C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Kicsit felvilágosítanálak.
A FIRE base-ekre gondolsz, amikbe a bazookásokat nyomathatom. Szart se érnek, a GLA buggie-k ellen, amiknek kibaszott nagy a lõtávja.
Láthatatlan helikopterek addig jók, amig meg nem jelenik a csávó a QUAD cannon-okkal. Putyognak lefelé a commanche-ok mint a pinty.
Tomahawk-okat meg kurva hamar szétszedik a védelemre odaállított buggie-k meg a QUAD-ok.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nem tom szvsz az emp-s patriot nagyon megfogja..a motor is lebénul meg minden,egyébként kina ellen esélye nincs, amcsival mg fõleg ha airrel vagy a láthatatlan helikoferekkel simán, vagy még az nemjut eszembe a neve az is védelem azt lehet bele küldeni bazokásokat nah az is jó,meg,tomákat beküldesz a védelembe az is hasznos(asszem airnek még van is),azt hogyha támadsz azt megtudod magadtol is😊
sztem meséld el hogyan szivat, úgy könnyebb okoskodni
Blasta
Szasztok!

Véleményetek szerint MIVEL lehet lenyomni egy GLA DEMO general-t?
Nem gép ellenfélre gondolok.
Én ált. USA-val nyomom, kedvencem az AIR general, de a DEMO general ellen képtelen vagyok bármit tenni!

Javaslatok, 5letek? :-D

De ez bármelyik gépre vonatkozhat vagy csak szerverre?Nem hiszem hogy az én gépem instabil..
Hardver hiba. Ha valami instabil a gépben, egybõl ezt nyomatja a c&c.
Hello azt szeretném kérdezni hogy neketek csinálja e azt a zero hour hogy jáccotok haverokkal neten és egy olyan ora,fél ora mulva kidobb egy olyan üzenettel hogy you have encourted a serrious error....lécci akik irnakmondják meghogy eredetiük van vagy nem ,meg hogy hogy lehetne kiküszöbölni ezt a hibát..kösszi
Infantry general kvázi ütõerõként használhatja az attack outpost-ot ; neki ugyanis 4 db tank hunterrel érkezik a kicsike, és elég meglepõ tud lenni, ha bekeveredsz egy ilyen csomagba, ráadásul a 4 tank hunterrel együtt már megéri.

Shaman
Mondjuk ez annyira nem is baj,mert volt olyan hogy (mindig randomra teszem) berakott 3 SW generalt ellenem. Esélyem sem volt.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Egyébként jól látom,hogy SW generál Hard az 5,vagy 6 Superweapont csinál mindig?
Nekem többet még sosem csinált,ha velem volt,ha ellenem.

Mikiller
Na ezt elismerem

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Köszi, szerintem én nem voltam offtopic, de egye fene.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Miért törölték a tegnapi hozzászólásomat,
nem tudja valaki?

a radaros kocsi stealth úgyhogy felderitésre elég jó
köszi a catalyst tippet, megjavult a game 😊
nem lehet, hogy a 3.8-as catalyst van fennt? Állítólag az több játékkal bug-os, a 3.7 jobb.

nah az örömöm hamar lecsillapodott... a sima generals megy korrektül, viszont a zero hour nagyon nem.. a jelenség az hogy amikor elinditom akkor két 3szögböl rakja ki a fõkérpernyõt és az egyik látszik csak, mintha átlósan elvágták volna a screent, aztán a többi meg értelmetlen grafika... találkozott valaki ilyesmivel? Minden meg csak ez nem ...
Megvettem az R9600ast. király!
Shaman
Na jah,de megint más ha egyedül vagy 7 ellen. Mert ha van veled gép akkor alapból látod az ö egységeit mozogni,a területeket amit õ is lát,stb. Szal az sokkal keményebb.
Ha egyedül lennék 7 ellen valszínüleg nálem sem lenne gond,de próbáld ki eccer,hogy 4v4-ben vagytok.na nálam ott elkezd recegni,aztán egyre jobban receg aztán puff,kilövi a gammát.
(én hardok ellen szeretek nyomni,de azért 1v7 hardot nem kockáztatnám meg,ezért szoktam ilyen kor havert berakni magam mellé)

mit ajánlotok videokártyának a gamehez? GeforceFx5600 at vagy Radeon 9600-at? lehet röhögni, most Mx400-on játszom és elegem lett 😊)
Nálam twilighton 7vs én meccsen kb akkor kezd akadozni, amikor a végére már csak 2-3 ellenfél marad... hogy miért akkor, azt nem értem, mert nem olyankor van a legnagyobb unit szám...
Shaman
Söt annyira normális,hogy nálam egy idö után ki is lövi magát a gamma (olyasmi hibaüzivel,hogy a system resources nem elég bal-bla).
Eccerüen 8 playerrel nem tudom végigtolni.
7-el már sikerül ha visszaveszem a grafikot ,jah és csak 2 van velem (ugye azt alapból látom amit ök)

