13557
  • kisbesi
    Sziasztok
    Tudnátok pár tanácsot adni hogy kell olyan régiót építeni ahol vannak felhőkarcolók és nem megyek át minusba egy idő mulva?:(
  • cloni94
    Hello! Olvasgattam a fórumot, és akkor megláttam, hogy villamosról is szó volt. Eddig én se tudtam soha vezetni a villamost, de megépíteni igen. Most egyszer csak elindult.:D Csak az a gáz, ha egy megállóba beérek már nem vezethetem tovább mért van ez?
  • cloni94
    d
  • kri555
    köszi
  • Kodlovag
    Fekete autópálya
    Van sötétszürke is, de az a NAM elemeket nem színezi.
  • kri555
    ÁÁÁÁ nagyon jó a város
    honnan lehet letölteni a fekete autópályát?
  • Kodlovag
    Ja és még valami. Nem tudtok véletlenül valamilyen modot, ami lecseréli a vasúti alagút bejáratát? Annyira bénán néz ki. Legalább lenne szürke kő.
  • Kodlovag
    Hosszú idő után újra folytatom a régiómat. Most elkezdtem építkezni egy csupa hegy szigeten. Ilyen kis városkát telepítettem a hegyoldalba.

Most éppen a szomszéd térképen próbálom folytatni a várost. Nem egyszerű, mert nagyon tetszik a terep, úgy kellene rá építkezni, hogy ne rontsam el a panorámát. Most éppen a hegy másik oldalán próbálok vasutat húzni a hegyoldalba. Össze-vissza lejt a terep, az állomást meg csak sík részre lehet tenni. Ráadásul van telepítve egy slope modom is, ami csak nagyon kis emelkedést/lejtést engedélyez a vasútnak. Szóval realisztikus. Autópálya hasonló szívás, de azt már megoldottam.

És végül egy bónusz kép (HD!) az előző városhoz tartozó területről. Mennek az emberek dolgozni a szomszéd városba. Kitettem a játékot a tévémre, lehet, hogy ezután így fogok képeket csinálni.

• Kodlovag
    Vannak pluginok, amik nem kompatibilisek egymással. Ekkor semmit sem tehetsz, csak az egyiket használhatod. Ha megmondanád, hogy konkrétan melyik kettővel van a gond, akkor esetleg tudnánk segítni.
  • Benevolens
    Mit kell csinálni, ha az egyik pluginom kiütötte a másikat? Nem értem pontosan, hogy miért, de nem felülírta vagy hasonló, mert amikor másikat újra berakom akkor sincs sehol. Korában működött. Meg eltűnt az egyik fatípusom.
  • Benevolens
    és tök gyorsan betölti
  • Kodlovag
    Az 1 gigát már én is rég túlléptem. Pedig csak válogatott jó pluginok vannak fent. Van még másfélszer ennyi biztonsági mentés, install, egyéb...
  • Benevolens
    rohadt sok. Nem tudom, mert nem minden plugin teszi magát a plugin mappába. A gépen 4 gigányi a tárolt pluginok mennyisége, de van duplikált, nem működő meg hiányos is.
  • akyyy
    mai gépeknél észre se venni, vannak játékok amik sokkal tovább töltenek, pedig nincs is hozzá plugin:D
  • capa07
    Nekem a plugin mappa 2,48 GB. Az egyetlen hátránya, hogy kicsit tovább tolt be!
  • kri555
    Kinek mennyi mod van berakva a Sim city 4-be?
  • Benevolens
    egyébként nyereséges várost csinálni nem nagy kunst, ha nem törekszel kifejezzetten szépészeti szempontokra (pl. hall of fame a sc4devotion-on)
  • Benevolens
    egyszerűen annyit kell tenned, hogy előszöris 1500 lakosnak még nem kell középiskola, kórház egyebek. Kettő: levszed a költségvetését akkorára, amekkora kell és nem csak egyszerűen leteszed, mert akkor egy alap értéken van, és sokkal több lakosra van méretezve.
  • gagyidasz
    Kössz
  • kri555
    De ha nem csalással akarod megoldani akkor nem tudok segíteni
  • kri555
    Ezt!
  • kri555
    Szedd le a pénzfát a simshungary.hu-ról
  • gagyidasz
    hello! Újra elkezdtem jáccani simcity4-el és valaki tudna segiteni abban ,hogy mért van az ha mondjuk elkezdek egy várost épiteni ,vannak házak ,rendőrség, korház ,tűzoltóság ,iskola , k.iskola, kb 1400-1800 lakosságnál a kiadás több mint a bevétel , megadóztatni meg nem nagyon lehet mer akkor nem lesz népszerü a városod. aki tudna segiteni az irja le lécci, kössz
  • kri555
    Vagy több
  • Benevolens
    ezek jó ötletek, de a pluginok lefordításához kb egy hivatalnyi ember kellene napi 8 órában...
  • akyyy
    Monjduk kicsit régi hír, nem is teljes, és még a bannerba is benne van:D FAIL

