C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán ha megtaláltad írd át 0-ra
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Letöltöttem a packet cncbunkerrõl, megy is jól, pár dolgot átirtam már, pl szuperfegyverek timerjét stb.
Viszont azt nem találom, hogy hol kell fullra letiltani valamit? Egységet, épületet stb, hogy egyátalán ne lehessen épiteni...?
Aztán meg majd meglátjuk. 😊
Ha kész vagy dobj egy mailt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
May the force serve you well!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ranglétránál rövidebb szó? Háát... feladod a leckét... 😊
Ladder: létra, de jelen esetben inkabb hírnévért folytatott küzdelem, ranglétra
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Lobby - valami csoport? Vagy mi a Generalsban?
Mert ha szó szerint fordítjuk, akkor valami "érdekvédelmi csoport"-ot jelent...
De mostmár mûködik az oldal. 100%-ban ez sincs kész, de mint mondtam nem baj ha 2 verzió is lesz. Legalább összevethetõ...
meg ha ugy is van hogy csak oda lo amit felderitett, akkor is felderitette mar a tornyaidat azokra lohetett volna.
Kurvára be lehet védeni a dombot!!!!
Csak annyi a teendõd, hogy:
1. amint észre lehet venni, az emelkedõ ahol a GLA támad, lépcsõs felépitésü....
Azt kell tenni, hogy magasra raksz 2 bunkert és 3 Gatling gunt. A bunkerek persze tele rakétásokkal, és a mellettük lévõ házat is telerakod.
A lényeg az, hogy NEM a lépcsõzetes emelkedõ "lépcsõinek" a szélére, hanem a belsejére építkezel...
Ezzel a taktikával ki lehet védeni, hogy a felfelé támadó egységek már messzirõl elkezdjék lõni a védelmedet. Ebben az esetben csak akkor tudnak tüzetnyitni, ha felértek a védelmeddel azonos szintre. Csakhogy itt már olyan közel vannak, hogy végük...
Ajánlok egy csapatszállítót elhelyezni a közelben, hogy kiszúrja a lehetséges felderitõket, így a scud storm-ja és a rakétakilõvõi sem tudnak célra tartani! És még egy valami.
Ha van lóvéd, akkor csinálj 3 db atomrakétás tankot. Ezekkel meg az a dolgod, hogy a ctrl-t lenyova az emelkedõ 3 különbözõ ponjára kell céloznod, (nyilván oda, ahol az ellenfél felszokott jönni) így automatikusan lövik azt a terepet, ahol jönnek fel a csóri arabok. Mivel atomról van szó, akkor se tudnak feljönni, ha épp nincs becsapódás, mert radioaktív lesz a környék....
Én így védtem be, és nem tudott kilõni egy rohatt scud stormot sem....
Utána csak annyi a doölgod, hogy a black lotusszal meg a nuclear missile-lal legyaluld a terepet....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Anniyt tudok mondani, hogy 24 óra után, általában csütörtökön, pénteken, szombaton én szoktam gémelni, szóval ha van kedved dobj egy mailt és jöhet a mehet... persze azért (jó)pár órával elõbb írj, hogy lefixáljuk, meg tudjak gyakorolni. 😊
Viszont, mint fordítás úgysem lesz ugyanolyan, mert tudod, hogy angol szavaknak több magyar megfelelõje is lehet.
Szerintem ha benne vagy csináld meg és prezentáljuk. 😊
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
"C":\My Documents\Command and Conquer Generals Data\Replays
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
A tobbi jo.
Szóval az idézõjel után...
Egy kis véleményezés a játékról.
Eddig a kedvenc sorozatom volt a C&C de asszem ezután ez másképp lesz. A Generals hemzseg a hibáktól, a kiegyensúlyozatlanságtól, néhol teljesen bowli, a programozókat meg szimplán kirúgnám ha nekem dolgoznának.
Egyik pályát végigviszem két tankkal annyira 1ügyû, rögtön a következõt, iszonyatos hadsereggel, 10 éve stratégián edzett ujjaimmal is csak nagyon sokadjára sikerült. 800x600-ban a köv configon (XP 1700+, Gef4Ti4200, 256DDR) is szaggat holott, ezt ennél lényegesen szebb játékok nagyobb felbontásban sem teszik meg (age of mythology pl). Vannak pályák ahol csak úgy öntik az arabokat esély sincs a közelükbe férkõzni, két pályával késõbb (ahol elvileg ugye nehezebbnek kéne lennie) meg könnyedén leírtható mindenki.
A játékmenetet felgyorsították, de a kezelõfelületet nem igazították hozzá, rendkívül fusztráló amikor gyorsan kéne épületet lerakni és a kis hely miatt mikrométereket kell tologatni míg a helyére kerülhet végre. Nincs gyorselérés a Migekhez (vagy csak én nem találtam?), és a gyártósorokhoz sem. Ha valamit gyártani akarunk akkor ahhoz vissza kell húznunk a bázisra, a csatában otthagyott tankokat addig szétzúzza az ellenfél. Sajnos még sorolhatnám a problémákat de nem teszem....
Számomra nagyon nagy csalódás volt a program, max egy erõs 70%-ot adnék rá, és ebben már lehet hogy benne van az elõdök kiemelt helye a szívemben.
Egy szomorú (volt) C&C fan... 😞(
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
amúgy:
1. install, az exe-ket felülírni a crackekkel, game.datot nem
2. install 1.3 patch
3. kész. 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Még szerzünk egy embert és akkor 2v2 lesz.
Milyen neted van?
Fennt van az 1.3?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Éppen most jöttem be szólni, hogy remélem leszel.
Ha lesznek még 2-en akkor 2v2 lesz. De az nem rajtam, mert kitapasztaltam, hogy annyit nem bír el az ISDN. 3-at neccesen, de 2vel vígan penget..
Úgyhogy min. 1v1 lesz. 😊
De ne csak 1 menetet játszunk majd. 😊
ma 12 ig aludtam 😊
Matrix josz ugye gamezni este?
Lazarus 1.3 patch kell es eredeti game.dat
#generals.hu
War. War never changes.