C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stotoo
lol 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
"Zero Hour 1.1 Patch Update
Not much to talk about here, other than we are working on the upcoming 1.01 Zero Hour patch. It's currently being tested and if all goes as planned, should be out soon. Sorry, I wish I could be more specific with a release date, but it's tough to nail down dates with software development."
Tehát az 1.7 a sima generalshoz jött ki.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Ja, ez a mondat is vicces az ea site-ról:

"Zero Hour 1.1 Patch Update
Not much to talk about here, other than we are working on the upcoming 1.01 Zero Hour patch."

GmorpH
Azért vicces, hogy a hivatalos oldalon mindenhol 1.7-es verziót írnak. A filenév és a telepítõ pedig 1.07-et, ami az 1.06 után picit logikusabbnak is tûnik. Mondjuk nem azért, mintha ez bármit is számítana.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

1.7-es jött ki pár napja a generálshoz, és az 1.1-es már készül a zéróhoz, dátum még nincs, csak annyi, hogy: "nemsokára". info

Blasta
Nocsak.
Azt hallottam, hogy a ZH-hoz is jött egy peccs.
Pill, utána nézek.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

GmorpH
Ha jól értem akkor a simához és itt a változások listája:

Részletes info itt.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Sima generalshoz 1.06 volt az utolso.

Szóval most nemtom ez melyikhez van, de jo lenne kideriteni...
Blasta
A simához már kijött sokkal nagyobb ver. számú nem?
Nemrég szólt a haverom, hogy a ZH-hoz jött ki peccs.
Álítólag kurva sokat javít a peccs. De a feature listát nem tudom...

Hmmm valami 1.07 patch van kint a fõoldalon, ez ZH-hoz jött ki, vagy sima generalshoz???
Blasta
De ezek szerint nem lettem volna ki a vízbõl, ha HARD usa-t rakunk be mellém.
Max nem Hummerekkel ment volna a haverom védelméhez szétlövetni õket... :-DDD

Blasta
Igen, ez engem is kurvára zavart.
Nekem egy ilyen meccsen a haverok ellen csak egy Medium USA-t tettünk be segítségnek (2 haver volt ellenem), de az a szerencsétlen medium usa szánalmasan használta a particle-t.
Folyton a bázison levõ egységeket basztatta, semmi épületre célzott lövése nem volt.
Annyit segített, mint egy nátha...

Shaman
mondjuk még azt is hozzátenném,hogy hiába hard gép,olyan bénán lõ a parcticle cannonjával,hogy ihaj.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Jézusom,tegnap nyomtam egy skirmisht 4 random hard ellen. velem még volt 1 hard gép.
Hát képzeljétek el,hogy a random a 4 ellenfélböl 3-nak Szuperweapon generalt tett be!!!
Csak néztem nagyokat,mikor már összesen vagy a 15. szuperweapont építették.......
Nem volt eccerü,de valahogy megcsináltam,irtózatosan nehezen. (szerencsém volt,hogy a földi egységeik a cimbora gépet támadták folyamatosan,meg a szuperfegyvereket is 80%-ban oda lötték)
Mondjuk ez a csata több mint 3 órás volt,szal nem kívánom mégeccer....

Blasta
Természetesen ez nem szentírás, csak az én véleményem.
Szerintem igy jó ahogy van a generals

Blasta
Nem baszták el szvsz.
Nekem nem hiányoznak, mert szerintem a jó RTS titka a kevés de okosan kitalált egységek.
Légi és földi egységek nagyon faszák, ötletesek, a ZH-ban meg nagyon okosan tuingolták õket meg a pár új egység is fasza, átgondolt.

Ha belerakták volna a vizi egységeket, szerintem túl sok egység lett volna, ami nem kifejezetten baj, csak a megszerezhetõ extrákkal együtt már túl sokrétü lett volna. Gondold el, hány féle taktikát lehetne alkalmazni, és ezekellen mind-mind védelmet kiépíteni már-már lehetetlen.

Nekem nem hiányoznak a vizi egységek túlzottan.
De lehet, hogy a köv. küldetéslemezbõl nem hagyják már ki õket. Segond...

Blasta
Ahhha.
Én is erre gondoltam.

Blasta
Bahhh.
Dehogy légi egységet, hanem VIZI EGYSÉGET NEM TUDSZ GYÁRTANI!!
Elírtam.

