C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Legalább öszefutottunk. 😊))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Na igen , de a köszöntés vhogy mindíg elmaradt ... és ugye joibb késõn , mint ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hmuda
Hát, már egy ideje. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Üdv Hmuda itthon ! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hmuda
Az 1.6-hoz kell a többi peccs is?

Hmuda
Oops. 😊
Bocsi, csak már hozzászoktam, hogy ilyen öreg topicocban milliószor lejebb vannak a peccsek.

Ember. Ne röhögtess már. Ennyire nehéz 3 hozzászólással lejjebb nézni?
Hmuda
Van-e patch a Generals-hoz és ha van, akkor honnan lehet tört patch-eket leszedni?

???
Hmuda
Kée help. Vannak-e peccsek hozzás és ha igen, honnan szedhetem a törteket.

Sziasztok!
HELP!!!
Hol lehet partnereket találni multiplayer csatára?
Egyáltalán létezik ilyen? Valamilyen szerver?
KÖszi

azt amit regen is irtak, minimalis balance, alt-f4, routerbug,
de egyesek szerinte mar nem is indule el a game az uj pathcel, masok szerint az altf4 ugyanugy muxik, tobb a mismatch mint eddig, es a routernek sem csinaltak semmit.

1. FIREWALLPORTOVERRIDE INI ENTRY - repaired this entry so it functions correctly. See section 2.1 of the Readme for more information on using this INI entry.

2. ALT-F4 MULTIPLAYER EXPLOIT - Quitting the game during a multiplayer match using Alt-F4, as well as Ctrl-Alt-Delete or the Alt-Tab menu, will now correctly give the user a disconnect stat.

3. CHINESE AND KOREAN IME WINDOW ORDER - Re-prioritized the Korean and Chinese IME windows on the Save/Load screen so they now sort on top of all other windows.

4. SCUD STORM ANTHRAX BETA BUG - GLA’s Scud Storm now has the correct damage radius when upgraded with Anthrax Beta.

5. CHINA GATTLING TANK BUG - China’s Gattling Tank now correctly moves slower when it is damaged.

6. MULTIPLAYER LOBBIES – The lobbies have been renamed to allow people to congregate based on the type of game they want to play, not their region. These lobbies are:

• 1 vs 1
• 2 vs 2
• 3 vs 3
• 4 vs 4
• Free4All
• ClanWars
• Asia
• Europe
• N America
• No Supers
• Mod Maps
• Newbies

7. GENERAL BALANCING ISSUES:
• China’s Gattling weapons now require Line of sight to fire.
• China’s MiG cost increased from 1000 to 1200.
• China’s MiG Armor cost increased from 500 to 1000.
• US’s Cold Fusion Reactor Control Rod upgrade cost decreased from 800 to 500.

8. QUICKMATCH RESOLUTION – The resolution for QuickMatch games is no longer limited to 800x600.

9. BEHIND BUILDINGS GRAPHIC - Addressed a problem where unit occlusion was causing people with older video cards to see invisible units.

10. ALTERNATE MOUSE INTERFACE - Added feature to allow players to play with “right click action” interface. Movement and actions are handled via right click on the mouse. Also changed arrow keys to support map scrolling.

11. GEFORCE FX GLITCH - Fixed a glitch that caused some graphics corruption to appear for owners of NVIDIA's GeForce FX video cards.

12. CRASH FIX – Fixed a crash that occurred when you disable the “behind buildings” feature in the advanced options, exit the game, re-enable the feature in the advanced options, and then load a map.

13. CHEAT HACKS – Fixed the ability for players to cheat by giving themselves automatic build, upgrade, and Generals powers buttons. Also fixed the ability for players to hack their Generals points in multiplayer games.

May the force serve you well!

És mit tud?
ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/generals/generals/DownloadablePatches/Generals-106-english.exe
17mb pff..

na ne man ezt is megeltuk????

Rájöttem mire is jó ez a progi, igy hogy az AI már nem kihivás😊

CPUBURN. 😊

7 brutal AI-val már fingatja a 3000+on hajtott Bartont is. Ki is lépett egy óra game után, technical difficultiessel. HOLOTT, egyeltel proc tesztelõ progi nem dobott ki hibát a rendszerre elõtte. Aztán pötty fesz, 1.675, és máris végig birta😊
csatlakozom nekem is kén 1.6
Joey_The_Man
Ha lesz 1.6 feltétlen szóljatok !!!

