Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudja hogy lehet villamost autópálya felett/allat átvinni
köszi
Sajnos egyre több házam felett jelenik meg a nincs munka ikonja.
De nem tudok ipart létesíteni, mert elfogyott a hely.
Ilyenkor mi a megoldás?
Már csak azt kellene megértenem, hogy hogyan mûködik. A villamos megálló az pl. melyik és hogyen kell csatalkoztatni? Van villamos az úton és út mellett. Viszont út nem keresztezhet, stv.
Elég nehezen használhatóak az utólag betett dolog.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert az hogy bemásolom nem segített
Gondolom valami program kell hozzá,nem?
Esetleg átállítottad hogy milyen szintû legyen(low,medium stb)
Ezt nézd meg, a telepítés elején van a pipálós résznél
Több ötletem nincs

akkor nem jól gondolom
A villamos a NAM 2010 es Május kiadásában biztosan van.
Ez az essentials kell a módok helyes mûködéséhez.(gondolom én)
"Lot Description:
Network Addon Mod Essentials by the NAM Team - Version May 2010"
😊
Sõt, amikor letöltitek, azon se lepõdjetek meg, ha a fájlnévben is 2007 lenne. Attól még jó.
Amúgy: avenyút hogy lehet föld alatt lerakni? Az megvan, hogyan megy a föld alá, meg hogy jön fel (ez ugyanaz ugye...), de hogy kötöm össze a föld alatt az avenyút?
köszönöm
Én úgy látom, Essentialból a legújabb az 2010 májusi.
NAM Essentials
Mind a kettõt fel kell rakni. Ha ezeket letöltöttétek akkor van villamos, felüljárók, aluljárók, sétálóutcák, új autópálya-csomópontok, körforgalom minden úttípushoz, magas vezetésû vasút, meg nagyívû kanyarok vasúthoz úthoz és sugárúthoz.
Továbbá a NAM ekkor kompatibilis a RHW (másfajta autópálya), NWM(többsávos egyirányú utak), HSR (nagy sebességû vasút), SAM( különbözõ burkolatú streetek), RTMT(értelmes jármûmegállók minden mennyiségben) és egyéb közlekedéses modokhoz. Szóval, akinek problémája van. Feltette mind a kettõt?

Kodlovag!
A buszmegállót köszi!
A tereprendezést illetõen nekem pl. inkább az volt érdekes, hogy (talán) a simtropolis.com-n láttam egykor egy olyan városépítési technikát, hogy az autópálya egy egységnyivel volt lentebb süllyesztve a város alapszintjénél (de csak az autópálya nyomvonala, tehát nagyon precíz volt) és helyenként a felett mentek át az alacsonyabb rendû utak, vagy csatlakoztak bele a nagyobbak, illetve ami még talán (remélem jól) dereng, hogy helyenként alagúton ment át, amit nekem pl. még nem sikerült kieszközölnöm a játékban.
És ezt a nagyon pontos, egy egységnyi szintsüllyesztést nem sikerült még nekem olyan tételben elõállítani, hogy azon ne kapjak agyvérzést.
De félõ, hogy rengeteg feltelepített apróság segítségével érte ezt el az adott delikvens, csak ezt elfelejtette akkor leírni.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Fel is teszem mert biztos itt valami gubanc van
De akkor is kifagy.
Ati videókártyám van ,de nincsen fent jelenleg driver.
Ez gondot jelenthet?
Kodlovag, ezt most komolyan mondod?? Én úgy emlékszem, hogy az elsõ városomban amit a RH-ral csináltam át tudtam vezetni. Ha ez így van, akkor nagyon béna. (bár logikusnak hangzik) Ezt miért nem sikerült még megoldani? (RHW-nél valahogy megoldották ha jól emlékszem)
Elnézést