13557
  • nyirog
    Ja ezt elfelejtettem írni :D, az új házigazdát támogatom akárki legyen is az.
  • nyirog
    Én is támogatom, de ha lehetséges a bannert akkor bízzátok rám :), meg mivel norbyl-al karöltve csináljuk a magyarítást a játékhoz, ezért szeretnék ott a láblécben egy helyet magunknak tudni, hogy mikor készen lesz, akkor ott virítson a kattintós letöltési linkje a banner alatt. Tovább Norbyl már itt említette a topikban h dolgozik egy városon és azt szeretné majd prezentálni (simtropolisos CJ-s minta alapján) azt egy oldalon, kérésem az lenne, hogy majd annak a prezentációs résznek is legyen már gombja ott a banner alatt :), persze erről azért Norbyl-t újra megkérdezem, hogy egyetért e velem. Ez így nektek oké?
  • NorbyI
    Engem is megkérdezett már Nyirog hogy lenne-e kedvem a házigazdihoz. Bár fogalmam sincs mi a funkciója és a kötelessége egy ilyen titulusnak.
    Ti tudtok erről valamit?
    Egyébként én nem ragaszkodom hozzá de mindenkit támogatok aki elvállalja e nemes feladatot.
  • Christian88
    nekem ezt nem hozza be :S
  • LeWyTy
    A FAQ helye is meglenne :)
    De persze lenne mit alakítani :)
  • LeWyTy
    Akinek jó az írjon 1 igent hogy egyetért.Mer csak így lehet.
  • kri555
    Szerintem ez jó ötlet.
  • LeWyTy
    Egy bazinagy ált suli.

Mitszólnátok hozzá ha én lennék a házigazda?
    Szerintem jobb mint a semmi.
    Esetleg kodlovaggal együtt?
  • kri555
    Kösz de már megoldottam . Rájöttem milyen hasznosan ki lehet simítani a terepet az utakkal.
  • Kodlovag
    kri555
    A talajsimítód az Peg féle? Próbáld bulldózerrel törölni a simítandó területet, mert néha egy-egy előző simítási akcióból marad ott valami, és az blokkol. Ha a bulldozer nem nulla költséget mutat, akkor volt ott valami, és azért nem tudod újra letenni (meg semmi mást sem arra a pontra).
  • Kodlovag
    Mindazoknak, akik fagyásokról panaszkodnak
    Azt ugye mindenki tudja, aki NAM-ot használ (mert ugye gondosan végigolvasta a readme-t), hogy a játék lefagy, ha bármilyen NAM puzzle piece-t (felüljáró elem, villmossín elem...) föléhúzol egy transit enabled lotnak (pl akármelyik megálló). Nagyon gondosan építkezzetek
  • Kodlovag
    Látom nem unatkoztál a hétvégén :) Jó képek. Ha jól látom, az euro épületek kiütéses győzelmet arattak.
    Megkérdezhetem, mi az az L alakú épület a vasútállomással szemben?
  • LeWyTy
    A 3x3-nál csak az egyirányút nem próbáltam :)
    Úgyhogy 1000kössz!!!!!!
  • Kodlovag
    Körforgalom. Kell hozzá NAM.
    A 2x2 körforgalom könnyű, úttal vagy utcával csinálsz egy kis kört.
    A 3x3 körforgalom: egyirányú(!) úttal csinálsz egy 3x3 kört. Ha a közepébe teszel egy egykockányi utat, akkor lesz egy szobor a közepén.
    A 4x4 avenue körforgalmat pedig menüből rakhatod le.
  • Lobsterman
    Ó, hálás köszönet, innen már le tudom szedni.
  • czakof1946
    Üdv!

