C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs most otthon netem a jövõ hétig, szal nem tudok segiteni.
USA Air Gen vs. HARD GLA Dem. General, limit superweapons, 10000 cash.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Köszönöm...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én Laser General-t ajánlok gép ellen, ha AG is van !
Nekem még edzenem kell rá :-)
KÉÉÉÉSZ
Próbáltam Tomahawk-okkal is bevédeni, de azok se látnak el olyan messzire mint a nuki-s autók...
Kõkemény.
Vazz, nem tudtam megvédeni magam 30 percnél tovább. Próbáltam több védelmet is csinálni, de mindegyiket lebaszta.
Van valami bevállt védekezési technika GLA DEM.GEN. ellen?
:-))))))
(jóbénaállat vagyok :-D)
Akkor majd próbálkozunk tovább.
Azt még megkérdezném, hogy itt a többségnek milyen veziók vannak fenn Generals-ból, és Zero Hour-ból.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A Zero Hour csak az enyémen van fenn.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Alap ZH + peccs ugyanaz legyen fent mindkettõtöknél.
Aki hostolt, az bent van a lobbyban, ahol a térképet is választani tudja, és ott kell megjelenjen a joinoló a listában, még beszélni is tudtok egymással mielõtt ACCEPT-el elinditjátok a gamet...
Pont így nem akar menni az Istennek se.
Aki a HOST-ot csinálja, annak hol kell várni a JOIN-oló emberre?
Vagy elkell-e indítania a menetet?
Mindig egy hosszú üzenetet kapunk valami "missmatch"-el.
Ennyire "mindenelleni" fegyverzetet max az AI elleni kempelõs módszerrel lehet elérni😊
MULTIPLAYER>NETWORK>DIRECT CONNECT> IP BEIRÁS > JOIN GAME
Az a problémám, hogy egy sráccal akarunk játszani NET-en keresztül Generals-t, de sehogy sem sikerül.Mindkettõnknek
ugyan az a 1.6-os patch és a hozzávaló crack van fenn.
Kérek valakit, hogy írja már le, hogyan kell HOST-ot csinálni, és ehhez , hogyan kell kapcsolódni.
Elég szájbarágósan, ha lehet kérni😊)
Elõre is köszi!
Amúgy GLA-nál Nuke Cannon-ok ellen azt szoktam csinálni, hogy mindig van tallonban 2-3 technical, amelyek tele vannak mártirokkal. Ha valami eféle csúnyaság jön, akkor a Technical-ok kirohannak, és az egyik csak elér a Nuke Cannon közelébe (hacsak nem állnak sorba elötte a Lángszórós tankok...).
Viszont ha meg betámad neked a GLA, valami stealth cuccal, beszabaditja pár egységét a bázisodba, akkor meg téged szopat szarrá a nuke generaloddal😉
Szal a balance azért megvan...
AI amúgy sosem fog úgy viselkedni, mint egy emberi ellenfél.
Szóval szép, meg jó, ha sokat lenyomsz közülük, fõleg ugyanolyan ugyanolyan ellen 1vs1ben, de gyakorláson kivül max fun😊
Vagy addig meg se próbáljam amíg egyedül 7 brutált meg nem szopatok?:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Fõleg a Stinger Site gyenge, halálra lehet szivatni, elég egyetlen Ranger hozzá, és kész.
A Stealth GLA az USA ellen szinte semmit sem ér, ill. Kína ellen sem, ha lelkiismeretesen épitgeti az a Propaganda Towerjeit.
A stinger site pedig elég 3db fejletlen aurora, vagy 2db ha van strat center +25 damageval. Elsõ rendes attackkal nyomod rá, lenyomja a stinger siteot, másodikat ctrl+attackkal kell ráküldeni, és lenyomja utána a holet is.
Szóval GLA statikus védelme gyakorlatilag nem ér semmit a légi támadások ellen. Az egyetlen ami jó, ha quad cannonnal van támogatva, mert akkor beapritja könnyen a drága repülõket. Viszont sok quad ellen is megvan a megfelelõ taktika, amit korábban már irtam itt...
