C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
jah. ki lehet másolni az eredti "game.dat"-ot valami data1.cab-ból, és akkor nem kell reinstall...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
pontosan. A Commanche-ok alatt simán el lehet sétálni, csak akkor látják meg a hidden embert, ha akciózik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem. Rosszul emléxel. POnt hogy nem kell a crack alkönyvtárból a game.dat-ot bemásolni.
Szóval:
1. install dö gém
2. install 1.04 patch
3. copy a crack könyvtárakból az .exeket
4. MÁST NEM!
5. és kész...

nem a commanche nem latja a lathatatlanokat de ha lefeded veluk a basist akkor amikor a bl foglal lathatova valis es egybol lelovi egy helikopter. De a sniper gyorsabban vegez vele.

May the force serve you well!

Vukodlav
Gondolom nem az eredeti Generals van meg, így a crackelt game.dat-ot nem ismeri fel és keresi az eredetit. Fel kell telepíteni újra a játékot és utána patchalni, végül jöhet az 1.4-es crack.

HIP-HOP jön Vuk

Vukodlav
Én ezt commanche-okkal oldom meg két három heli, és oda nem jön be senki. Ráadásul USA-val alkalmazok még minden védelmi ponton két snipert. Emberek el sem jutnak semeddig tõlük.

HIP-HOP jön Vuk

eleg ha a bazisodon jaroroztets 1-2 repulot es egybol meghal ha el akar foglalni valamit. Vagy egy sniper egybol elintezi mivel az latja a lathatatlanokat es nagyon messzire lo. Csak arra vigyazz hogy nem tudnak attlonni epuleteken

M@TriX
a jármûvekhez kifejleszthetõ "kisrepülõ" is látja...

az A10 jo mert az ellenseg nem halja mikor elindulank, nem ugy mint az attilery strikenal. De sokkal kissebb a hatokkore

M@TriX
ha rákeresel párszor leírtam, hogy mit kell csinálni...
ma már nincs erõm, de holnap ha jók lesztek leírom. 😊

Én is tegnap szedtem le és nem is megy a gamecopyworldos nem értem miért😊 Illetve igen: amit onnét szedtem le abban csak egy game.dat van, exe nincsen😊 Így hiányolja az eredeti cdt...😞

TSW: Tunderke

na az usa mar csak a particle cannont meg a fuel bombot nem hasznalta

M@TriX
ajh. egyébként miért is írod felül?, a NoCD miatt, csakmert én csak az exéket írtam felül, a game.dat-ot nem, igaz nekem a meghajtóba ott a CD.

Nem, mert más a méretük is. Az 1.04-es 6 932 KB, az 1.0-ás 6 896 KB. Egyébként az 1.0-ást írtam felül.
M@TriX
az nem lehet, hogy az 1.0-ás game.dat-al írtad felül?...

Hali! A gamecopyworld-rõl letöltöttem az 1.04-es (1.4-es?) patchet, felülírtam a game-dat-ot, de a beállításoknál még mindig 1.0-ás verziót ír ki, mi a teendõ?
ja ez az emp hatasa, ugy tunik hogy akkor lehet hogy mar van emp valojab. En csak a grafitszalakrol hallotam regebben amit radbalnak a tavvezetekekre es akkor annyi az aramellatasnak.

M@TriX
Amúgy az 1.5 már nagyban készül...

M@TriX
Naná!! 😊

infó és a patch itt

[HUN]PAStheLoD
van 1.4 ???

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hardwired.hu
Az NPD közzétette a március 8-ával végzõdõ hét eladási listáját.
1) Command & Conquer: Generals - Electronic Arts $47
2) Master of Orion 3 - Infogrames Entertainment $40
3) The Sims Deluxe - Electronic Arts $44
4) Tom Clancy's Splinter Cell - Ubisoft $47
5) MS Zoo Tycoon - Microsoft $26
6) Battlefield 1942 - Electronic Arts $47
7) Sim City 4 - Electronic Arts $49
8) The Sims: Unleashed Expansion Pack - Electronic Arts $29
9) Battlefield 1942: Road To Rome Expansion Pack - Electronic Arts $20
10) Medal Of Honor: Allied Assault Spearhead Expansion Pack - Electronic Arts $21
en a moo3at meg mindig nem ertem hogy van a 2. helyen, de az elso helyet az igetn 😊

de ahogy az 1.4 es petch ota alnak a dolgok Saddamnak eselye sincs az usaval szemben 😛

[HUN]PAStheLoD
ez engem is érdekel !

egy letöltöhelyet tudnál mondani? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[HUN]PAStheLoD
én a helyébe inkább valami nagy bukert csinálnék !

