C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FIRE base-ekre gondolsz, amikbe a bazookásokat nyomathatom. Szart se érnek, a GLA buggie-k ellen, amiknek kibaszott nagy a lõtávja.
Láthatatlan helikopterek addig jók, amig meg nem jelenik a csávó a QUAD cannon-okkal. Putyognak lefelé a commanche-ok mint a pinty.
Tomahawk-okat meg kurva hamar szétszedik a védelemre odaállított buggie-k meg a QUAD-ok.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véleményetek szerint MIVEL lehet lenyomni egy GLA DEMO general-t?
Nem gép ellenfélre gondolok.
Én ált. USA-val nyomom, kedvencem az AIR general, de a DEMO general ellen képtelen vagyok bármit tenni!
Javaslatok, 5letek? :-D
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nekem többet még sosem csinált,ha velem volt,ha ellenem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
nem tudja valaki?

köszi a catalyst tippet, megjavult a game 😊
Ha egyedül lennék 7 ellen valszínüleg nálem sem lenne gond,de próbáld ki eccer,hogy 4v4-ben vagytok.na nálam ott elkezd recegni,aztán egyre jobban receg aztán puff,kilövi a gammát.
(én hardok ellen szeretek nyomni,de azért 1v7 hardot nem kockáztatnám meg,ezért szoktam ilyen kor havert berakni magam mellé)
Eccerüen 8 playerrel nem tudom végigtolni.
7-el már sikerül ha visszaveszem a grafikot ,jah és csak 2 van velem (ugye azt alapból látom amit ök)
,de majd újrarakom és meglátjuk \"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
ha erre gondolsz... ugyanugy ahogy BFet, CSt, satöbbit, tudja a c&c generalst is.
Nincs a zero-hoz valami multiplayer loader, mint a Kani.hu W3/TFT -hez?? Nagyon jó lenne de még sehol se találtam hasonlót.
Tudom játszak direkt connectbe, de az csak ritkán jön össze és általában csak haverokkal (unalmas)😊
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Ha a grafikai részletességet leveszed, az is segít egy picinyt, hisz az is visz proci idõt is, meg a videókaresznak is meg kell dolgozni azért !
Ez a gamma pünt azért király mert NINCSEN benne (ésszerûen elérhetõ) egységlimit !!!!!! Woáááááá !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
icq n zorogj ram.
Aztan nem rohogni!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Cégnél bent az van, valami furcsa oknál fogva, és eddig nem egy virust eresztett át a szerencsétlen, anélkül hogy egyátalán észre vette volna... pedig frissitve van egyfolytában...
twi96 durva.zip 110kb
TCP ports:
80, 6667, 28910, 29900, 29920
UDP ports:
4321, 27900
Ezeket minkét irányban meg kell nyitni, és fontos, hogy melyik tcp és udp.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mondjuk talán akkor van értelme ha együtt vagytok gépek ellen. Na akkor talán van értelme a save-nek....
Multiban menteni. OKOSS :-DDDDDD