13557
  • Benevolens
    ahonnan letöltötted az épületet, ott van egy hozzé tartozó dependencies lista, itt fölül meg egy dependencies segítség.
    Zsod1: Szerintem a NAM-od azért tűntetett el útrészleteket, mert eredetileg kipipáltad a fordulósávot később meg nem, vagy fordítva. Esetleg euro road texture csinál ilyet még, ha régi.
  • Zsod1
    Én legutóbb az új NAMmal kínlódtam. Olyan jól sikerült, hogy elsőre bizonyos utca részletek eltűntek (látszólag, mert funkcionálisan léteztek. Igen, szabályosan uninstalláltam az előzőt). Aztán még pár kiegészítő: mindeféle állomás vonathoz, magasvasúthoz, és úgy fagyott meg kilépegetett, mintha természetes lenne. Azóta pihenő van.
    Mellesleg nekem még mindig a jó "öreg" K7 athlonom van 2Ghz-n 512mega rammal, 9600 radeon és megy remekül. Csak félmillió lakos körül már tetű lassú. Nálam a radeont a doom3 nem szereti és még nem jöttem rá miért, de nem nagy veszteség.
  • capa07
    Kosz az infot!
    Nincs véletlenul valami olyan program amely megmondja hogy milyen dependency hiányzik? Mert van egy ipary épuletem amelynél az épuletet nem mutatja!
  • Benevolens
    nem tudom, de nézz körül simcitykurier-on ( német nyelvű) Nincs rajta túl sok minden, de elég igényes. és mindenhez van kép. Mintha onnan lenne. én le fogom cserélni, mert az eredetinél kisebb meredekségen már sziklát csinál és zavar. Eredetileg sárga fűcsomók is vannak rajta, de város körül, és bolygatott terepen eltűnnek.
  • Benevolens
    nekem még soha nem volt gondom a mentéssel. Leszámítva, hogy sokat tölt nagy városoknál. Amúgy asszem a radeon kártyákat nem szereti.
  • Sanyix
    Nyilván gyenge neki egy 4400+-os x2 meg egy radeon hd3850. Attól hogy neked levett grafikával jobb lett, az egy dolgot jelent: túlmelegedett a géped. De mivel nálam ez nem áll fenn, ezért egyszerű bug esete forog fent. Bár nem mintha az sc4 valaha valamilyen gépen olyan stabil lett volna mentéskor.
  • capa07
    #10216 ennél a hozzászólásodnál van egy kép! Azt a fuvet amit használsz honnan tudnám letolteni? Mert nem találtam sehol!
  • Benevolens
    akkor a procid gyenge, vagy a videokártyád, de mindenképpen sebességprobléma. Azért gondolom, mert nekem is ilyen volt és egy számítástechnikai szervizben kísérleteztük ki, hogy mi a probléma. Ott nekem levette a fazon a windows grafikai beállításait. Azóta nem fagy ki.
  • Sanyix
    Én fullfrisset telepítettem. Semmi mod. Játszom vele 2 órát, majd kilépés előtt mentenék... de megelőzött a kilépéssel, mert ahogy a mentésre nyomtam rögtön kivágott az asztalra. Szerencsére "csak" egy órát buktam, mert az előző mentés sikerült. Sőt szerencse hogy nem cseszte szét a mentést. Ezért azóta minden hosszabb játék után kimentem a városokat, más helyre.

