Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a szomszéd városok szélei nincsenek egy szinten, az mûködési szempontból nem jelent semmit. Csak hülyén néz ki régiónézetben.
Ha ez egyik városban utat húzol a terep széléhez, akkor fel fogja ajánlani kapcsolat létesítését a szomszéd városhoz. Ha elfogadod, akkor mikor legközelebb belépsz a szomszéd városba, a megfelelõ pozícióban ott lesz a szomszédból jövõ útvég. Sárga nyíl jelzi a kapcsolatot.
Ha összekötöd a szomszéd városokat, attól õk pénzügyileg még függetlenek maradnak. Viszont a simek át tudnak majd járni dolgozni a szomszéd városba, és ami fontos, hogy az igényeket, hogy mi épüljön, már együtt fogja kezelni.
innen lehet ha ilyen térképre gondoltál még egy elõbbi kommentben
csak így lehet 30 napig még beszurnom az url címeket
meg h kössem össze pont ugyan ott kell kivezetõ út vagy azt jelzi?
Számomra az a rejtélyes, hogy az idõ hogyan telik, ha egyik régióban vagy, a másikban meg nem.
Azt továbbra sem tudom megemészteni, hogy állandóan reconcile-t akart a gép csinálni, ha új régiót nyitok. Baromira idegesítõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha jól látom szép nagy mezõgazdasági területek vannak neked. Azok a régiók hogyan tartják el magukat?
Ide fejlõdött Amszterdam tesztváros.
Ez pedig most a régió. A galériámban fenn van az összes kép a fejlõdési stádiumokról.
pár napja játszom csak és van egy városom ami 100 000 lakos fölötti a pénz 5000 havonta profit és toronyházak is eléggé mennek😄 meg a mutatók is jók😄 csak egy a baj h beépítettem az egész területet nem lehet valahogy növelni? már a kis házak helyére teszek munka helyet mert kevés a munka és a toronyházasodás miatt egyre több az ember és még vmi h lehet az h egyre kevesebb legyen a piszkos ház ?(csövesekXD) most kevesebb igaz de csak lassan fogynak az oktatás max on van már a tengertõl veszem el a területet
ha vki segít azt nagyon megköszönöm😄
Azt viszont nem vágom, hogy hogyan lehet a kis térképeken élertképes várost létrehozni, hiába van ingázó forgalom, importálg gigantikus mennyiségû szemetet és ad el áramot a másik városnak. Gyakorlatilag üres a térkép és 1000 dolláros sanitation día van. Fingom nincs, hogy mibõl...
Fagyizásra próbálgasd a legújabb video drivereket. (Vagy a nagyon régieket, ha régi kártyád van) ATI kártyánál vedd le az árnyékot. Ha többmagos géped van, próbáld rákényszeríteni, hogy csak egyet használjon. +Az összes többi futó programot kikapcsolni, szokásos blabla...
A legutolsó patch az 1.1.640, de az csak a letöltött épületek éjszakai világítását javítja.
Útra telepíthetõ megállók Road Top Mass Transit. RTMT. Van hozzá 3.51 és 3.60 addon is, Simtropolison könnyen megtalálhatod.
Van pár apróbb problémám a játékkal, amit nem tudom, hogyan lehetne orvosolni, de jó lenne, mert szeretnék játszani a játékkal:
1., A játék spontán kilép, kiszámíthatatlan idõ elteltével.
Van, hogy 2 óra játék után, de van, hogy 10 perc után.
2., Scrollozásnál, akár a jobb egérgombbal, akár a képernyõszéléhez húzott kurzororral teszem, az átlós irányú elmozdulásnál szétkenõdik a játék:
A probléma
A játék eredeti, deluxe kivitel, fel van telepítve a 1.1.638-s patch, illetve két módosítás van fent, a NAM és a magyarítás, de ezeket a hibákat ezektõl függetlenül is generálta. A 2., pontnál leírt hiba más gépen is jelentkezett. Az operációs rendszer Win 7.
Nincs valami újabb patch, vagy valami, ami korrigálja ezeket a hibákat?
Ja és még egy játékbeli kérdés, hogy nincs olyan buszmegálló, ami az útra telepíthetõ és nem ilyen 1x1 négyzetet az út mellett elfoglaló házikó?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Egyébként a kezdõnek rész alatt fel van sorolva, hogy minek mekkora pozitív hatása van. Hát sokkal-sokkal többet és gyakrabban kell letenni, mint a hatósugár leírt. Nekem a 20 ezres városban majd 1000 dollárt visznek el a parkok és egyebek...
Kinek mi a jól kinézõ? Mert a mostani városom eléggé egymásradobált, mert egy kisebb / dombra hegyre épül. Nagyon nem szabályos. Szerintem az olyan város amúgy is unalmas. Az ipar sík területen van, az rendezett.
Az viszont botrányos, hogy a terep rendezése funkció mennyire használhatatlan. A hídépítés is elég érdekesen van megoldva.
Azt kell hogy mondjam a NAM bármelyik modját használva túl könnyû a játék. Semiféle közlekedési gond nincsen. Az alap értékek nem is rosszak, esetleg egy 1.1-1.3-as módosítót rá lehet tenni.
Még nem olvastam el a teljes dokumentációt. A buszt most sem akarják nagyon használni, de ott azért segített, ahol a keresztezõdés forgalma túl nagy volt.
Az új fajta sétáló utca/tér szórakoztató 1 mezõs elem az mire jó? Pont olyan mint a park, vagy közlekedési funciót is betölthet?
Ja az durva, hogy egy 18-20 ezeres városnál a lakossági adóbeveételeknél - azonos kulcsok mellett - a §§ lakosoktóá már nagyobb arányt képviselnek, mint a § lakosok? A §/§§/§§§ arány kb. 2,5/3/1,5 arányban vannak!
Picit megemeltem az árát. Elképesztõ, de 50-80 mezõ távolságra gyalog járnak az emberek és így is fejlõdik a város. Ez nomrális vagy bug? Van egy Avenu részem, mellette brutálmagy, 300-400 fõs lakóházakkal. Az infó szerint NULLA autó használja, de mégis mindent úgy feltápolt, hogy ehaj...
Akkor az alapjátékkal hogyan lehetett egyáltalán metoropoliszt létrehozni? A NAM-mal nem túl könnyû? (Mármint csak a közlekedés része.)
Lehetséges akkora exportot elõállítani, hogy eltûnjön a szemét az egyik régióból? Lehet landfill nélkül játszani? Egy idõ után nem fog mindent elárasztani? Csak szemétégetõval lehet 100%-ban elimimnálni?
ezért akarom fejleszteni hátha több munkát fog adni
azt szeretném kérdezni hogy lehet e valahogy fejleszteni a mezõgazdaságot, mert nekem eddig csak tökföldek épültek.
a válaszokat elõre is köszönöm
Most ez a hiba
Windows 7 van fent.
nem tudjátok mi lehet a hiba?
megpróbálom
A Sim 3000-re játszottam pár órát, de Sim 2000-et is azt sem tudom, hogy hány éve láttam utoljára...
És a capacitásból melyik a legideálisabb?
Be tudná nekem linkelni valaki a NAM ot?
Elõre is köszönöm