Ha lehet megjelenés elõtt mondjatok valami linket...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Sir Quno Jedi
Nagyon kéne már ez nekünk !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[HUN]PAStheLoD
ez lesz benne a 0órában!
forrás: hardwired (nekeik meg avault)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
15 szóló küldetés
Vadiúj Generals Challenge játékmód, amelyben a Föld minden részérõl érkezõ 12 tábornok ellen vonulhattok csatába. Mindegyik vezérnek megvan a saját erõssége, stratégiája, taktikája.
Három hadsereget irányíthattok: a high-tech Amerikai haderõt, a megvadult darazsakként rajzó Kínai háborús gépezetet, és a tartalékokban dúskáló Global Liberation Army-t.
Új egységek között megtaláljátok az U.S. Specter Gunship-et. (egyedi körítésben, melynek neve GLA Combat Cycles)
Új fegyvereket vethettek be: a mikrohullámú ágyúktól a lézereken keresztül a mûholdas fegyverplatformokig.
Épületek közül befigyel a Kínai Internet Központ
Upgradeknél ott vannak az US Hellfire rakéták, és a vegyivédelmi ruhák
Online kooperatív módban nyomulhatsz a haverokkal, vagy mindenki-mindenki ellen háborúba bocsátkozhatsz az interneten összecsattant tábornokokkal
SKALP GYÛJTÉS! Mindegyik legyõzött ellenfél tábornokod után kitüntetést kapsz.
A Combat School rendszer követi harci rekordjaidat és csata után tanácsokkal szolgál, min kell még javítanod.
Intenzív esõ, hó és szél nyûvi egységeid páncélzatát.
Feltápolt 3D motorjával eddig még soha nem látott hentelõ-belezõ jeleneteket mutat be és ennél fogva lenyûgözõ real-time stratégiává avandzsált a Generals

[HUN]PAStheLoD
😄D jóvan!

Megvan!!! Visszaolvastam a fórumban, és rátaláltam a megoldásra! Mindíg ez van, csak lusta vagyok visszaolvasni ennyi sok oldalt! Sziasztok

Sziasztok!
Segítség!

Letöltöttem 90 db új térképet, de nem tudom HOGYAN / HOVA kell berakni a könyvtárba. Tudnátok segíteni? Köszi

bejelentettek a missio disket Zero Hour
tovabbi info
http://www.eagames.com/pccd/cc_generals_zero/home.jsp
szebb lesz, ujabb egysegek, uj genelal pontok, meg tabronokok
mikor jon mar ???😞

[HUN]PAStheLoD
hurá

Joey_The_Man
Hurrá

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

[HUN]PAStheLoD
mit?

[HUN]PAStheLoD
megérdemlik!

[HUN]PAStheLoD
mivan? crack kell? mé nem azt mondod! van persze

Kolin Mekré
hi

létezik olyan file perpill ami müxik az 1.5ös pöccsel hogy ne kérje be a cd-t? ha igen akkor merre találom ? 😉

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Köszöntem az értékes válaszokat.
Igen valóban a szellemi termékért fizettem és nem az adathordozóért,de bizony így van hogy el fognak hajtani a...-ba.
Nem mérgelõdök tovább,asszem majd egy TDK lemez fog bekerülni a szép dobozba.De lehet hogy ez volt az utolsó eredeti játékom a C&C sorozatból is....
Még azért megpróbálom megyrni az esetet a westwoodnak is,csak hogy mit lépnek rá.Ha kell lefotózom nekik a szaros repedt cdjüket és elküldöm.
Kösz mégegyszer mindent.

Sir Quno Jedi
Ja, biztonsági backup-od mindig lehet ! Másrészt vidd, vissza és cseréltesd ki, mert te a szellemi termékért fizettél és nem az adathordozóért ! Minimális díj ellenében ki kéne cseréljék, az más kérdés, hogy MO.-n többnyire elhajtanak ilyenkor.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

