13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
wetsom #11956 Semmi nem változott, csak egyszerre utál hírtelen mindenki -60-al, kicsit gyanús(és 10 év alatt történt +100-ról)...
De igazából semmit nem befolyásol a dolog, mert a másik 6 érték a fontos... -
#11955 A terrain modoknál előfordulhat, hogy kilép a város betöltésekor, ha hiányzik egy textúra, amire a mod hivatkozik. Le kell tölteni a dependencieket. -
#11954 De ezeken kívül a népszerűség függ még az adóváltoztatástól, rendeletektől, reward épületektől... Persze lehet tényleg bug. -
wetsom #11953 Game BUG áldozata lett a népszerűségem...
-
Zigiboy #11952 1000 köszönet. Nagyon- nagy megszorításokkal kihúztam a sza**** a várost. -
Benevolens #11951 valószínűbb, hogy a balos-jobbos problémából -
MBela #11950 Köszi.
Igen azt tudom, hogy a közlekedésinél szokott lenni olyan, mert a letöltöttnél a villamossal még mindig úgy jártam. Evvel a gyárival még nem próbáltam villamost építeni, de remélem működni fog.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy sikerült megoldani a hibát. Valószínűleg vagy a balos jobbos közlekedésből származott vagy pedig valamelyik hegyes vagy vizes mod-tól. -
Benevolens #11949 a farmokat magától rakja be. A másodikat nem tudom. Közlekedési eszközöket adó modoknál van egy speciális figura, amitől kifagy, de ott elindul a játék. Nem a betöltéskor lép ki, hanem amikor építeni akarod az eszközt -
MBela #11948 Sziasztok!
Olvasgatva a fórumot és látva a betett képeket én is ismét kedvet kaptam a játékhoz és meg is vettem eredetiben, mert nem igazán akartak működni a modok. Valamennyit javult a helyzet.
Azt szeretném kérdezni, hogy a letöltött farmokat magától rakja be ha építek mezőgazdasági területet vagy pedig be kellene adnia és nekem lerakni?
A másik problémám, hogy van egy két olyan mod amitől nem tölti be a várost hanem kilép. Ez lehetséges vagy csak én nem csináltam valamit jól? -
Hay #11947 Hja, az új fákat kell telepítenem :-) KÖSZ!
Továbbá:
Rászántam magam én is további modok használatára. Ha sikerül...
-
Benevolens #11946 mert ettől nem az évszakok változnak, hanem új fákat ad, amik évszakonként váltakoznak. -
Hay #11945 Skacok!
Én betettem az évszakos modot (Install_BSC Prop Pack CP Vol01.exe), de nem láttam, hogy változnának az évszakok. -
wetsom #11944 Napnyugta:
-
wetsom #11943 Látom most a természet építés favorizálod, szép :) -
#11942 Ez a kedvencem
-
#11941 Én meg mostanában ilyeneket csinálgatok
-
wetsom #11940 Végül megfogattam a tanácsod, és süllyesztettem, sokkal jobb lett:
KÉP -
Benevolens #11939 nekem volt árteres patakom a Berlin régióban, de átépítés közben elrontottam és utána meg töröltem. -
#11938 Még szerencse, hogy a saját világunkban mi hozzuk a szabályokat :) Minden pont úgy jó, ahogy van.
Egyébként nekem is eszembe jutott már, hogy soha egyetlenegy játékosnál sem láttam egy képet sem (pedig láttam már sokat), amin gátat húztak egy folyó mellé árvízvédelemnek. -
wetsom #11937 Ez egy folyó, így árvízvédelmi okokból kifolyólag így előnyös:) -
#11936 Szép-szép. De szerintem érdemes lett volna a kikötő területén megsüllyeszteni a terepet vízszint közelébe. Ilyen magas és ráadásul ferde partfalakat én nem tennék egy kikötőbe.
Ilyesmire gondolok, ennél jobb képem nincs kéznél.
-
wetsom #11935 Kész a kikötő:
-
wetsom #11934 Épül a külterület is:) Bevásárlóközpont, raktár:
KÉP -
Redadamxp #11933 Én igen, radikális reformokkal lehet csak megúszni, a közegészségügyet és efféle formaságokat minimumra kell állítani, nem baj, ha sztrájkolnak. Volt már, hogy nem tudtam felvenni elég több hitelt, és a város léte 120$-n függött. meg kell adóztatni MINDENKIT, felhalmozni egy nagyobb összeget, aztán a §§ és §§§ nek kell csökkentemni az adóját, a csórók továbbra is 16% adót fizessenek. Ha tól vagy a kritikus ponton, amikor a városod -99.999 környékén lavírozik, akkor vegyél fel hitelt! Sok sikert! -
Zigiboy #11932 Üdv! Pár éve játszom ezzel a játékkal, de ilyet még nem pipáltam, egyszerűen összeomlott a közegészségügy. Kicsúszott a kezem közül a város hulladékkezelése ( 300.000 lakos ). Az újrahasznosítás és a hulladékégető erőmű csődbe vitte a várost. Lehet hogy re-install lesz, mert úgy mondd "lefagy a város" semmi növekedés, semmi változás, akrmit változtatok pl. szomszéd üzletek,energiagazdálkodás... Esetleg járt hasonlóképp valaki? -
harang9 #11931 Nekem nagyon tetszik
Milyen modot használsz? -
#11930 DE ÁLLAT -
wetsom #11929 Kedvenc kereszteződésem, új jelzőlámpákkal :)
-
#11928 Köszi. Soha meg nem gondoltam volna, hogy ez az. Felületes ránézésre a kép egyáltalán nem hasonlít arra, amire én kerestem. A szép sorban álló bokrokra. Nem csoda, hogy nem találtam. Majd kipróbálom. -
wetsom #11927 Megtaláltam:
Link -
Benevolens #11926 a kovácsolt vas kerítésre gondolsz? -
wetsom #11925 Köszi, meg kell keresnem...én is csoda, hogy rátaláltam. -
#11924 Tetszik az új városod.
Több képen is láttam parkokat. Fű az egész és a pereme mentén kerítés és sorban ültetett fák vannak. Már annyi helyen láttam és olyan sokat kerestem, de nem találtam. Adnál nekem egy linket? -
Benevolens #11923 én nem láttam még soha sehol. Próbáld meg a hivatalos oldalt -
Redadamxp #11922 Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni katasztófákat? -
Atesz91 #11921 Javítom, először megcsináltam azt amit mondtatok, használt, de aztán amx grafon próbáltam és nem akadt. -
Atesz91 #11920 Az árnyékot megszüntettem, a részletességet magasra ettem, és bevált, köszönöm, illetve a sofware-esre tettem a képszámítást, nem is gondoltam, hogy annyit nyom a latba és most teljes grafikán semmi akadás, köszönöm a segítséget. -
Atesz91 #11919 Kösz a segítséget, érdekes ez a game, cod6 igaz hogy csak 30-50 fps-t produkál de nem akad itt viszont ha felfelé megyek a térképen akadozik viszont vízszintesen nem. -
Benevolens #11918 szerintem próbáld ki. De nagyon olcsón meg lehet venni az eredetit, és akkor nem kell ezen problémázni -
Redadamxp #11917 Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy a MOd-ok és különböző letöltések akkor is működnek, ha leszedek egy NO-Cd patch-et a játékhoz? MErt nekem eredeti van, csak egyre kilátástalanabb, hogy valaha visszakapjam a kölcsönadott CD-t