C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok.
Mi haverokkal nagyon sokat játszottunk régen zero hourral de utánna átáltunk Generalsra mert meguntiuk hogy mindig valami hibát ír ki.
Remélem tudtok segíteni. Íme a hiba:
You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consulty your manual for Technical Support contact information.
Elõre is kösz.
Mi haverokkal nagyon sokat játszottunk régen zero hourral de utánna átáltunk Generalsra mert meguntiuk hogy mindig valami hibát ír ki.
Remélem tudtok segíteni. Íme a hiba:
You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consulty your manual for Technical Support contact information.
Elõre is kösz.
Egyszer volt nekem is hasonló. Kértem havertól config fájlt és ment utána.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
generals zh 1.04
csütörtökön játszottam vele
ma ennyi történik: generalsos betöltõkép, majd full fekete képernyõ (mint szokta mikor átállítja a felbontást), csakhogy ezután újra desktop.
gondolom senki sem tudja mitõl.
csütörtökön játszottam vele
ma ennyi történik: generalsos betöltõkép, majd full fekete képernyõ (mint szokta mikor átállítja a felbontást), csakhogy ezután újra desktop.
gondolom senki sem tudja mitõl.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Lenne 1 kérdésem nekem is, remélem van rá megoldás!
Az addig világos h bemásolod mind a 2 cd tartalmát 1 mappába és felmegy a gépre de amikor az indításnál kéri a lemezt mit csináltok?
Jo tudom crack, világos!
De ha crack-elem akkor nemtok felmenni online-ba mert nem tudja update-álni magát mert hiányzik valami...
Igen hamachi...
de azért vettem meg h legyen rendes kód hozzá és kiprobáljam neten is...
egyébként én is kaphato lennék hamachin többen!
köszi
Az addig világos h bemásolod mind a 2 cd tartalmát 1 mappába és felmegy a gépre de amikor az indításnál kéri a lemezt mit csináltok?
Jo tudom crack, világos!
De ha crack-elem akkor nemtok felmenni online-ba mert nem tudja update-álni magát mert hiányzik valami...
Igen hamachi...
de azért vettem meg h legyen rendes kód hozzá és kiprobáljam neten is...
egyébként én is kaphato lennék hamachin többen!
köszi
<#hehe>#hehe> hát kb <#vigyor4>#vigyor4>
nos én szivessen ki próbálnám a zero hourt..de kishal vagyok benne...elég kezdö..az az a generalsba le doktoráltam* már de zero hourt most kezdem...de én azért lehet h játszanám..
nincs valami társaság aki nyomja a zh-t multiban hamachin? fõleg coop érdekelne.
a gépigényét vagyis az optimalizálatlanságát pl még túl is szárnyalja. Mondjuk a gta4-ét 😄
aha..közben vissza olvastam a topicban...megoldódott azért kösz....baba játék...és ami érdekes h simán üti a mai játékok grafikai szintjét..gyönyörü
fel kell másolni 1 mappába a 2 lemezrõl mindent és úgy telepíteni.
Ezt sem voltak képesek a srácok anno megoldani...
Ezt sem voltak képesek a srácok anno megoldani...
gyerekek...demon toolsban akarom a zero hourt fel telepiteni,álandóan kéri a 2.cd-t..be is teszem ami iso fileban van...de egyszerüen nem ismeri fel..az az az instalálás nem megy tovább..folyamatossan kéri a cd-t...dehát be teszem a demon toolsba..de semmi...akkor??
Meik mod? Nekem oan kéne ami csak berak egy ien lehetõséget semmi több változtatást nem eszközöl.
alapból sehogy. csak modban van ilyen.
Lenne egy kérdésem: hogy lehet csapattársnak pénzt küldeni? (emberi játékosnak)
a generals netkódja egy rakás szar (mint a többi része is), ha mindent úgy csinálsz ahogy írva van akkor sincs sok esély a mûködésre, úgyhogy hamachival lehet.
Üdv mindenkinek! akadt egy kis problemám az online játéknál, egyszerûen nem sikerül játékot indítanom, játékhoz csatlakoznom! tûzfal kikapcsolva, router beállítva, port nyitva, port beállítva, csak egy ismerõsömmel tudok játszani 10 indításból 10 játék, D-link524 router, utp kábellel fixre kötve!!!! egyszerûen lövésem sincs!!! ha valaki tud valami tippet, elõre is köszönöm!!
ez már megoldódott, hamachival 😊 ott legalább 1 port elég volt (egyébként nemsemmi hogy ezt a hálózati részt milyen gagyin rakták össze, rendes játéknál 1 porton megy minden).