Akkor próbáld letölteni innen:
    http://kurier.simcityplaza.de/files.php?cat=37
  • nyirog
    akkor nem tudom :S, próbálkozz... más ötletem nincs, vagy próbálj meg belépni más böngészővel (opera, mozilla, stb).
  • Lobsterman
    Hát épp ez a baj hogy regisztráltam, aktiváltam az accountot, belépek, és akkor is ugyanezt dobja ki :S
  • nyirog
    nana annyira azért nem szar, én 3 évig elvoltam a gyári sc4-el, azt totál kiveséztem és csak azután kezdtem pluginokat használni :D
  • LeWyTy
    Nincs valami olyan mód hogy bármely épültet én rakhatom le?
    Mármint a civil épületeket.
  • LeWyTy
    Persze hogy töltöttek.
    A SC4 alapból igencsak sz*r.
    Úgyhogy...
  • nyirog
    csak simán erre menj:
    http://sc4devotion.com/csxlex/Default.htm

itt regisztrálsz és már be is léphetsz a letöltésekhez ;), a hibát meg azért írja ki, mert nem vagy regisztrálva és regisztrálatlanul szeretnél belépni egy olyan helyre ahova csak regisztrált felhasználók léphetnek be.
  • Lobsterman
    Nem jó ez a link. Hibát anyázik.

You have entered invalid data !
    The following seems incorrect ...
    Password and Confirmation do not match.
    The System Quality Controller ... (picture above) ... is having problems with the data you entered..

Click the BACK button in your BROWSER and try again.

Your IP Address = 86.101.0.90

Viszont regisztálni sem hagy mert ugyanez a hiba jön elő
  • Christian88
    jaja én is örülnék ha több időm lenne =(
  • Christian88
    és ezek alapépületek vagy töltötted? =)
  • nyirog
    óóó, ember ha lenne időm simcity-vel játszani :D..... kő kövön nem maradna! Amúgy gizda egy városod van!
  • LeWyTy
    Egy bazinagy cég vett egy lakó háztömböt, és ezzel kápráztatták el a világot az én városomban.

És egy üzleti háztömbel.

A központi vasúti pályaudvar.

És a városom repülőről nézve.
  • LeWyTy
    Nem kéne lennie már egy házigazdinak?
  • kri555
    ok.
    kössz
  • nyirog
    ez csak egy szimpla textúra pakk, ha van fenn a pluginodban már ilyesféle pakk -gondolok itt főként a terep textúrázására\átszínezésére-, akkor azok kiütik egymást és csak az egyiket fogja használni a játék. Továbbá az ilyen pakkok a modderek számára fontosak a mezei felhasználó nem nagyon tud vele mit kezdeni :), max csak dependeci-nek alkalmazza egy letöltéshez.
  • kri555
    Segítsetek!
    Letöltöttem ezt a fájlt : http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=15322
    De ha feltelepítem nem csinál semmit minden ugyan olyan marad ha valaki tud segíteni akkor szóljon !!!
  • czakof1946
    http://sc4devotion.com/csxlex/fr_main.htm
  • LeWyTy
    Díszek ja, csak az egyik nem.
    És eléggé kihasznált.
    A városból a munkába kb7000 vonat megy :)
  • Lobsterman
    Hi. Honnan lehet leszedni ezt a sokat emlegetett NAM-ot? Próbáltam a http://sc4devotion.com-ról, de nem találok letöltési linket. :(
  • Christian88
    Az első képnél azok díszvasutak?:D vagy mennyi a kihasználtsága neked?
    Nekem nagyon tetszik mind a 3 városrész!grat hozzá
  • LeWyTy
    Végre énis működtem valamit.
    CIty.

Kikötő.

Kertváros.
  • LeWyTy
    hoppácska
  • czakof1946
    A körforgalom a 2009 januári ill. márciusi NAM-ban benne van. De azt tapasztalom, hogy csak a sugárútnál működik. A sima főúti csatlakoztatásnál nem veszi fel az ívet.
  • LeWyTy
    F***m kivan ma csak 3x dobott ki 1-1 óra munka után
    Utoljára kb 1 mp-vel a mentés előtt.(Nem lettem ideges)
  • Christian88
    Az 1-es az NAM-ban van benne azthiszem a kettest meg ahogy te összehúzod.Amúgy próbáltam már alagutat meredek hegybe is de nem igazán sikerült