Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ya, én a rendezett városokat részesítem elõnyben, gyorsabban építgetem, bár apránként... (sokszor ellenõrzöm a sulikat, rendõrséget, ilyeneket, annyit kapnak, amennyit minimálisan muszáj) Viszont ha lesz más elrendezésû, azt is megmutatom majd :-)
Viszont nálam egyik sem rohad le, legalábbis a 100e lakos feletti is szépen dolgozott, míg el nem szállt a gépem... 2 hete kezdtem újra a gémet, eddig dühöngtem a "veszteségek" miat... azokról a városokról sajna nincs képem...
Az elõbbit - ha nem rohadna le - akkor mutogatnám, az utóbbit meg mindenki le tudja generálni: a kívánt zóna kiválasztása, és csak húzód, amíg le nem tilt. Mellé a következõ ugyanilyen... Ezen meg mit mutogassak? :-)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Megy ez, ahogy elnézem. Egész jó kis város, bár nem mindenhol logikus, de legalább jól jövedelmezõ. Régen sok képet raktak ide az emberek mostanában meg szinte alig. Mi van veletek srácok?
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Van másik városom is, majd még elérhetõvé teszek, ha lesz igényrá.
Részemrõl rush hourral nyomom, simán az alapjáték, de bõven elég. Törexem az egyensúlyra pénzügyileg, apránként haladok elõre, a lejjebb megtalálható képen látszik az eredmény.
Van most egy újabb régióm, benne egy nagyobbacska várossal, majd azt teszem be legközelebb.

Keresek egy
"Hong Kong Asia BAT Team.dat" fájlt. 25.04Mb nagyságú. Ha valakinek megvan és MSN-ben elküldené, köszönettel venném.
Ha van jelentkezõ, akkor megadom az MSN címet.
Kösz: Czakó
De most elõjött egy másik problema. Sok bajom van😊
Leszedtem pár BSC park-elemet. Meg is jelenik a készletben, de amikor leakarom rakni, egy szallagokkal átkötözött doboz jelenik meg a virágos park helyett. Mi lehet a gond? SC4 kiterjesztésûek a fájlok.
Czakó
Út és vasúti sínkészletet keresek. Aluljáró, felüljáró, alagút stb. Darabokban látok egy-egy elemet. De talán létezhet készletben is.
Kösz: Czakó
Anno még c64-en kezdtem, fekete-fehérben😄 Emlékszem hallottam a pc verzióról, hogy a stadionban szaladgálnak a játékosok😄 Mekkora dolog volt az akkor, ki hitte volna, hogy mekkora fejlõdésen fog még átmenni a játék.
Éredekes, de én annyira nem bánom, hogy itt megállt a fejlõdés, szerintem mindent kihoztak belõle amit lehetett. Mondom ezt úgy, hogy a Rush Hour-t, és a Societys-t még nem láttam, bár az igazat megvallva, a közlekedés része nem annyira csigázott fel sosem.
Miért nem tudom a felbontást 1680x1050-be rakni?
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Ferde utat tudok csinálni. Ott a gond amikor ívet kell csinálni, követve a folyó kanyarjait. Ez többnyire nem szabályos. Mintha valahol olvastam volna, hogy valamelyik billentyû nyomásával kanyargósra lehet az utat csinálni. De már nem tudom, hogy hol olvastam<#pardon1>#pardon1>
A NAM-val meg az a gondom, hogy nem tudom mivel bõvítette az alap készletet. Mert új SC használó nem láttam, hogy mi az alap, mert rögtön, hogy feltettem a SC4-et, feltettem a NAM-ot is. A Doc.and Sett.-ben megjelent a NAM könyvtár. Akkor az mûködik??
Czakó
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Egy folyó mellé szeretnék utat csinálni, ami követné a folyó szabálytalan kanyarjait. Van-e erre lehetõség?
És egy hegyi kilátóhoz felvezetõ szerpentint.
Az alapkészletben nem találok ehhez elemeket. Ha létezik, akkor honnan lehet letõlteni?
Kösz! Czakó
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Gondolom ez már másban is felmerült, mint hiányosság.
Mert Pl. ha valaki megcsinálná Bp.-et kerületenként, vagy egy kisebb megyét, milyen érdekes lenne legalább pl.az egymás közötti forgalmat látni.
A You Tube-on láttam olyan videót, ahol New York van megcsinálva egy egész régió területre. Igaz, hogy csak végigvitte a kamera a területet. Mozgás nem volt rajta.
Czakó
Czakó
Kipróbálom.
Czakó
Pár évig futtatod,hogy megszokják,hogy ott van egy út,és visszamész.
Én néha pörgetem az idõt,de szeretem bámulni,ahogy épül a város,vagy mást csinálok közben.
Remélem tudtam segíteni,és mi is voltunk kezdõk!
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
Úgy veszem észre, hogy itt már mindenki haladó. Ezért nehéz nekem olyan kérdéseket feltenni, amin már túlvagytok. De azért felteszem.
Olvasgatok egy "SimCity 4 guide" nevû leírást, ami elég tömören írja le a programot. Sok helyen érthetelen számomra. De igyekszem😊))
A 9458-ban olvasom, hogy "..Építs mellé még két hasonló várost a régióban és kösd õket össze..."
Kezdem ott, hogy a régió az amit kiválasztok az alapkészletbõl Pl. Timbuktu. Ez felvan osztva egységekre, amiket külün-külön beépíthetek.Tehát, ha beépítek egy ilyen egységet, majd ezt elmentem és építek egy másik egységre egy másik várost, akkor ezeket összelehet kötni???? Ha igen, akkor hogyan??
Így ezek szerint a két egység, vagyis a két város egybekapcsolódik. De azt nem értem, hogy a két összekötött város a következõ betöltéskor egy egységként fog betöltõdni???
"...Pár év játék után..."-t olvasva, felmerült bennem az a kérdés is, hogy hogyan kell ezt a "játékot" játszani. Indítjátok reggel és megy estig?😊) Vagy felgyorsítjátok az idõt?
Én szoktam repülõszimulátorozni. Ott valóságban végigülöm a 2-5 órát távolságtól függõen. A SC-nél hogyan mûködik ez?
A magyarosítás sokat segít, köszönet érte. Sajnos nem tudok angolul, pedig szívesen segítenék😞
Kösz:Czakó
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
Hiába van minden 6x6-s zóna egyik sarkába metró és busz (amit használnak is 500-3000-n), amik halál pontosan oda vinné a nyomorultakat, ahová autóval mennek, de az nekik nem jó.
Beülnek a nyamvadt kocsijukba, átlósan a város másik végébe mennek egy pont olyan üzletbe dolgozni, mint amilyen a lakhelyük mellett van közvetlen, (amit persze gyalog is elérnének), de nem.
És mivel hatalmas az ingázási idõ, így idõvel elvesztik a munkájukat, arra panaszkodnak, hogy egy 60.000 városban a 70.000 munkahely mellett nincs elég munkahely, s az egész város egy hatalmas nyomorteleppé rohad.
Illetve mi kell ahhoz, hogy kellõen nagy legyen a vásárlói kereslet / érdeklõdés az üzletekben / high tech után, mert a 200 közeli iq, a könnyû megközelíthetõség, illetve a plázák és parkok, tiszta levegõ, tiszta víz nem elegendõek (természetesen ezáltal azok is lerohadnak).
Szóval?