Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
Keresztkérdés: szerinted a RH és a Delux exe fájljai különböznek? Mondjuk ez valamennyire logikus is lenne, mivel a 638 és 640 eredeti exe fájljaim Deluxe telepítésrõl valók, és a Deluxe CD-t követelik, az RH imagét nem fogadják el (más kérdés, hogy a Deluxe iso imagével meg nem indulnak el)
Azt hiszem, kénytelen leszek újratelepíteni a játékot sima + RH formában. Mondjuk jelenleg is ez van fönn, de a legutóbbi win újrainstallkor elvesztek a registry bejegyzések. Remekül fut nélkülük, de nem engedi patchelni. És ez már vagy 4 éve így van.
Ha már újratelepítés: felrakom a simát, aztán az RH-t, 1.1.638 patch, majd 1.1.640 patch. Kihagytam valamit?

Muszáj, sajnos elveszett az eredeti CD-m és csak így tudok vele játszani 😄

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

nyirog
szerintem vedd meg eredetiben a kiegészítõt, ha nem a delux van meg a tõrt verzióból, már 1000 forint alatt van a rush hour és kapható az 576-okban, Saturnokban, Media Marktokban is.

Kodlovag
Ami azt illeti, nekem pl az eredeti exék meg se nyikkannak. Kitesznek egy hidas képet, aztán leakasztják a gépet, én meg malmozhatok az örökkévalóságig, akkor se történik semmi. A 638 és a 640 is ugyanezt csinálja. A tört meg megy.

nyirog
nem szabad lecrackelni!

Khmmmm, hogy is fogalmazzak az új bannerrel kapcsolatban: nemteccik.
Ez még mindig a társadalmak betütípus és az a 4-es a végén hát így elég gáz, a fekete gyászkeretrõl nem is beszélve. Egyre jobban hajlok affelé hogy rakjátok vissza a régit.

A világító épületekkel kapcsolatban meg csak annyit hogy nálam is fennvan a 640-e update és LOT/BAT editor meg a Gmax is mégsem világítanak az új épületek, sokat próbálkoztam vele de semmi. Már eljutottam arra a szintre hogy nem is érdekel, úgysem játszom este 😄.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Tuvok
Ne nekem, kri555-nek 😊

Kodlovag
Itt próbálkozz az 1.1.640.0 patch-csel: SC4Devotion EA Support

Tuvok
ok 😊

nyirog
LeWyTy: a banner képet ne tárhelyere töltsed föl, hanem az sg -s galériádba, mert ha a tárhely berosál akkor itt nem lesz kép, ha sg galéria rosál be akkor jó eredménnyel a fórum is, akkor meg már tök mindegy h látod-e vagy sem 😛 😄.

nyirog
te itt nézelõdj:
http://www.simtropolis.com/forum/messageview.cfm?catid=147&threadid=76069&enterthread=y&STARTPAGE=1

@tuvok: igazából a 640-es számost a patch telepítése végén adja ki, de lehet h idõközben átnevezték és a szokásos elnevezés helyett BAT update lett a neve, mivel a fényeffekteket hivatott javítani 😊, de minden kétséget kizáróan létezik 😊

Tuvok
sose hallottam
gúgli is csak 530 találatot ad

nyirog
nem egészen, az 1.1.640.0 is hivatalos patch, csak az batpatch alnéven futtatva, mert fõként a bat editort patcheli!

jah ok kössz akkor azért nem találtam😄

De valaki tudna adni egy linket?mert sehol nem találtam.

Tuvok
Az utolsó hivatalos patch v1.1.638.0
(RH-hoz)

A google-ban már kerestem de egy nagy csomó hülyeséget adott ki.

nyirog
szerintem is a néygesnek kockázottnak kéne lennie úgy ahogy a játék betöltõ képernyõjén, meg szerintem nem kell a széleket úgy elsötétíteni, keretnek elég lenne valami képkerethez hasonló (na basszus, "de precízen írtam le").

@kri555: google a barátod, amúgy lehet h csak csak a hivatalos oldalról lehet leszedni oda pedig eredeti játék kell.

Ez az "épületek miért nem világítanak" cucc mehetne a banner alá egy gomb formájában, vagy pedig a faq-ba.

Valaki tudja hogy hol lehet letölteni az 1.1.640.0 patch-et mert nagyon kéne.
Elõre is kösz.

Christian88
Nekem bejön kivéve a 4-est.Betunád azt is kockázni valahogy vagy valami árnyékot tudnál rá csinálni?Szerintem úgy még jobb lenne.

http://www.twitch.tv/hegii

LeWyTy
Mit szóltok a bannerhoz?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
MI ez a kis családi házikó<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog
totál igazad volt, lecrakkelés nélkül mûködik 😄, sõt nem is az eredeti cd-jével indítottam a játékot, hanem az eredetirõl készített képfájllal, így nem igényel törést és a cd-t is kímélem (a képfilé ki van írva egy külön dvd-re az alap sc4 képfiléi mellé, muszáj biztonsági másolatot csinálnom, mert már a végét járja a lemez) 😉 Köszi a sok infót kódlovag 😊

KÉP:

nyirog
nekem eredeti 😄, igaz crackelve van mert már szét van hajvta a cd és muszáj kímélnem :S

Kodlovag
Nem világítanak, mert ahhoz fel kellene tenni az 1.1.640.0 jelû patchet, amihez viszont sosem készült törés, legalábbis én nem találtam. És hát khm-khm... De meg fogom venni eredetiben. Amúgy meg sosem néztem az éjszakai üzemmódot.