Amúgy az jobb lenne ha a pluginokat is lefordítanák, mert úgy meg elég hülyn nézki a játék, hogy valami magyar, valami nem. Esetleg összedobni egy plugincsomagot kezdőknek, amiket jó ha feltesznek.
    Vagy egy magyarítás mellé egy magyarosítás, ami azt jelenti nálam, hogy magyar dolgokat tesznek bele: vmagyar villamos, busz, út, terület, régió, stb, stb, stb....
    persze ezt most is meglehet csinálni, de egybe mégszebbb:D
  • kri555
    Ha esetleg megtudnád csinálni a kárpátmedencét annak örülnék
  • jaster
    Így.
  • LeWyTy
    Mit talátam Sims Hungary-n
  • akyyy
    hogy lehet rapidshare képet , ráadásul bm-t feltölteni, mikor az ember szemét kiveri ez az ikon:
  • jaster
    Hy. Elkészült a Budapest régióm. Szép nagy lett.
    http://rapidshare.com/files/269004967/Budapest.bmp.html
  • Benevolens
    ja, bocs rájöttem: a City Life-ot húzták le. keverem. Erről láttam sok jó képet. Kíváncsi vagyok
  • LeWyTy
    Vagy ez az?

-CustomResolution:enabled -r2048x1152x32
  • LeWyTy
    Kodlovag.
    Asszem te írtad azt a felbontáskódot.
    Be tudnád írni újra mer nem találom.
    2048x1152
  • LeWyTy
    SC4-ezek én csak a háttérben.
    Most is van egy viszonylag fasza régióm csak majd ha hazamegyek rakok majd képeket.

Mér húzták le a kritikák?
    SZerintem nagyon fgasza.
    Csak nem tudják feltörni asszem.
    Bár még csak a bétával lehetett jáccani.
    És az az online bolygó mód nagyon tetszetős.
    Szerintem állat lehet, bár még nem próbáltam.
  • Benevolens
    De ha te kezdesz el SC4-ezni akkor máris van kivel témázgatni.. Amúgy én nem ismerem, de lehúzták a kritikák.
  • LeWyTy
    Most reklámozni akarok hogy legyen kivel témázgatni.
    Cities XL Topic
  • Benevolens
    Nem feltétlenül. Ha még egyszer áthúzod rajta az utat akkor fordulósáv nélküli lesz a kereszteződés, de a négy irányból csak kettőben jön össze. A másik kettőben ronda marad. Vagy tedd egyel beljebb, és akkor lesz fordulósáv, de rövidebb, és nem lesz ronda, mert rövid fordulósáv egyébként is van, ha pl utána kanyar jön. a Amikor kivetted a fordulósávot elég lett volna áthúzni úttal az üres területet, és lett volna textura.
  • Zsod1
    Igen, a fordulósáv lehet ludas. Azért nem rakattam most bele inkább, mert a RTMT-t ha sarokra rakom, akkor ott csúnya lesz, inkább ne legyen fordsáv.
    A 4 kockás körforgó is megvan.
  • capa07
    Kosz Benevolens! De azthiszem sikerult megoldanom a problémámat! Minden épulethez tartozó dependency listát megnézek és letoltom! Késobb azt hittem hogy kihagytam valamelyik dependencyt, de aztán megtaláltam EZT. Kitorultem azt az épuletet amelyikkel baj volt. Most egyenlore nem épul az a bizonyos épulet! Ezzel talán segítettem azoknak akiknek hasonló problémájuk van!