Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megkeresed ahonnan letöltötted, megnézed a dependencyjét és letöltöd. Sok esetben a rarban van readme és ott is fel van sorolva. Sõt van hogy a simtropolison stb nem írja ki, hanem csak a readme-ben.
Áhááá, értem értem. Köszönöm a segítségte. De gondolom most már késõ lenne korrigálni a hibát. Mint már írtam igen csak tulzásba estem a pluginokkal kapcsolatban és nagyon sok mindent felpakoltam. Van néhány kellék készlet amit még nem raktam fel, lehet hogy az megoldaná a problémát. Köszönöm a segítséged. Kellemes ünnepet Neked és Mindenki másnak.
Minden polgármesternek kellemes húsvétot kívánok!!!
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Tudtok ajánlani valami jó "packot" ami épületeket meg egyébb nyalánkságokat is tartlamaz? Mit szóltok az SC4 Organizer toolhoz?

a plugin például lot editorral készül, a lot editorba meg úgy kerülnek a dolgok, hogy letöltesz prop pack-eket, és beteszed a plugins mappádba. Ezért minden plugin leírásában van egy lista a szükséges dependency-krõl (vagyis amiktõl függ, hogy a plugin rendesen fog-e mûködni), amiket szintén le kell tölteni hozzá. Ilyen nevei vannak, mint BSC Mega Props SG vol01, Train prop pack vol01, BSC Textures stb. Esetedben azért van az út közepén csomagocska, mert nem töltötted le a lámpát tartalmazó prop pack-et.
Ne haragudj Austin Bailey, de nem tudom mi az.
nem töltötted le a dependecyjét.
Hát igen pont ezt szeretném kivédeni :-)
Az a helyzet, hogy én ész nélkül pakoltam fel a különbözõ MOdokot, ez a módszer biztos, hogy nem jó. Elég érdekes dolgokkal szembesültem, pl.: a sugárút közepén hatalmas dobozok, vagy faládák jelennek meg a lámpák helyén. Gondolom ez nem normális 😄
Sziasztok,
Olvastam illetve láttam hogy elég sok mod van a játékhoz, és megszeretném kérdezni hogy mely modokat érdemes használni, illetve hogy Ti mit használtok. Köszönöm elõre is!
Olvastam illetve láttam hogy elég sok mod van a játékhoz, és megszeretném kérdezni hogy mely modokat érdemes használni, illetve hogy Ti mit használtok. Köszönöm elõre is!
A magas technológiájú iparhoz milyen elõfeltételek kellenek? Gondolok itt víz lég szennyezettségre, lakosság jólétére.
ezek nem az enyémek, de különben konkrétan melyik képre gondolsz?
és ezt milyen kiegekkel hoztad össze?
Sajnos nem segített a problémámon. Újra raktam a játékot, de semmi. Azért köszönöm.
Sziasztok!
Régen játszottam a Simcity 4-el de patchek nélkül.
Tudna e valaki abban segíteni, hogy milyen updateket kell felrakni a telepités után, mely patchekkel érdemes kezdeni, és mely oldalakon érdemes böngészni különbözõ kiegészítõk miatt?
Elõre is megköszönöm a segítséget!
Régen játszottam a Simcity 4-el de patchek nélkül.
Tudna e valaki abban segíteni, hogy milyen updateket kell felrakni a telepités után, mely patchekkel érdemes kezdeni, és mely oldalakon érdemes böngészni különbözõ kiegészítõk miatt?
Elõre is megköszönöm a segítséget!
Köszönöm a tippet. Kipróbálom.
Teljesen random csinálja, most vettem észre hogy olyankor is kilép a játékból néha, ha épp nem csinálok semmit. Nincs hibaüzenet, semmi, csak egyszerüen kilép a windowsba. De tény és való hogy a leggyakrabban akkor jelentkezik a probléma, amikor a villamos sineket szeretném lerakni. Vagy már elkészült a pálya, csak váltok, bármi másra. Lehet hogy valamit elfelejtettem felrakni ami a villamoshálózathoz kapcsolódik, csak nem vettem észre és ez okozza a problémát. Abból lehet probléma ha több MOD van fönt? Illetve hogy tudok ezek között váltani? Vagy lehet hogy túl sok mindent pakoltam fel egyszerre?
mindentõl kifagy. De pontosan melyik plugin csinálja ezt? Én ilyennel nem találkoztam, max a NAM puzzle elemeivel. Ezek akkor fagynak ki, ha mondjuk valamilyen út fölött van a kurzor, amikor behívod a puzzle elemet, mert a program nem tudja kiszámolni a két elembõl létre jöhetõ forgalmi szimulációt.
