C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
May the force serve you well!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Hegemonia tenyleg szep csak multiban uncsi es ott is van poplimit warcraft3 szerintem undoritoan csunya lett es a pop limit miatt alig tudsz 5-6 nagyobb egyseget csinalni kesz rohely. A aom szep lett, de olyan gyonyoru arnyekok mint a generalszban nincsenek sehol. Az osszes tobbi westwood nem volt ennyire kiegyensulyozott es ennyi ujitas. A general pontok nagyon jok. Amugy a westwood nem csinal mar semmit mert beolvadt az EAba, nincs tobbe westwood. A red aler 1-2 tok uncsi volt ehez kepest. Azt egyszer vegignyomtam aztan kesz. Ezt meg le sem tudom rakni alladoan skirmisezek. Csak mar a 2 butal gep sem ellenfel 😞. Uj ai skriptek kellenenek ezeket mar nagyon kiismertem.
Az meg hogy egy sorozatot nem lehet elrontani, eleg nagy hulyeseg lasd moo3, homm4.
Szerintem a generalsz jelenleg a kiraly. Kicsit bugos, de melyik pogram nem az. Szepen jonnen ki hozza a patchek. Memoria az nagyon kell hozza de hat ez van. Ja es eleg sok egyseget csinaltam mar egyszerre de poplimitbe meg somem utkoztem.
Akkor jó.
Most nem megy nekem. holnap kora kelés. Az említett idõpontokban tudok csak gémelni...
Jó játékot.
Zidane: magyar oldal van... ha eszembejut mondom.. 😊 sorry 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de ha van kedved gémelni csütörtök, péntek, vagy szombat 24 óra után, akkor dobhatsz egy mailt nekem és gémelhetünk egyet...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ez a multi dolog meg aggasztó. Az odáig nagyon rendben van, hogy a Generals egy multira kihegyezett RTS. De azért a SINGLE részt érdekes módón a War3-ban is megtudták csinálni, remek sztorival és gyönyörû animációkkal, plussz a multit is remekül megcsinálták és ott is megvan a skirmish. Tehát ez rossz kifogás, hogy persze a Generals nem rossz, mert a multi és a többi.. Azért Westwoodéknál vegyék már a fáradtságot és csinálják meg rendesen aminek nekiállnak. Régen ez nem volt gond. Gondolom a pénzhajhász EA pofázott bele a dolgokba és hajcsárként hajtotta szerencsétlen Westwoodosokat, vagy Pacificosokat, a kiadás felé. Ez lett az eredménye. Egy megosztott játékostábor. Ami egyet jelent: A Generals jó játék, de eszméletlen sok minden kimaradt belõle, hogy igazán jó legyen és lenyomjon minden más RTS-t a piacon. De mivel a Westwood már felálított egy mércét ezen a téren, ezért a Generals mondhatjuk azt: Egyáltalán nem egy nagy szám, csak van és lehet vele nyomni. De ennél több kell. Sokkal több. Tipikus mai játék hiba. Grafika és más semmi. Ebbõl kéremszépen nem lehet igazán jó programot csinálni. Ennél több kell. Más hozzáfüznivalóm nincsen.
Nagyon izgalmas szokott lenni...
Csak nem bírom az ilyen "ez a gém nem az igazi, de majd a XY Tuti lesz" kijelentéseket, amikor még egy rohatt képet nem láthattál belõle....
AMúgymeg ugyan ezt mondták anno amikor az Emperor nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket:
"ez nem lett túl fasza, NADEMAJD A GENERALS..."
Szal érted...
Amúgymeg hogy érted, hogy nem kell nagy gógyi ahoz, hogy tudjam, ennél jóval jobb lesz????
EHEZ GÓGYI KELL?
Ha nekem van gógyim, ergo okos, eszes vagyok, akkor tudhatopm TUTIBIZTOSRA, hogy a RA3 ennél sokkal jobb lesz?????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És szerinted az nem 3d-s lesz????
Hangulata van a játéknak, bár a 3D-s stratégia vagy RTS nem igazán egy jó dolog. 2D az igazi. Mégha elavult is mostanára. Pedig nem. Na mind1, ez van ezt kell elfogadni. Ennél a játéknál sokkalta jobb RTS-ek is vannak a piacon. Skirmish opció viszont jó. Itt csak az a gond, ami általában a többi játéknál is, hogy a normal az túl könnyû, a hard már idegtépõ és nem a normal utáni kicsit nehezebb kategória. Brutal meg van. Brutális is.
Red Alert 3. Ez egy jó játék lesz. Ez ahhoz képest csak egy pótcselekvés, de ki kellett tölteni az ûrt és kellett egy rókabõr. Ez lett, ilyen lett, olyan is, de azért játszani lehet vele és rossznak azért nem mondható.
Szóval egyikõtök másik serial-al rakja fel..
Ha game.datot használtál, akkor 1.2-re patcheltetek. Ne azt tegyétek.
1. install újra a játék vagy ha már fennt van: Akkor a CD-rõl az eredeti game.dat-ot kimásolod a data.cab-ból és felülírod a winyón levõt.
2. letöltöd az 1.3-as patch-et, majd felrakod.
3. a CDrõl felmásolod a crackelt .exeket. (A game.dat-ot nem!!)
4. kész.
ha mégegyszer le kell írnom valakinek ajándékot kérek. 😊
Szerintem valami rossz a számítógépeddel!
Másra nem tudok gondolni! Remélem segítettem...
Na szia!
:-))
VAn egy problémám a játékkal kapcsolatban, remélem valaki tud segíteni.
Felraktam a patchet, hogy tudjunk játszani multiban, eddig nincs is semmi gond, faszán ment minden, online gyakás 1000-el😄
Viszont single-ben nem tudom az istennek sem elindítani a gémet, mert mikor kiválasztom a játékmódot, kiírja, hogy kéri az 1-es game cd-t, be is rakom neki, de nem történik semmi, ugyanúgy követeli azt a nyüves cd-t.
Mi lenne a megoldás erre a problémár?..Elõre is köszi a segítséget!
1 humve 700
general burton 1500 rombolni
1 pathfinder 600 + general pont
2 raketas 600 rombolni
1 ranger flash granattal 225 bunkerek, civil epuletek
3625
kicsit draga de emberek,bunkerek, hazak ellen brutalis. Migek egybol megolik. Meg a konyu jarmuveken is elverzik de Burton es a pathfinder azt tulelheti.
Már fel is dobtam a szerverre, hogy biztosan megmaradjon.
Mellékeltem mellé egy info fájlt is, hogy tudják ki készítette.
Gyengébben látók kedvéért. 😊 ->
LinK
tudom-tudom, csak jó lenne már egy war...
http://tfskiller.no-ip.com/ recek:ezekbol nagyon sokat lehet tanulni
Megvan fullba, de kellene az elsõ file...
C&C Generals:
ftp://acidteam:[email protected]:9185/
ftp://cnc:[email protected]:7117/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/