C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon sok microt igenyel a gla es nem tudsz addig masra figyelni, epitkezni terjeszkedni, gyartani. Ezert tenyleg csak a nagyon profik tudnak nyerni glaval, ha az ellefel jol jatszik. A profi kina jatekost viszont nem lehet megverni glaval.

May the force serve you well!

[HUN]PAStheLoD
ez engem is érdekel!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Blasta
Srácok, müxik már az a magyar fansite?
Ha igen akkor a címét le tudja írni valaki????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

1.3

lehet hogy meg nem talatkoztal jo kina jatekossal
nez meg ezt
http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/index.php?s=67dd35eca68c3ad383d729a19581d23d&act=Attach&type=post&id=3442

ja igen azok is latja de csak nagyon kozelrol

hat ha glaval jatszol akkor te tudod milyen idegesito amikor lebombazzak a tuneleidet tankaidat, sott meg a quad cannonokat is. Eleg egyengek a quad cannonok es nagyon sok kell hogy leszedjenek legalabb 1 miget es meg akkor is lesz veszteseged. Lattam mar sok recet ahol a migek megtepaztak a glat es a vegen az overlordok megadjak a kegyelemdofest.
Az usa repulok sokkal rosszabbak.
Kinak a csapatszallito es a black lotus a felderito egysege tobb nincs.

egy 8as palyan nezd meg hogy egyik sarokbo masik sarokba milyen gyorsan mennek at ha mozgatod avagy ha tamadasi parancsot adsz nekik. Szemmel lathato hogy sokkal gyorsabbak tamadasnal.

M@TriX
már lenntebb írtuk. Gyere az irc.extra.hu -ra #generals.hu szoba.
De ha nektek jó 24 óra után, akkor mail nekem. Mondjuk legközelebb már csak szerda este leszek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Vukodlav
Hi! Multit szokott valaki játszani Direct connectel? Összejöhetne valamelyik este egy kis csapatka.

HIP-HOP jön Vuk

M@TriX
na azért nem kapcsoltam, ugyanis az 1.4-ben már a támadó és a meglógó sebesség azonos. Mostmár mindig 120 egységgel megy.

Bõvebb infót az 1.4-es patchrõl iTT találhattok!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bonbat😊)))
kb olyan gyorsan mennek visza, mint amikor bombazas elott csak mozgatod oket nem tamadasi parancsot adsz . De ha tamadnak akkor sokkal gyorsabbak lesznek, en erre atamadasi sebessegre rennek kivancsi.
Tobb helyen olvastam hogy amig nem dobjak le a bonbat addig nem lehet oket lelonni, hat 2 gattlig torony nagyon szepen leszed egyet ha elrepulsz felettuk megha eppen tamadtak is. A raketak viszont nem erik oket utok ekkor.

igen, de ha van mellette valami legvedelem, vagy a leszalo palya es a celpont kozott van valami mobil legvedelem akkor tuti hogy le fognak esni. Az 1.4es patchel mar normalis sebessegel jonnek vissza de igy is meghalnak altalaban.

ja igy vissza olvasva eleg hulyere sikerult 😛
ha a c&c generals/downloadra kattintok akkor az oldal kozepe ures lesz, ha a fo oldaon a suddams secret citadelre akkor is ,lehet hogy nem szereti a modzillat az oldal 😞
Pedig a sealth nuke bomber mod is jol hangzik 😛
mashol nincs fen az ini pack? azzal lehet allitan az egysegek hpjet, sebzeset sebesseget stb?

Fogamzásodon meg javitani kellene😊
De ha az INI packra gondolsz, azok is ugyanott vannak cncbunkeren.

Amúgy nem jöttem még rá az épület letiltásra, de nem is fontos már. Felnyomtam 10x-esre az árukat, meg a timert is, és igy korrekt.

www.cncbunker.com

És ajánlom még a "saddams secret citadels"t is, istencsászár!
2 aurora ugyanugy szétszed egy gattlingot, próbáld csak ki.
M@TriX
az 1.4 óta ugyanannyi mint odafele. És sérüléskor sem lassul...

koszi 😊

hat en tuti bena vagyok de INIkkel ezt sem talami 😞
link please

Creator
War Of The Pits és még egy pár mapp: http://www.generalsfiles.com/file.info?ID=11354

Creator
War Of The Pits nevu palayt en nem talalom a www.tar.hu/cncg-on lehet, hogy en vagyok a hulye, adjatok mar egy direkt linket.

