13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
wetsom #12316 Pontosan! -
#12315 Belgium Road Pack 01 az autópálya lámpák, ugye? És ploppolhatók, nem automatikusan jelennek meg? Ugyanolyan lámpákat pakoltam az MHW-ra, mint nálad látom az RHW mellett. Csak akkor jelennek meg, ha van valami a pálya mellett (zóna, plop). -
wetsom #12314 Az autópálya lámpák az propok, de LRM függők tehát valószínűleg kompatibilisek lesznek.Az MHW-nál egyébként valami bug van nálam, mert nem jelennek meg az LRM lámpák(de talán jobb is).
A jelzőlámpákat itt találod:
A NAM overpass mod automatikusan frissíti a járdát is.LINK -
K Ace #12313 Helosztok. Nelem nincs kedvem a modokkal bajlódni, szóval csak az alapjátékkal is tökéletesen lehet játszani, vagy 1-2 mod elengedhetetlenül szükséges a játszhatósághoz? -
#12312 Most nézegetem csak igazán közelebbről az utolsó képedet. Még nem raktam fel a modot, mert az éjszakai fényeket gyúrom (majdnem kész), de ami érdekelne:
- Látok itt két avenue x road kereszteződést. A közlekedési lámpa propok nem igazán hasonlítanak arra, amik nálam vannak. Használsz valami modot erre? Vagy csak frissítenem kéne a NAMom?
- A NAM overpass mod automatikusan frissítette a felüljáró textúráját ugyanolyanra, mint a járda, vagy módosítottál valamit rajta?
- Az RHW lámpaoszlopok láthatóan nem az eredetiek. Azt az LRM mod cserélte le? A T21_MHW_Median_Lights verziót használod?
Végül is direkt vagy burkolt módon ezek a kérdések jórészt az éjszakai világítás modomhoz kellenek. Egyszerűen nem tudok mindent mindenféle környezetben végigtesztelni, kompatibilis-e...
Úgy is feltehetném a kérdést: Ki akar béta tesztelni? -
#12311 Köszönet érte. Már egy hónapja látom itt-ott, de használható letöltési linket még sosem találtam. -
wetsom #12310 Kis ajánlat, találtam egy módot ami jelentősen javítja a NAM-os felüljáró kinézetét, sokkal valószerűbb lesz tőle:LINK
-
#12309 Köszönöm -
wetsom #12308 SFBT Urban Highway Set -
#12307 Inkább "mi a neve az addonnak" a kérdés nem? -
#12306 az autópálya alatti részt hogyan csináltad? -
#12305 De jól néz ki -
wetsom #12304 RHW helyet MHW, így kicsit forgalmasabb a környezet:
-
#12303 jó nektek, én elég béna vagyok, nem sikerül jó várost kiépítenem, vagy ronda, vagy szép, de minden bajuk van az embereknek :D -
#12302 még a hülyének is... -
#12301 Most láttam az egyik helyi boltban a Sim City 4 + Rush Hour kiegészítő CD-t mindössze 1000 Ft-ért. Megéri?:P -
#12300 Jól is néz ki -
wetsom #12299 Számomra egyik legkedvesebb városrészem:
-
Magyar Virtus #12298 Jah, így jött le a steamról. De akkor jó hogy nem kell már patchelni.
Amúgy lassan összerakom a mod kezdő mappámat. És papíron elég jól halad egy tanulmányváros terve. Ha lesz valami majd felrakom.
Érdekes ez az éjszakai project. -
wetsom #12297 Nagyon jó. Csak így tovább :)
Ha kész lesz mindenképpen oszd meg:) -
#12296 641-es? Biztos? A legutolsó patch is csak 640-re frissít. Ha tényleg 641-es, akkor biztosan valamilyen utógyártott verzió lehet, minden patchcsel együtt. Szóval szerintem jó vagy. -
Magyar Virtus #12295 Köszi!
Delux
1.1.641.0
US English
Ehhez kell valamilyen patchet telepíteni?
-
#12294 Közben az éjszakai megvilágítással is haladtam, összeválogattam egy használható lámpaoszlop szettet, most már a Maxis autópályák is működnek, és a Tulepet is teszteltem. Az is jónak tűnik. Tulajdonképpen félig-meddig képes kiváltani a kereszteződések hiányzó megvilágítását. Szóval haladok. -
#12293 A verziót hogy kell érteni?
