C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
A gattligtank miatt nincs ertelme legierot csinalni mert 2 gatt tank szetlovi az osszes repulodet ami 1,5x annyiba kerul mint egy mig es fele olyan hatakony. Migekkel iszonyat jo lehet irtani embereket, epuleteket, es tankokat is.
1.5 ota a jol kivitelezett 2 arms dealeres scropion rush kinyirja kinat kis palyan, de amigy par napalmsotrm a gla workerekre es mar nincs is penzuk. Vedekezni migek ellen meg szinte lehetetlen a quadok marha lassan keszulnek, 1 az 1be a migek nyernek. Stiger siteok semmit nem ernek migekkel szemben. Ennel mar csak az usa van rosszabb helyzetben ahol csak raketas vedelem van. A raketek nagyon ritkan erik utol oket, es eleg sokat ki is birnak belolouk, raadasul meg nem is lassulnak le voros healtel.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
gla kicsit erosebb mint kina de nem sokkal.
a legjobb usa jatekosoknak is nagy kihivas egy kozepes kina 2-4es palyakon. Jo kinat meg szinte lehetetlen megverni.
de nekünk lanon is fontos volt a game dat ! legegyszerûbb mindig hogy az enyémet szedik át a pplZ ek mert az enyim mindig uptodate!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
de aztán rátetted a peccset ugye?
majd crackelted!
hány féle peccs van és hány féle crack ?? SOK !
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

LOL😊
Gondolom az alapból beállitott 2xFSAA-t kiiktatták, hogy FXen is elfogadható sebességgel fusson😊
Nameg pár egységet kihagyott a renderelésbõl, ugyse'kell az😊
As promised, here are more specifics on the planned 1.6 patch which should be out in the next 2-3 weeks. We are not rushing it through testing to ensure that it is a big plus, not a big minus for the community.
Here is the run down...
1. FIREWALLPORTOVERRIDE INI ENTRY - repaired this entry so it functions correctly.
2. ALT-F4 MULTIPLAYER EXPLOIT - Quitting the game during a multiplayer match using Alt-F4 will now correctly give the offending user a disconnect stat.
3. CHINESE AND KOREAN IME WINDOW ORDER - Re-prioritized the Korean and Chinese IME windows on the Save/Load screen so they now sort on top of all other windows.
4. SCUD STORM ANTHRAX BETA BUG - GLA’s Scud Storm now has the correct damage radius when upgraded with Anthrax Beta.
5. CHINA GATTLING TANK BUG - China’s Gattling Tank now correctly moves slower when it is damaged.
6. MULTIPLAYER LOBBIES – The lobbies have been renamed to allow people to congregate based on the type of game they want to play, not just their region.
1 vs 1
2 vs 2
3 vs 3
4 vs 4
Newbie
Asia
Europe
N America
S America
No Rush
No Supers
Mod Maps
7. GENERAL BALANCING ISSUES:
• China’s Gattling weapons now require Line of Sight to fire.
• China’s MiG cost increased from 1000 to 1200.
• China’s MiG Armor cost increased from 500 to 1000.
• US’s Cold Fusion Reactor Control Rod upgrade cost decreased from 800 to 500.
8. QUICKMATCH RESOLUTION – the resolution for QuickMatch games is no longer limited to 800x600. All resolutions allowed.
9. INVISIBLE UNITS - Fixing the problem where “behind the buildings” graphic was causing people with some old video cards to see invisible units.
10. NVIDIA GeForce FX fix - Fixed graphics glitch with certain drivers for GeForce FX.
Hope that helps. We're at your service.
--------------------
Harvard Bonin
Producer
Command & Conquer Generals
Electronic Arts
Ezt fontosnak éreztem megosztani veletek..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
ha valki tud mondani egy linket.. ne habozzon.. adja le a drótot azonnal..
Kb. másfél percig él az ember, de múltkor is 137 kill-em volt addigra, mire elpacsáltak (ez nem rossz érték másfél percre) ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Twilight.
Kinával nem volt különösebben nehéz...
a Pro:Gen mododt probaltatok mar van benne par uj egyseg meg tabornokot kell valasztani egesz erdekes
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3