13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
wetsom #11876 Ja értem mire gondolsz, persze ezek a csomagok kellenek egyes elemekhez, telepítési útmutatásnál le van írva mi kell pontosan.
Ezeket fel is rakhatod:
BSC Textures Vol 01
BSC Essentials
BSC MEGA Props - SG Vol 01
BSC Textures Vol 02
BSCMegaProps JES Vol01
BSC TexturePack Cycledogg V 01b
stb...ezek a leggyakoribbak. -
Atesz91 #11875 Értem, kösz, csak azért kérdem mert simshungary-n is valamelyik panelháznál ki volt írva hogy kell hozzá a nemtom milyen sett, illetve ezen az oldalon a letöltéseknél ki volt írva, hogy mi kell hozzá. -
Benevolens #11874 dokumentumok/sim city 4/plugins mappába kell berakni a fájlokat. Vagy van telepítője, ami alkalom adtán nem ide teszi, de azt hagyni kell. A pluginok kb 1%-át nem a plugins mappába kell tenni, de ez akkor külön le van írva. -
wetsom #11873 Semmilyen, plugin mappába kel másolni őket.
És megjelenik a menüben( kivéve Growable, mert az zónából nő ki) -
Atesz91 #11872 Volna egy másik kérdésem: ha le szeretnék tölteni épületeket, milyen programok kellenek hozzá, hogy valóan használhatóak legyenek? -
wetsom #11871 Jobb lesz ez, már bevezettem egy süllyesztett autópályát:
KÉP -
Atesz91 #11870 Köszönöm. -
wetsom #11869 Itt van a legújabb:http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=
Ha nem tudod letölteni, akkor regiz be. -
Atesz91 #11868 Értem, 2009 januárit találtam, van annál frissebb? -
wetsom #11867 NAM az egy pach, és közlekedési kiegészítő is egyben, ajánlott felrakni.... -
Atesz91 #11866 Magyarosítással működnek a letöltött dolgok? Illetve, a NAM-ról kicsit írna valaki, hogy pontosan mi ez és miket újít? -
Benevolens #11865 nem, nekem nem pont ezzel van a bajom. Hanem vannak nagyon nem kidolgozott épületek. Például a kéttornyú kék középen -
#11864 Már csak azért a gyönyörű autópálya rendszerért is folytatnám az előzőt:D;) -
wetsom #11863 Ezek elég használt épületek,a hongkongiak csillogóbak az tény:)
De hát a valóságban sem minden csodás... -
Benevolens #11862 én nem használnék 1-2 épületet amiket használsz, mert kidolgozatlanok. -
wetsom #11861 Sikerült megint elindítanom, és új mentés után tökéletesen működik:)
Csak most bajban vagyok...nem tudom, hogy folytassam a régi helyreállítását, vagy csináljam az új változat tovább építését.
Régi:KÉP
Új:KÉP -
#11860 Most akkor elveszett az a gyönyörű autópályád is?:S -
wetsom #11859 Én meg 20 perce már csak poénból elindítottam a "régi" városom, erre betöltötte, de utána nem sokára ki is fagyot,és azóta megint semmi...
Nem tudom mi lehet baja...de ha megjavulna bajban lennék, mert az új kezd jobb lenni... -
Benevolens #11858 :) Én meg megint berágtam az RHW miatt -
wetsom #11857 Rövid idő alatt ennyit sikerült:
-
Atesz91 #11856 Eszembe jutott még egy dolog, magyarosítással működnek a letöltött dolgok? Illetve, a NAM-ról kicsit írna valaki, hogy pontosan mi ez és miket újít? -
Atesz91 #11855 Igen, de mégsem tudom elérni a szomszéddal való üzletelést. -
Benevolens #11854 ja értem. Én egyébként egy éve képtelen vagyok bármit építeni, mert mindig hiányzik a megfelelő elem, a csomópontképzési lehetőségek meg lehangolóak :(( -
wetsom #11853 Városnak a neve, de holnap nem sok készül elautózok Balatonboglárra, de a tervek már meg vannak a fejemben... -
Benevolens #11852 az mi? -
wetsom #11851 Arhéria 2.0, avagy a szívás után kezdjük újra az egészet:)
2 hét alatt talán ez is eljut, oda ahol az 1.0 tartott, csak szebb lesz:) -
Benevolens #11850 minkét oldalon össze van kötve a villanyvezeték? -
Atesz91 #11849 Szóval kell mondjuk egy kis ipar? Azért gondoltam, hogy elég az út meg szeméttelep, mert elolvastam a PC Guru-n a végigjátszást és ott nem volt írva, hogy kell lakosság ahhoz, hogy a szemetet a szomszédba vigyem. -
Benevolens #11848 például mert nincs szomszéd város. Azt először fel kell építeni. -
wetsom #11847 Na mentés is megnyekkent, 1 nap alatt kivégezte a Windows/gépem a várost...
