13557
  • wetsom
    Ja értem mire gondolsz, persze ezek a csomagok kellenek egyes elemekhez, telepítési útmutatásnál le van írva mi kell pontosan.

Ezeket fel is rakhatod:
    BSC Textures Vol 01
    BSC Essentials
    BSC MEGA Props - SG Vol 01
    BSC Textures Vol 02
    BSCMegaProps JES Vol01
    BSC TexturePack Cycledogg V 01b

stb...ezek a leggyakoribbak.
  • Atesz91
    Értem, kösz, csak azért kérdem mert simshungary-n is valamelyik panelháznál ki volt írva hogy kell hozzá a nemtom milyen sett, illetve ezen az oldalon a letöltéseknél ki volt írva, hogy mi kell hozzá.
  • Benevolens
    dokumentumok/sim city 4/plugins mappába kell berakni a fájlokat. Vagy van telepítője, ami alkalom adtán nem ide teszi, de azt hagyni kell. A pluginok kb 1%-át nem a plugins mappába kell tenni, de ez akkor külön le van írva.
  • wetsom
    Semmilyen, plugin mappába kel másolni őket.

És megjelenik a menüben( kivéve Growable, mert az zónából nő ki)
  • Atesz91
    Volna egy másik kérdésem: ha le szeretnék tölteni épületeket, milyen programok kellenek hozzá, hogy valóan használhatóak legyenek?
  • wetsom
    Jobb lesz ez, már bevezettem egy süllyesztett autópályát:
    KÉP
  • Atesz91
    Köszönöm.
  • wetsom
    Itt van a legújabb:http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=

Ha nem tudod letölteni, akkor regiz be.
  • Atesz91
    Értem, 2009 januárit találtam, van annál frissebb?
  • wetsom
    NAM az egy pach, és közlekedési kiegészítő is egyben, ajánlott felrakni....
  • Atesz91
    Magyarosítással működnek a letöltött dolgok? Illetve, a NAM-ról kicsit írna valaki, hogy pontosan mi ez és miket újít?
  • Benevolens
    nem, nekem nem pont ezzel van a bajom. Hanem vannak nagyon nem kidolgozott épületek. Például a kéttornyú kék középen
  • papi08
    Már csak azért a gyönyörű autópálya rendszerért is folytatnám az előzőt:D;)
  • wetsom
    Ezek elég használt épületek,a hongkongiak csillogóbak az tény:)

De hát a valóságban sem minden csodás...
  • Benevolens
    én nem használnék 1-2 épületet amiket használsz, mert kidolgozatlanok.
  • wetsom
    Sikerült megint elindítanom, és új mentés után tökéletesen működik:)

Csak most bajban vagyok...nem tudom, hogy folytassam a régi helyreállítását, vagy csináljam az új változat tovább építését.

Régi:KÉP
    Új:KÉP
  • papi08
    Most akkor elveszett az a gyönyörű autópályád is?:S
  • wetsom
    Én meg 20 perce már csak poénból elindítottam a "régi" városom, erre betöltötte, de utána nem sokára ki is fagyot,és azóta megint semmi...

Nem tudom mi lehet baja...de ha megjavulna bajban lennék, mert az új kezd jobb lenni...
  • Benevolens
    :) Én meg megint berágtam az RHW miatt
  • wetsom
    Rövid idő alatt ennyit sikerült:
  • Atesz91
    Eszembe jutott még egy dolog, magyarosítással működnek a letöltött dolgok? Illetve, a NAM-ról kicsit írna valaki, hogy pontosan mi ez és miket újít?
  • Atesz91
    Igen, de mégsem tudom elérni a szomszéddal való üzletelést.
  • Benevolens
    ja értem. Én egyébként egy éve képtelen vagyok bármit építeni, mert mindig hiányzik a megfelelő elem, a csomópontképzési lehetőségek meg lehangolóak :((
  • wetsom
    Városnak a neve, de holnap nem sok készül elautózok Balatonboglárra, de a tervek már meg vannak a fejemben...
  • Benevolens
    az mi?
  • wetsom
    Arhéria 2.0, avagy a szívás után kezdjük újra az egészet:)

