C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Hát valamelyik 4-es térkép, talán Tournament vagy mi a címe.
Nincs most otthon netem a jövõ hétig, szal nem tudok segiteni.
USA Air Gen vs. HARD GLA Dem. General, limit superweapons, 10000 cash.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ki lehet valahogy úgy írni a Zero Hourt CD-re,hogy meg is találja a 2 CD-t?Állítolag valami CD Labelt kell megváltoztatni...Vagy nem ?Ha Valaki tud rá megoldást kérem írja meg...

Köszönöm...

Sir Quno Jedi
Mond meg melyik térkép, milyen kondíciók, milyen gép és majd megnézem neked ! Ha lesz jó replay-em, felrakom !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem kell engem senkinek sem nyilvánítani, mivel én vagyok az ismeretlen hatalom !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Demolition General ellen TUTI védekezés??????

Sir Quno Jedi
Adj map nevet, ha 1x az életben hazajutok, lenyomom neked ! Vagyis legalábbis hozzákezdek... 😄DD

Én Laser General-t ajánlok gép ellen, ha AG is van !

Blasta
Hát ha a többségnek tetszik ez a contest, akkor elõször itt a fórumon, aztán ha van benne ráció lehet neki honlapot csálni. :-D

Blasta
Nem rossz 5let....
Nekem még edzenem kell rá :-)

Blasta
És ha megbomlik a védelmem, máris özönlenek a motorosok....
KÉÉÉÉSZ

Blasta
Egy darabig még a firebase-ek meg a raptorok nagyon jól tarják magukat, aztán eccercsak megjelennek a nukleáris gépek, meg a gyorstüzelõs autók, akik leszedik a raptorokat.
Próbáltam Tomahawk-okkal is bevédeni, de azok se látnak el olyan messzire mint a nuki-s autók...
Kõkemény.

Nem vagy béna, engem is megetet. A nyomorék motoros terroristák nagyon veszélyesek.

Blasta
Tegnap szétszopatott egy Demolition General.
Vazz, nem tudtam megvédeni magam 30 percnél tovább. Próbáltam több védelmet is csinálni, de mindegyiket lebaszta.
Van valami bevállt védekezési technika GLA DEM.GEN. ellen?
:-))))))

(jóbénaállat vagyok :-D)

Mikiller
Köszi Borg!
Akkor majd próbálkozunk tovább.
Azt még megkérdezném, hogy itt a többségnek milyen veziók vannak fenn Generals-ból, és Zero Hour-ból.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

AKkor ott a gond, egyiken se legyen ZH.
Mikiller
Sima Generals-hoz is kell mindkettõnknek a Zero Hour.
A Zero Hour csak az enyémen van fenn.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

[NST]Cifu
Yepp, jogos, ez az egyik ok, ami miatt keserû a szám széle a C&C:ZH multival kapcsolatban - úgy szeretnék szórakozni a normális védelem kiépítésével, de nincs rá idõ...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A mismatch azt jelenti, hogy nem egyezik a verziótok.

Alap ZH + peccs ugyanaz legyen fent mindkettõtöknél.

Aki hostolt, az bent van a lobbyban, ahol a térképet is választani tudja, és ott kell megjelenjen a joinoló a listában, még beszélni is tudtok egymással mielõtt ACCEPT-el elinditjátok a gamet...
Mikiller
Köszi Borg a választ.
Pont így nem akar menni az Istennek se.
Aki a HOST-ot csinálja, annak hol kell várni a JOIN-oló emberre?
Vagy elkell-e indítania a menetet?
Mindig egy hosszú üzenetet kapunk valami "missmatch"-el.

Az a baj, multiban általában nincs idõ ilyen sokrétû fegyverarzenált kiépiteni... nameg pénz se.

Ennyire "mindenelleni" fegyverzetet max az AI elleni kempelõs módszerrel lehet elérni😊
MULTIPLAYER>NETWORK>DIRECT CONNECT> HOST GAME
MULTIPLAYER>NETWORK>DIRECT CONNECT> IP BEIRÁS > JOIN GAME
Mikiller
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egy sráccal akarunk játszani NET-en keresztül Generals-t, de sehogy sem sikerül.Mindkettõnknek
ugyan az a 1.6-os patch és a hozzávaló crack van fenn.
Kérek valakit, hogy írja már le, hogyan kell HOST-ot csinálni, és ehhez , hogyan kell kapcsolódni.
Elég szájbarágósan, ha lehet kérni😊)
Elõre is köszi!

[NST]Cifu
Én is éppen azt mondom, hogy a GLA korántsem "übber alles"...

Amúgy GLA-nál Nuke Cannon-ok ellen azt szoktam csinálni, hogy mindig van tallonban 2-3 technical, amelyek tele vannak mártirokkal. Ha valami eféle csúnyaság jön, akkor a Technical-ok kirohannak, és az egyik csak elér a Nuke Cannon közelébe (hacsak nem állnak sorba elötte a Lángszórós tankok...).

