C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmdAthlon64 3400+
Asus K8N
1Gb Sd Ram
Ati 9600
Szal nem hinném hogy kevés lenne neki a gép...
Meg a másik gépen is ugyan ezt írja kis pedig az csak egy cerka 900-as 512 ram-al
C:\Documents and Settings\'User"\Dokumentumok\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps
Milyen üzenttel lép ki ?
Jah meg lenne még 1 kérdésem.
Mikor belépnék az opciókba kilép a játék egy üzenettel.Miért lép ki???
Az egyik haveromnak nem lép ki.Pls Hlp!
Akinek esetleg lenne kedve játszani hamachiban annak ajánlom figyelmébe a következõ szobát:
szoba név: C&CGeneralsZH-SG
jelszó: sggame
(1.04 Patch et használunk)
Illetve elég rég óta játszom zzel a játékkal és ténleg kiegyenlített nincs olyan hogy gyengébb vagy erõsebb nép. Persze némelyik néppel könnyebb nyerni de mindennek megvan a saját taktikája.
Van, a térkép mellett jobbra, felülrõl a második.
Annyira hülye az ai (jármûvek mozgása), hogy az fáj
Egyrészt igazad van, egyrészt nem. Játékosként én is látom, hogy néha nem a legoptimálisabban oldják meg a dolgokat (sõt), viszont mint fejlesztõ tudom, hogy a no limit + a rengeteg lehetõség miatt ennél okosabbat max NASA szuperszámítógéppel lehetne kikalkuláltatni
Sokkal szebb játékok 1000x jobban mennek mint ez
Mert azokban van egy limit. Nem mindegy, hogy 100 vagy 2000 egység egyidejû mozgását kell egyszerre kezelni
az nagyon durva, amikor multiban elkezd laggolni 1 játékos, ezért a gém szépen szinkronban minden játékosnak belassítja
A net kódjával tényleg van gond. Néha belassul, néha elveszti a szinkronizációt. De ennek is meglehet az oka. A fejlesztõk úgy csinálták meg a játékot, hogy minden gépen ugyanaz fut, azaz ha a szerver vagy bármely játékos kihal, attól a többieknél ugyanúgy fut tovább a game, mert minden adat mindenkinél megvan. Nem rossz feature, akkoriban ez igen nagy szám volt, bár azóta inkább preferálnám a AoM-es ha meghalt a multi, akkor mindenkinél lehet menteni az állását, majd visszatölteni és innen folytatni megoldást
Az, hogy ha vlakinek lassú a gépe, ezért mindenkinek belassítja, nos mivel RTS ezért csak így reális.
Stealth general gép ellen tényleg nem sokat ér, és néha csal is a gép ilyen téren .... de hát kell az a kis kihívás 😊)
De szerintem kiegyensúlyozva sincs annyira, gla nak pl nincs védelme
Nem is kell, az egy támadó generals 😊
A stinger site jóformán csak könnyûpáncélosok, és repülõk ellen hatékony, még megsemmisíten sem kell hogy mûködésképtelenné váljon
A Stinger Site csak egy kis segítség a védekezésben. GLA-vel nem lehet olyan statikus védelmet építeni mint pölö USA-val, ezért egy kicsit nehezebb.
de megvédeni már nem igazán tudom a bázisomat szövetségesek nélkül
A GLA-nek is van azért egy szupererõs fegyvere, ami pölö bázisvédelemként überjól teljesít, ez pedig az Angry Mob.
Sõt, támadásra is elsõosztályú. Nincs még egy olyan egység (Particle Canont is beleértve) ami olyan sebességgel lenne képes szétszedni egy Command Centert, mint 1-2 Angry Mob (TV székház ostroma <#eplus2>#eplus2>). Emperor Overlordok ellen is ez az egyik legjobb, leggyorsabban irtó egység.
Sõt, GLA-vel védekezve ugyebár minden kinyírt támadó után pénzt kapsz, csak ebbõl vígan meg lehet élni és fenntartani a bázisvédelmet
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De szerintem kiegyensúlyozva sincs annyira, gla nak pl nincs védelme. A stinger site jóformán csak könnyûpáncélosok, és repülõk ellen hatékony, még megsemmisíten sem kell hogy mûködésképtelenné váljon (kilövik belõle az embereket), szóval igazából támadó egységekkel kell védekezni. Amúgy én szeretem a gla-t nagyon megtudom szivatni az ellenfeleket, egy scud stormal bevezetett 5 quad cannonos 5 rocket buggys alagutas támadással(meg annak is szoktak örülni az ellenfelek, amikor a fullos overlordokból lövöm ki az embereket jarmen kell-el, és ellopom 😊), ha jól csinálom semmi sem tud ezeknek az egységeknek a közelébe menni, de megvédeni már nem igazán tudom a bázisomat szövetségesek nélkül, és azért ez a többivel nem olyan nehéz, mert van normális védelmi épület.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van benne bug, az tuti, nem egyszer elõfordult, hogy játék vége felé elvesztette a szinkronizációt multiban, erõsen lejtõs+átjárós terepeken meg képes diasóba átmenni, NODE mondjon valaki ilyen überjól kidolgozott játékrendszerû és iszonyat kiegyensúlyozott sok(tábornokos) gamet (mert bár erõs benne az usa, de a GLA is iszonyat szivatni képes), amiben ráadásul nincs egységlimit és vannak kifogyhatatlan/termelhetõ erõforrások (hogy ne csak a pályán eldobált szarokból kelljen élni)
A vicc inkább az, hogy minden ez óta kijött gameban szigorú egységlimitek vannak (márpedig ha én spórolok és 100 angry mobbal akarom lerohanni az ellenfél bázisát, akkor ugyan ne gátoljon már meg valami agyament egységlimit ... attól szoktam agyhúgykövet kapni)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És ezt írogatja a dokuments and settingsben lévõ könyvtárába:
; Reason Error parsing INI file 'Data\INI\Object\superweapongeneral.ini' (Line: 'Object SupW_AmericaCommandCenter ')
A vicc az, hogy tényleg csak elindítottam és bezártam, majd utána 2 percel újra próbáltam indítani, szóval hozzá sem nyúltam. Persze minden más játék/program tökéletesen mûxik, mint mindíg, mert mindíg csak a generalssal van gond.