Az F117-et pedig hagyjuk, szerintem egyetlen ember sem épit olyan, aki komolyan nyomja air generallal. Az álca ellenére könnyû célpont a gattlingnak támadáskor (nameg minden valamirevaló ellenfélnek van antistealth-es védelme is), drága is, és csak töredékét sebzi az aurorának.
Abban viszont egyetértek, hogy a toxin gyalogos kurva erõs, gyalogságot lehetetlen bevetni toxin gla ellen. A buggyk is rendkivül erõsek, fõleg a hatótávolságuk miatt, viszont KIBASZOTT lassan készülnek el, és igy is csak falkában hatásosak igazán. Ráadásul harmat gyengék, csak egyszer kell eltalálja õket bármi, már pusztulnak is. Raptor simán levadássza õket, sõt egy jól célzott aurora akár 5-6db ot is kieszed egyszerre.
Szal valóban a GLA a legerõsebb, és fõleg a legszopatósabb ellenfél, de megvan a taktika ellene is...
4 darab fullra fejlesztett buggy egyetlen sorozata agyoncsap egy fullos, speaker toveres Overlordot.
a tunnel közel olyan földi védelmet ad, mint egy gatling vagy egy patriot. Illetve a toxin tunnel erõsebbet bármelyiknél. És nem kell hozzá áram (tehát nincs plusz költség, nem tudod alternatív módon kikapcsolni õket, stb) 200-ba kerül, ha levonom a bazookások árát. Az egységek, amiket beleküldesz azonnal 100%-ra gyógyulnak. A tunnelben az egységek fénysebeséggel utaznak, tehát a pálya egyik végén be, a pálya másik végén egybõl ki. Közben nem látszanak, nincsenek kitéve légitámadásnak, stb. A skorpió tank 650-ért közel olyan erõs, mint a crusader, a rakétával talán még kicsit erõsebb is. De mindenképpen jóval olcsóbb, mint a többi tank. A quad canon kicsit talán gyengébb repülõ ellen, mint a gatling teljesen felpörögve, de annak egy csomó idõ kell amíg felpörög, ez meg egybõl max sebességgel lõ, tehát összesítettben ez a laghatékonyabbb mobil légvédelem. A buggy-t a hatótávolsága és tûzereje alapján lehet tüzérségnek tekinteni. Senkinek nincs igyen gyors és hatékony tüzérsége, persze emellet még ott van a hagyományos tüzérségnek a scud launcher is. 3-4 buggy pl kiszed 2-3 overt, és azok némi manageléssel soha nem érik utó. Nincs légiereje ugyan, de nagyo jól védeni tudja magát légierõ ellen. Nincs nagy tankja, de a bugykkal vagy a battle bus-szal nagyon jól védeni tudja magát nagy tankok ellen.
Ezenkívül az épületek után ottmaradó gla hole. Pl. 2 lopakodó kiszed egy fullos gattling towert, ami 1200+power-be kerül. 4-5 lopakodó nem szed ki úgy egy 900-as stinger site-ot, hogy ne maradna ott a luk, tehát ne épülne újra ingyen.
A black market egy könnyen managelhetõ, nagy strapabírású pénzügyi befektetés. A csapásmérõ eszközök nagy része sem tudja úgy kiszedni a black marketet, vagy bármelyik épületet, hogy ne maradjon hole. A hole pedig még majdnem még egyszer annyit bír, mint maga az épület. A toxin gyalogos még a minigunnernél is hatékonyabb, ha odaspriccel valhova, pillanatok allatt hullanak a gyalogosok, gyorsabban, mintha minigunner lenne.
Szóval összesítve a gla inkorrektül erõsebb lett most bármylik másik típusnál szerintem. Ha szimpatikusabb lenne, biztos, hogy fõleg ezzel jáccanék, de nem az.
szövegértés rulz, mégicsak jo volt az az általános 6.osztály ;PPPP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
1. gla
2. kína
3. usa.
flém

:-D
Mindig a könnyebb utat választjátok!
allah akbar! isztujla ajtollah!
Nagyon rulez, de nem állítom, hogy egy GLA Toxin vagy Stealth nem erõsebb, ütõsebb.
Egyszerüen nem szimpik az arabok, meg nekem KELL A RADAR :-D