Shaman
Az keves.....:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

De csak azért, mert ha belegondolsz a GLAnak nincs igazán messzehordó fegyvere, amivel a nuke cannonok ellen védekezni tudna. Amire felállnak max a buggyjai, addigra azokat valami mással le is nyomtad...

Viszont ha meg betámad neked a GLA, valami stealth cuccal, beszabaditja pár egységét a bázisodba, akkor meg téged szopat szarrá a nuke generaloddal😉
Szal a balance azért megvan...
Ott az igazság😊)

AI amúgy sosem fog úgy viselkedni, mint egy emberi ellenfél.
Szóval szép, meg jó, ha sokat lenyomsz közülük, fõleg ugyanolyan ugyanolyan ellen 1vs1ben, de gyakorláson kivül max fun😊
szerintem az számit jónak ha egy este 2-3 NÕT szopatsz 😊))
Shaman
Ha sima skirmishben egyedül leszopatok 3 brutál ellenfelet,az már jónak számít? Mondjuk ha neten akarom megméretni magam?
Vagy addig meg se próbáljam amíg egyedül 7 brutált meg nem szopatok?:-)

[NST]Cifu
Szvsz nem táposabb a GLA, bár tény, hogy nagyon ütõs (megjegyzem szerintem a Nuke General simán halálra szopatja a GLA-t...).

Fõleg a Stinger Site gyenge, halálra lehet szivatni, elég egyetlen Ranger hozzá, és kész.

A Stealth GLA az USA ellen szinte semmit sem ér, ill. Kína ellen sem, ha lelkiismeretesen épitgeti az a Propaganda Towerjeit.

Teljesen igazakat írol Locotus testvérkém, minden ellen megvan a taktika, csak a GLA úgy tûnik kissé táposabbra sikerült... Vagy csak azért tûnik így, mert a nagyon kemény tunnel rush-ok miatt megtanultuk igazán gyûlölni ?

Ezzel csak annyiban vitatkoznék, hogy a GLA tunneljét még egy alap aurora is kiszedi 1 bombával, még a toxinosat is.

A stinger site pedig elég 3db fejletlen aurora, vagy 2db ha van strat center +25 damageval. Elsõ rendes attackkal nyomod rá, lenyomja a stinger siteot, másodikat ctrl+attackkal kell ráküldeni, és lenyomja utána a holet is.

Szóval GLA statikus védelme gyakorlatilag nem ér semmit a légi támadások ellen. Az egyetlen ami jó, ha quad cannonnal van támogatva, mert akkor beapritja könnyen a drága repülõket. Viszont sok quad ellen is megvan a megfelelõ taktika, amit korábban már irtam itt...

Az F117-et pedig hagyjuk, szerintem egyetlen ember sem épit olyan, aki komolyan nyomja air generallal. Az álca ellenére könnyû célpont a gattlingnak támadáskor (nameg minden valamirevaló ellenfélnek van antistealth-es védelme is), drága is, és csak töredékét sebzi az aurorának.

Abban viszont egyetértek, hogy a toxin gyalogos kurva erõs, gyalogságot lehetetlen bevetni toxin gla ellen. A buggyk is rendkivül erõsek, fõleg a hatótávolságuk miatt, viszont KIBASZOTT lassan készülnek el, és igy is csak falkában hatásosak igazán. Ráadásul harmat gyengék, csak egyszer kell eltalálja õket bármi, már pusztulnak is. Raptor simán levadássza õket, sõt egy jól célzott aurora akár 5-6db ot is kieszed egyszerre.

Szal valóban a GLA a legerõsebb, és fõleg a legszopatósabb ellenfél, de megvan a taktika ellene is...
ehh igaz... félreolvastam
És akkor a 200-ba kerülõ épírõrõl még nem is beszéltünk, ami még betakarítani is tud, illetve a betakarítóról, ami építeni. Ha megnézzük, hogy a munkás, miután felépített ezt-azt, 1 perc alatt behozza az árát, ha betakarít, akkor vehetjük úgy, hogy szinte ingyen van. És amíg pl. 2 bazookás pikk-pakk kiszed egy dózert, addig a munkás 3 toxin networkot felépít mire két bazookás kiszedné.

"3-4 buggy pl kiszed 2-3 overt, és azok némi manageléssel soha nem érik utó."