Építhetek, egy ujjat előröl... -
Atesz91 #11846 Hello!
Én is a napoban kezdtem várost építeni Simcity 4-ben és felajánlja, hogy létesítsek kapcsolatot a szomszédokkal, alapítottam egy másik várost, és oda szeretnék áramot eladni, illetve oda vinném a szemetet, de nem tudok üzletet kötni a szomszédokkal, ez miért van? -
wetsom #11845 Ez nagyon jó, lehet majd én is indtok egyet, de előbb doboz mentesítem a várost, mert sikerül beletörölni a Plugin mappába. -
#11844 Indítottam egy City Journalt, itt lehet elérni: Archipelago
Alapvetően azok a városok lesznek benne, amiket az utóbbi évben itt is láthattatok, csak sokkal több képpel. Kommentáljátok bátran! -
MC Hapci #11843 Köszi sikerült :) -
Benevolens #11842 az, hogy ahhoz nem roadot kell csatlakoztatni, pontosabban azt is lehet, de csak a sarkaihoz. A középső részéhez csak avenue-t lehet. -
MC Hapci #11841 Két napja próbálkozgatok és ismerkedek a játékkal, és ma kezdek neki a nagy projektnek :D
Eddig egy problémával találkoztam.
Leszedtem a NAM és a RHW-ot.. Ez egyikben volt egy körforgalom. Ha egy utat beakarok csatlakoztatni a körforgalomba akkor megtöri a körforgalmat, ahol becsatlakozik, és ott abban az egy négyzetben egyenessé válik az út :D
Kicsit hülyén mutat.. Kipróbáltam már a modokban található utakkal mind ezt csinálta...
Mi lehet a probléma?
Ha kell kép akkor csatolok :) -
Benevolens #11840 kodlovag, ez nagyon szép lett. Kis hibája, hogy a homokos rész természetellenesen egyenes egy kis öbölhöz képest. Szerintem kicsit félkörösebbnek kéne lennie. Viszont érdekelne, hogy mivel kreálod a domborzatot, mert nekem nincs hozzá jó eszközöm. Csak a magasságokat tudom precízen beállítani, a formákat nem.
A másik, hogy mindig az a félelmem, hogy a PEG-féle dokkok csak a PEG-féle sötét vízzel működnek. Erről mi a tapasztalat?
Ti hogyan véditek ki, hogy egy bizonyos pluginmennyiség fölött az egész végtelenül összegubancolódik?? -
#11839 Akartam mondani a belga van külön fájlban, az tetszik. -
#11838 Végigböngésztem a modellfájlok tartalmát. A holland tetszik, azt könnyű azonosítani, mert külön fájlban van. De az összes többi csak ömlesztve, de hogy melyiket hogy hívhatják? Egyedül a German Simple Polet tudtam magától értetődően beazonosítani. Majd kipróbálom egyszer a játékban is, ha oda jutok. -
wetsom #11837 Én megnéztem őket, még belga ami jó, meg esetleg a holland, a többi nem az igazi,de ízlés kérdése...
Egyébként Need for Speed Underground 2-ből van, az utolsó lámpa itt látszik:
Lámpa