C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
A kibaszott gatlingok is halálra szopatnak ha AG-vel vagyok...
Hiába a laser defences, hiába a countermeasures... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
A Laser a legfaszányosabb védekezõ taktika ! AirGeneral-t halálra lehet szopatni vele !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja, megvédi részben !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Ja én meg általában baszok figyelni a védelemre, csak úgy nagyon félszemmel.
Ha a védelemre öszpontosítok, soha nem tudok betámadni, fejleszteni.

Olyan védelem kell, ami önmagában is megállja a helyét, csak egy nagyon durva támadásnál kell az én jelenlétem is...

Blasta
Nekem a Laser nagyon nem jött be. Egyszerüen nem tudtam mit kezdeni vele. Védelem szinten szerintem nagyon gyenge. De lehet, hogy nem merültem bele túlzottan...

Blasta
Nuke General-nak MINDEN lövedéke NUKE-os, tehát egy sima tank is nuke-osat lõ. Ergo a Fire base-ekbe rakott katonák egy lövés után is sérülnek majd szépen kihalnak.
A vegyi ruha megvédi õket a nukitól? Még nem is próbáltam...

Sir Quno Jedi
Én a Laser után a SupWepGen-t is megkedveltem, valszeg. most azzal fogok írtani (márha hozzájutok)...

Sir Quno Jedi
A baj csak az, hogy többnyire éjjel-nappal, hévégén és ünnepnap is dolgozom és 1xûen nem jutok Generals-hoz ! Grrrr ! Pedig nagyon szívesen elpacsálnék 4-7 HARD-ot egy jó pályán !

Sir Quno Jedi
Nos mivel légierõben az amcsik a legveszélyesebbek, így ez term. lehetséges. Ha ellenben van amcsi AG stb. az ellenben, az gázos.

Én tegnap air generallal lenyomtam 4 hardot twilighton.
2 china (tank+nuke gen), meg 2 gla (demol.+toxin).
Szénné szopattak, a végére már bázisom is a 2 reptérbõl állt, de meglett😊
Amúgy multiban általában 2vs3-5AI meccseket is szoktunk.
egyébként csak igy simán neten jáccotunk csináltam servert haverom feljött aztán beálitootunk az ellent és elkezdtük
Hello, nem tom hogy álltok hardok legyõzésében, én haverommal legyõztünk 5 hardot. 1supa weapon egy tank egy infanty volt egy toxin meg egy stealht asszem, Haverom Infantryval volt én meg gla demolationnal, annak ellenére hogy utálom glat😊Álltalában vmi chinaval monjuk nuke vagy air forsszal szeretek lenni.Meg gyõztünk le super weapon nélkül is az ugy volt hogy laer,tank,infantry,demo,meg stealth.
tmk
Én figyelem és ha meglátok egy inferno v nuke cannont elindulni a bázisom felé, már repülnek is a raptorok, igy el sem jutnak a bázisomig. Mással meg nem tud kárt tenni a védelmemben. néhány stealth comanch is van a közelben, de velük csak akkor operálok ha nincs a közelben gattling cannon. Egyébként a védelmét, stealth fighter-rekkel (asszem igy hivják) szoktam meggyengiteni.

aha...hát,persze...hihető volt

Hát úgy nem is fogsz semmire sem menni, ha csak le akarod rohanni õket puszta túlerõvel mondjuk😊 Létszámban a fölény naja, de itt csak több lesz a halott tõle😊

Szépen számozd be a bombázóidat, egynek egy számot, legyen vagy 6-8 csapat, mindben egy auroraval.

Ekkor egy több pontos védelmet is precizen ki tudsz iktatni, hogy szabaddá tedd az utat a támadásaidhoz. És legalább az aurorákat sem pucolják le a megmaradó gattlingok, mert egyszerre az összesre rá tudod küldeni a repcsiket.
Stotoo
én nuke generalal nyomom mostanaban és nagyon bejön😛

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Ez mind igaz, nem is vitatkozom ... Nade amikor bejutunk mondjuk egy NEM TOXIN generálhaz egy raklap missile-ossal és minigunnerrel, és a rakétás embereim rohannak az épületekhez dinamitozni ... NYAMI !

