C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
Pályaszerkesztõt ki próbálta? Mekkora egy 8 playeres map?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Szerintem nem volt sokkal nagyobb a ter, meg annak nagyresze ugyis ur. Szoval a hegemonianak gyorsabbnak kellene lennie. Jo volt benne a pajzs efekt ala fuggetlenseg napja. Es egy egy jo pleda arra hogy a grafika tenyleg nem minden.

May the force serve you well!

M@TriX
A Haegemonia-hoz nekem is volt szerencsém. De mivel amúgysem az ûrstratégia a kedvencem így nem maradt fennt sokáig. Amúgy azért raktam föl, hogy a lélegzetállító graot lássam amirõk ódákat zengtek. Háát. Nekem sokkal kevésbé tûnt látványosnak, mint a Generals, de mivel a Haegemonia-ban sokkal nagyobb teret kell lekezelnie a motornak és egészen más játék, így szerintem hülyeség összevetni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mondjal mar szebb rtst generalsnal!
A Hegemonia tenyleg szep csak multiban uncsi es ott is van poplimit warcraft3 szerintem undoritoan csunya lett es a pop limit miatt alig tudsz 5-6 nagyobb egyseget csinalni kesz rohely. A aom szep lett, de olyan gyonyoru arnyekok mint a generalszban nincsenek sehol. Az osszes tobbi westwood nem volt ennyire kiegyensulyozott es ennyi ujitas. A general pontok nagyon jok. Amugy a westwood nem csinal mar semmit mert beolvadt az EAba, nincs tobbe westwood. A red aler 1-2 tok uncsi volt ehez kepest. Azt egyszer vegignyomtam aztan kesz. Ezt meg le sem tudom rakni alladoan skirmisezek. Csak mar a 2 butal gep sem ellenfel 😞. Uj ai skriptek kellenenek ezeket mar nagyon kiismertem.
Az meg hogy egy sorozatot nem lehet elrontani, eleg nagy hulyeseg lasd moo3, homm4.
Szerintem a generalsz jelenleg a kiraly. Kicsit bugos, de melyik pogram nem az. Szepen jonnen ki hozza a patchek. Memoria az nagyon kell hozza de hat ez van. Ja es eleg sok egyseget csinaltam mar egyszerre de poplimitbe meg somem utkoztem.

M@TriX
😊

Akkor jó.
Most nem megy nekem. holnap kora kelés. Az említett idõpontokban tudok csak gémelni...
Jó játékot.
Zidane: magyar oldal van... ha eszembejut mondom.. 😊 sorry 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sonka
bazzz, mekkora lamer vagyok, most mar ertem hogy mit kell csinalni. Kösz. By!
Sonka
na, most már regisztráltan is vagyok. (scs)
M@TriX
az irc.extra.hu-n a generals.hu szobába,
de ha van kedved gémelni csütörtök, péntek, vagy szombat 24 óra után, akkor dobhatsz egy mailt nekem és gémelhetünk egyet...

[HUN]PAStheLoD
a haegóminával játszottál már? 😊) Nah szal tényleg nincs a generalsznál jobbm ototr mert a haege szart nem tud pl. 300 hajóbal csinálni! DE a generalsban asszem nincs poplimit ugye ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Persze. Ki mit szok meg. Ez érthetõ.
Látatlanba is lehet tudni, hogy az jó lesz. Neked meg minek magyarázzam. Full hardcore gamer tudja azt is amit maximum csak elõreláthatólag tudni vél az átlag user. A gógyi errõl szólt. Vannak olyan sorozatok, amit egyszerûen nehéz elrontani. Westwood meg nem arról híres, hogy gagyi játékokat ad ki. Ez a C&C: Generals sem gagyi, csak nem a legjobb a sorozatai között. De attól még jó. Csak nem egy Red Alert, ami etalon azóta mióta megjelent. Egy félig kész engine, ami elviszi a játékot a látványvilág miatt (ami azért valjuk meg férfiasan, lehetett volna jobb is, csak a határidõ stb....) és a ráépülõ jól bevállt egységek roppant kevés ahhoz, hogy a Generals a vajmi kevés újításával egyetemben az az igazán dögös és verhetetlen Westwood játék legyen az RTS piacon. Itt arról van szó, hogy áttették az egészet egy 3D-s motorra és némi kis pofozgatással lett egy szép klón. Se több, se kevesebb. Ha még egy évet dolgoznak rajta, ez minden idõk legjobb RTS-e. De így csak egy összetákolt RTS a régi, jól bevált elemekkel halmozva. Blizzardnál vették a fáradságot és egy tökéletes RTS-t alkottak a War3 személyében. Ott volt mögötte munka és képzelõerõ. Itt ez kimerült egy új motorban, amit még optimalizálni sem volt idõ, de azért szódával elmegy. Szép azért!