Ma rájöttem még 1 dologra is. Ugye az overlord és az emperor el tud taposni más jármûveket. De ha már 3 csíkos az egységed, akkor nem tudja eltaposni.

Ez csak tipp, de sztem annak az épületednek az irányából érkezik a csapás, ahonnan indítani tudod. Pl ag-nál a szõnyegbomba a strategy center irányából, a többi a command centerébõl. Ezt abból is sejtem, hogy pl 1x el kellett adnom a cc-t és teljesen máshova építettem fel, és utána abból az irányból ment. Úgy tûnik a spectre gunship kivétel, mert az mintha pontosan az pálya szemben elvõ pontjáról indul.

Blasta
gyártani nem tudsz semmiféle légi egységet, lévén nincs olyan térkép amin tudnád használni õket, max 1-2, ami szigeten játszódik és a szélén van víz.

Az USA egyik kampányában segítséget kérhetsz a közelben állomásozo rombolókról (ágyútûz) és az anyahajóról (raptorok), de irányitani nem tudod õket. És ennyiben ki is merül a vizi hadviselés a generalsben.

Blasta
Azt mondja meg nekem v.ki, hogy AG-nél mi szabályozza, hogy a bombázóim milyen irányból repülnek neki a célpontnak?
Értem ezalatt a B2-eseket meg a B52-eseket meg a Gunship-et.
A repterem irányából, vagy a progi véletlenül generálja az érkezési irányt???

Pl. B2 szõnyegbombázásnál igazán tudnám értékelni, ha a nagy körben levõ célterület bombázási IRÁNYÁT be lehetne állítani. Mert így van, hogy 2 épületet célzok be vele, de a béna pont a 2 épület közé szórja a bombáit és egyik se pusztul el, csak sérülnek...
Vagy ezt lehet, csak én nem vágom hogy? :-D

Az usa kampányban van egy pálya, ahol van pár rombolód, meg egy anyahajód tele raptorral.

Blasta
Nincs hajó ebben se, csak passzív módban használható egyszer a lövegtornyuk.

Szvsz majd a második küldetéslemezen használhatjuk a hajókat...
vagy nem. :-)

BADE
Hol van,nem találom.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ja.

Blasta: legalább adott a feladat😊 Többieknek is😊 Majd ha lesz idõm, nekifutok infantry generallal is... bár annak aztán nem jósolok sokat demolition ellen😊
Evil
hat attol fugg hol 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Ménem jókis multi replay-eket tesztek fel? Amúgy borg = locutus?

Blasta
Én még nem tudtam megoldani!
Ezen a pályán AG-vel is szopok mint az állat, nemhogy Tank generallal.
Na majd edzek rá én is... :-D

Shaman
Na én láma tegnap jöttem rá,hogy a fõépületen látszik,hogy ki milyen general.
csak ugye ha replayt nézel,gyorsan meg kell nézni,mert 80%-ban a taktik,hogy csinálnak 1-2 építöt aztán egybõl lebontják a fõépületet a money miatt...

Megcsináltam 😊

Maradt vagy 1-2 épületem a végére, de pár overlord meg helix megoldotta 😊
btw, elõtte Laser generallal mentem ellnük, azzal viszont simán lenyomtam.
Szerintem demolition general ellen messze a leghatásosabb!
Na gyerekek
China Tank General vs Hard GLA demolition general
Desert tournament, 1vs1.

Ezt csináljátok meg 😊

Én eddig 2x futottam neki, más más taktikával, de mind a 2 alkalommal lenyomtak 😞 Nem az elején, néha még talpraálltam, sõt, eleinte elég jól védtem a támadásaikat, de sajnos isszonyatos túlreõben vannak tank generalhoz képest!
Amin igazán elbuktam szinte mind a kettõt, azok a scud launcherei. Egyszerûen tankos chinanak nincs olyan légi fedezete, amely ezeket effektiven leirtaná, ráküldhetem a helixeket, vagy migeket, de azokat beapritja az ellenfél védelme, mert olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy már onnan lõ rám szinte...

És én még azt hittem hogy csak az infantry generallal lesznek gondjaim...
Sir Quno Jedi
Tévedsz, ez csak a határozatlansági modulom, amit azért szereltek belém, hogy jobban elvegyüljek az áldozataim között !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Nálam USA vs GLA meccsen baszott be...