Takimate
Sziasztok !
Olvastam lentebb, hogy lehet lenni Oroszokkal?
Be kell írni egy konzolba, hogy... Mivan ? Mit kell hova beírni?
Ez csak egy hülyeség, vagy tényleg van ilyen?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Blasta
Ja és AIR GENERAL RULEZ! :-DDDD

Blasta
Nekem egyedül a Nuke General tud nehéz pillanatokat okozni.
Lévén a Fire Base-ekbe hiába pakolok gyalogosokat, pikk-pakk kihalnak a nukitól. A köcsög gatling tankok meg szétbasszák a tuti raptor/commanche védelmemet. De azért lebaszom a rohattat, de eléggé megszenvedek néha vele.
Nem beszélve a kínai védelemrõl. Addig amig nincs particle cannon-om, nem tudok bejuttatni a B2-esen kivül egy bombázót sem. P.C.-al bombázás elött lenyomom a védelmét, akkor talán kicsit közelebb jutnak a bombázók, a Spectre funship is tovább tud a levegõben körözni és az A10-esek közül is bejut 1-2 gép, de mind a 3 tuti nem :-D

Nembaj, ezért jó a gém, mert szines.

Sir Quno Jedi
Nos az Infantry-nál van egy-két dolog, amit nem gondoltak át.

- Bunker, az egy dolog, hogy 10 emberke megy bele, de az aknamezõ mindig ott lesz és ha mondjuk egyetlen scorpio tank is ara jár, az kilövi a rakétáját és mikor az eléri a bunkert, az aknamezõ egy része mindig felrobban, sebezve a bunkert (!!!) és az építõket stb. (ami mellette van MINDENT, csak az ellent nem) !!! Ez ellen így nem tudsz védekezni. Másik izgalmas dolog, hogy a rakétás gyalogság messzebre lõ, mint a minigunner, így az tulképpen nem jó ellenük, ugyanúgy kénytelen vagy építeni gatling cannon-okat, ugyanakkor gatling tankot meg nem is tudsz !
- Assault Helix. AZ jó hogy 8 emberke megy bele, csak éppen szart sem tudsz építeni rá, mint alapban, így propaganda tower nélkül meglehetõsen halandók (pedig a 6rakétás+2mgunner combo nagyon ütõs), a napalm bomba pedig kész röhej (mire odaér megáll és ledobja, az meg elkezd égni, addigra 1000x pacsálják el szegényt, így csak városírtásra jó, esetleg védelemre)
- Az assult transportokat nanosec alatt bármi kilövi, ezért inkább ki szoktam venni belõlük a gyalogosokat, akkor meg csak útban vannak (1 elég a gyógyításhoz).
- AZ embereidet bármilyen toxin, vagy nuke unit instant megöli pricc-pracc-prucc és még chemsuit-ot sem tudsz nekik fejleszteni, á la USA.
- AZ embereid ugyanannyiba kerülnek mint bármelyik sima kínának (akkor faszért infantry general ?).

Ehhh, majd még sorolom, ha lesz idõm...

Ettõl függetlenül persze szórakoztató General.

Sir Quno Jedi
Már próbáltuk, de nem fejeztük be (idõ), de annak is eljön az ideje. A legjobb összeállítások egyike 2 Laser General ami véd egy Super Weapon General-t (amúgy is jól kombinálható a Laser Tower az EMP Patriot-tal). A gond az, hogy ha van SWG ellenfél, akkor csak az egymaga épít secperc alatt 4 paticle-t ! 😄DD Na onnan izgalmas, fõleg, hogy volt egy NukeG aki meg két atomot rittyentett össze.

Infantry miért lenne béna ?
Kombináld a gyalogosokat némi ECM tank+attack outpost-al!