2 hét alatt talán ez is eljut, oda ahol az 1.0 tartott, csak szebb lesz:)
  • Benevolens
    minkét oldalon össze van kötve a villanyvezeték?
  • Atesz91
    Szóval kell mondjuk egy kis ipar? Azért gondoltam, hogy elég az út meg szeméttelep, mert elolvastam a PC Guru-n a végigjátszást és ott nem volt írva, hogy kell lakosság ahhoz, hogy a szemetet a szomszédba vigyem.
  • Benevolens
    például mert nincs szomszéd város. Azt először fel kell építeni.
  • wetsom
    Na mentés is megnyekkent, 1 nap alatt kivégezte a Windows/gépem a várost...

Építhetek, egy ujjat előröl...
  • Atesz91
    Hello!
    Én is a napoban kezdtem várost építeni Simcity 4-ben és felajánlja, hogy létesítsek kapcsolatot a szomszédokkal, alapítottam egy másik várost, és oda szeretnék áramot eladni, illetve oda vinném a szemetet, de nem tudok üzletet kötni a szomszédokkal, ez miért van?
  • wetsom
    Ez nagyon jó, lehet majd én is indtok egyet, de előbb doboz mentesítem a várost, mert sikerül beletörölni a Plugin mappába.
  • Kodlovag
    Indítottam egy City Journalt, itt lehet elérni: Archipelago
    Alapvetően azok a városok lesznek benne, amiket az utóbbi évben itt is láthattatok, csak sokkal több képpel. Kommentáljátok bátran!
  • MC Hapci
    Köszi sikerült :)
  • Benevolens
    az, hogy ahhoz nem roadot kell csatlakoztatni, pontosabban azt is lehet, de csak a sarkaihoz. A középső részéhez csak avenue-t lehet.
  • MC Hapci
    Két napja próbálkozgatok és ismerkedek a játékkal, és ma kezdek neki a nagy projektnek :D
    Eddig egy problémával találkoztam.

Leszedtem a NAM és a RHW-ot.. Ez egyikben volt egy körforgalom. Ha egy utat beakarok csatlakoztatni a körforgalomba akkor megtöri a körforgalmat, ahol becsatlakozik, és ott abban az egy négyzetben egyenessé válik az út :D
    Kicsit hülyén mutat.. Kipróbáltam már a modokban található utakkal mind ezt csinálta...
    Mi lehet a probléma?
    Ha kell kép akkor csatolok :)
  • Benevolens
    kodlovag, ez nagyon szép lett. Kis hibája, hogy a homokos rész természetellenesen egyenes egy kis öbölhöz képest. Szerintem kicsit félkörösebbnek kéne lennie. Viszont érdekelne, hogy mivel kreálod a domborzatot, mert nekem nincs hozzá jó eszközöm. Csak a magasságokat tudom precízen beállítani, a formákat nem.
    A másik, hogy mindig az a félelmem, hogy a PEG-féle dokkok csak a PEG-féle sötét vízzel működnek. Erről mi a tapasztalat?
    Ti hogyan véditek ki, hogy egy bizonyos pluginmennyiség fölött az egész végtelenül összegubancolódik??
  • Kodlovag
    Akartam mondani a belga van külön fájlban, az tetszik.
  • Kodlovag
    Végigböngésztem a modellfájlok tartalmát. A holland tetszik, azt könnyű azonosítani, mert külön fájlban van. De az összes többi csak ömlesztve, de hogy melyiket hogy hívhatják? Egyedül a German Simple Polet tudtam magától értetődően beazonosítani. Majd kipróbálom egyszer a játékban is, ha oda jutok.
  • wetsom
    Én megnéztem őket, még belga ami jó, meg esetleg a holland, a többi nem az igazi,de ízlés kérdése...

Egyébként Need for Speed Underground 2-ből van, az utolsó lámpa itt látszik:
    Lámpa