Erre a katasztrofális programozásra visszatérve: tapasztalt már valaki olyat hogy a szokásos beakadás ritkább, sõt meg is szûnik úgy hogy low helyett !high! grafikán megy a játék? 😄D
Erre a katasztrofális programozásra visszatérve: tapasztalt már valaki olyat hogy a szokásos beakadás ritkább, sõt meg is szûnik úgy hogy low helyett !high! grafikán megy a játék? 😄D
http://forums.filefront.com/cnc-problems-errors-help/177460-c-c-generals-zero-hour-direct-connect-problem.html
tudja valaki milyen portokat használ a zh direct ip-s játékhoz?
Mert a readme-ben van egy rakás, de gyanítom hogy a fele központi szerveres játékhoz kell.
Na meg a játék belül miért csak a lan ip-t mutatja, wan ip-t nem?
Mert a readme-ben van egy rakás, de gyanítom hogy a fele központi szerveres játékhoz kell.
Na meg a játék belül miért csak a lan ip-t mutatja, wan ip-t nem?
Köszi a választ, amúgy megoldottam, átraktam XP SP 2-re a kompatibilitást, meg adtam rendszergazdajogot a játéknak, és azóta nem csinálja.
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
Üdv, egy kis segítség kéne. Nyomjuk haverokkal egy ideje a rise to powert hamachin, és tegnap olyat kezdett el nálam csinálni, hogy elkezdek egy multi meccset, és kb 30 másodperc múlva felrobban minden épületem és építõm, és kiírja, hogy you have been defeated. Újraraktam a zero hourt, kitöröltem a mentéseket, és még mindig ugyanaz a hiba. Valaki tudja mi lehet?
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
vírusos error hiba? oO ..talán kapcsold ki a vírusírtót amég játszol 😊
Schockwave moddal szarakodik nekem a special china general (General Challange) lézer tábornok ellen vok. De akármit csináltam vele mindig kilép. Volt hogy pont 5msperccel mentettem le virusos error hiba elõtt. És betöltve mindig ugyanakkor lép ki akármit csinálok.
Validatáltam rendben. Skirmis, multi megy, csak ez nem. 😞
Validatáltam rendben. Skirmis, multi megy, csak ez nem. 😞
Nekem most tuning kikapcsolásával jobb lett a generals shockwave (ezel tolom mostanság), de mikor vége akkor kilép hibával. (vagy kilépnék exit gombbal)
Annyit csináltam, hogy crosus-nak és sima zero hour parancsikonnak xp-sp3 kompatibilitást adtam rendszergazdai jogokkal.
Másik kérdésem ki lehet e valahol kapcsolni, hogy replayst készítsen, kíváncsi lennék, hogy gyorsabb lenne e a játék.
Annyit csináltam, hogy crosus-nak és sima zero hour parancsikonnak xp-sp3 kompatibilitást adtam rendszergazdai jogokkal.
Másik kérdésem ki lehet e valahol kapcsolni, hogy replayst készítsen, kíváncsi lennék, hogy gyorsabb lenne e a játék.
nem tudom hogyan lehet feltölteni hogy nagyba rakja ki, mert már régen töltöttem fel képet sg-re!
menny föl generals.hu-ra és tölts le onnan. Az tuti hogy jó. De szerintem te rontottál el valamit. Tölts fel egy képet amit be van másolva a map mappába a cucc.
Hát nekem nem akar sikerülni sehogy....Rossz helyrõl töltenék le mapot...?
simán letöltesz egy mapot netrõl, kitömöríted és mappástúl bemásolod a map-hoz. Semmit mást nem kell sehova
A MapReviews könyvtárba mi való?
Hát próbálgatom azóta is, de egyáltalán nem akar sikerülni! a c:\...\nevem\dokumentumok\C&C GZH\Maps\ beraktam a tga és map filekat is, de már úgy is próbáltam hogy könyvtárat csinálok bele, de sehogy se sikerül!!!
Valaki elmagyarázná, mert nagyon hülye vagyok hozzá és már ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
köszi!
Valaki elmagyarázná, mert nagyon hülye vagyok hozzá és már ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
köszi!
Most már csak egy utolsó kérdés, ha bemásoltam akkor a játékban hol keressem?
próbálta már valaki a mac-es zh-t? Talán csak a wines van így elcseszve (beállás a mai gépeken is, néhány játszhatatlan pálya).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mindet 😊
És oda melyik filekat rakjam be? Mindegyiket vagy csak a *.tga-kat vagy csak a *.map-kat?
Köszönöm!
Köszönöm!
Dokumentumok/generals vagy generals Zero Hour/maps
Nekem abban kellene segítség, hogy a letöltött térképeket hova másoljam be vagy mi a teendõ hogy játszani is tudjak a térképpel?
Segítséget elõre is köszönöm!
Segítséget elõre is köszönöm!