Mindegyik generalnak megvan az elõnye.

Amúgy pl próbáld ki destruction stationon a 3vs4 hardot, garantálom neked, hogy nem nagyon nyomod le õket😊 hacsak nem valami gagyit állitasz be ellenfélnek ugye...
Mondjuk legyen air general vagy ilyesmi az ellenfél😊
Sir Quno Jedi
No mostanság multiztunk és szépen elcsalapálunk mink is 4 hard-ot hárman, most még az 5 hard van, azán ez is uncsi. De nagyon szórakoztató pl. béna General-okkal indulni, én most utoljára pl. Infantry G.-vel nyomultam ! 😄DD Meguntam a SupWeapon és a Laser Generalt...

Indits egy rendert, vagy egy setit a háttérben 😄

btw, skirmishben optionsból lehet állitani a game sebességet, viszont singlevel nemigen foglalkoztam...
vegyél lassabb gépet😊
[NST]Cifu
Ostoba kérdés: nem lehet valahogy a játék sebességét befolyásolni? Kib@szottul idegesít az USA 6-os küldetésénél, hogy nem tudok sokszor odafigyelni az olajkutaknál lévõ emberkékre/jármûvekre, amiket így simán leírtanak a SCUD-ok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MULTIPLAYERBEN SPECIAL NETWORKBAN TEHÁT LANON HOGY KELL """"""""""""PAUSE--OLNI"""""""""??????????
RTFM
#2572, #2723
Csak nehany lapot kellene visszanezni

Read The Fucking Manual...

Kösszi Stoto, beüzemelem
NPFel semmi baja sincs...
[HUN]PAStheLoD
Zero Hourhoz peccs??

meg 1 kérdés: melyik a "legjobb " "nemzet" ?? azaz ki melyikkel megy a legtöbbre érzése szerint?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[NST]Cifu
Igen lehet, de csak úgy, hogy ha "Network" -> "Direct Connect"-ben játszotok. Nekünk így ment. Megjegyzem viszont, hogy a tûzfalakat nem szereti, ergó vagy regulázd meg a tûzfaladat elötte, vagy inkább kapcsold ki a játék idejére...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Stotoo
Ez t. Fülynek ment a mirc bealitasaval kapcsolatban.

Stotoo
fenebe egybeirta😛

Stotoo

Plz vki irja le hogy ha letöltöttem az irct azután hogy tudok felmenni erre a #generals ra plz mert én is szeretnék neten más emberekkel nyomázni. kössszi
igen lehet csak directconnectel
sicc fel ircnetre a #generals.hu castira és ott van sok jáccópajtás akik segitenek 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jerome
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, de ha már volt eerõl szó akkor bocs, hogy lusta vagyok visszakeresgélni. Szóval, lehet a neten játszani warezról letöltött játékkal? Ha igen, hogyan?

Blasta
Jó!
NAHÚZZAGENNYBEBUZIKÁM! :-)

Anyád.

na valami pezsgést ide, legalább egy flém vagy mittodomén...

Blasta
Köszi szépen, lecsekkolom otthon õket.

nincs is konzol...😊
és hogy kell megnyitni a konzolt??
ok, az aránylag legélvezhetõbb replay-eket a http://www.cncreplays.com-on találtam, itt a "top" replay-eket érdemes megnézni.

ráadásul ha lerombolsz egyet ako ne ainternational opinion vagy mi... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Blasta
Honnan tudnék replay-eket letölteni???
De nem veszélyes ez a taktika?
Az ellenfélnek akkor csak az épitõkre kell rámenniük és csá.
Azok meg elég sérülékenyek. Mondjuk GLA tud épitõket csinálni a supply centerrel is....

a sárga háromszögeknél le kell rombolni a "szobrokat"

Megnéztem néhány liga replay-t, és ott gla majdnem 100%-ban, kína kb. 80%-ban már az elején eladja a command centert, miután legyártotta az építõket. Aztán késõbb, ha még tart addig a meccs, akkor újraépítik.