Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sim City mindig is város szimuláció volt, ahol rendszer minden elemének megfelelõen kellett mûködnie, hogy nagy lélekszámú település jöjjön létre. Egy részt az játékot amerikaiak készítik és az ottani szokásoknak (pld. közlekedés) megfelõlen készülnek. Az valós életben nem bonyolult csomópontokat építneke százával egy városban, hanem minél egyszerûbbeket.
Vasút téma esetén pedig, egy pár tíz ezres vagy százezres városnak nem szerves része a vasút, csak egy áthaladó forgalmú hely, egy pályaudvarral és még egy-két megálló hellyel.
Továbbá olyan dolgokat hoztok fel amikhez a szimulációnak semmi köze, csak kozmetika. Nem kell leírni a játékot, mert egy elõzetes video alapján nem tetszik.
Új megközelítést alkalmaztak. Az évek folyamán a gépek annyit erõsödtek, hogy a játék grafikailag teljes 3d-be mehetett. Ez textura és épület részletesség terén az SC4-hez képest kisebb. Cserébe viszont bármerrõl nézheted, ahogy éppen kényelmes. A nagy elõre lépés az jelenti hogy egyén szintjén szimulál le mindent és az egyén látható is lesz. Pár gyalogos nem azt fogja jelenteni, hogy enyhe forgalom van, hanem konkrétan pár gyalogost.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
2013 február.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A másikra meg: <#wilting>#wilting> Miért, szerinted mióta megy tûzoltóautó villamossínen? Mellesleg nem lenne tûz, ha lefedné a tûzoltóság
illetve a másik, hogy az ipartelepeknél a lerakás nem okoz gondot, mert ott nem nyilaz semerre, de cserébe ha tûz üt ki egy olyan épületnél, amelyikre csak a villamos mentén lehet eljutni, képtelen eloltani arra hivatkozva, hogy nem vezet oda út. ezek csak nálam jelentkezõ hibák, vagy ezek természetesek, benne is van a NAM leírásában, vagy ez most micsoda?😄
szerencsém volt, mert kb.fél percre mindíg betöltötte a várost, és törölni tudtam.
Néha ha már sok város, és nagy városok is vannak a régiómban néha kidob a játék az asztalra engem is.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
ide feltettem õket
http://akyyy.hu/ftp/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
villamost kezdtem el építeni, megépítettem az egyenes pályákat, majd a bekötéseket, hogy megnézem milyenek vannak, megnyitotam egy üres régiót és kiprobálgattam. majd vissza akartam lépni a saját városomba, és most mindig rákatt után egy picit tölt és kidob az asztalra😞
nem tudnád elküldeni a régiódat/városodat szemrevételezés szempontjából ?😄
ezeket a barna csíkos elemeket kell keresned. Amikor lerakod, akkor a barna csík eltûnik, de az elem két szélén marad két szellõzõnyílás. (középsõ elem) A barna csík azt jelzi, hogy merre áll a föld alatti út. Ez a puzzle elem tartalmazza az összes road/underpass kombinációt (kanyarodó, T-alakú meg ilyenek), amit a home/enddel érhetsz el. Elõször körbeforgatja az adott elemet, aztán elõhozza a következõt, azt is körbeforgatja stb. Ha a tab-ot nyomod, akkor a következõ típusra ugrik, mint pl sugárút aluljáró. Ott is a home/end-del forgatsz és ez hozza a típus további elemeit. Remélem érhetõen mondtam, mert ez elég hülyén van megcsinálva
szer.: hát ebbe pont nincs benne az ami kéne 😞
1, az egyik vége one way road, a másik meg sima road
2, nincs összekötve. Végy egy ilyen lehajtót, és ne építsd meg, hanem kezdd el nyomogatni a tabot. És ámulj. Itt megtalálod, amire szükséged van. A feltáruló új elemeket a home/end billentyûkkel forgatod. Ezt a villamossal is, az autópályával is, a meg a vasúti puzzle elemekkel is meg tudod csinálni. Ha ezt eddig nem vetted észre, akkor a NAM 10%-át láttad eddig
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
mert csak a lehajtót meg a felhajtót tettem le, közte magátol odaépiti vagy lehet a föld alatt ezt építeni???

Nézd meg, hogy Kereskedõcity valóban akar-e több vizet, ha igen, akkor meg azt sasold meg, hogy a kapacitásod bírja-e. Ha ezekre a válasz igen, akkor adj nekik több vizet.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
A SPAM-et nem a parlamenthez kapcsolódóan kérdezem, hanem egyáltalán. 😊
A hivatalos patchet mennyire muszáj feltenni? Csak mert az egyik kommentelõ írta, hogy neki nincs fent és így nem fagy neki a játék.