1. Alap vagy RH? Ezt csak meg tudod állapítani.
2. Verziószám? Bemész explorerbe, megkeresed a SimCity 4.exe fájlt, ami emlékeim szerint a játék install könyvtár Apps mappájában van, jobb klikk rajta -> Tulajdonságok, a felugró ablakban van egy verzió fül.
3. Nyelvi verzió? A játék install könyvtárában nézd végig a nyelvi alkönyvtárak neveit, abból már könnyű megtippelni, hogy angol, távol keleti vagy európai, vagy mi... Emlékeim szerint 5 nyelvi verzió van. -
Magyar Virtus #12292 Sziasztok 2!
Hol tudom megnézni, hogy milyen verziójú a játékom? -
#12291 Ma este megpróbáltam lámpákat adni a kereszteződésekhez. Találtam HD forgalmi lámpákat, amihez van éjszakai világítás lámpaoszlop is. Csak éppen fény nincs hozzá beállítva. És ráadásul attól tartok, hogy nem triviális a fény hozzáadása. Azért még erőlködök egy kicsit, hátha valami részmegoldást össze lehet hozni. -
Anno voltak ilyen világító tornyok amiket külön építhettél az országutak, utak mellé, azokat nem akarod esetleg fényesebbre csinálni ? -
#12289 A Tulepnek elvileg már most működni kellene, az LRM3 azt írja, ha bent vannak az AVE4 és NWM lámpák, akkor automatikusan megy. Ezt egyenlőre nem tudom megerősíteni, mivel még életemben nem rakam le egy Tulep elemet sem. De ami késik... -
wetsom #12288 Így alakul
Kodlovag nagyon jó! Remélem a Tulep-nél is működni fog:) -
#12287 A templom helyére körhintát -
#12286 Ja, és amire még nem számítottam hogy a legkülső zoomban leveszi az utcák megvilágítását. Pedig pont ott nézne ki a legjobban. -
#12285 Erre jutottam ma este. Meg van csinálva az avenue és az NWM avenuek. A $ kevésbé fényes, a $$ fényesebb, A $$$-t teljesen újra kell csinálni, egyszerűen nincs egy jól kinéző $$$ lámpatest hozzá. Amire nem számítottam, hogy a kereszteződésekben nincsenek lámpák. De mintha már láttam volna ilyen modot a simtropolison... Talán a HD forgalomirányító lámpákkal együtt. Majd keresgélnem kell.
Következik a Road, remélem nem kezeli együtt a Streettel, azt nem kéne megváltoztatni. -
Magyar Virtus #12284 Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy milyen verziójú a játékom? -
wetsom #12283 Nyár vége óta sok minden változott:
-
Benevolens #12282 köszönöm -
#12281 Igen, a nevét emlékezetből írtam, remélem jól. Ez a mod csak azért kell, hogy rendesen sötétet csináljon. Az össze módosítás az LRM fájlokba fog menni. -
wetsom #12280 Hú, ha sikerül remélem kiadod!
SimFox Day and Night Mod v2?? Ez az ami a Simtropolison van? -
#12279 Na akkor realisztikus éjszakai megvilágítás projekt.
1) SimFox Day and Night Mod v2 + Light Replacement Mod v3. Ez egy igen jó alap lesz, könnyű benne módosítani a fénykúpokat.
2) Első próbálkozás. Csak az $ avenue van módosítva, ha csak az avenue sikerülne, már félig boldog lennék.
3) Második próbálkozás. Majdnem jó, csak a legfényesebb pontok a lámpák közé esnek. Egy kis finomhangolás még kelleni fog.
Szerintem ez már kezd egészen hasonló lenni ahhoz a képhez, amit #12247-ben linkeltem be. Per pillanat ez az egy kis darab avenuem van az egész régióban, ahol tesztelhetek, úgyhogy nem túl látványos, ráadásul a hidat még máshogy is kezeli, azért a nagy fekete lyuk a két rész között. De látom benne a lehetőséget.
-
#12278 Jó város, lehet nekem is ezt a partfalat kellene alkalmaznom az aktuális városomban. Szerintem jól menne az $ környezethez is. -
#12277 privi ment