C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Próbáld ki egyébként, hogy fullra felvett grafikával játszol, vicces, de az okozott nekünk némi sebességnövekedést (hogy miért??)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy a whiteout, és a twiligh flame-n(ez a sivatagos középen hidas ugye?) próbáltam, úgyhogy majd megnézem más pályán is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ja hozzáteszem, hogy most is próbáltam, már újrarakott vindózzal, de ugyanaz.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mindkettõ után ajánlott gép restart
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
iLove oHs.
A büszkeségem Twilight Flame-en 7 Hard tank leverése, no limit superweapon, $20000 kezdés. Annyira sok az egység, hogy még a replay is besszaggat 😊)
Nekünk ezzel még nem volt gond
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Amiket módosít az pölö az egységek sebessége, sebzés esetén belassuljon ... meg hasonlók
iLove oHs.
lehet törtel neten játszani?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Nekem megvan, annak ellenére, hogy külön is megvan az összes, csak sajna az elsõ CNC még DOS-os...
A csomagban benne van az összes rész+kiegészítõk,Renegade,Generals+Zero Hour.Egyszóval mind.Ráadásul DVD-n van és még egy bónusz DVD Videót is kapsz a poszter + a játék mellé.
Command and Conquer Generals Deluxe (alap+kieg)
Típus: PC játék
Kategória: stratégia
Infó: PC CD EA Classics
Honosítás: - Szállíthatóság: azonnal
Kiadás: klasszik Ára: 3 830 Ft
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
iLove oHs.
Egyébként www.cdgalaxis.hu
iLove oHs.
1. Úgy tudtam a zh a generals kieg-je. Mer nem engedi a generas mappába telepíteni.
2. Az normális hogy az 1-es cd kisebb mint a 2-es?
3. Fel akartam telepíteni 46-47%-nál kérte a 2-es cd-t beolvastam alcohol 120%-al ok-ot nyomtam és pár mp múlva megint kiírta hogy rakjam be 2-es cd-t?
PLZ vki help.<#worship>#worship>
Próbáltam keresni a régi üzenetekben de nemsikerült használható megoldást találni. Gzh-n legutolsó patch van fent és a legújabb ati drivert használom.
Nekem olyan problémám van hogy a rendes generals elindul, de a zero hour meg nem!Vki írja meg lécci hogy hogyan tudom elindítani!!
KÖSZi elõre is!<#help>#help>
Mindegyik ilyen, még a gyári, eredeti is.
Az a problémám hogy van egy másolt generálszom meg egy eredeti zéró hoúrom, és sajna nemtom feltelepíteni a zéró hoúrt! Kéri a második cédét és sajna hiába etetem meg vele, nem tetszik neki! Mintha nem a második cédé lenne! Nem hiszem hogy ez azért van mert másolt generálszra akarom telepíteni hisz az nincs krekkelve, meg akkor már kapásból kiabálna hogy erre nem megy föl! Az a gond hogy próbáltam már pár gépre és mindenhol ugyan ez a helyzet! Nem hinném hogy a gyári cédé a rossz de hát akkor mi lehet a baj? A kód rendben, elkezdi telepíteni csak a második cédétõl akad ki! Az második cédét letudom image fájlba menteni de az elsõt nem sikerül! Van valami ötletetek?