C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
ki mondta hogy nekem nem a csataák hangulata számít? Vagy maga a harc....
de ha megnézed a replayeinket meglátod hogy nem olyan egyszerû nyerni többszörös túlerõ ellen...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sir Quno Jedi
Tudod, ha valaki megtanult együttélni azzal, hogy percenként bekap pár atombombát, scud storm-ot és particle cannon-t és innen is simán gyõzni tud többszörös túlerõ ellen, akkor azt a valakit már nem izgatja fel a véróvodások fegyverkezési megalomániája ! 😄DD Nekem réges-rég nem szükséges a gyõzelemért pedáloznom, inkább élvezem ami igazán számít és amit úgy foglalhatnék össze: The Thrill of Battle ! (á la WCommander)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondtam én, hogy nem építünk szuperfegyvert ?!! Csak nem használjuk szívem ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[HUN]PAStheLoD
szeva DNS miko lesz 1.6??

generalsreplayes en egyre tobb replay rolla hogy hogy kell megverni TD-n usaval kinat 😊

May the force serve you well!

ipforward.A legegyszerubb ha mindet forwaldolsz a gepedre, mert amilyen portokat megadtak a doksiban azzal nem megy mindenkinek persze igy nat mogul csak 1 geppel lehet jatszani. Hat ez van.

sziasztok
segitsen aki tud !!!!!!
szeretnék network Direct connekted játszani de mindig Timerout tal kidob
router rel megyek ki a netre , meg van neki mondva hogy a gép IP jét az eredeti ip nek lássa !!!!
Van -e valakinek valami ötlete !!!?????????????
üdv henzsely
[HUN]PAStheLoD
hát igen nekünk azért ott a nuke meg a scud meg az ion akkor elég kellemetlen hogy odaveszett 30 overlordod 😊 de azért nekünk ezzel együtt is megy a nagy halahalhalál 😊

[HUN]PAStheLoD
jaaa
azt hittem csak azért van a játékban mert ovisoknak készült... és ha nincs nuke silod akkor nincs is overlord fejlesztésed!! ami nélkül meg szart se ér! 😊)

Olvastam a topicot, de úgy tûnik ez elkerülte a figyelmem,sry.
Így már értem,hogy miért ez a megállapodás.

Sir Quno Jedi
Nos, ha figyeltél, a másik fél is China, sõt volt vele egy USA emberi játékos, míg velem is volt egy USA és emellett volt egy USA+China brutal gép csapat, így korrekt !

Amúgy már túl jók vagyunk és egy hosszabb meccs akár 4-5 óráig is eltart szuperfegyverekkel (fõleg, ha van GLA !) és mindemellett döguncsi. Super weapon-ok nélkül viszont orbitális hagyományos csatákat lehet vívni !!! Hatalmas tankcsaták, légi ütközetek, gyalogosrohamok ! EZ az igazi ! 😄DD

Viszont így a migjeid lesznek a szuperfegyverek. Sztem a taktikus nem attól jó,hogy a pakliban lévõ ászt nem használja.

Sir Quno Jedi
Megállapodás már rég, hogy nem használunk szuperfegyvereket, mivel az nagyon gagyi, csak az ovisok szorulnak rá !

egy nuke rájuk oszt kész😊
igen a migek midig ledobjak a bombaikat kiveha ha athaladnak teljesen par gattligen, de ha a kozelukben van a celpont biztos hogy ledobjak

Sir Quno Jedi
Ezt csak hiszed ! A kedves jó barátom épített vagy 30-40 bunker-t rakétásokkal, közéjük overlord hegyeket, beléjük rakétásokat/vagy gatling-et rájuk, közéjük és szanaszét gatling-ek és rakétások, nomeg prop.towerek és én mégis csont nélkül BÁRMIT lerombolok a védelem mögött, bármit is tesz ! SOK repülõ egyesült csapása ellen nem lehet védekezni.

[HUN]PAStheLoD
quad cannon meg ultimate 😊

[HUN]PAStheLoD
10 gatt tank megállítja vagy egy jóõár missle defender

Sir Quno Jedi
Azé a komancs elég brutkó a védelem támogatására !

Mondjuk én MIG-bõl szoktam gyártani 8 reptéren 32 db-ot, az black napalm upgrade-el BÁRMIN átmegy ! Azután már csak pótolni kell belõlük a veszteséget !

migek hatasosabak ar/teljesitmenyben epuletek ellen mint az aurorak, elege szornyu hogy a migek mindeben jobbak mint az usa pont arra kifejlesztet gepei, embereket kinyirjak, epuleteket leromboljak es tankok ellen is nagyon jok.

lehet jol jatszani usaval,glaval de sokkal tobb mikrot es odafigyeles igenyel mit kina

hat ha van penzed annyi aurorat epiteni ami lerombolja az osszes epuletet akkor eleg egyenge ellenfel, 1 gatt tank lelo 2-3 aurorat egyszerre ,minimalis legvedlem es semmmi ertekne a repuloknek 6-8as palyan mar hasznalhato a detention center de kissebben nem sokat er. Kina lerohan a rengeteg olcso egysegevel.