http://commandandconquer.filefront.com/ -ra. Magyar oldal is van : http://cnchq.hu/
iLove oHs.
Egyébként, eddig max legyõzött ellenfelek száma? Na nem mintha ez akadály lenne, asszony pölö nulláról kezdte velünk, és egész jó lett
Gradfika az ATI 7500-ason is szépen elment, úgyhogy az nem kell extra (erõgépnél is javasolt a Custom beállítás, és mindent levenni nullára).
Net: ADSL-lel simán megyeget .. az akadások nem a net miatt vannak, gigabit LAN-on is szoktuk nyomni, ott is gyakran diasóba mennek át gamek (körökreosztott <#hehe>#hehe>)
Mindketten reinstall game, megbeszélni, hogy tényleg más legyen a CDkey, és kész ... mi is Hamachin nyomjuk hetente párszor (4-6 egycsapatban lévõ HARD ellen ... iszonyat milyen vérengzések mennek, nem ritka a 6-800 kill, de volt 1500 is 😊) )
vki nem tudja h, spanommal mért nem tunk hamachi lanba gamézni? amikor elkezdõdik a játék kb. 1 perc múlva mind a ketten kikapunk. nem tudjuk mitõl van. plz HELP
Mert engem nem enged felcsatlakozni, azt írja: 'nem lehet csatlakozni a generals onlinera'
Eredeti a game, és a Generalson 1.07, a Zeron 1.04 patch van.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Hogyan lehet az 1.7-es patchot crackelni?
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Tegnap WhiteOut-on lenyomtunk ketten 6 egycsapatban lévõ Hard gépet (miután 2x elvert minket egy másik pályán 😊) )
Tört generals+ZH-m van.Patch 1.04+no cd patch 1.04felrakva.Telepítve a CNC EUROPE + CCE PATCH 1.01+CCE PATCH 1.02.
Kérdésem?Mit tegyek,hogy ne csak skirmisben legyen európai sereg.Nem érvényesül a total conversio.
Remélem nem lesz nagyon láma a kérdés... Eredeti Generals+ZH-m van (First Decade-s), és nem tudok multizni vele. Hogy kell ezzel neten játszani? Mert hiába megyek rá a create account-ra, az a barom azt írja ki, hogy adjak jelszót, ha meg beírok oda valamit, akkor incorrect password. Már több e-mail címmel is bepróbálkoztam, de semmi, mindig pampog valamiért. Kerestem google-n megoldásokat, de amit találtam (tûzfal problémák), az nekem elég kínai. 😊 Outpost-ot használok, de engedélyezve van a generals... Szóval ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Command and Conquer Generals Data vagy Zero Hour data\ és ott Options.ini fájlt keresed meg nyisd meg
lesz egy ilyen sor: Resolution = 1024 768
írd át ilyenre Resolution = 1280 1024
😊
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
Hatalmas letöltés tudok ajánlani aki segít nekem!
1) direkt kapcsolat (mindenki beírja a szervert kreáló IP címét)
2) hamachi-val virtuális LAN-t csináltok és már mehet is a LAN game
Use google.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Amúgy volt régebben egy brutális mod, ahol néhány egységet nagyon megerõsítettek, persze kiegyenlítve mind2 oldalt. Volt fél pályán átlövõ tomahawk, 4 king raptor támadást túlélõ overlord tank, atombombás demolition truck, stb. Na azzal a moddal egész egyenlõek voltak az erõviszonyok, így iszonyatos mészárlás volt minden játéknál 😄 na ezt megin megpróbálom, megkeresni, bár a nevére nem emléxem :\
Az megint más dolog, hogy a Hard és Hard gép között óriási különbségek lehetnek. Valahogy választ játék elején, hogy melyik gép milyen stratégiát kövessen, és ebbõl pár übererõs, pár meg nagyongyengusz.
Hát, az õ 1 paladinja a tiédbõl 2-3-al elbír 😊
Vagy kölö amikor õrülten tolató scud-okat fogsz üldözni a leggyorsabb Bugy-kkal 😊)
Szóval kell is, hogy csaljon, így az igazán kihívás a küzdelem