Köszönöm a segítséget.És az vajon nagy baj ha mappástól és mappa nélkül is berakom a Pluginok közé??? Érdekes még hogy játék közben ha rákattintok egy pluginra akkor a kurzor pirosra vált, és van hogy 5-6 másodpercet várnom kell hogy bekéküljön. Ha elkapkodom a dolgot és piros állapotában kezdem el lerakni az adott plugint akkor rögtön kifagy a játék. Biztos, hogy nem a gépem kevés hozzá. Miért gondolkodik ilyen sokat? Ne haragudjatok, hogy ilyen alap dolgokkal zaklatlak titeket, de tökre teszik a játék, és teljesen hülye vagyok az egészhez. Köszönöm mindenkinek elõre is a választ. Sziasztok
nem mindig. Ki kell próbálni. Amelyik nem mûködik így, azt ki kell venni. Sokszor van olyan is, hogy több mappa van egy pluginban, de együtt nem használható. Tipikusan ilyen a dark nite verzió/ maxis nite verzió
Sziasztok. Igazából tök egyszerü lenne a kérdésem. Teljesen kezdõ vagyok Sim City terén. Elkezdtem letölteni az alap programhoz plugin-okat. Miután kicsomagolom vannak olyan esetek amikor nem csak file-okat tartalmah, hanem könyvtárakat. A kérdésem az lenne hogy elég ha a könyvtárat bemásolom a Plugin mappába, vagy szedegessem ki a belõlük a fileokat és azokat ömlesztve másoljam be. A válaszotokat elõre is köszönöm. Sziasztok.
Oks, akkor még keresgélek ott :-)
az biztos nem gond, nekem is magyar, modok is vannak a játékon
nem tudom mi lehet a probléma nálad :S
nem tudom mi lehet a probléma nálad :S
Igen, kösz, ott találtam nocédéket, sajna egyik sem mûxik nálam. Lehet az a gond, hogy magyarítva van?
Szia, sajna én még nem találtam mini image-t.
Eredeti Sim Sity 4 Deluxe edition van, ehhez keresek.
Tudnál segíteni, hogy hol találok? :-)
Eredeti Sim Sity 4 Deluxe edition van, ehhez keresek.
Tudnál segíteni, hogy hol találok? :-)
Az ott nagyon nem volt reklám, ez az igen. 😊
Mivel bejelentették a SimCity 5-öt így az oldalamon folyamatosan próbálom nyomon követni majd a híreket. Emellett persze rengeteg más játékhoz is találhattok letöltéseket, modokat, híreket, cikkeket. http://tycoon.atw.hu/
(Ha reklámnak veszitek, nyugodtan töröljétek vagy tiltsatok ki. Csak szeretném ha tudnátok, hogy van ilyen oldal is a világon. 😊)
(Ha reklámnak veszitek, nyugodtan töröljétek vagy tiltsatok ki. Csak szeretném ha tudnátok, hogy van ilyen oldal is a világon. 😊)
Bejelentették az 5-öt <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
http://www.simcity.com/en_US
http://www.youtube.com/watch?v=kztNWdhRdnw
http://www.youtube.com/watch?v=kztNWdhRdnw
<#nemtudom>#nemtudom>
NAM: Network Addon Mod: Felsorolni is nehéz, hogy mi van benne.
NWM: Network Widening Mod: Egy csomóféle soksávos utat ad a játékhoz.
RHW Real Highway Mod: Új típusú autópályát ad a játékhoz, extrém nagy variációs lehetõséggel, és a régi autópálya is megmarad. Ezzel tudsz például emeletes autópályát építeni, meg jó kis csomópontokat.
