C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simán lövök kettõt, amig a te szarfaszu bandád helyérepakolja a következõ meteorológiai petárdádat...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csakhogy aktiválás után én azt tudom irányítani, vagyis a szép sroban lerakott védelmeden csak végig kell szaladnom rajta....
Amúgy azért nem, mert mással voltam elfoglalva és kis helyre szorultam. Alig fértem el...
Protocol cannon?????
LOLOLOL
Amúgy tegnap a döntõ fordulat ott volt, amikor megláttad a második, majdnem fullos bázisomat, ahol a Hummer sereget gyártottam, a rakétás srácokkal.
Erre pont arra kószált az a rakat gatlingtank.
Le kellett bontanom az egészet.
Nameg az is gáz volt, hogy középen voltam és nem a sarokban!
Leközelebb berakom magam a sarokba, mert úgyis látod, hogy a servernek hol lesz a bázisa, így meg legalább jobb helyen vagyok...
Ilyen hibát többé nem ejtek
Gery atombombája el is intézte a 15 perce gyártott bandámat, mert rábaszta a repteremre a nukit!
ARRRGH
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egy közepes szintû enemy simán visszaver...
A különbözõ pontokon elhelyezett reaktorokról annyit, hogy az USA CIA-ával egybõl látszik... Szép célpont...
A Black Lotus tényleg zavaró, de csak addig amíg rá nem jönnek az ellenszerére. Az én ellenszerem 4-5 Humvee kismadárral a fejük felett. Nem fog tudni beoosoni azt garantálom...
És ne hagyd ki a kis RAMBOt sem... azzal én már nagyon soxor szereztem kellemetlen percet az ellenfeleimnek... 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bázisokat bevéded bunkerrel, meg egy rakat gettlingtoronnyal, mert azok leszedik a repcsiket a francba, legyártod a Black Lotust-t és rohansz is az nmy bázisait átfesteni, majd eladni, miekõtt komolyabb védelmet kialakítana, és mikor már fasza kis káoszt okoztál, küldheted a gyorsan moszgó könnyû páncélosokat, eseleg néhány dragon tankot, hogy lealázza a maradék csûrhét.Mindeközben ha faszán nyomatod, már küldhetsz valamiféle légi támadást is, esetleg, az atomtöltet is elfinghatja magát.
És fontosnak tartom, hogy legyen egy buldózered amelyikkel a pálya különbözõ pontjain építessz 1-1 reaktort, hogy ha a bázisod körül túlbúrjánzik az ellen, nehogy kilõjjék az összes áramszolgáltatódat, mert akkor baszhatod a géppityu tornyokat.
Hát röviden ennyi😄
Amúgy még azért nincs olyan feldrítési opciója, mert arzenálban beszt, hogy a horda bónuszokról ne is beszéljek. Speciel meg a SAM védelem (USA) 2-3 egy gyógyítós Overlordot simán nem tud elintézni. Szóval nem kell felderítés, mert csak végiggyalogol az ellenenen. Csak úgy lehet lenyomni, ha gyors vagy, vagy nagyon ügyes.... HA megépített 6-7 Overlordot, akkor kezdhetsz imádkozni. 😊 Gattlingtoronnyal elég brutál. Viszont mint tudjuk pénzigényes. Ott lehet megfogni...
Eddig aki lenyomott (véletlenül) az összes Kína volt. Szóval Kína nagyon jó. Ha már a védelmet nézzük is. Gattlingtorony és bunker.
Felderítõnek ott vannak az Overlordok. 😊
Na szóval van a hacker bigéjük, akivel szépen be lehet szambázni az ellenfél bázisára...
Én is néztem pár nagyon jónap mondott replay-ket is.
Más: azt gondolom hallottátok, hogy USA megtorpannt a támadásban, mert elfogyott az utánpótlása. 😊
Errõl enkem egybõl az a háborúm jutott eszembe, amikor elõsször játszottunk 6an. Akkor annyira belemelegedtem a védekezésbe és egységgyártásba, hogy elfelejtettem utánpótlás ledobót csinálni. Így amikor elfogyott a zsé, akkor jó nagyot szívtam. El kellett adnom pár épületet, hogy belendüljön a háború. 😊
Szegény Bush is ha játszott volna a Generals-al, akkor nem felejtette volna el az utánpótlást. 😊
Nem írtam volna ide, ha nem lenne kurvamód érdekes a helyzet!
Mindent megnéztem, mindent jól csináltam!
Nektek könyvtárakban vannak a map-ok a MAPS mappán belül, vagy csak úgy be vannak ömlesztve???
Egyébként te hogy telepítetted?
Már felraktam egy map pack-ot, és az láccik.
Csak a 2 emlitett map nem láccik....
Mondjuk ebben nem tudok 100%-os választ adni, mert én az alapot használom. Oda rakja a win ahova akarja.
De végülis az a lényeg, hogy amikor installáltad a Generalst, akkor hova hozta létre nálad a map, replay..stb. könyvtárakat. Oda kell bemásolnod akáhol is vannak... Remélem nem RiPed van...
Pedig beraktam a Saddams secret pallace-t meg a war of the pits-t és semmi
Bemásoltam pontosan oda a file-okat, de mégse láccanak!
Az gondot jelenthet, ha az én Dokumentumok mappám be van állítva, hogy máshova mutasson????
Kösszencs (ismételten) :-D
De ha nem kell, akkor ne olvasd itt lennt amit írok. 😊
Ha xpöd van:
c:\Documents and Settings\"userneved"\Dokumentumok\Command and Conquer Generals Data\Maps\
A map .tga-ját meg emide:
c:\Documents and Settings\"userneved"\Dokumentumok\Command and Conquer Generals Data\MapPreviews\
Meg tudja nekem valaki mondani (az se baj, ha Matrix apánk lesz az :-))))) hogy hova másoljam a letöltött MAP-okat, hogy jácchassak rajtuk?
Elõre is thx
May the force serve you well!
Overlordok ellen legjobb a Tomahawk, persze véletlenül sem magában. A Paladinok hamar felõrlõdnek az Overlordok kereszttüzében.
Tomahwakokkal elõsször mindig a "gyógyítós" Overlordot támadd, ha van...
Utána lehet az overlord-okkal foglalkozni
Tud valaki mondani egy jó taktikát az ellen, ha az ellen jön egy csomó Overlordal mögöttük pedig nuke cannonok sorakoznak?? Mert míg átverekszem magam az overlordokon már késõ. Amúgy én USA-val vagyok. Még egy kérdés: A paladin tank jó overlord ellen??
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Problémám a következõ:
A telepítés során a második cd végénél a textures.big fájl másolása során a következõ hibaüzenetet kapok:
Error 1335. The cabinet file 'Data2.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package.
probáltam neroval, alcohol120%, instantcd, imagedrival, de mindig ua. a gond. Már 2 cd elbasztam.
pls help
Nem emlekeztet ez valamire titeket?
kapod qtya :))
Mondom, baj van ezekkel a dajcsokkal!
Nem normálisak, az biztos!
Szegény német kölkök, most aztán mintapolgárok lesznek jól....
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)