Nekem is a saját replayem, de csak az az 1.
Valami a chinaval nem stimmelhet, mert az USA replayek jók, úgynéztem...
Blasta
Nekem is volt ilyen.
De a saját replay-emmel.
Az elején kiírja ezt a mismatch-ot és a dózereim kb 2 percig csinálják amit én csináltam, aztán megálnak és semmi. Az ellenfél meg legyak, pedig én nyertem.

Az utána elmentett és visszatöltött replay-em viszont jó volt...

Evil
nekem az osszes replay ezt irja ki amit leszedek a netrol, nemtom miert, verzio stimmel, passz...

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Itt a köv replay😊

USA Super Weapon General vs Hard GLA Demolition General...

Amúgy azt hittem eddig, hogy a replayeket 1:1 játssza vissza ez a szar, erre most betöltöttem az elõzõ china-s replayem, és ugy játszotta le, mintha én vesztettem volna?!!!
Akkor mi a fasznak replay a neve, ha nem tudja 100%osan visszajátszani? Az elején valami mismatchot irt ki (mintha multiban lenne) ...
Blasta
Nocsak!
Megmásítottad a véleményed?
Valami bug lesz ott. Haladéktalanul térj vissza a legközelebbi karbantartó egységbe és frissítsd az op.rendszered!!!! :-D

Sir Quno Jedi
Na jó, kedvelem a fajírtást, végülis erre programoztak, viszont imádom a küzdelmet, így ha kiírtom az ellenfeleimet, mi marad nekem ?!! Az elsõdleges direktívám értelmét vesztené és még egy kibernetikus organizmus sem üzemelhet célok nélkül...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
:-DDDD

Blasta
Persze, mert az AG alapból egy offensive generális.
A general pontokért kapható extrák is támadásra ösztönöznek.

Sir Quno Jedi
Tudod, ennek egyik titka, hogy én nem szoktam kitakarítani az ellenfelet, mindig életben hagyom annyira, hogy tudjon még prosperálni, életben maradni, esetleg feljönni, hadd küzdjön, ez így fair ! Nem kedvelem a fajírtást ! Az ellenfeleimnek is joga van az élethez, csupán megmutatom nekik ki az abszolút szuperhatalom ! 😄DD Ha akarnak csatlakozhatnak az ügyünkhöz, vagy maradnak örök utolsók, akik a porban turkálnak...

Sir Quno Jedi
Nana ! AG simán szétpacsálja a SWG-t ! Köztudomású, nagy szopacs, de így van !

Sir Quno Jedi
Hát én sem használom õket ! De amolyan hidegháborús feeling-ként ott az a jó kis fenyegetés ! Ha, ismétlem HA, valami csoda folytán mégis betörne az ellen, akkor máris megy az válaszcsapás ! 😄DD Tudod, hogy barátságos fickó vagyok...

Blasta
Ezzel nincs is baj olyan szinten, hogy szabályos-e vagy korrekt-e.
Egyszerüen nem errõl szól a real time stratégia. Legalábbis az én szememben. Én c&c-n, starcraft-en, red alert-en nõttem fel, ahol nem lehetett halomra épiteni a sw-öket. És kemény taktikákat kellett kiagyalni, hogy nyerhessünk.
Nekem ez jelenti a játékélményt, nem a sok atombomba épitése és az ellenfél ledarálása.

Pláne, ha azt vesszük, hogy vannak direkt ilyen generálisok a c&c-ben, akiknek olcsóbb a sw épitése. Ez már az abszolute baromság. Aki így akar nyerni, annak hajrá, nekem nem opció...

Evil
na akkor en is beleszolok.rush t en se szeretem, ez tenyleg megoli a jatekot.az viszont miert baj ha valaki sw akar nyerni?nyilvan aki felhuz tobb sw t kevesebb penze marad tamado egysegekre.az pedig mar az ember sajat hulyesege vagy tapasztalatlansaga hogy hagyja 16 sw t felhuzzon az ellen.

Mikiller
Na ezt nem tudtam.Hogy az a....
Köszi Attes!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Gery1980
..profi versenyzõ alatt azt értem, hogy nem indulunk versenyeken, de természetesen jól nyomatjuk, és szerények vagyunk