4698
Command&Conquer : Generals és Zero Hour addon
Infók itt
Infók itt
-
#4618 Kezdő szinten vagyok, túl sokat ne várj tőlem! :) -
#4617 Van még, aki szeretne ezzel a játékkal játszani? :) Eredeti vagy hamachin is érdekel!
Írj mail-t!
[email protected]
üdv. -
jeneci #4616 vagy hamachi hálózaton commandcgenerals111 jelszó asder -
jeneci #4615 sziasztok!!
látom vannak, akik szeretnének játszani multiban ezt a játékot. Nos vagyunk páran ,akikkel esténként szoktunk játszani zero hourt, ha kedvet kaptál gyere te is, vegyél fel xfirera, cimem mongusz91 ! Jaaa és hamachin keresztül kennyük... -
Rotcsa #4614 Mi lett a magyar c&c oldallal?
Nem jön be, írmagja is alig található... -
Axl Rose #4613 Ezt most nem értem.
A First Decade-ben tudtommal benne van a Generals és a Zero Hour is másik 10 játék mellett.
Neked mi ebben a buli ? -
kisAKOSH #4612 c&c first decade-et adom a generals és zero hours-ért cserébe, akit érdekel a kérem írjon: [email protected] -
sanyicks #4611 dikkmá bodzaerdőő -
sanyicks #4610 hát ez is lassú bár nem olyan vészesen, viszont semmi extra, ugyan az mint a sima csak néhány dolog szét van bontva 2 épületre, meg más néhány dolog grafikája, amúgy ugyan azok a taktikák mennek, ugyanazokkal az egységekkel.
Az a baj hogy erre a foshúgy játékmotorra nem is lehet erősebben különböző modot írni... -
fawcet #4609 http://contra.cncguild.net/oldsite/Eng/index.php
Várom a Contra új verziót is, de csak képeket látok az új egységekről. -
fawcet #4608 Generals challanget tolom, szerintem jó lett.
Régebbi verzióval is toltuk, élvezetes volt, csak új népek aija nem volt megcsinálva, de most már annak is mennie kell. -
sanyicks #4607 És ez játszható is? Volt a contra mod, na az 5 perc után játszhatatlanságot eredményezett 3 vs3-ban full hard aikkal. -
fawcet #4606 Megjelent a shockwave mod 1. Aki játszott vele tudja mi az.
http://www.moddb.com/mods/cc-shockwave/downloads -
Jolly87 #4605 Leírom ami eszembe jut:Win 7 alatt csak úgy megy ha a dokumentumokba bemásolod a zero hour fájljait amit xp-ben létrehoz(vagyis vkitől kérd el küldje át,mert xp be automatán létrehozza win 7 nél nem)felbontást külön az options.ini fájl átírásával tudod tetszőlegesen változtatni!Ha nem megy az exe-én tulajdonságok kompatibilitás xp sp3-al és futtatás rendszergazdaként!Akinek telepítés gondja van:zh 1-2.cd-t másolja 1 mappába és úgy gépről tegye fel!(csak így fog felmenni!Mindenképp 1.04 patchet tegyétek fel!crack és ha van eredeti accod akkor online is egyből megy!(routereknél lehet macera)Ha nincs marad a hamachi!Ha nem indul hibaüzenet miatt vszín vga driver frissítés kell esetleg új windows..(ez mindenen segít:)Ha 5 perc után felrobbannak az épületeid azért van mert új windowst raktál de nem raktad újra a játékot!(vagyis elindul elfog csak normálisan játszani nem fogsz tudni:)Neten játszol kapcsold ki a tűzfalat!Daweeed ha felrakod a 1.04 patchet+eredeti accod van nyugodtan crackeld menni fog online!Ha vmi mégse világos generals.hu oldalon fórumokba segítenek! -
fawcet #4604 Most jut eszembe mi lenne ha virtual pcre telepíteném, akkor lehet hogy kevesebb crash következne be. -
#4603 esetleg próbáld XP kompatibilitási módban futtatni, hátha beválik -
Cat 02 #4602 Hát, nekem el se indult, hibaüzenettel kilépett :/ -
#4601 nekem el szokott indulni, de van hogy fekete képernyő fogad, és visszalép az asztalra, ilyenkor egy reset segít, utána fut szépen a ZH is :)
valakinek nincs kedve nyomni egy multit? -
Cat 02 #4600 W7 alatt nekem Zero Hour el se indul :/ (Generals megy...) -
sanyicks #4599 A játék egy bugos foshalmaz. Ez van, nem lehet vele mit csinálni. Pont a leírt dolgok nem okozhatják, hanem inkább a játék kódja okozza. Generals és a zh a programozás szégyene, minden tekintetben. Elrettentő példának is lehetne használni. Ezért lenne jó ha újracsinálnák az egészet, úgy hogy mindenkit kirúgnak a csapatból, csak az ötletes, és játékmenetes ember maradna, és programozókat vennének fel, majmok helyett :) -
kowyy #4598 Sziasztok.
