13557
  • Redadamxp
    szerintem keress rá megint azokra amiket leszedtél, és nézd meg a Depencieket lentebb, és rakd fel őket. Nálam is jelentkeztek ilyesféle problémák de nekem segített.
  • Benevolens
    le van véve a részletesség. Azért ilyen. Tedd fel a grafikai beállításokban. Ha akad a géped, akkor az időjárást meg az árnyékokat vedd ki, ez a legkisebb áldozat, még nem megy a játékélmény rovására, viszont ez a kettő elég sokat fog a gépen.
    De különben ez eredeti játék?? Csak mert elég furán épül az az épület, és a CS-nek semmi baja a részletességgel...
  • BB801117
    Atesz91-nek!
    IGEN!A grafikai beállításoknál mindent a legmagasabra célszerű bejelőlni,amihez persze olyan gép is kell,olyan videokártyával!!
  • BB801117
    Sziasztok!

Régi forumozó vagyok,de még 1szer sem írtam ide & sim sity4 fann!
    Nemrég tönkrement a gépem, és minden simsity 4-el kapcsolatos dolgom odalett!
    Újból elkezdtem egy saját régíót,de még nagyon az elején vagyok!
    Az lenne a kérdésem nincs e véletlenül olyan baráti csapat,akik együttes erővel építenek egy nagyobb régíót!
    Ha van,akkor kérdezném hogy nem-e lehetne hozzátok csatlakozni?
    Ha nincs, akkor nincs-e kedvetek egy baráti csapatot alkotni,akik megosztják egymással ötleteiket,tapasztalataikat?
    Megadom a címem,ha van valaki aki szívesen felvenné a kapcsolatot,az írjon bátran!

[email protected]
    Üdv:BB
  • capa07
    Grafikai beállítások?
  • LeWyTy
    (ha jól emlékszem) Nekem ezen régen crack is segített.
  • wetsom
    Reinstall...
  • Atesz91

az udvaron csak fű van se kövezett út a házhoz se bokrok, csak ennyi
  • Redadamxp
    JA igen, csak 1 vagy 2 ház volt elfeketedve istenem de kár, hogy már nincs meg :S
  • Redadamxp
    ezzel nekem semmi problémám, sajnos nem tudok mutatni videot a 2.000.000-ós ról, mert már nincs meg, de szombaton v. vasárnap tudok majd csinálni a 300.000-ről, egyépként nem nehéz, csak a lakosságnak mondom nem csak a mennyisége, hanem a minősége sszámít. én azt figyeltem meg, hogy a 2§§ és 3§§ simek többet adóznak. Én azt szoktam fejlődő városként definiálni, ahol a simek létszáma rövid időn belül sokat nő, és a beköltözők többsége csóró... de azt figyeltem meg, hogy, a városaimban először felszökik a csórók létszáma, aztán megáll, és elkezdenek jönni a 2§§-s simek.
  • Benevolens
    akkor nem értem pontosan, hogy mi a problémád. Mutass egy képet
  • wetsom
    Lehet 2 milliós város könnyen...csak a videókat elnézve sokszor fele elfeketedett ház...
  • Redadamxp
    érdemes előre tervezni a várost, mert aiket csak úgy épít az ember, lakóparkról lakóparkta és így rétegződik, ott komly problémák fognak fellépni a közlekedésben
  • Redadamxp
    Nekem a legkisebb négyzeten (ami hovazalosan falu lenne) van a legnagyobb városom, (jelenleg) 300.000 lakosa van, mod-ok és Parchek nélkül építettem fel XD Lehetséges ez? és amúgy azt figyeltem meg, hogy az előretervezett városokban ahová 9x4-es ucaparcellákat csináltam, a közepén (az 5. sornak)
    az egyik felén metróállomás a másikon busz, és a kettő között 1park és 1 virágoskert. Ez tuti én mindenkinek csak ajánlani tudom. annak idején 2 éve így egy legnagyobb méretű négzetnek a 2/3-án 2.000.000. lakosom volt, és kb 500.000. kereskedelmi és 700.000. környéki ipari létesítmény. a maradék meg víz volt. Kár, hogy újra kelett rakni azóta a gépemet.... És milyen érdekes, hogy ott 2x annyit kerestem, mint az 500.000.-es városomban, ahol a várható élettartam 115 év körül ingadozott MONDOM MOD-ok NÉLKÜL!
  • wetsom
    130 ezer körül ingadozik...

