C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Na kipróbáltam, más pályán tényleg jól megy. De nem támad összeszedettebben, hanem csak jobban csal a gép. Folyamatosan özönlenek az egységei, és furcsa mód az ugyanolyan erõs szövetségeseimnek nincs soha annyi egysége, nem is tud ellenállni az amúgy ugyanolyan erõsségû gépi ellenfél ellen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mrzed001
A whiteout 7 gép ellen is szépen ment nállam, a twilight flame 4 ellen is diasó
Próbáld ki egyébként, hogy fullra felvett grafikával játszol, vicces, de az okozott nekünk némi sebességnövekedést (hogy miért??)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sanyix
Hát azért az hogy okos, az túlzás, mert néha így is sírni lehet olyan hülye, de azt észrevettem hogy jobban támad (mostmár kéne valami ütõsebb védelmi épület is, mert kiküldözgetni mindíg védeni az egységeket, elég fárasztó, és 20 felé kell figyelni, ha éppen 4 másik csapattal támadok is, na mind1 nézek valami modot majd). De azért hogy ez így egye a procit a túlzás, úgylátszik a fejlesztõk nem tudják mi az az optimalizálás bár ez az ea által kiadott játékoknál nem meglepõ...
Amúgy a whiteout, és a twiligh flame-n(ez a sivatagos középen hidas ugye?) próbáltam, úgyhogy majd megnézem más pályán is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mrzed001
Hát, ez az 1.04-es patch. Rohadt okos lesz tõle az AI, jobban összehangolja a támadásokat meg hasonlók, viszont ez ugyebár meg is eszi a procit. Van talán 2 pálya amelyiken nem szabad játszani (Twilight Flame pölö), a többi megy rendesen

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sanyix
Meg tudja valaki mondani, hogy mi a rákért megy borzalmasan xarul a zero hour a gépemen? Elõször mikor kipróbáltam, egy 750-es duronom volt 384 mega sdrammal, geforce2 mx400-al, és viszonylag jól ment medium grafikán. Tavaly kipróbáltam a mostani gépemmel is, ami egy 2500+ os athlon xp, 1 giga ddr400, és radeon 9600 pro, és borzalmasan megy. Elindítok egy skirmisht, és már az elején néha megakad a játék idõnként, aztán ahogy telik az idõ, egyre több ideig akad meg, van amikor 5 másodpercre is beáll, de amikor éppen nem akad be, akkor is olyan mintha lassítva játszanék. Tehát rosszabbul megy mint a régi gépen. Hallottam már ilyesmirõl más játéknál, és azt, hogy érdemes kipróbálni azt hogy leveszem a hang hardveres gyorsítását, ez valamennyit segített, ritkábban akad be, de még mindíg rohadt lassú, és full mindegy milyen grafikát állítok, semmi hatása nincs a sebességre. Kipróbáltam a sima generalst, ami simán megy (de sajnos brutálisan hülye az ai-benne, persze a zero hourban is, de ott legalább épít supply depotot meg hackert meg stb, és nem csak áll mint egy hülye a nyersanyagok elfogyasztása után). Ja zero hournál az 1.04-es patchet is felraktam. Minden driver a legújabb, más játékkal nincs gond.

Ja hozzáteszem, hogy most is próbáltam, már újrarakott vindózzal, de ugyanaz.

mrzed001
Akármilyen alkönyvtárba összekopizod a 2 cd tartalmát, ott setup, és installálod a game könyvtáradba pölö

Truck Driver001
már megvan,sikerült.thx

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Milyen alkönyvtár?😄D Tök mind1 hova?mondjuk berakom a sima generals game mappájába oszt kész?😄 <#idiota>

mrzed001
Copyzd mindkét CD tartalmát egy alkönyvtárba, és onnan installáld

Truck Driver001
valaki megtudná mondani hogy mér nem tom felrakni a zero hour-t?bemountolom a 2es cd-t a démontúlszba és semmi..ugyanúgy kéri továbbra is..pedig megy a 2-es cd minden papa,csak valami geci baja van..help plz?😊