Joey_The_Man
Amikor felraktam az allseeing eyet volt is generals, de most NINCS se a feltelepített, se a feltelepítetlenek között ,de majd újrarakom és meglátjuk

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

All Seeing Eye

ha erre gondolsz... ugyanugy ahogy BFet, CSt, satöbbit, tudja a c&c generalst is.
Joey_The_Man
Lenne egy sztem gyakran feltett kérdésem:

Nincs a zero-hoz valami multiplayer loader, mint a Kani.hu W3/TFT -hez?? Nagyon jó lenne de még sehol se találtam hasonlót.
Tudom játszak direkt connectbe, de az csak ritkán jön össze és általában csak haverokkal (unalmas)😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Sir Quno Jedi
Nem, a procid kevés (ill. a memsávszélesség is számít), nagyon sokat kell ilyenkor számolni a nyomorultnak AI-t.

Ha a grafikai részletességet leveszed, az is segít egy picinyt, hisz az is visz proci idõt is, meg a videókaresznak is meg kell dolgozni azért !

Ez a gamma pünt azért király mert NINCSEN benne (ésszerûen elérhetõ) egységlimit !!!!!! Woáááááá !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Evil
voltam, de csak a duma ment.Lehet roszkor neztem fel? Mindegy igy is osszejott tegnap a jatek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Stotoo
gyere fel ircre a #generals.hu -ra ott szoktunk összegyülni jaccani.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Evil
valaki nem akar jatszani dc n?mondjuk kezdo szinten, mivel most keszulok elso online jatszmamra.
icq n zorogj ram.
Aztan nem rohogni!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Hát nem mondasz hülyeséget, elég nagy majomság😊

Cégnél bent az van, valami furcsa oknál fogva, és eddig nem egy virust eresztett át a szerencsétlen, anélkül hogy egyátalán észre vette volna... pedig frissitve van egyfolytában...
mcaffen az valami majomféle? 😄

Van egy replay-em, ami azt mutatja, hogy nem csak az a legény, aki adja, hanem az is, aki állja. 3-an (2gla+1ag) maradtunk 1 kína inf ellen, és a csávó bámulatos mikróval és igazi nagyüzemi kínai termeléssel nem volt egy könnyû falat. Kár hogy a vége hiányzik, mert valamiért megszakadt a játék, de azt hiszem így is érdekes.
twi96 durva.zip 110kb

Stotoo
mcaffenel meg full engedelyt adsz a proginak...

NPF automatikusan át tudja engedni, nemkell semmit konfigolni neki...
Bár korábban meg voltam gyõzõdve róla, hogy otthonra teljesen felesleges tûzfal, hétvégén rá kellett döbbennem, hogy nem így van. Mivel nincs kedvem generalsozás miatt ki-be kapcsolgatni, ezért megnyitottam a tûzfalon azokat a portokat, amiket a readme file írt, és így tökéletesen megy a játék bekapcsolt tûzfallal is.

TCP ports:
80, 6667, 28910, 29900, 29920

UDP ports:
4321, 27900

Ezeket minkét irányban meg kell nyitni, és fontos, hogy melyik tcp és udp.

Sir Quno Jedi
A save-nek van értelem multiban is, néhány gamma már támogatja is ! Pl. AOM ! Nagyon hasznos funkció, fõleg ha instabil technikailag a party (10+ élõ ellenfél), ám fél napokon át tart a gyakás !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shaman
Igen mondjuk multiban a save-nek olyan szinten nem sok szerepe van,hogy ha egymás ellen nyomjátok,s kikapsz,hiába töltöd vissza,a cimbid is taktikát fog változtatni,ha teis. Értem ezalatt,hogy hiába tudod,hogy anno ekkor jött egy támadás,most nem ugyanakkor fog jönni,mert az ellenfél is ember,s nem ugyanazt fogja mindig csinálni,mint mondjuk egy gép.......
Mondjuk talán akkor van értelme ha együtt vagytok gépek ellen. Na akkor talán van értelme a save-nek....

Stotoo
mentes hulyeseg, pause neha joljonne de csak anyazas lenne belole...

Shaman
De ha jól tudom,akkor játékosonként csak eccer lehet menteni...

Blasta
Na az a szuper dolog.
Multiban menteni. OKOSS :-DDDDDD

war3ban még menteni is lehet
fasza
Stotoo
sehogy

HOGYAN LEHET MULTIPLAYER ALATT PAUSE-OLNI??????
Stotoo
jah, remelem akarsz vele multizni mert mar nagyonunatkozok😛

Stotoo
na de lapos a téma

Blasta
Másold fel mindkét CD tartalmát egy könyvtárba és onnan telepitsd, menni fog.

Stotoo
lol

sajna online sem megy, a legviccesebb, amikor már negyed órája gyûlik a nép mondjuk egy 8-as partira, aztán nem indul, mert valakinek tûzafala van.

zh billenytûk:

Stotoo
Ja és sokak szívnak azzal hogy nem megy routeren/firewallon keresztul multiban a game.
Igazából ha be van állítva akkor megy csak:
“Direct Connect” does not support firewalls."
Magyaran eredeti kell:/