Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én magam is szembekerültem a problémával, és kb fél évet öltem bele. Most van egy lényegében játszható állapotban lévõ szettem, amibõl szoktam is városokat építgetni. De valahogy sosem akar elfogyni a hibalista. Mostanában kevesebb idõt fordítok a javítgatására, és még midig találok újabb hibaforrásokat. És lehetne egy kicsit még bõvíteni is.
A galériámban van két kép a tesztvárosokról: Bécs és Amszterdam. Van még egy mediterrán és egy Bostonnak hívott tilesetem.
Köszcsíííííí!!!!
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Mindenféle fák by cycledogg +Terrain modok, textúrák, sziklák.
Seasonal Woods by jeronij
Fák by jeronij
Coastal modd by rivit
Van még több is, de most ennyi jut eszembe. Ezek a leglényegesebbek.
És ne felejtsd el letölteni a dependencyket!
- eredeti játék
- föltenni a legutolsó hivatalos frissítést EP1Update1 (1.1.638 verzió)
- végül föltenni az 1.1.640 frissítést pl innen: http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=
De az 'Épületek világíttatása' link is jól megoldja, csak a BAT nem kell.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Lehetne egy marha nagy kérésem?
Hol lehet ilyen tengerparti dolgokat szerezni? Én nem találtam sehol...
Néhány olyat amit lentebb láttam, igazi homok textúra, gyönyörû fák, kövek, nagy, tényleg nagy sziklák, szép szép víz textúra. Kérlek help...
Annyira rám jött az alkothatnék, és már tervezem a városomat is, egy régebbi alkotásom alapján készülne, tengerparti, egykori elõdje Paradise Bay...
Ténylegesen kérlek, hogy adjatok pár ilyen linket, annyira szeretnék alkotni, aztán majd mutatnám mi jött ki. ^^
Lécciiii....<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=
Hogyan csináltátok meg hogy az egyedi épületek világítsanak?
Linkeljetek már néhány olyan módot amit ti használtok, épületek vagy ilyesmi...
Olyan marha nagy kérés?
Amúgy Németország is tele van ilyen "alföldi" alagúttal,de a magyar sajtó ezt szépen elhallgatta...persze lehetett volna másként is, de nem egyedülálló ez a képzõdmény Európában.
Ezek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyébként a Simtropolis nem mûködik, mert a letöltés nem tudom miért de 4 és 10 kb között mozog a régi 400kb-hez képest.
NAM, NWM, BSC már megvan.
Kod? Hogy érted el hogy a saját épületek világítsanak? Nekem soha nem akartak mûködni...
De amit igazán tudok ajánlani az a Simtropolis.com és az SC4devotion.com.
Szinte végtelen számú kiegészítõk és egyéb finomságok, városépítõ fórumok technikai segítségek.
Regisztrálni kell de ingyenes mindkettõ.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Lehetne egy kérésem?
Gyönyörû képeket mutattok, meg csak ámultam, de van egy gondom.
Újra kellett rakjam a gépet, és a Simcity-t is.
Mindenem elveszett, és nem találom a neten.
Tudnátok adni linkeket hogy mit hol találok?
Esetleg párat abból is hogy ti milyen módokat használtok hogy ilyen szép lesz tõle a játék?
Nagyon jól jönne, bár ha nem adtok linket az sem baj, de azért nagyon örülnék neki... kérem szépen... O.O
De a játék bal vagy jobbkezessége is átállítható egy kis registry javítgatással.
Commercial épületek 80% magától nõ maradék 20% 1-2 felhõkarcoló ami plop.
CAM-mod fent van az sokat segít.
Mekkora a plugin mappád? Csak mert minden alkalommal, amikor látok tõled egy új képet, akkor mindig több 10MB-nyi új letöltött cuccot számolok össze.
A commercial épületeid nõnek, vagy ploppolod mindet?

"C:\Program Files (x86)\Maxis\SimCity 4 Deluxe\Apps\SimCity 4.exe" -CustomResolution:enabled -r1600x1050x32
A program elérési útvonala értelemszerûen ahogy a te gépeden van.
2. Lehet úgy játszani, hogy a zónákat elosztod a városok között. Csak gyakran kell majd oda-vissza lépdelni közöttük, ahogy az igények változnak.
Sziasztok!
Azt szeretném, kérdezni hogy van-e olyan program,amivel régiót-régió szinten lehet terepet készíteni!Hogy ne kelledjen ki-be lépkedni a városokban!
Igaz hogy a játéknak ez is megadja a szépségét hogy városon belül is lehet terepet készíteni,de a folyamatos be-ki-be-ki lépkedés,már megõrjít,mivel igencsak nehezen akarnak egymáshoz illeszkedni a város szélek,fõleg a sarkokban,és ehhez nagy türelem is kell!
Kodlovag nagyon de jól néz ki mind a kettõ!