SAM: Street Addon Mod. A streethez ad hozzá dolgokat. Például tudsz macskaköves, vörös téglás utcát, földutat, fekete aszfaltos utcát stb
HSRP: High Speed Rail Project. Nagy sebességû vasutat ad a játékhoz. A monorailbõl csinálja, de a monorail is megmarad.
TuLep: Turning Lanes valami. Fordulósávokat ad a játékhoz. Lehet hogy azóta beépítették a NAM-ba
LRM: Közvilágítást cseréli le, Az új utakhoz is ad lámpákat.
GLR modok. Groun Ligh Rail. Ez tulajdonképpen a villamos. Mivel a villamost a magasvasútból csinálja, ezért össze tudod kötni vele és a metróval is. Villamosszerelvényeket és megállókat lehet letöltetni nagyjából egyesével.
RAM: Railway Addon Mod. A vasúthoz pakol hozzá dolgokat. Például egyvágányú vasútvonalat. (Mivel a NAM is pakol, a vasúthoz például nagyívû kanyarokat, ezért nem tudom pontosan, hogy mit még
NWM: Network Widening Mod: Egy csomóféle soksávos utat ad a játékhoz.
RHW Real Highway Mod: Új típusú autópályát ad a játékhoz, extrém nagy variációs lehetõséggel, és a régi autópálya is megmarad. Ezzel tudsz például emeletes autópályát építeni, meg jó kis csomópontokat.
SAM: Street Addon Mod. A streethez ad hozzá dolgokat. Például tudsz macskaköves, vörös téglás utcát, földutat, fekete aszfaltos utcát stb
HSRP: High Speed Rail Project. Nagy sebességû vasutat ad a játékhoz. A monorailbõl csinálja, de a monorail is megmarad.
TuLep: Turning Lanes valami. Fordulósávokat ad a játékhoz. Lehet hogy azóta beépítették a NAM-ba
LRM: Közvilágítást cseréli le, Az új utakhoz is ad lámpákat.
GLR modok. Groun Ligh Rail. Ez tulajdonképpen a villamos. Mivel a villamost a magasvasútból csinálja, ezért össze tudod kötni vele és a metróval is. Villamosszerelvényeket és megállókat lehet letöltetni nagyjából egyesével.
RAM: Railway Addon Mod. A vasúthoz pakol hozzá dolgokat. Például egyvágányú vasútvonalat. (Mivel a NAM is pakol, a vasúthoz például nagyívû kanyarokat, ezért nem tudom pontosan, hogy mit még
Elment a kedvem...<#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
itt egy kis kedvcsináló, válasz a kérdésre, hogy érdemes-e letölteni dolgokat. Hasonlítsátok össze a képeket azzal, amit ti meg tudtok csinálni, és a különbség az, amit le lehet tölteni. Nagyjából minden útelem, ami nektek nincs, de a képeken ige, az a NAM-ban van, vagy valami olyanban, amihez a NAM kell.
nélküle nincs élet a játékban. Vannak benne aluljárók, felüljárók, villamos, sétáló utca, újféle keresztezõdések, körforgalom, autópálya-keresztezõdések stb, javít egy csomó bugot, új közlekedésszimulációja van, sõt többfélét be lehet állítani, és egy csomó egyéb alapcucc dependency-je is, mint az RHW, NWM, LRM, SAM, GLR modok, HSRP, RAM, TuLep stb. Kérésre megmondom, hogy mi micsoda
elég az utolsó + az essentials
Nememlékszem a NAM ból elég az utolsó? vagy mind kellene?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ez ennyire fontos? Én eddig valahogy mindig elvoltam az eredeti dolgokkal. De ha azt mondjátok, hogy ég és föld, akkor megér egy próbát...
Mit értesz az alatt, hogy rendbe rakja a közlekedést?
Mit értesz az alatt, hogy rendbe rakja a közlekedést?
Þór vígi þessi rúnar
Szia.
Hát nagyon röviden: rengeteg plusz lehetõség a közlekedési "eszközökben".
Talán ez a legutóbbi.
Hát nagyon röviden: rengeteg plusz lehetõség a közlekedési "eszközökben".
Talán ez a legutóbbi.
NAM 30-nál tart, ha jó emlékszem