell tologatni míg a helyére kerülhet végre. Nincs gyorselérés a Migekhez (vagy csak én nem találtam?), és a gyártósorokhoz sem. Ha valamit gyártani akarunk akkor ahhoz vissza kell húznunk a bázisra, a csatában otthagyott tankokat addig szétzúzza az ellenfél. Sajnos még sorolhatnám a problémákat de nem teszem....
Számomra nagyon nagy csalódás volt a program, max egy erõs 70%-ot adnék rá, és ebben már lehet hogy benne van az elõdök kiemelt helye a szívemben.

Egy szomorú (volt) C&C fan... 😞(

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

M@TriX
még szép. Egy kis reklámot is ígérhetek neki, ami nem annyira nagy dolog, de ennyivel szívesen hozzájárulok... 😊

Joke
Szerintem lenne rá iglny! Én biztos áldanám a nevedet! 😊

M@TriX
akkor most jó vagy nem jó?
amúgy:
1. install, az exe-ket felülírni a crackekkel, game.datot nem
2. install 1.3 patch
3. kész. 😊

M@TriX
nemtom mennyire mûködik a RiP, az Nforce.nl hibásnak mondta ki a DVN-t is. Én leszedtem az ISO-t. Ha multizni akarsz, akkor ajánlott...

Ron Ragm
az nem jó😞

M@TriX
tudtommal még nincs. Ha találsz, akkor szólj. 😊

Joke
Hi! Egy kérdésem lenne! Van hozzá magyarosítás?

M@TriX
24 Uhr. 😊

Ron Ragm
Én is megyek, attõl függ mikor lesz

M@TriX
hát ezaz

Bazzz ez nekem nem akar osszejonni 😞

M@TriX
nem hiszel Dns5000-nek?, igaza van. Az a hiba. Rakd fel mégegyszer...

M@TriX
persze.
Még szerzünk egy embert és akkor 2v2 lesz.
Milyen neted van?
Fennt van az 1.3?

Ams
Jöhetek?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
Nanaaaaaaa!
Éppen most jöttem be szólni, hogy remélem leszel.
Ha lesznek még 2-en akkor 2v2 lesz. De az nem rajtam, mert kitapasztaltam, hogy annyit nem bír el az ISDN. 3-at neccesen, de 2vel vígan penget..

Úgyhogy min. 1v1 lesz. 😊

De ne csak 1 menetet játszunk majd. 😊
ma 12 ig aludtam 😊

De nyomunk legalabb is remelem,
Matrix josz ugye gamezni este?
Lazarus 1.3 patch kell es eredeti game.dat
#generals.hu

Lazarus
Hogy szoktatok játszani hálóba? Nem nyomunk ma este egy partit?
rakd fel ujra egy masik seriallal

nekem van egy tippem...

War. War never changes.

M@TriX
sok kavar volt. Ugyanis az EA Pacific egy külön csapat volt. Az EA elméletileg összeolvasztotta az EA Pacific-ot és a Westwood Studios-t. Néhol olyan verziót isolvastam, hogy a Westwood-ot Westwood Pacific-nak hívják. Szóval itt elég nagy a kavar...