Ez a multi dolog meg aggasztó. Az odáig nagyon rendben van, hogy a Generals egy multira kihegyezett RTS. De azért a SINGLE részt érdekes módón a War3-ban is megtudták csinálni, remek sztorival és gyönyörû animációkkal, plussz a multit is remekül megcsinálták és ott is megvan a skirmish. Tehát ez rossz kifogás, hogy persze a Generals nem rossz, mert a multi és a többi.. Azért Westwoodéknál vegyék már a fáradtságot és csinálják meg rendesen aminek nekiállnak. Régen ez nem volt gond. Gondolom a pénzhajhász EA pofázott bele a dolgokba és hajcsárként hajtotta szerencsétlen Westwoodosokat, vagy Pacificosokat, a kiadás felé. Ez lett az eredménye. Egy megosztott játékostábor. Ami egyet jelent: A Generals jó játék, de eszméletlen sok minden kimaradt belõle, hogy igazán jó legyen és lenyomjon minden más RTS-t a piacon. De mivel a Westwood már felálított egy mércét ezen a téren, ezért a Generals mondhatjuk azt: Egyáltalán nem egy nagy szám, csak van és lehet vele nyomni. De ennél több kell. Sokkal több. Tipikus mai játék hiba. Grafika és más semmi. Ebbõl kéremszépen nem lehet igazán jó programot csinálni. Ennél több kell. Más hozzáfüznivalóm nincsen.
Sok RTS-ben pl: WarcraftIII is úgy van megoldva, hogy BAL gomb kijelöl és JOBB gomb megtámad. Megszoktam ezt és nehéz volt átállni. Sokszor emiatt buktam néhány egységet, mert bõszen nyomtam a JOBB gombot és nem mentek oda az egységek... Aztán esett le, hogy JA persze, ismét a BAL-t kellett volna. Végül is megszoktam csak baromi furcsa volt. Az meg pláne, hogy nem lehet beállítani erre. Meg volt olyan is, hogy kijelöltem egy egységet BAL egérrel, majd cancelezni akartam ismét BAL-al, erre megindultak arra.. Ekkor megint korrigálás. Szerintem jobb a BAL-JOBB konfig... Egyrészt jobban kézre áll, másrészt hamar elfárad az az egy újjam, amivel állandóan a BAL-t nyomkodom. Tudod én már öreg vagyok, nekem már nem mind1, mi hogy van megoldva... Csak ez a problem vele. Mind1, mostanra már beleszoktam. De az átállítás hiánya, akkor is bosszantó. Elvégre 2003-at írunk.
M@TriX
A Red Alert 3-hoz anyit, hogy persze majd meglátjuk, de teljes testel a Westwood áll mögötte. Remélem véletlenül sem cseszik el...

M@TriX
a "gógyi nem kell"-hez csak annyit, hogy játsz akkor multiba. 😊
Nagyon izgalmas szokott lenni...

Blasta
Mér lennék?
Csak nem bírom az ilyen "ez a gém nem az igazi, de majd a XY Tuti lesz" kijelentéseket, amikor még egy rohatt képet nem láthattál belõle....

AMúgymeg ugyan ezt mondták anno amikor az Emperor nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket:
"ez nem lett túl fasza, NADEMAJD A GENERALS..."

Szal érted...

Amúgymeg hogy érted, hogy nem kell nagy gógyi ahoz, hogy tudjam, ennél jóval jobb lesz????

EHEZ GÓGYI KELL?
Ha nekem van gógyim, ergo okos, eszes vagyok, akkor tudhatopm TUTIBIZTOSRA, hogy a RA3 ennél sokkal jobb lesz?????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

3D-s lesz persze. Ennél jóval jobb, ehhez nem kell nagy gógyi. Mivel a RA és a RA2 az eddigi legjobb Westwood RTS, nehéz lenne elképzelni, hogy elrontanák. Ennyi. Ideges vagy?
Blasta
Miért, mit tudsz a Red Alert 3-ról???
És szerinted az nem 3d-s lesz????

Na én is rászántam magamat és kipróbáltam a játékot. A C&C sorozat egyik gyenge pontja, de azért el lehet vele szórakozni ideig-óráig. Grafika néhol szép, néhol puritán, igénytelen és kidolgozatlan, plussz összecsapott, de elmegy. Se nem jó, se nem rossz. Közepes. Hanghatások és zenék megteremtik a hangulatot és a küldetések is jók. Változatosak és van bennük kihívás is. Újdonságok, ötletek azért vannak, de nem olyan szinten, hogy az etalonná tegye ezt a játékot. Viszont ami igen idegesítõ: BAL egérgomb kijelölés és utána megint BAL egérgomb támadás. Ez határozotta rossz. Megszoktam egy idõ után, de akkor is szar. És beállítani nem lehet BAL-JOBB kombinációt. Ez bosszantó.

Hangulata van a játéknak, bár a 3D-s stratégia vagy RTS nem igazán egy jó dolog. 2D az igazi. Mégha elavult is mostanára. Pedig nem. Na mind1, ez van ezt kell elfogadni. Ennél a játéknál sokkalta jobb RTS-ek is vannak a piacon. Skirmish opció viszont jó. Itt csak az a gond, ami általában a többi játéknál is, hogy a normal az túl könnyû, a hard már idegtépõ és nem a normal utáni kicsit nehezebb kategória. Brutal meg van. Brutális is.

