Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sõt az egész merevlemezt átkutattam de nem találom
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem tudjátok mirõl van szó
A lefényképezett fényképeket hol találom meg?
- A terepet változtató eszközök hatóköre a Ctrl gombot lenyomva csökkenthetõ.
- Ha ez még mindig túl durva, akkor használhatjátok a Shift+SZÁM, illetve a Shift+F billentyû kombinációkat, amivel több fokozatban állítható a hatókör mérete és a hatóerõ(!) is. Akár rácspontonként is editálhatod a terepet, meglehetõsen pontosan.
- Van egy cheat, most így fejbõl nem megy (TerrainQuery?), ami a kérdõjelre kattintva és húzva az egeret mutatja, hogy melyik kockában vagy, és mi a terepmagasság, tizedes pontosan. Jól lehet vele mérni.
- Van egy terepmagasság állító lot is, Hole Digger-nek hívják, amivel 8-24 méter között lehet egyes kockák magasságát változtatni. Szerintem Benevolens is ezt mondta pár hozzászólással elõbb.
A hídmagasság kérdése bosszantó. Engem leginkább az zavart mindig is, hogy bizonyos hidak két végét mindig megemelte, hogy legyen egy minimum magasságuk, és így sík terepen nagyon hülyén mutattak. De erre is van mod, miért pont erre ne lenne? Bridge Height Mod. Azzal a kérdéssel viszont, hogy a híd két végének nagyjából azonos magasságban kell lennie, nem lehet mit kezdeni.
Csak nem találom rá a megoldást
Valaki el tudná mondani még 1*?
Elõre is köszönöm
Szinte sikerült elsõre egy négyzetet belakni, minden jól megy benne, ahogy olvasom enyém is elég kockásnak számít, de elsõre jó ez 😊
Most próbálgatok sok mindent, és érdekelne, hogy az összekapcsolt négyzetek között mennyire lehet szoros a kapcsolat?
Pl, mûködik, hogy az egyik négyzetben csak lakóövezet van a kereskedelem meg ipar a szomszédos, vagy még távolabbi négyzetben? És melyik közlekedési infrastruktúrát a legjobb választani a nagy távolságok közti ingázáshoz, melyik a leggyorsabb és legnagyobb áteresztõ képességû?
Csak ez van fent
És igen, a villamos (néhol GLR-nek, néhol tram in road-nak írják) ott van ahol a buszmegálló is, sajnos nagyrészét össze kell rakni puzzle elemekbõl.
RAM ból meg van 1,5 Gb,de Win 7 van fent szóval jobban eszi.
Nekem a májusi van meg
Ennél újabbat nem találtam
A villamos ugyan ott van mint a busz, metro stb(nekem legalábbis)
Ez már 1x bemutatásra került itt régebben, ez is egy próbálkozás a "kockakitörésbõl" :-)
Két részlet. Az utólag épített Avenue-k köré próbálom pofozni, hogy szebb legyen. Az ipart is összébb vittem kisebb helyre és így átjött a folyó túloldalára is a residental zone, de a pollutiontól így is mentes.
Lehet, hogy egymásradobált, de iszonyatosan magas a §§ arány. (Legalábbis szerintem.) Minden téren ez adja az adóbevételek kb. 65%-át!
Ez az egyik elsõ próbálkozásom volt a "szebbítés" felé... majd lesz jobb is :-)
És ha igen melyiket?Linket tudtok adni?
Mert a NAM tuti jól van telepítve mert mikor villamos sint építek mindig kifagy a játék
jah most a második városom ilyen ipar város lett elektromosság meg víz ellátó is de a nagy városban gáz van, jön be a pénz minimális 2000 vagy 1000 havonta mert két repterem van egy kicsi meg egy nagyon nagy de a házak meg tornyosodnak de egyrészt meg egyre szegényebbek és nincs munka, mit tudok tenni? a másik városba bezzeg meg ház kéne miért nem hangolódik össze?
elnézést a bénaságomért de pár napja játszom csak vele
1 hete de azóta nem játszottam.
Mi szükséges ahhoz hogy a villamospályán villamos is menjen?
Mert sajnos nekem nem megy sõt a játék ki is fagy
Pedig a NAM ot jól telepítettem.
elõre is köszönöm a válaszokat
Forest Heights
1, ha a pályák szélei nagyon nincsenek összehangolva, akkor nem fog tudni átvezetõ utat építeni.
2, Szerintem az összekötött városokban nem egy közös igény van. Nekem van olyan városom, amiben súlyos lakóépület-felesleg van, mellette meg drasztikus igény. Ennek valahogy máshogy kell mûködnie ezek szerint
Más szempontból a városok függetlenek, a helyi kívánatosság, szennyezés stb nem hatnak a szomszédban.
Ha az egyikbe sok ipart rakok, akkor a másikban is lakosság igény lesz? A térkép széleit hatnak egymásra az kívánatosság szempotnjából? Ha sok §§§ vagy a szélen, akkor a másik is erre lesz hajlamos, vagy csak saját régió értékek számítanak?