4 darab fullra fejlesztett buggy egyetlen sorozata agyoncsap egy fullos, speaker toveres Overlordot.

néhány példa:
a tunnel közel olyan földi védelmet ad, mint egy gatling vagy egy patriot. Illetve a toxin tunnel erõsebbet bármelyiknél. És nem kell hozzá áram (tehát nincs plusz költség, nem tudod alternatív módon kikapcsolni õket, stb) 200-ba kerül, ha levonom a bazookások árát. Az egységek, amiket beleküldesz azonnal 100%-ra gyógyulnak. A tunnelben az egységek fénysebeséggel utaznak, tehát a pálya egyik végén be, a pálya másik végén egybõl ki. Közben nem látszanak, nincsenek kitéve légitámadásnak, stb. A skorpió tank 650-ért közel olyan erõs, mint a crusader, a rakétával talán még kicsit erõsebb is. De mindenképpen jóval olcsóbb, mint a többi tank. A quad canon kicsit talán gyengébb repülõ ellen, mint a gatling teljesen felpörögve, de annak egy csomó idõ kell amíg felpörög, ez meg egybõl max sebességgel lõ, tehát összesítettben ez a laghatékonyabbb mobil légvédelem. A buggy-t a hatótávolsága és tûzereje alapján lehet tüzérségnek tekinteni. Senkinek nincs igyen gyors és hatékony tüzérsége, persze emellet még ott van a hagyományos tüzérségnek a scud launcher is. 3-4 buggy pl kiszed 2-3 overt, és azok némi manageléssel soha nem érik utó. Nincs légiereje ugyan, de nagyo jól védeni tudja magát légierõ ellen. Nincs nagy tankja, de a bugykkal vagy a battle bus-szal nagyon jól védeni tudja magát nagy tankok ellen.

Ezenkívül az épületek után ottmaradó gla hole. Pl. 2 lopakodó kiszed egy fullos gattling towert, ami 1200+power-be kerül. 4-5 lopakodó nem szed ki úgy egy 900-as stinger site-ot, hogy ne maradna ott a luk, tehát ne épülne újra ingyen.

A black market egy könnyen managelhetõ, nagy strapabírású pénzügyi befektetés. A csapásmérõ eszközök nagy része sem tudja úgy kiszedni a black marketet, vagy bármelyik épületet, hogy ne maradjon hole. A hole pedig még majdnem még egyszer annyit bír, mint maga az épület. A toxin gyalogos még a minigunnernél is hatékonyabb, ha odaspriccel valhova, pillanatok allatt hullanak a gyalogosok, gyorsabban, mintha minigunner lenne.

Szóval összesítve a gla inkorrektül erõsebb lett most bármylik másik típusnál szerintem. Ha szimpatikusabb lenne, biztos, hogy fõleg ezzel jáccanék, de nem az.

jah, ott a pont
szövegértés rulz, mégicsak jo volt az az általános 6.osztály ;PPPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shaman
Na akkor olvasd el mégeccer amit írt attes,s elemezd!

nem azt mondta hogy legerõssebb hanem hogy ez szimpi neki 😊)
Shaman
Eztet most reálisan megmagyarázhatnád szerinted mié a GLA a legerösebb??

sajna ja. Sztem ha megpróbálom objektíven súlyozni (pedig nekem pont fordított sorrendben szimpatikusak), akkor

1. gla
2. kína
3. usa.

flém

Blasta
Hájtek armi iz dö beszt!
:-D

Shaman
GLA iz dö beszt!

Shaman
Mer táperek vagytok!
Mindig a könnyebb utat választjátok!

Sir Quno Jedi
10-12 radarkocsit szoktam volt jómagam építeni, az elég szokik lenni ! Azonban persze az USA mindent látok módját semmi sem ûbereli !

Blasta
Szétlövik, nemteccik :-D

hát gyártsál radaros autót te szerencsétlen 😊
allah akbar! isztujla ajtollah!
Blasta
Én mindig is USA-ban gondolkoztam!
Nagyon rulez, de nem állítom, hogy egy GLA Toxin vagy Stealth nem erõsebb, ütõsebb.
Egyszerüen nem szimpik az arabok, meg nekem KELL A RADAR :-D

Sir Quno Jedi
Ez azonban igaz (lenne) a sima patriotos védelmre is, ott viszont szart sem érnek a rakéták a CM-es repülõk ellen ! Én pedig szeretek mostanaság USA-ban gondolkodni !

Sir Quno Jedi
Naná, mert az gatling és laser ellen nem véd, csak rakéták ellen !

Sir Quno Jedi
Csak nekem szarért-hugyért van az avenger (lévén lézeres az is), azonkívül 3 sor lézer elég barátságtalan hozzá. Reaktorban pedig mindig többszörös túlbiztosítással élek, szal. szar dolog feláldozni 2500 értékû gépeket tucatjával 800 értékû reaktorért (tudod nem upgrade-elem, inkább többet építek, így ha szarban vagyok, még mindig lehet upgrade-elni, ha meg elvesztem, kevesebbet vesztek).

Laser vs air? 1 aurora kiszed 1 reaktort, Mondjuk 3 auróra, reaktorok ki, visszafelé már nem is lõ rájuk semmi, aztán jöhet a raptor+aurora rape 😄. Avanger-bõl meg nem biztos, hogy tucc annyit gyártani, hogy ne tudja õket kiszedni.