Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Alagutat hogy a picsbe sikerül nektek lerakni? nekem szinte sose ajánlja fel

http://www.twitch.tv/hegii

Sziasztok! <#wave>

Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy az út-vasút keresztezõdénél mindig lent van a sorompó, pedig vonat egyáltalán nem jár. Hiába építek felüljárót a vonatnak, az alatta lévõ utat akkor se használják...

Viszont ha letörlöm a NAM-ot, akkor minden rendesen mûködik!

Remélem tud valaki segíteni, elõre is köszi!

Murder3
Játékmenet javító modot linkeljetek már nekem lécci.
Meg ha van olyan amibe új épületek vannak stb

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LeWyTy
próbáltad kisímítani és úgy?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nekem most az a bajom hogy ezt írja ki ha le akarom rakni a talajsimítót.

Segíts<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

LeWyTy
xD
4milliárdos minusz... de azé a hónap végi péz valahogy több <#fejvakaras>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ez volt ám a jó.De hogy mitõl :S

LeWyTy
Annó<#crazya>

LeWyTy
Nemsoká énis hasonlóakat mûvelek majd 😊

Várom az új városodról a képeket<#alien><#alien>

ok kössz<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Kodlovag
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy c.p. néven keresd creator/designer fülnél.

Kodlovag
Ez a cycledog tree mod, elég régi, és fogalmam sincs honnan töltöttem le (valszeg simtropolis).
Viszont darabokban összeszedhetõ az sc4devotion oldalról.
Tree Models - CPT No8 and CPT No9 Ezek a fák
És válassz egy kedvedre való Tree controllert - CPT No7a akármelyik verzió. Nekem a sima No7 van, de azt ott nem talátam. Ezek lecserélik a god mode fákat is, és kapsz egy halom mayor mode fát, ezen a képen csak hármat látsz közülük.

Nagyon király<#taps>
A fákat honnan szedted le ????

Kodlovag
Kár hogy nincs a közelemben MM. Rögtön mennék turkálni.

Kodlovag
Ezt még két héttel ezelõtt építettem. Most éppen egy hasonló, csak sokkal nagyobb szabású csatornás városon dolgozok.

laslandes
ezeröccá (ha még megvan), de volt már hogy media marktban a "turkálós" játékok között adták 990-ért.

Kodlovag
Nem tudjátok, hol lehet megvenni a játékot olcsón? 2000 forintért már több helyen is láttam, de eseleg még keversebbért? A Deluxe-ot természetesen.

Unatkoztam<#vigyor>

Igen lehet modolni itt van pár jó mod :
- http://simpeg.com
- http://www.simtropolis.com
- http://sc4devotion.com

laslandes
nájsz. jöhet több is😊

Murder3
Nekem megvan a deluxe eredetibe és azt kérdezném hogy mod ehhez van?
Vagy lehet modolni és ha igen akkor hogy?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LeWyTy
<#eljen><#eljen><#duma>

Nagyon szép grat.<#worship>

nyirog
egész hangulatos<#eljen><#taps>

Kodlovag
Egy kép mára is

az nem beépítés .Nekem megvan a deluxe és abban ha a sugárutat átviszed a folyó fölött akkor lesz ilyen híd<#eljen>

Üdv!

A folyón átmenõ hidat honnan lehet leszedni. Légyszíves add meg a linkjét.
Kösz

Kodlovag
Vonat csak akkor jár, ha használják a vasutat. És szerintem megéri. Nálam sok ezer sim jár vonattal dolgozni. A vonat a tömegközlekedés egyik leggyorsabb formája.

ja és nekem is meg van a "fák az út szélén" cucc de nekem az csak a szürke kis utaknál van.

Most már nekem sincs üresség mert már jó sokan laknak a városban<#alien>
Egyébként azért van ennyi pénzem mert régen beépítettem valamit és azóta ennyi a pénzem és az 500 beépítés között nem akarom megkeresni melyik az<#email>

Crysis feltunoen sok a penzed vajon miert?
Nagyon keves a haz ehez a lakos szamhoz,nekem ennyi lakoshoz nincs ures terulet a varosban.
Tolsd le a "fak az ut szelen"csomagot sokkal hangulatosabb,es nincs olyan uresseg erzes.
Bocsas meg nem tanacs akart ez lenni csak javaslat.
Elnezest az ekezetek hianyaert.
Épülget a városom<#alien>

nyirog
dat packernél mielõtt tömöríted a pluginokat, ott a program fõmenüjében van három kocka amiket be lehet pipálni, azt hiszem a legalsó az a helymegtakarítós izé (valami space van bele írva) ez ugye teljesen összetömöríti a lehetõ legkisebbre a pluginokat, meg van egy olyan h csak a fontosabb fájlokat tömörítse (a többit törli, vagy kihagyja, ennek valami include van írva) -> tehát szerintem az ok amiért nem jeleníti meg az egyes pluginokat az az lehet h eme 2 kockát bepipáltad és emiatt lehet hogy kitörölt, vagy kihagyott pár fontosabb plugint (oka: a program tavalyi és nembiztos, hogy az idei új letöltéseket felismeri). Szóval szerintem próbáld meg betömöríteni úgy hogy ez a 2 kocka nincsen bepipálva (az erõltetett tömörítést meg szerintem felesleges lenne használni, mert akkor csak átrohan az egészen, azt hiszem az volt a felsõ kocka, valami "force" akármi volt odaírva). Remélem segítettem valamennyit.