Nem tudja valaki hogy mennyi a sebessege az auroranak mielott ledobja a bombat? Meg a tobbi repulo sebessege is erdekelne.

[OP]Stormbird
arra hogy csak bombazaskor vagy scoutok latjak pl tornyok. Tornyok ellen sokkal nagyobbat sebez mint mas repulok. 1 gattlig cannon torony 2 f117 tahat 4 f117 el egyszerre 2 gattligtornyot el tudsz intezni es meg meg sem serulnek, ha ugyes vagy akkor a gep altal epitett 2gattling torony 2 raketas emberes bunker bunkert is el tusz intezni 2-3 kor allat. Altalaban vesztaseg nelkul es szepen atrepulhetsz a mobil legvedelmei felet. Mas repuloknel szinte mindig van veszteseg meg ha csak csapatokat bombazol is. F117nel ilyenkor biztos nem lesz. Az viszont igaz hogy sokkar rosszabbul sebeznek egysegekre hazakra mint mas repulok. Az aurora meg visszafele olyan lassu hogy mindig lelovik. Es iszonyat draga.

[OP]Stormbird
ulr please!
Vukodlav
Hi... Valaki megdobna egy original game.dat-al meg exe-vel? Vagy megint újra kell telepítenem ezt a szerencsétlen játékot, hogy 1.4-es patch-em lehessen?! 😊 Elõre is köszi!

HIP-HOP jön Vuk

Hát tényleg sokat kellett várnom😊)) Akkor ezt már leszedem, irány 1.0ról 1.4re😊

TSW: Tunderke

M@TriX
én is inkább Aurora-t használok.
A Lopakodónak max egységek ellen van értelme. Mert a védelmi épületek ügyebár látják a rejtett egységeket és szépen leszedik. 😊

Hát, ha az F117re gondolsz, én sem tom... nem is szoktam kifejlesztetni, mert aurora jobb nála szerintem.
M@TriX
A Stealth Fighter mire jó?

Csakmert kiszúrják már bombázásfele menet, de akkor meg mi a haszna?

Skirmisben csak annyit vettem észre most, hogy az aurora baszottgyors. Semmi mást.

(USA vs br.GLA+br.China)
1.4
Issues addressed:

- Changed the rules for disconnections. Now, only the players who disconnect from the game or physically lose their connection to the Internet are charged with a disconnect.

- Added a new three-minute rule on Generals online. Now, online matches need to be played for over three minutes in order to record a win, loss, or disconnect. This is to discourage players from artificially bolstering their rank and stats through a dummy account.

- Fixed occurrences of the same game appearing multiple times in the lobby. Generals now actively removes duplicate games in order to make finding and joining matches easier.

- All the chat rooms in the custom match lobby now have their own dedicated list of active games.

- Fixed improper disconnections from the game lobby. You should no longer see the "Lost connection to Generals online" error when your connection is still active.

- Fixed language filter stability.

- Added a new command line for mod developers that lets Generals run user-created content. Simply add the "-mod" command line after the generals.exe target path, followed by the name of any user-created .big file or user-created directory. The correct path would like this: "C:\Program Files\EA Games\Command and Conquer Generals\generals.exe" -mod MyGeneralsMod.big. All user-created content must be placed in the "Command and Conquer Generals Data" folder within your "c:\Documents and Settings" directory.

- Fixed the missing artwork for the "random private" rank in Generals online.

- Fixed the rank hack where some players appear to have a higher rank than they should.

- Increased the allowed time for game to negotiate matching between players.

- Fixed some instances of the "serious error" crash.

- Added a new 4 player Multiplayer Map: Rogue Agent

- Implemented the following balance changes:
• Tunnel Network build speed increased from 5 seconds to 20 seconds.
• Marauder hit points increased from 430 to 490.
• Stealth Fighter hit points increased from 120 to 140.
• Explosion damage done by Chinese Nuke Tanks when they are destroyed is reduced from 25 to 10.
• Nuke Cannon changed so it moves the same speed when damaged, not faster.
• Aurora speed increased from 90 to 120 after it drops its bomb. Damaged speed increased from 60 to 120.
M@TriX
Eddig kellett várnod. 😊 Ugyanis MEGJELENT az 1.4-es patch. 😊 Jee. Reméljük jó lesz...

