13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#11836 Poénból be akartam írni, hogy az NFS az Need for Speed? És tényleg az.
Nincs valahol egy képlista arról, hogy melyik lámpa milyen? Így kicsit nehézkes egyenként válogatni. Lehet, hogy be kéne tölteni lot editorba... -
wetsom #11835 NFS lámpákat választottam:
Ezek illenek legjobban a városba... -
wetsom #11834 Sikerült, összeakadás is volt, de sikerült elhárítanom, már minden működik!
Már csak lámpa készlet kell választanom.... -
#11833 Láttam a városodat az sc4devotion Show us your... részében. Egyre jobban mutat.
A Light Replacement Mod by mrtnrln-ről van szó?
Az útszéli propokat a játék speciálisan kezeli. Szerintem ugyanaz az effekt, mint a Streetside modoknál van. A játék egyszerűen emlékszik rá, hogy az adott utcaszakasz hogy néz ki, melyik fák voltak ott stb. El van tárolva a mentés fájlban is. Automatikusan csak akkor frissíti a kinézetet, ha valami változik: pl új lot épül az útszakasz mellett, és megváltozik az útszakasz wealth levelje, vagy ha újraépíted az utat.
Azt tudom javasolni, amit a streetside modokból tanultam: ha kattintasz egyet a frissítendő ponton az úttal, akkor egy néhány egység sugarú körben frissíti az utcák kinézetét. Szerte a városban néhány kattintás, és gyorsan lecserélődnek majd a lámpák.
Minden ami újonnan épül, az persze automatikusan jó kell legyen. -
wetsom #11832 Jól néz ki:)
Ezek a Heblem-es trópusi elemek jók lettek...
Egyébként van egy kis problémám, leszeretném cserélni a maxis-os utcai lámpákat, de a DAT fájlok amiket adnak, azok nem cserélik automatikusan.
Mi lehet az okat? -
#11831 Mostanában a tereppel kezdtem el foglalkozni. Válogattam egy kicsit a hozzáférhető textúrák között és próbálgattam fákat meg sziklákat. Egy óra alatt ennyi jött ki belőle.
Fogok csinálni egy saját terrain modot az új régiómhoz. Ez a kép nem rossz kezdésnek, de lehet ennél jobbat is.
-
wetsom #11830 NAM-os Alex a jelzésemre elkészítette a gyors javítást:
LINK
Ide másoljátok:
....SimCity 4\Plugins\Network Addon Mod\Plugins
-
wetsom #11829 Ezt akartam tudni...írok kellemes magyaros angolsággal a NAM fórumba... -
#11828 Mind1 ... jól néz ki. -
capa07 #11827 Ezt én is tapasztaltam! Az autok bemennek a kanyarodosavba, aztan eltunnek a kozepében, udriveban sem lehet használni, mert szintén eltunnek és vége a kuldetesnek! Remélem orvosoljak valamikor! -
Benevolens #11826 ezt miből gondolod? -
wetsom #11825 Találtam egy bug-ot a frissített TuLEP-ben.
A simek nem tudják használni a jobbra kanyarodó kis sávot:
Másnál is van ez a hiba? -
#11824 Tudtam én hogy már láttam valahol. De a simtropolis keresője nem dobja ki, ha RHW-re keresek... Csak ha a készítő nevére keresek. -
wetsom #11823 Van RHW 4.0-hoz EU-TEXT.
Itt:RealHighway V4.0 - Interim Version 01 -
#11822 SFBT Euro Road Textures Mod
ITC Euro TRM For the RHW 3.0 Nem találtam RHW 4-hez való verziót. Biztos megy ezzel is. Legfeljebb 1-2 dolog hiányozni fog.
És vannak még a legutóbb belinkelt NWM, TuLEP Euro textúrák. -
wetsom #11821 Ez a közlekedés szimuláció ami elég csapágyas, autók megjelennek majd eltűnnek pár méter után, nincs erre valami mod, hogy reálisabb legyen? -
capa07 #11820 Végre! Már nagyon vártam! -
dupla0 #11819 lenne 2 kérdésem
az rhw-hoz letöltöttem valami asphalt modot de csak a fő utszakasz lett olyan , a többi része (lehajtók, stb...) meg a régi textúrákkal működik
lécci valaki linkeljen be egy működő modot ami ezt javítja
és keresek olyat is ami a normál utat változtatja át európai kinézetüvé
köszi -
#11818 Nabakker:) Azét köszi!:) -
wetsom #11817 Közben, kész az NMW,TuLEP EU-TEXT:
LINK -
wetsom #11816 Nem, az vasúti fővonal:) -
#11815 Nagyon szép! A faluba vezető utakat melyik moddal oldottad meg?
Mármint ami az autópálya felett átmegy a dombon, az a kisebb 2 sávos út?:) -
wetsom #11814 7 éves játék, de sok új dolog miatt, mindig naprakész:)
Autópályák kereszteződése, most lett kész:)
-
Odorovich #11813 öö valami olyasmi kellene amivel vízben meg szárazföldön is lehetne, de most épp tngerpartot szeretnék és ahhoz kéne valami egyenes alacsony partszakasz és avalami olyat amivel ezt meg lehet oldani.:) -
MC Hapci #11812 Szép napot mindenkinek :)
Mint kezdő neki vágok eme játéknak :) Kinőtttem a tucat FPS-eket XD így a menedzselésfelé fordulok :)
Remélem kellemes perceket töltök el vele :)
Örülök, hogy egy 7-éves játéknak így pörög még a fóruma :D
-
#11811 Isten áldjon barátom!:) -
#11810 Kerítés van többféle
Ez pl egy angol stílusú kőkerítés: Dry Stone Walls
Vagy ilyen karám stílusú fakerítés: Wooden Fences
Némelyik elemhez van földút is.
De ha rendesen működő földutat akarsz, az is van: Street Addon Mod -
#11809 Út melletti betonos füves ojjektum: Japanese wall set -
#11808 Jajj, kimaradt,hogy létezik-e olyan kerítés objekt a játékhoz amit a mezőgazdasági területek szélére lehet kihúzni?
Előre is köszönöm! -
#11807 Sziasztok!
A játékhoz van föld út?
Előre is köszi! -
wetsom #11806 Aha meg van!
4.0-ban nekem nem volt benne, de 4.1-ben benne van, érdekes... -
Benevolens #11805 puzzle elemmel kell és nem a kezdőelemet kihúzni és tekergetni. Ugyanúgy mint a nagyívű kanyarokat az úton vagy a vasúton -
wetsom #11804 Kodlovag!
Hogy tudtál 90° hidas egysávos utat csinálni, nálam mindig szétesik(L alak lesz) az út 90°helyett.
Erre a hídra gondolok:KÉP -
wetsom #11803 Inkább csak egy frissítés volt a NAM-nál. -
Benevolens #11802 mindjárt keresek. De attól függ, hogy mit akarsz? -
Odorovich #11801 ja majd nézek valamit.:) -
Benevolens #11800 más módokon kell csinálni. Vannak rá modok -
Odorovich #11799 nem a forumról. de néha amikor már egész szépen bevan építve a terep elszúrom a terramfolmárást (tudod shift+1,2,3...stb.) és akkor nem kicsibe kezdi el hanem ilyen böszmenagyba és minden eltűnik. na olyankor jól jönne.:D -
Benevolens #11798 vagy te a fórumról beszéltél? -
Benevolens #11797 ja értem. Azt hittem azért hiányolod a visszavonás gombot. tudtommal csak abban van az építősök közül. Legalábbis másra nem emlékszem