A beállításoknál lehet kikapcsolni a régiónézetben.
Érdekes de nekem nagyon sok beépítésem van és nem tölt lassan<#idiota>

Üdv! Elösször is Kellemes ünnepet és sikeres locsolkodást kívánok.
Pár hozzászólással ezelõt szó volt a Dat Packer tömörítõ programról.
Végül ia válalkoztam a használatára, de biztonságból lemásoltam a plugin könyvtárat, ha valami nem sikerülne, visszatudjam tenni az eredeti, mûködõ könyvtárat.
Végül is sikerült a tömörítés és közel a 2/3-a lett a plugin könyvtár.
De mégiscsak visszakellett tennem az eredeti, elmentett könyvtárat, mert a SC4 elindításakor, vagyis az éppen építés alatt álló régiórészlet betöltésekor kiírta, hogy a tömörített könyvtár nem tartalmazza az összes eredetileg létezõ fájlt.
Amikor mégiscsak engedélyeztem a betöltés folytatását, a régióbol sok elem hiányzott. Pl. körforgalom, egyes épületek, "Mall Canal" össze egysége, stb. Pedig pl. a Mall Canal szerepel a tömörített könyvtárban is. A helye megvan a városban, csak nem jelenik meg a képe.
Most ott tartok, hogy visszatettem az eredeti Plugin könyvtárat, amivel ismét minden rendben van. Csak így nagyon lelassul a betöltés és az építkezés is.
Elõzõekben azt is olvastam, hogy az árnyékolás kikapcsolásával lehet gyorsítani a programot. Hol kell ezt kikapcsolni?

Kösz: Czakó

-kellemes

Neked is kelleme húsvéti ünnepeket !
És ha majd lesz idõd játszani akkor majd tegyél fel képeket<#alien2>

Sziasztok!

Nagyon jó képek! Kicsit eltüntem,de néha ide nézek. Idõm a válságnak hála nincs idõm játszani, pedig megszakad a szívem, ha a képeket nézegetem.
Jó játékot mindenkinek és remélem hamarosan játszhatok én is.

És mindenkinek kellemes Húsvéti ünnepet!

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

jó sok beépítésem van aszzem 450 vagy több<#mf1>

Még folytatom a régiót.

Tuvok
Tegyél

Jeeee már 700.538 ember lakik a régiómba!<#alien>
Ha akarjátok teszek fel képeket.

Én se tudtam letölteni<#violent><#duma><#gun><#falbav>

nyirog
néztem simtroplison ezt a bullet train modot, egsz j enneha le leheten tölteni onnan,valamiért blokkolták<#szomoru1>, pedig nem egy mezei felhasználó csinálta a módot hanem ez a haljackey. Akit érdekel haljackey fóruma (ott leírja mire is való a mód)annak itt a link, ja és ha valaki letudta tölteni az szóljon 😄

Haladok a régiómba 354.239 ember lakik!<#beka2>

Christian88
Ht fontos helyekre vasútállomás biztos jól jön, de szerintem kösd össze a szomszéd városokkal mégha nincsenek is akkor is csak egy átkötést.Amikor én is csináltam nekem is elég sokára jelent meg a vonat de utána rengeteg ment körbe körbe pedig a kihasználtság csak pár helyen haladta meg a 20-25%-ot.Az én véleményem szerint nem igazán éri meg a vasút, csak látányelemként, de remélem megcáfolnak és valakinek tényleg van kihasználtsága

http://www.twitch.tv/hegii

Üdv!
A vasúti szerelvények honnan kerülnek a sínekre?. Van magában az alapprogramban, vagy külön kell letölteni és betenni?
Mert csináltam egy kõrvasutat a város körül, de vonat nem megy rajta.
Ezt csak azért kérdezem, mert a közúti jármûvek rögtön megjelentek az út épízésekor.

LeWyTy
Akk má énis csináltam egy képecskét.

Üdv!
Lehet, hogy csak nálam van a hiba? De a 9643 számú hozzászólás teljes szövege egy sorban van és a képernyõt teljesen széthúzta. Alig találtam meg a beírásokat.
Ha más is tapasztalja ezt, akkor kikellene venni a 9643-at.