Thx, akkor ezt még kihagyom, majd az 1.4et...😊

M@TriX
én is modemmel játszok. Játszottam már 56.6-os illetõvel és nem akadozott, igaz 2en játszottunk.
Az 1.3-ba inkább multit érintõ dolgok vannak. Balance-olás az 1.4-ben várható...

M@TriX
Az USA erõssége a gyorsaság építkezésben is. Használd ki...

Tényleg, érdemes feltenni az 1.3as patchet? Van benne vmi balance vagy egységeket érintõ változás? Mert modemmel azért nem ugrok neki szívesen...nem multizok és soha nem fagy a játék, ezt beleértve - van balance changes, mint war3nál, mert ha igen akkor leszedem...

M@TriX
csak mielõtt rálépek a netre szoktam egy Brutal enemyvel gyakorollni, hogy ráálljak. Ma így sikerült...

Az a gond, hogy õ az elején elfoglalja a tornyokat és utána nyomja 30asával az egységeket folyamatosan. Kínaiakkal kinyírom, de usa tankok nem az igaziak, GLA (kedvencem) meg még bénább néhol...na majd még gyúrok😊 Megnézem a replayt is.

Azért ez a 18perc, vagy akár mennyi idõ, elég relativ dolog.

Az AI pl nagyon pályafüggõ, nem minden pályán fingat meg eléggé.

Én mostanában 3 brutal army ellen szoktam nyomulni 8as mapokon, és pl a war of the pits volt vagy 2 óra😊
M@TriX
én ha amcsikkal vagyok, csak a bevédhetõket szoktam elfoglalni.
Aztán inkább lerombolom a többit, ugyanis az amcsiknak ugyis van a ledobója és akkor ne legyen inkább senkié a kút!!!! 😊

M@TriX
szóval. A védelem a lentebb említett elég. Ha vannak épületek rakjál be 2 rakétást meg 1 gépfegyverest. Jól jönnek. Építs pár rakétaállást, és GUARD-al állíts Tomahawkos egységet. Ha megjött a kitüntetés akkor meg elég pár orvlövész és az emberekre már nem is kell figyelned. A repülõket meg a jármûveket meg lövögedheted a rakétás/ágyús egységekkel.
Én USAval nyomom és már régen nem ellenfél a Brutal enemy. Ha kell küldhetek replayt. Hátha el tudsz lesni benne pár dolgot...

Addig is itt egy replay.
MOst hoztam össze. Nem egy példadarab, de talán egy-két dolgot megleshetsz. 18 perc alatt egy Brutal Enemy-t. 😊

RePlay.zip(288Kb)

Mondjuk a zsoldossal csak mázlim volt. Általában hamar kiszúrhat az APC-jével...

Elég bázisvédelmet épitesz?
Nézd meg hol tudnak bejönni, és 2-3 bázisvédelem minden pontnál megteszi a magáét.

USAnal vigyázni kell, mert a lövegeik csak repcsik meg tankok ellen jók, és emberek bevonulhatnak nagyobb csapatban tõle. Fõleg a GLA terroristák veszélyesek igy. Pár infantry megteszi a dolgát itt, vagy egy humvee.
Tud vki vmi használható stratégiát mondani brutal gép ellen skirmishben? Egyedül kínaiakkal nem gond, bárki is az ellenség, de mind usaval mind glaval kb 20 perc után fel kell adnom, mert nem bírom a dömpinget. Fõleg a repcsikkel idegesítenek...mindez 90%ban twilight pályán, ahol ugye a kutak miatt lé az van (de nem nekem, hanem a játék elején még a gépnek!).

A War Of The Pits nevû 8-as mapot próbáljátok ki skirmishben is akár, istenkirály😊

Iszonyat ötletes dizájn, és skirmishben az AI is üt rajta ezerrel.
Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni abban, hogy az Age of... II
megy-e xp alatt? Fontos lenne!
Látom igazi rajongója vagy a Generals-nak. Ezért nem is megyek bele további vitába. Haegemonia-t megvettem és játszottam vele elég sokáig. Véleményt nem alkotok róla, már megtettem a topicjában.