DannyL
Ázáz, dánke!!! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lalakov
Kösz. Friss a rendszer.😞
mrzed001
Rendszeresen elõjövõ hiba legalább annyira, mint LAN esetén a szinkron elvesztése.
Mindkettõ után ajánlott gép restart

mrzed001
Gondolom jobb alul, arra a csillagra klikkelve elõjövõ lehetõségek. Minél többet öltél, annál több mindent lehet választani (persze nem mindent, limites)

DannyL
Zero Hour-ban pl. most a 3. pályán tartok és a Paladin tanknál kiírja, hogy ha gyártani akarom akkor Requires General's Promotion. Na az mi? 😊

lalakov
Vágott már ki valakit a játék olyan hibaüzenettel, hogy vírus vagy hardver hiba miatt állt le? (vírusom nincs, hardver hiba sem lehet, mert semmilyen más játéknál nem fordul elõ és gyengének se gyenge)
én egy oldalröl letöltöttem a küldetéseket és nem kellet vele bajlodnom

iLove oHs.

mrzed001
Tõlem aztán Replay-eket is csereberélhetünk 😊)
A büszkeségem Twilight Flame-en 7 Hard tank leverése, no limit superweapon, $20000 kezdés. Annyira sok az egység, hogy még a replay is besszaggat 😊)

Hello. Miért ilyen kihalt a topik? 😊 Kéne nekem az alap játékból, kínával az utolsó pályára pár tipp, hogy miket csináljak 😊

mrzed001
Max Patch, más ötletem nincs. Sorry

lalakov
Elkezdi tölteni, leszed egy tga kiterjesztésü file-t, aztán semmi, letellik az idõ és kilép. Mindkettõnknél abban a könyvtárban van, solo-ban látjuk is és tudunk játszani vele. Azért, köszi😊.
mrzed001
Mindkettõtöknek felmásolva kell lennie (bár ha jól emlékszem elméletileg letölti szerverrõl, de mindegy) a C:\Documents and Settings\... alkönyvtárba (most így fejbõl nem megy pontosan hova)
Nekünk ezzel még nem volt gond

lalakov
Tudnátok segíteni? A barátom szerzett új pályát, amit át is küldött nekem, de bármelyikünk is csinálja a szervert, a másiknál nem látja a térképet, pedig ott van. Köszi.
mrzed001
Melyiket, amelyik a játék közben van, és légicsapást meg hasonlókat lehet választani (killszámtól függõen adja, tehát minél többet ölsz, annál többet választhatsz belõlük), vagy a kitüntetéseket, amiket azért kapsz pölö mert minimum 12 repcsit építettél

DannyL
up! plz válaszoljon valaki

DannyL
Hali! Végigtoltam Kínával is és USA-val is de egyszer se sikerült elérnem a Generals Promotion-t ami egy két cucchoz kellett volna. Hogy kell megszerezni?

mrzed001
Ez sajna pályafüggõ. Ha pölö a Twilight Flame (legjobb 8-as) pályával szeretnél játszani szóló vagy multiba, akkor patch nélkül megy a legjobban (7 ellenfél ellen persze akkor is át fog menni diasóba, mindegy hogy NASA szuperszámítógépen futtatod-e), az összes többin viszont szépen megy az 1.04-es patch-el
Amiket módosít az pölö az egységek sebessége, sebzés esetén belassuljon ... meg hasonlók

hi. látom vannak patchek a generalshoz, miket javít pl a legújabb?

mrzed001
Totális kiegészítés, 3x4 general van benne az eredeti 3 helyett, új egységek ...

csabarinkoo

A Zero Hour csak pálya kiegészitések?
Vagy vannak új dolgok is benne? fegyver, tank, stb?

Valami kod van hozzá?

iLove oHs.

Csõ. most teszem fel ezt a remek gamet. már kb 1éve nem pörgettem ki 😊
lehet törtel neten játszani?