Kandurex
Most foglal vissza pár kutat 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

akkor csinalni kellene Saddamnak gyorsan par sam siteot 😛

tmk

aha...hát,persze...hihető volt

Blasta
Már ott vannak, ne aggódj....
:-))))

(nameg a Spirit-ek, bár ezek nicsenek a C&C-ben)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

majd mennek az f117esek is

Blasta
Az amcsik meg Tomahawk-okkal az irakiakat.......
hát igen.

Kandurex
Az irakiak Scud rakétákkal lövik az amcsikat....hmmmm.,..deja vu 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

megneztem a palyaszerkesztot es tenyleg ott vanank az ai scritek 😊
Ezt talatam az egyik leirasaban
The AI has to pay for his first free dozer (which is a bug). AI also loses first load of money, not sure why.
😊 erdekes

ehe azt hogy csinaltad, milyen ellefelek voltak? szovetsegben? epitettel millio patriotot? vagy hogy?

Ja meg a szuperfegyverrel valóban támadnak egységeket is, de csak akkor, ha elég sok az egységnyi területre esõ erõ (sok egység egy helyen, vagy nagyon erõs-fejlett cucc..).

Viszont alapvetõen birkaság bevetni szuperfegyvert, artilleryt, A10-et mozgo egységek ellen. Pl mikor meghallom a nuclear launched-et, már viszek is odébb mindent....
Az AI mapfüggõ ám.

Vannak mapok, ilyen kis dzsunka utángyártott multimapok, amiket a weboldalakon tömkelegével lehet találni, sajnos a 80%-ukon nincs megirva az AI! én is játszottam ilyen mapon már, épitettek egy resource begyûjtõt, meg barakkot, oszt annyi...

De vannak nagyonis jól megirt AIs custommapok. (pl war of the pits, saddams secret citadels, aztán amin most nyomom annak nemtom mi a neve, de 3 vár van rajta, ilyen erõditmény, de nagyon fun játszani😊
Na, USA vs 4brutal army done...

Amúgy az atomot meg ilyeneket oda dobja, ahol a legnagyobb az egységsûrûség. Ha ez a reptered, akkor arra dobja, ha ez egy csapat tank, akkor arra, de mindig a bázisod körül.

Bázison kivülre max bombázgat repülõkkel.
most jatszottam egyet kinaval, 2 brutal kina olya gyenege volt hogy az mar fajt. A migek kinyirnak vagy 4 takot gattlig cannont egyszerre. Usaval orulok ha 1 tankot ki tudok lonni. 2 gattlig cannon leszed minden repulot. Az overlordokkal meg siman atballagsz a pajan csak az rpgsek tudjat oket megsebezni azok ellen meg ott a gattlig cannon meg a migek. Ehh hogy hogy irtjak a migek az embereket.

Hát én akkor nagyon le vagyok maradva hozzátok képest, mert brutalon Kínával vagy amerikával lenyom, kivéve ha nem Kínával vagyok...

TSW: Tunderke

-nekem mar dobott atomot tankjaimra sokszor
-artillery is altalaban tankokra magy, mindig arreb szokatm allni
- migeket harvesztelok es epito ellen is szokott, de tankokat is szereti bombazni ha nem a bazisodon allsz veluk
- spec egysegeket lotus, burton, kell nem vagy nagyon rosszul hasznalja.
- Az elso 2 hullam mindig tankok es 2db lanszoros tank semmi legvedelm. En eloszor mindig 3 commancot epitek ezek leolik az elso 2 hullamot. Aztan visza a bazisra mert akkor mar jonnek a gattlig tankok.
- problema hogy mindig egyenesen a bazisa feloljo, ha neha oldarol tamadna, meg jobban mikrozna az egysegeit akkor lenne eselye. De legalabb megallna a bazisod elott es egysorban levo tankokkal jonne mert libasorban semmi eselye nincs.
Persze az AI iras eleg bonyolult dolog. De vagy par rts ahol sima szovegfilekent vanna megirva az AI sriptek. Tok jo lenne ha lehene ebben is valtoztani az AIt.