toltsd le valahonnan aztan ird ki 😛 200huf es megjavitottad az elrepedt cd-t

Nem pontosan a játékmenethez tartozik de van egy kicsi köze hozzá amit szeretnék leírni.
Nem igazán segítség kellene mert erre már nincs,de azért véleményeket kérek.
Amikor megjelent eme fantasztikus játék a boltokban,megvettem eredetiben kb 13e forintért.Azért eredetit,mert megérdemli (saját vélemény) és mert az összes C&C játékom az.
Több mint 20 éve foglalkozok géppel ebbõl úgy 15 éve van PC-m.Ezidõ alatt még egyszer sem fordult elõ a következõ:
Szokás szerint elkezdenék játszani vele,cd bent,nem megy.Nem olvas.Hmmm,mondom mi a f*sz van vele?Rossz cd-t raktam bele?Kinyitom,jó a cd.Továbbra sem megy.Kiveszem a cd-t és látom, hogy ELREPEDT!!!Azt nem írom le,mit mondtam és mit csináltam,de van elképzelésetek.Ilyet még soha nem láttam.Egyszerûen a belsõ kis "lyuk"-tól elrepedt.Hát ilyen meg hogy a büdös k***** életbe történt?
Értitek,mert ha megveszem egy 600 ft-os nem eredeti cd-n,akkor azt monom leszarom.De ha már eredetit vettem tizenegynéhányezerért,akkor ne csináljon ilyet kb 2-3 hónap használat után!
És mitõl lehet ez?Az okés hogy nehéz kivenni a tokból,de nem is erõltettem soha,és inkább átraktam egy másikba.Én egy cd-t két kézzel sem tudok kettétörni.Ez is csak elrepedt,dobhatom ki a bödös k*va pi*ába....
Segítséget kérek,mit lehet tenni.Gondolom már semmit sem....Kösz hogy meghallgattatok.

[HUN]PAStheLoD
aha kösz

Sir Quno Jedi
#2240 és ezt csak azzal egészíteném ki, hogy azóta (overlord and/or prop.tower) + gatling tank comboval nyomom a légierejét !

[HUN]PAStheLoD
akkor oldalt mondjá

[HUN]PAStheLoD
:'( gondolom kiegészítõvel

Sir Quno Jedi
Ezt már leírtam párszor.

Sir Quno Jedi
Egy erõs és sértetlen ellenfél TELJES kipucolás így mindössze néhány másodpercet igényel és még felderítés sem igazán kell !

sajnos ez van 😞, de nem lehetzik olyan strategia jatek ahol a gep jol mikrona 😞 ahhoz eleg durva mesterseges inteligencia kellene. Te is rengeteg informacio birtokaban dontesz arrol hogy most ezeket az egysegeket visszarendelen, azokat meg eleore es hogy milyen mertekben.
Emberek ellen erdeme csak jatszani.

szerintem soha, mar vagy 2honapja azt modjak hogy par het es lesz

[HUN]PAStheLoD
1 kérdés: hogy védekezel? mit építesz? gattingal ??

[HUN]PAStheLoD
10 felett má csak a powert viszi 😊 de azért 3 mindig jo tartalékba 😄

[HUN]PAStheLoD
helyes!

[HUN]PAStheLoD
én csak lanon de ott nagyon :o)

Na ez az, ami leginkább zavar és unalmas ebben a játékban:
-Hogy csak többszörös túlerõ ellen jelent kihivást.

Szivasson meg 1vs1, taktikával, és stratégiával, ne pedig az egységek létszámával csak...

Részemrõl már nem is nagyon c&czek, mert nem érzek semmi kihivást benne.
Sir Quno Jedi
Ez nem is képezte vita tárgyát !

Ámbár van egy kollegám, akit múltkor 3-man gyûrtünk (mindenki-mindenki ellen volt, de õ volt a legveszélyesebb), szuperfegyverek engedélyezve és NAGYON nehezen bírtunk vele, konkrétan hosszú, hajhullós óráinkba került mire én gyõztem (azt is megállapodással, mert egyik haverom közben még nagyon feljött, csak már kezdtük halálra unni magunkat) ! 😄DD Az egyik srác talán jobb volt nálam, a másik közepes, aki a fõellenfelünk volt, az meg profi ! Szal. van akinek nem okoz gondot a túlerõ (én magam is többszöröshöz szoktam), védekezni meg amúgy is könnyebb, mint támadni.

Én magam 2-2 ellenben párszor megleptem az ellenfelet 18 (!) SCUD-Stormmal ! Ennek nagyon örültek ! 😄DD

De pont tegnap 6BR ellenfél ellen nyomultunk ketten és a srác megkérdezte, hogy mindig ilyen sok atomot építek-e ?!! Ekkor volt 12 atomsilóm (+masszív légierõ), neki meg egy ! 😄 Mondtam, hogy nem, mert többet szoktam és szorgosan tovább építkeztem tovább ! 😄DDD

Szal. nem gond a supweap csak minek...