Mi haverokkal nagyon sokat játszottunk régen zero hourral de utánna átáltunk Generalsra mert meguntiuk hogy mindig valami hibát ír ki.
Remélem tudtok segíteni. Íme a hiba:
You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consulty your manual for Technical Support contact information.
Előre is kösz. -
Cat 02 #4597 Egyszer volt nekem is hasonló. Kértem havertól config fájlt és ment utána. -
sanyicks #4596 generals zh 1.04
csütörtökön játszottam vele
ma ennyi történik: generalsos betöltőkép, majd full fekete képernyő (mint szokta mikor átállítja a felbontást), csakhogy ezután újra desktop.
gondolom senki sem tudja mitől. -
Daveeed #4595 Lenne 1 kérdésem nekem is, remélem van rá megoldás!
Az addig világos h bemásolod mind a 2 cd tartalmát 1 mappába és felmegy a gépre de amikor az indításnál kéri a lemezt mit csináltok?
Jo tudom crack, világos!
De ha crack-elem akkor nemtok felmenni online-ba mert nem tudja update-álni magát mert hiányzik valami...
Igen hamachi...
de azért vettem meg h legyen rendes kód hozzá és kiprobáljam neten is...
egyébként én is kaphato lennék hamachin többen!
köszi -
lee56 #4594 hát kb -
gooooliath #4593 nos én szivessen ki próbálnám a zero hourt..de kishal vagyok benne...elég kezdö..az az a generalsba le doktoráltam* már de zero hourt most kezdem...de én azért lehet h játszanám.. -
Oláh Herkules #4592 nincs valami társaság aki nyomja a zh-t multiban hamachin? főleg coop érdekelne. -
Oláh Herkules #4591 a gépigényét vagyis az optimalizálatlanságát pl még túl is szárnyalja. Mondjuk a gta4-ét :D -
gooooliath #4590 aha..közben vissza olvastam a topicban...megoldódott azért kösz....baba játék...és ami érdekes h simán üti a mai játékok grafikai szintjét..gyönyörü -
Oláh Herkules #4589 fel kell másolni 1 mappába a 2 lemezről mindent és úgy telepíteni.
Ezt sem voltak képesek a srácok anno megoldani... -
gooooliath #4588 gyerekek...demon toolsban akarom a zero hourt fel telepiteni,álandóan kéri a 2.cd-t..be is teszem ami iso fileban van...de egyszerüen nem ismeri fel..az az az instalálás nem megy tovább..folyamatossan kéri a cd-t...dehát be teszem a demon toolsba..de semmi...akkor?? -
Kombinator1991 #4587 Meik mod? Nekem oan kéne ami csak berak egy ien lehetőséget semmi több változtatást nem eszközöl. -
Oláh Herkules #4586 alapból sehogy. csak modban van ilyen. -
Kombinator1991 #4585 Lenne egy kérdésem: hogy lehet csapattársnak pénzt küldeni? (emberi játékosnak) -
Oláh Herkules #4584 a generals netkódja egy rakás szar (mint a többi része is), ha mindent úgy csinálsz ahogy írva van akkor sincs sok esély a működésre, úgyhogy hamachival lehet. -
Hamdiabi #4583 Üdv mindenkinek! akadt egy kis problemám az online játéknál, egyszerűen nem sikerül játékot indítanom, játékhoz csatlakoznom! tűzfal kikapcsolva, router beállítva, port nyitva, port beállítva, csak egy ismerősömmel tudok játszani 10 indításból 10 játék, D-link524 router, utp kábellel fixre kötve!!!! egyszerűen lövésem sincs!!! ha valaki tud valami tippet, előre is köszönöm!! -
Oláh Herkules #4582 ez már megoldódott, hamachival :) ott legalább 1 port elég volt (egyébként nemsemmi hogy ezt a hálózati részt milyen gagyin rakták össze, rendes játéknál 1 porton megy minden).
Erre a katasztrofális programozásra visszatérve: tapasztalt már valaki olyat hogy a szokásos beakadás ritkább, sőt meg is szűnik úgy hogy low helyett !high! grafikán megy a játék? :DD -
fawcet #4581 http://forums.filefront.com/cnc-problems-errors-help/177460-c-c-generals-zero-hour-direct-connect-problem.html -
Oláh Herkules #4580 tudja valaki milyen portokat használ a zh direct ip-s játékhoz?
Mert a readme-ben van egy rakás, de gyanítom hogy a fele központi szerveres játékhoz kell.
Na meg a játék belül miért csak a lan ip-t mutatja, wan ip-t nem? -
QpaQ #4579 Köszi a választ, amúgy megoldottam, átraktam XP SP 2-re a kompatibilitást, meg adtam rendszergazdajogot a játéknak, és azóta nem csinálja.