[HUN]PAStheLoD
játszottam usa -val kina ellen sima ugy par aurora és nincs épülete, neked ott a supply dorpp zone meg strategic center detention camp és nesze a lotusnak...

miert nem jatszok parat usaval, hasonlo szintu kina ellen mint te es akkor majd ra jossz hogy milyen gyenge szegeny kina 😊

ja van is vagy 2 palya ami ezt lehet hasznalni, de ha gattlingok vagy aknak varnak akkor nem sokat er

Sir Quno Jedi
C. Burton átmászik a cliff-eken ! Lazán bemászik a védelmeden belülre, azt pisloghatsz !

eheh a lotus meg siman elfoglaja az olajkutat, hat tenyleg jobb ez a burton .

[HUN]PAStheLoD
burtonnak nem az a lényege hogy átmész az enemyhez hanem hogy a csatatéren kapod el 😊 szvsz persze

ja es mivel az epuleteken atlonnek a gattok, beraksz egyet a bazis kozelebe es sok hazat megvedhetsz vele . Ha Buton jon szepen odasetal a hazhoz es lelovik egy lotusz meg tavolsagrol szepen ellopja. Tenyleg jobb a Buton de hogy miert is ? De ez a bug szerencsere javitva lesz 1.6ban. De meg akkor is konnyeb Burton ellen vedekezni mint lotusz ellen, csak raksz a fobb hazakra aknat es azot tuti vedve vannak Burton ellen,de a lotus akkor is ellopja.

[HUN]PAStheLoD
nekünk elég volt! szedd át valamelyik game datot és menni fog!

[HUN]PAStheLoD
simán pukkantja a házakat 😊 pl az olajkutakat

[HUN]PAStheLoD
má hogy ne szedné le de nem kell burtonnal bemenni egy csomó gatt közé 😊 elég az overlordokat megenni 😊

azert kivancsi lennek ra miert jobb burton

tuti hogy nem latjak, esetleg radar scant nyomtak rad eppen es azrt lattak a lotuszod.
patriotok borzaszto rosszak emberek ellen van jobb mondja is a vedekezesnek. De most nem arrol volt szo.

mert butornt nem szedi le egy gatt? erdekes nekem pedig ugy tunt 😛

[HUN]PAStheLoD
jah és GLA nal a rebel camou val látja a láthatatlanokat és 3 kövés lótuszba...

[HUN]PAStheLoD
a bázis védeleme meg legyen má anniyra fonots hogy leteszel 1-2 gatt ot meg bunkereket vagy ugye patriotot vagy stingert meg tunnelt

[HUN]PAStheLoD
viszont miss kina-t meg egy sima gatt leszedi, meg aki 1 tankot jarat az hülye ... és akkor mar nem is erdemes tankot lopni vele

[HUN]PAStheLoD
pl. colonel burton

Evil
kosz

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

burton nem tud tavolsagrol hazat lopni, csak kozelrol robbant es nem lat lathatatlanokat
ugye a lopas penzt hozhat neked ami alapbol jobb mint a robbantas es hogy azt meg tavolsagro csinalja az pofatlansag.
Jaren Kell ki tud lonni par Owerlordot de ha viszel utanpotlaskent par embert hogy visszafoglaljak meg par gatt tankot hogy megoljek Jarent akkor mar nem sokat es. Es ez sem latja a lathatatlanokat.
Par jarnu kilovese nem olyan nagy cucc, mint amikor azt veszed eszre hogy a fel bazisodat elloptak. 5 mp alatt ellop egy hazat addig altalaban meg sem talalod hogy melyiket foglalja, es ha pont egy csata kozben kezdesz el lopkodni akkor vagy a epuleteit hagyja veszni vagy az egysegeit.

http://phate.no-ip.com:8083/tfskiller//forum/index.php
innen

akkor melyik a legjobb hos?

Evil
ezeket honnan szedhetnem le?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

az overlordok meg most is megeszik a sima tankokat, de a laser lockos MDkel mar nem csinalnak sokat. Gla ellen nem tul jok mert nagyon kell vigyazni rajuk hogy el ne lopjak oket.

a genaralplayers top 1v1 replyaekbol szinte mindet lattam. Eppen ezert mondom amit mondok.

[HUN]PAStheLoD
ez aze nem így van ... nézd meg a replayeket

[HUN]PAStheLoD
mert az azé szerettem 1.0 ba mert 1 overlord 5 crusader
most meg 😞

es ott van meg a lotus ami a legjobb hos