Én nem tudom fel patchelni, mindig hibát jelez:
    "
    warning wpt0036: Old File not found. However, a file of the same name was
    found. No update done since file contents do not match."
  • Atesz91
    nemtettem fel patchet, csak amik a házakhoz kellettek
  • Benevolens
    nem az történt, hogy előtte feltelepítetted a hivatalos patchet?
  • Atesz91
    Ebben a városban mekkora a lakosság?
  • N3ro
    nagyon szép! Erről egy éjszakai képet kérhetnék :) megnézném.
  • wetsom
    Arhéria centrum Kelet:
  • Atesz91
    Letöltöttem pár dolgot, gyárakat, stb. és azóta a házaknak az udvarában csak fű van elvétve van egy-két száradó ruha, kerítés de semmi. Ez mitől van?
  • Benevolens
    amikor megnyitod a letöltendő cucc ablakát, akkor van egy olyan rész, hogy "dependencies", és ott van felsorolva...
  • Redadamxp
    és milyenek kellenek ozzá (juk) ?
  • Benevolens
    nem töltötted le a dependenciket, amik kellenek hozzá.
  • Redadamxp
    Ha leesett a kereslet az ipar iránt, az azt jelenti, hogy jó úton haladsz a Metropoliszod felé, (Az Ipari zónákat változtasd át kereskedelmivé) A másik várodsodba csináld a koszos ipart, és akkor nemcsak enyhül valamelyest az igény, hanem még a légszennyezéstől is megkíméled a simeket; Egyszerű, kösd össze sok úttal a két várost, és akkor a régi városodból átmennek azok, akik szegények tudatlanok, és igénylik a koszos ipart a közelükben, hogy dolgozhassanak, és mégsem kell tönkretenni a városod levegőjét vele. Így a gazdagoké lesz a város.
  • Redadamxp
    Nem tudja valaki, hogy honnan lehet Katasztrófákat leszedni? Pl:Árvizet Stb. És még kéne annyi , hogy hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy a letöltött épületeken alatt (udvarán) fehete v. háttérszín a föld. Egyébként leszedtem a Colombus terrain mod-ot (A Hó amit mellé leszedtem az nem működik az mellékes) nem lehet, hogy azzal van a baj? vagy kell valmi MOD hozzá?
  • wetsom
    Az ipar iránt esett a kereslet?
  • harang9
    Sziasztok!
    Segítségre volna szükségem.
    Az egyik városomban bevezettem a "tiszta levegő" rendeletet és felfutattam az oktatást és emiatt leesett a kereslet a piszkos üzemek iránt.
    Viszont csináltam egy másik várost ahova piszkos üzemeket akartam telepíteni, és laknak szegény lakosok is, összekötöttem a két város és a másikban is leesett a kereslet. A rendeletet visszavontam, csökkentettem az adókat de így sem történt semmi változás. Miért?
  • Atesz91
    Értem, a második várost amúgy is iparnak akartam benépesíteni, kösz.
  • wetsom
    Ne legyen egyforma a két város, egyikbe legyen nagyobb a lakosság, másikban több gyár, vagy az iroda...

Két egyforma város kinyírja egymást...
  • Atesz91
    Kéne egy kis segítség, az első városom elérte a bő 4 ezer fős szintet, ugyebár ekkor már szeretne csatlakozni más régiókhoz, ez meg is történt, és hihetetlenül megnőtt az igény minden zóna számára, és a másik városban is, nagyon örültem is, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá? Mivel ez az első városom, eléggé tapasztalatlan vagyok még. Előre is kösz a segítséget!
  • wetsom
    A nyugat-keleti autópálya még csak egy csonk a panelek között:
  • Odorovich
    elég a legújabbat
  • Zigiboy
    Üdv Mindenkinek!
    Pár hónap szünet :S után újból belekezdek a polgármesterkedésbe...
    Most sajnos mindent újra kell telepítenem, és az lenne a kérdésem, hogy elég a frissebb NAM-ot felraknom, vagy a korábbiak is kellenek?
  • papi08
    A betyárját, ez gyönyörű!:)
  • wetsom
    Tavaszra átadva a forgalomnak kitáblázva, kilámpázva::Ö
    KÉP
    Ez az észak-déli autópálya déli vége, későbbiekben majd lesz egy csomópont északon a kelet-nyugati autópályával ami RHW lesz nagy valószínűleg:)
  • papi08
    Gyönyörűű!!!
  • LeWyTy
    De állat
  • Atesz91
    Köszönöm akkor jól gondoltam, hogy nem 5 mega lesz a dolog, de sebaj szép váráshoz szép házak kellenek :)
  • wetsom
    Egy esős őszi nap:)