Hát épp ez a baj, hogy csak a constructorokat nyomatja miggel pl (meg a begyûjtõ helikoptereket). Semmi mást.

Túlzottan átláthatóak a taktikái az AInak.

-Artilleryvel pl csak a repteret nyomatják.
-Anthraxot ugyancsak a reptérre, vagy nagyobb tankcsapatra dobnak.
-Migekkel csak elikoptert illetve constructort nyomatnak.
-Szuperfegyverekkel csak fõépületet lõnek.
-Saját bázisukon belülre sosem épitenek védelmet. Ha egyszer bejutottál, zöld utad van...
-Mindig csak 1 épület van a fontsabbakból. Egyedül a resource begyûjtéssel rámenõsek igazán.
-Még fejlettebb anyagi helyzetben sem a jobb egységekre koncentrálnak, hanem mindent vegyesen termelnek mint a birkák.
-Semmi támadási taktika. Jönnek mint az õrültek, én meg lekaszabolom õket. Aztán kezdõdik elõlröl.
-Semmi terjeszkedési, vagy védelmi taktika. Lenyomom egy épületüket, ugyanoda ugyanazt visszarakják ha van lé. Semmi elõretolt védelem, semmi stratégia pont befoglalás/védés...

Az egyedüli dolog, amivel az AI kihivást jelent, az az, ha jó sokat berakok belõlük, és többszörös túlerõben vannak...
gla gepet nagyon egyszeru lenyomni, talan a 2 kina a legnehezebb de nem problema az sem. Az 1.4 ota mintha tenyleg egy kicsit jobb lenne a gep. De ha egy celpontot kivalaszt azt addig lovi meg szet nem megy, ezt nagyon ki lehet hasznalni.

Blasta
Ja, és amikor megpróbáltam meglógni egyel a már félig lerombolt bázisról, a sereg utánamjött, szarták le a bázis....
Nem rossz...

Blasta
Nagyon geci brutálon.
Kina pl. a mig-ekkel csak az épitõimet gyalázta! Semmi mást nem támadott a levegõbõl.
2 percenként kellett dozer3eket gyártanom...

Én tegnap USA vs burutal Kina+GLA (tehát utóbbi 2 szövetségben) ellen nyomtam.
3 playeres map, fullra resourceal. Hat sajnos egy kicsit sem tudtak megfingatni, talán csak 1x mikor volt idejük egy anthraxot bedobni...

Szal most már ott tartok, hogy valami 3-4 szövetségben álló brutal ellen kellene nyomni, mert nem igazán ellenfél ez az AI... igazán lehetnének okosabbak is...
Ja hat ha nincsenek szovetsegben akkor a ket gep konnyebb mint 1. Ja es nagyon sok penzed van glaval be lehet epiteni a fel pajat es akkor egy atombomba mar nem is szamit sokat.

na mostmar nekemis megy, de a gep iszonyat jol hasznalja a migeket. Mindig leotte vele siperemet. a 2 kinai gepet ugy szeded szet hogy nem tud egyik sem atomot lonni?
glaval valami iszonyat sok penze van az embernek, rengeteg gyar kell hogy el tudjam kolteni.

usaval nagyon konnyenen lenyomok 2 brutal armyt de glaval meg sosem sikerult
ti le tudtok nyomni 2 brutal armyt glaval?

Marauder nem hasznal senki?
2 csovel egesz hatasosak csak gyrosan meghalnak. Meg sok mikro mire osszeszeded a 2 csovet.
az 1.4ben javultak a Marauderek
http://tfskiller.no-ip.com/
Details About Patch 1.4 Concerning Gla

lehet hogy a kovetkezo patchben a bugiknak mar celkovetos raketajuk lesz.