Memória úgy gondolom nem kevés (6gb) :D
  • Benevolens
    ha végre lenne időm játszani, akkor biztos raknék képet, de ezt bárki megtehetné. Lehetne egy szépségverseny. De szerintem annyira nincs kihalva
  • hunhogzilla
    Nane, kihagynám, akk inkább floodolok xDDD Valamit kéne csinálni a fórummal, kezd kihalni :/ Régen sokklal jobban pörögtek a dolgok :S
  • perko
    960 Ft-ért vehetsz VIP jogot egy évre és akkor lesz
  • hunhogzilla
    Már megtaláltam (miért is nincs ebben a fórumban szerkesztés opció -_-)
  • hunhogzilla
    Úgy emlékszem, régen volt egy magyar weboldal a simcity4-hez, de nem találom a címét, meg tudnátok adni? Nem a simshungary-ra gondolok.
  • hunhogzilla
    Biztos, hogy nem a memória a gond, nekem 4 Gb van, ha ez nem elég neki, akkor mi? xD
  • Benevolens
    nekem azt akkor csinálta, amikor kicsi volt a memóriám.
  • capa07
    Én írtam rosszul, nem lefagy, hanem kilép! Nincs erre valami megoldás?
  • hunhogzilla
    Sajnos nekem is állandóan kilép, le nem fagy, hanem egyszercsak kilép :(
  • capa07
    Nincs valami megoldás a lefagyások ellen? Már nagyon zavaró az hogy akármikor gondol egyet a játék és kilép! Vagy csak nekem fagy le?
  • akyyy
    Nincsmit
  • capa07
    Kösz!
  • Kodlovag
    AC Mega Props Vol05
  • capa07
    AC MEGA Props Vol05 -ezt keresem de sehol se találom. Ha tudnátok segíteni akkor azt megkoszonném!
  • Benevolens
    Van 3 városom, ahol az egyikből elindulnak vonattal, a másikban átszállnak buszra, és a harmadikba mennek át vele, tehát elméletileg a nem szomszédos régiókat össze lehet kötni. De mindhárom városban más a mennyisége az utazóknak. (kevesebben érkeznek meg, mint ahányan indultak), szerintem ez városméret-függő, egy csomó olyan van, hogy az egyik városból kilépnek, de a másikba nem lépnek be, vagy, hogy átmennek, de nincs esti visszainga, buszok lépnek ki és autók lépnek be stb...
    Gyakorlatilag tehát nem nagyon szokott összejönni. Örülhetsz, ha a szomszédokkal normálisan működik. De ez csak az én tapasztalatom...
  • hunhogzilla
    Hali, egy kérdés: ha van egy szinte egész régiót behálózó vasútrendszer, akkor az érintett városok mind tudnak egymással kereskedni/dolgozni menni vagy csak a közvetlen szomszédok?
  • Csokis
    Akkor regisztrálok. Köszi!
  • Benevolens
    van, letölthetsz egy-két dolgot, amik kelleni fognak dependencinek.
  • Csokis
    Nagyon igényes az eredeti játék. Simán megérte azt a durván 1800HUF-ot az alapjáték+kiegészítő. Egyébként van valami jelentősége (plusz dolgok, stb.), hogy regisztrálok a http://simcity.ea.com/index.php oldalon?!
  • Benevolens
    Az 5x5-ös körforgalmas képet nem találom, de valahol a devotion képei között van. A közepén van a párzsi diadalív. Egyirányú utca, ha jól látom a NAM-ban van, mégpedig a ferde street opciónál, ha nyomkodod a tabulátort. (De lehet, hogy ez más)

ennél viszont az alsó aluljárókijáratot, nem tudja valaki, hol lehet letölteni?
  • akyyy
    linket kérhetek mer nekem csak egy van sztem felrakva?:D
  • Benevolens
    mindhármat fel kell rakni, oda, ahova telepíteni akarja magát. Nem kell vele kombinálni.

• Zsod1
    NAMosmá végképp nem értem. Van a 2009júniusi NAM. Teljes, vagy akármi, mindenesetre 15 mega, nevezzük főcsomagnak. Ezenkívül van a júliusi NAM update, ami már csak 5mega, ha jól értem ez peccseli, amit a júniusi főcsomagban elrontanak. Harmadiknak van a júliusi NAM essentials, amit lilám nincs hova tegyek. Tehát vannak hárman is. A nagykutyát biztos fel kell rakni, a kiscicát is hasznos, de minek a kisegér?
  • Benevolens
    egy irányból kell építeni az egyirányú körforgalmat. És akkor arra forog. Jobbos kölekedésnél értelemszerűen jobbra. kis út, utca körforgalom négy út/utca kocka körbe összekötésével lesz.
  • Zsod1
    Az egyirányús körforgalmat próbáltam, de egyrészt nem látni, merre forog és ha belekötök egyéb utat, mindjárt nem a körforgalom szabályai szerint alakul. Azonkívül mit vettem észre? Nincsen kiskörforgalom út-utcára, csak a súgárúthoz. Biztos, hogy jó NAM-om van? Kódlovag kiskutya-cicáját raktam föl. Majd most leszedem simtropolisról is.
  • Kodlovag
    Nagy körforgalom, egyirányú utca... Hol láttál ilyen képeket? Linkeld be, megnézném.
  • Benevolens
    nekem nem jött be a süllyesztett állomás, mert nem tudtam jól eltakarni az alagút kijáratát, és így nem volt meg a beágyazottság. Ha kitalálsz valami jót raksz képet?
  • Benevolens
    bocsi, hülyeséget írtam. A körforgalmakat a közrefogott terület alapján szoktam mgjegyezni. A 3x3-asról tudok. 5x5-öst keresek, aminek kb 3x3-as belseje van.
  • Kodlovag
    A 3x3 körforgalom a NAM-ban van, egyirányú úttal csinálsz egy kört, és körforgalom lesz belőle.

Kösz a süllyesztett állomásokat. Most két hónap után lehet, hogy újra nekiállok játszani. Már rég kinéztem a területet, építek egy modern városközpontot. Kis Hong Kong lesz a neve.
  • akyyy
    Szóval minden 5. épület legyen buszmegálló? Nem elég 2-3 nagyot letenni? MErtén azt csináltam:D
  • Benevolens
    ingázási idő. például. Ajánlom figyelmedbe a már említett linket.