Kodlovag
Ezt az oldalt én is ismerem, néhány épületet már letöltöttem onnan. De így újra végignézve még akad 1-2 dolog, amit le kéne tölteni. Fõleg az ipari-kikötõs dolgokat.

nyirog
amúgy ezek a japánok eléggé elvetemültek,ismerek nem egy japán sc4-es oldalt és olyanok vannak rajtuk ,hogy egybõl megkopaszodom 😄, pl SOMY oldala.

nyirog
köszönet érte 😊, amúgy neked világítanak a letöltött épületek éjjel?

Kodlovag
Állomás: Straight and Diagonal Elevated Rail Station by morifari
Terminál: japán oldal bripizza Van itt néhány érdekes állomás is.

nyirog
Na ez sirály ötlet 😄, így tényleg gizda lenne. Lenne pár kérdésem hozzád, az állomás a magasvasúthoz az melyik (letöltési link plz), meg a reptér pakk, az is melyik(letöltési link plz, mert létezik egy rakás reptér pakk, de a tied az nagyon üt). Amúgy szépen kitöröltem az egész plugin könyvtáramat már több mint egy hete, mert rendezetlen volt és volt benne egy kosárra való felesleges dolog, szóval most plugin vadász idény van nálam 😛.

köszönöm az ötletet! jelentõssen javult! esetleg még vmi jó ötlet?😊

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

megpróbálom! honnan van ez a reptered?😮

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Kodlovag
Épül az új repterem.

Kodlovag
Az a HD4870 egy ATI kártya? Korábban hasonló problémára azt ajánlották, hogy le kell venni az árnyékokat, és az meg is oldotta.

Kodlovag
Kár, hogy mindenkinek a második kép tetszik, mert szerintem az elsõ sokkal jobban visszaadja a játékot. Bár tény, hogy monoton. Ha még most javasolhatok valamit, szerintem legyen animált banner, és a két kép mondjuk 10 másodpercenként cserélõdjön. Valahogy úgy, mint pl a sims 2 topik bannerja.
Egyébként jók a képek.

segítsen rajtam vki!!!! már mindent megpróbálta de nem jóóó akad mint a szar
ezeket csináltam: patch+legújabb illesztõprogi
és semmi változás!!!

srácok! a problémám megoldódott! DE most a játék úgy szaggat hogy az elképesztõ, megpatcheltem és úgy is szaggat naon dúrván, játszhatatlan. miért lehet ez? a legújabb illesztõprogi van fenn a vga-hoz.

csõ, berakom telepíteni az eredeti rushourt, és nem indul el autorunba, de mikor tc-ben akarom elindítani a telepítést akkor se indul, el
tesóm gépén pedig magától már induli is a telepítés .
mi az oka ennek?

LeWyTy
Majd otthon nekiállok ps-el.<#vigyor3>

nyirog
na ez tökéletes 😄

LeWyTy

LeWyTy
Én ilyesmire gondoltam:

(csak persze ez egy paintos összecsapott valami)

LeWyTy
Kicseréltem a bannert, de mást most nemtok mer nem otthon vagyok.
Majd holnapután nekiállok.

Jó ötlet ez a dependency lista dolog, és hasznos is szerintem mehet bele.
Viszont ha mindenképpen választani kell akkor én is a másodikra szavazok, bár hozzá kell tennem hogy ez a betûstílus a társadalmakra jellemzõ és ugye a 4-es is hiányzik a SimCity felirat végérõl. Lehet hogy hülyén hangzik de nekem valami olyasmi tetszene ami a jelenlegihez hasonló.
Biztos mert ilyen maradi vagyok, vagy már nagyon megszoktam. 😊
Ez az én véleményem. Semmi több.

nyirog
gyerekek meheten ez is a banner alá:

http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=

itt minden dependency ki van listázva és minidig frissítik, szóval nincsen többé törött link meg hasonlók!

LeWyTy
Ma, holnap nem vagyok otthon, de majd megcsinálom.
Am nekem is a 2.tetszik <#nyes>

Christian88
Úristen csak most látom mit írtam =P.Szóval nekem is a 2. jobban tetszik.Az 1. nagyon komor színtelen, akkor lenne jó az 1., ha valami iparvárosról lenne szó =)

A 2. szebb, virágosabb, van benne élet. Az elsõ "szmogos".

Christian88
Nekem is a 2. jobban tetzik. 1. nagyon komor színtelen, ha egy iparáros banneerja lenne jó lenne! =)

Szerintem a 2 kép jobb.
Ja és nekem se világít este a beépített tárgyak és nekem xp-m van.