Én ezt mind tudom, csak hupnak szerettem volna segíteni, mert õ kifejezetten a Zero Hourra van rácuppanva.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Akkor már érdemesebb a C&C First Decade-et megvenni 7000-ért.
Nekem megvan, annak ellenére, hogy külön is megvan az összes, csak sajna az elsõ CNC még DOS-os...
A csomagban benne van az összes rész+kiegészítõk,Renegade,Generals+Zero Hour.Egyszóval mind.Ráadásul DVD-n van és még egy bónusz DVD Videót is kapsz a poszter + a játék mellé.

Ebben a szent pillanatban néztem meg és ez a végeredménye:

Command and Conquer Generals Deluxe (alap+kieg)

Típus: PC játék
Kategória: stratégia
Infó: PC CD EA Classics
Honosítás: - Szállíthatóság: azonnal
Kiadás: klasszik Ára: 3 830 Ft

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

ott már néztem de nics

iLove oHs.

Szerinted ? A cipõboltban. <#nevetes1>

Egyébként www.cdgalaxis.hu

hol lehet megvenni a Zero Hourt mert nagyon kéne

iLove oHs.

JCSR Apache
Be kell másolni a zh két cd-jét egy mapába a vinyóra és onnan installálni.<#alien2>

SRY hogy elöbb írtam azt csak utána olvastam vissza.
Hy all lenne pár kérdésem a zh-val kapcsolatba.

1. Úgy tudtam a zh a generals kieg-je. Mer nem engedi a generas mappába telepíteni.
2. Az normális hogy az 1-es cd kisebb mint a 2-es?
3. Fel akartam telepíteni 46-47%-nál kérte a 2-es cd-t beolvastam alcohol 120%-al ok-ot nyomtam és pár mp múlva megint kiírta hogy rakjam be 2-es cd-t?
PLZ vki help.<#worship>
JCSR Apache
Na igen.Azt én is ismerem.Összehozhatnán 1 gamet.<#heureka>

Tud valaki valami megoldást a lefagyás ellen? Mikor elkezdek játszani pár perc után lefagy és újrindul a gépem a generals és a gzh is ezt csinálja, miért?
Próbáltam keresni a régi üzenetekben de nemsikerült használható megoldást találni. Gzh-n legutolsó patch van fent és a legújabb ati drivert használom.

Hy!
Nekem olyan problémám van hogy a rendes generals elindul, de a zero hour meg nem!Vki írja meg lécci hogy hogyan tudom elindítani!!
KÖSZi elõre is!<#help>
Van-e arra lehetõség, hogy skirmishben egyáltalán ne lehessen szuperfegyvert használni? Lelehet vhogy tiltani?
glkFox
Ha valaki neten akarja es nincs eredetibe meg neki www.hamachi.uw.hu ......
Csirke4
Szokott valaki mostanában a neten Zero Hour-ozni? 😊
1000 köszönet az infóért!!!
Fogod a 2 cd-t, csinálsz egy mappát a wincsin, bemásolod mind2 cd-t abba a könyvtárba és feltelepíted vincsirõl. Nem fogja kérni a 2. cd-t, csak feltelepíti szó nélkül.

Mindegyik ilyen, még a gyári, eredeti is.

Sziasztok!

Az a problémám hogy van egy másolt generálszom meg egy eredeti zéró hoúrom, és sajna nemtom feltelepíteni a zéró hoúrt! Kéri a második cédét és sajna hiába etetem meg vele, nem tetszik neki! Mintha nem a második cédé lenne! Nem hiszem hogy ez azért van mert másolt generálszra akarom telepíteni hisz az nincs krekkelve, meg akkor már kapásból kiabálna hogy erre nem megy föl! Az a gond hogy próbáltam már pár gépre és mindenhol ugyan ez a helyzet! Nem hinném hogy a gyári cédé a rossz de hát akkor mi lehet a baj? A kód rendben, elkezdi telepíteni csak a második cédétõl akad ki! Az második cédét letudom image fájlba menteni de az elsõt nem sikerül! Van valami ötletetek?