Szia! Nekem is ugyanez volt a próblémám, de meglehet oldani a következõ cselekedettel:
"Ha a zero hour telepítésénél a 2-ik lemezt nem veszi be másold be egy könyvtárba a két lemez tartalmát(felülirhatod) és onnan
indítsd a setup.exe-t."
Nekem így sikerült, ajánlom neked is!
"Ha a zero hour telepítésénél a 2-ik lemezt nem veszi be másold be egy könyvtárba a két lemez tartalmát(felülirhatod) és onnan
indítsd a setup.exe-t."
Nekem így sikerült, ajánlom neked is!
Annyi mindenesetre, hogy biosban defaultra állítottam mindent, úgy megszûnt a kilépéses probléma. Valószínûleg a tuningban a memória frekije túl magas volt alaphoz képest.
nem, változó. Van, hogy 1v1-ben, vagy multiban lép ki.
Másold be egy mappába a cd-k tartalmát és indítsd el úgy. Így már mûködni fog.
Másold be egy mappába a cd-k tartalmát és indítsd el úgy. Így már mûködni fog.
Mikor telepítem a ZH-t a 2. cd-t nem akarja észlelni, tehát beteszem a 2. cd-t rákattintok hogy ok aztán gondolkodik egy kicsit aztán újra kidobja rakjam be a cd-t!Eredeti a játékom, azóta töltöttem le tört verziót is gondolván rossz a cd de akkor is ugyan ez a panasz, az alap Generalsnál nem csinált ilyet.PLS valaki help!
Neked akkor jobban mûködõ géped van, amúgy 7 computerrel szoktál tolni mikor kilép?
nekem 1.04-el megy minden mód. Nekem is van, hogy kilép ezzel a hibaüzivel, de nagyon ritkán. kb. 10 játékonként 1x
TECHNICAL DIFFICULTIES . . . You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consult your manual for Technical Support contact information.
Na ez jön be több módnál:
shockwave, contra, boss
8-as térkép a legutolsó: 2 szövetséges insane ai van velem és 5 ellenséges insane ai ellenem. Kb. fél és 1 óra között lép ki ezzel a hibával mindig, mondom leterhelem maximálisan.
Mit tehetek hogy jobb legyen?
Na ez jön be több módnál:
shockwave, contra, boss
8-as térkép a legutolsó: 2 szövetséges insane ai van velem és 5 ellenséges insane ai ellenem. Kb. fél és 1 óra között lép ki ezzel a hibával mindig, mondom leterhelem maximálisan.
Mit tehetek hogy jobb legyen?
külön külön le kell tölteni, de szerintem nem olyan sok idõ.
Van egy pár nagyon-nagyon jó.
pl.:
Retarded
Shockwave
Reborn
Conquer or Die stb.
Van egy pár nagyon-nagyon jó.
pl.:
Retarded
Shockwave
Reborn
Conquer or Die stb.
Melyeket javasolsz a contra mellett: elsõsorban komoly ai és sokféle tábornok szerepel benne. Mert pl. europe is tetszett, de nincs aija.
És hogy lehet átvinni szerinted 2 haverom gépére a letöltött anyagokat? Külön-külön letölteni mindkét gépre hosszadalmas lenne.
És hogy lehet átvinni szerinted 2 haverom gépére a letöltött anyagokat? Külön-külön letölteni mindkét gépre hosszadalmas lenne.
isotx
Itt a link, letöltöd, feltelepíted közben frissít is és ha fent van regisztrálsz, elvileg felismeri a programon belül mygames-nél a zero hourt, utánna fent content/mods kikeresed zero hourt és lesz kb. 30-35 mód. Ott bármelyikre rámész és download. Térképet is tölthetsz le vele. Ja, és nem csak zero hour-hoz jó 😊 Age of empire 3-tól kezdve half life-ig mindenhez 😊
Itt a link, letöltöd, feltelepíted közben frissít is és ha fent van regisztrálsz, elvileg felismeri a programon belül mygames-nél a zero hourt, utánna fent content/mods kikeresed zero hourt és lesz kb. 30-35 mód. Ott bármelyikre rámész és download. Térképet is tölthetsz le vele. Ja, és nem csak zero hour-hoz jó 😊 Age of empire 3-tól kezdve half life-ig mindenhez 😊
megdobsz azért egy linkkel, és hogy használod?
ismerem 😊 írd be goog-leba isotx, kidob egy programot. Nagyon jó, 1 gombnyomásra le lehet tölteni egy programot vele és egyszerre 20 mód is fent lehet. Nagyon hasznos kis program 😊
http://commandandconquer.filefront.com/file/Project_raptor_70;49897
próbáld már ki te is egész érdekes hangulata van.
próbáld már ki te is egész érdekes hangulata van.