Red Alert 3. Ez egy jó játék lesz. Ez ahhoz képest csak egy pótcselekvés, de ki kellett tölteni az ûrt és kellett egy rókabõr. Ez lett, ilyen lett, olyan is, de azért játszani lehet vele és rossznak azért nem mondható.
M@TriX
akkor jó. 😊

M@TriX
amúgy ha jól tudom ez a serial miatt van, sztem ugyan azt használjátok. Ha jól tudom akkor szoktak az emberek felrobbani. 😊
Szóval egyikõtök másik serial-al rakja fel..

M@TriX
Szóval. Kár, hogy már vagy 6x leírtam. 😊
Ha game.datot használtál, akkor 1.2-re patcheltetek. Ne azt tegyétek.

1. install újra a játék vagy ha már fennt van: Akkor a CD-rõl az eredeti game.dat-ot kimásolod a data.cab-ból és felülírod a winyón levõt.
2. letöltöd az 1.3-as patch-et, majd felrakod.
3. a CDrõl felmásolod a crackelt .exeket. (A game.dat-ot nem!!)
4. kész.

ha mégegyszer le kell írnom valakinek ajándékot kérek. 😊

M@TriX
hát igen. Vannak benne újítások és deújítások, de határozottan C&C. 😊

M@TriX
na azért. 😊

Gery1980
Na, probléma megoldva😄

Gyerekek ez olyan mint a Red Alert 2 vagy a legelsö CandC folytatása??olyan stilusu?

Gery1980
Most miattad nem fogják komolyan venni a problémámat!😞

Blasta
Szia!
Szerintem valami rossz a számítógépeddel!
Másra nem tudok gondolni! Remélem segítettem...
Na szia!
:-))

Gery1980
Természetesen a patchelés elõtt ilyen probléma nem jelentkezett, ment a single simán.

Gery1980
Hali!
VAn egy problémám a játékkal kapcsolatban, remélem valaki tud segíteni.
Felraktam a patchet, hogy tudjunk játszani multiban, eddig nincs is semmi gond, faszán ment minden, online gyakás 1000-el😄
Viszont single-ben nem tudom az istennek sem elindítani a gémet, mert mikor kiválasztom a játékmódot, kiírja, hogy kéri az 1-es game cd-t, be is rakom neki, de nem történik semmi, ugyanúgy követeli azt a nyüves cd-t.
Mi lenne a megoldás erre a problémár?..Elõre is köszi a segítséget!

na megegy humve set 😛
1 humve 700
general burton 1500 rombolni
1 pathfinder 600 + general pont
2 raketas 600 rombolni
1 ranger flash granattal 225 bunkerek, civil epuletek
3625
kicsit draga de emberek,bunkerek, hazak ellen brutalis. Migek egybol megolik. Meg a konyu jarmuveken is elverzik de Burton es a pathfinder azt tulelheti.

Joke
Ku*** jó lett!

M@TriX
Szuper.
Már fel is dobtam a szerverre, hogy biztosan megmaradjon.
Mellékeltem mellé egy info fájlt is, hogy tudják ki készítette.
Gyengébben látók kedvéért. 😊 ->

LinK

Felraktam az 1.3-as verziót, és most már mûködik, kösz mindenkinek a segítséget.
Joke
Király vagy!

M@TriX
24:01 körül küldöm az IPt...

valaszoltam ra 😊

Hi! Ezt csakk www.tar.hu/cncg
Ezt még mindig nem találtam meg, de az árát igen. Felvittem jól😊
M@TriX
mail

M@TriX
jatszottunk?

en mennek menek csak hat ilyen szar a vonal 😞 hozzad tudtam csaklakozni a multkor 1v1 et jatszhatnank

M@TriX
inkább jönnél gémelni. 😊

tudom-tudom, csak jó lenne már egy war...

http://cncbunker.com/ palyak, modok
http://tfskiller.no-ip.com/ recek:ezekbol nagyon sokat lehet tanulni

en nem a gla super embererol beszeltem hanem az usa snipereirol. A gls csak szabadban tud kilonni tankokat mivel spec kepesseget kell hasznali es azt nem tudod hazban viszont o az egyetlen ember aki nem latszik hazban.

Honnan lehetne mûködõ cracket letölteni? Eddig a CDn lévõ, Deviance-os cracket használtam.
M@TriX
A Rip elsõ fájlját van 5letetek honnan tudnám beszerezni?
Megvan fullba, de kellene az elsõ file...

Ezeket csekkold! Tesztelve😉
C&C Generals:

ftp://acidteam:[email protected]:9185/

ftp://cnc:[email protected]:7117/

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Hibas a Crack!😉

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Ha Skirmisht játszom, akkor egy perc után minden felrobban. Mi lehet a gond?
valaki irta a multkor, hogy az usanak nem jok az antiember fegyverei.Probaljatok ki hogy egy humve be betesztek 5 snipert 😊 igaz kicsit draga dolog 3000+ humve, dragabb mint a gattlig cannonos overlord 😊 +1 3.szintu general pont 😛 de eleg hatasos. De nem muszaj 5tot tenni bele 1-2 is eleg a tobbi meg lehet raketas egesz jol lehet vele a gla betakatito embereit nyirni 😊