Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
A TSC Champs-Elisé prop packot használtad?
Egyébként tudod mi dobna rajta nagyot? Az eredeti Maxis propok között vannak embercsoportok. Azokból tegyél le 1-2 darabot/lot. Akkor tele lenne élettel, mert akármilyen jól is néz ki, így olyan üresnek hat.

Három hete kezdtem el vele foglalkozni, nem olyan nehéz, csak egy jó alap kell...
Kodlovag
Azt hiszem barátkoznom kellene egy kicsit a lot editorral. Én is akarok ilyet.

k..va jó <#taps><#taps><#taps>
Beszúrok még egyet, ez részletesebb:
Kis loteditoros megoldás, sétány a fõút két oldalán:
nem tud rá valaki megoldást, hogy a pluginok ne üssék ki egymást a menübõl?
nem igazán jó, mert nincs benne semmi extra. Viszont ami a Bécs régiódban volt... (ha jól emlékszem)
DigitalHerceg
Sziasztok valaki megtudja nekem mondani hogy hogyan lehet tökéletesen használni a Seawallsokat?Én Jeronij készítette falakat használom,azok rosszak vagy velem van a gond hogy rosszul csinálom meg a partot?Elõre is köszönöm a választ további szép napot mindenkinek!

Az miért van, hogy egyes új pluginok kiütik a régieket a menübõl, és hiába van berakva, nincs a menüben?
Sziasztok
Segítséget kérnék. Felraktam mindenféle új cuccokat amikkel különbözõ utakat tudok csinálni. Ott is vannak a palettában de ha leveszem õket nemtudom használni , nemtudok utat letenni.
Lehet hogy valami dependenci nincsen feltéve ?
köszi
Kodlovag
Ezt már nézegetted?
http://sc4devotion.com/forums/index.php?topic=703.0

DigitalHerceg
De sajnos már letöröltem a várost!Most egy másik várost fejlesztek.Oda kéne valamilyen jó metróhálózat!Meg egy pár buszállomás

valakinek nincs pofás gyárvárosa? Kellene ötlet...
Buszállomás is jó lenne...
DigitalHerceg
Igen fent van!De azért mert hosszú az ingázás mert,nincs útcsatlakozás legalábbis azt írja ki!

Akkor messze a munkahely...

NAM fent van?
DigitalHerceg
Köszi a válaszokat!Igen eltûnik de utána kiköltöznek mert hosszú lesz az ingázás!Sajnos!Úgylátszik a másodlagos városomat kell fejlesszem!😞
Na mind1.<#shakehead><#shakehead><#shakehead>

Egy idõ után eltûnik, mondhatni bug. De egy meglévõ város nem nagyon szereti ha a felét eldózerolják. Fõleg mert az igények változása fáziskésésben van. Tehát ami a régi igények alapján épül az könnyen lepukkanhat.
LeWyTy
Elméletileg egy idõ után eltûnik.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DigitalHerceg
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy nincs útcsatlakozás sehol se pedig ottvan elõtte az út!Egy régi városomat építettem át erre,hogy az igények megmaradjanak és ne kelljen annyit dolgozzak vele.Erre most ezt látom a képernyõn:

Légyszíves segítsetek!Elõre is köszönöm!

Értem,akkor valoszínüleg azért nem ment!
De Most már mind1,a saját szerkesztett régíómal,ami 544 km2 megvagyok nagy nehezen,ígaz kivitte a hajamat!
Köszi azért még1szer!
Most viszont jön az építkezés!
Már csak arra kell rájönnöm hogy mivel tudnám megoldani hogy ne lépjen ki játék közben!Eddig nem csinált ilyet!
Kodlovag
Én úgy tudom, hogy a Mapperben csak régiót lehet létrehozni. Terraformálásra az SC4Terraformer való.

Ja akkor a táblázat szerint, nem ártana a temetõket is vissza rakni...csak tök idegesítõ volt, hogy szó szerint megállás nélkül "lihegtek" a zombik/szellemek.
DigitalHerceg Köcce! Rémlett, hogy a régi városnál is a "gyári" plusz épületek futtatták fel a várost, csak arra nem emlékeztem, hogy melyek voltak azok. <#falbav><#circling>No megyek valahogy ki kell sajtolnom az épületek havi fenntartását, mert majdnem egálban van a bevétel/kiadás...
DigitalHerceg
Ja és tudnátok linket adni ahhoz a vidámparkhoz,amit egyszer wetsom mutatott?😊

DigitalHerceg
Zigiboy itt egy link amelyik segít a kívánatosság növelésében
http://www.freeweb.hu/simcity4/yimby.html

ezt nem értem. miért nem tudod?
Probálj meg minnél több olyan + épületet építeni,amik a kereskedelemre hatnak!
Stadionok, szobrok,plázák, stb...
Hát ha bejön,és segít valamennyit!
Üdv! DigitalHerceg.
Igen próbáltam, de semmi...az adókat nem tudom 7,5% alá vinni az üzletnél.Mik azok az intézkedések, rendeletek amik leviszik az igényeket?
Pár éve pedig volt egy sikeres üzleti városom... <#conf>
az mi?
Hát szintezni biztos kell, de az csak 1-2 perc...
teljesen új volt.
Igen ezt tudni kell, hogy csak új projektnél érdemes használni...
DigitalHerceg
Szia Zigiboy!Probáltad már úgy,hogy a többi városban felemeled az összes kereskedelmi adót?Mert lehet úgy beálik majd.

Szia DigitalHerceg !
Így sikerült, meglehet így is próbáltam korábban és ugyan azt csinálta...de most okés minden...Nem a kórházak/rendelõk mennyisége és pénzelése miatt sztrájkoltak, hanem mindig automatikusan visszaállította 0-ra a játék a mentõk támogatását. Tényleg köszi.

További kérdésem. New York régióban elkezdtem anno, Metropolis-t építeni. Akkoriban egyedüli településként iparvárosként kezdte, késõbb kapott üzleti zónákat is. Most már körbe van építve kisebb településekkel ( lakossági, hulladékfeldolgozó, mezõgazdasági ), illetve egy nagy ipari/kikötõ várossal ( Port City 😊 ). Úgy döntöttem, hogy kivonom az ipart Metropolis-ból és lesz office city, ez meg is törtét, nagy nehezen stabilizáltam a költségvetést, de nincs igény az irodákra. Adók 6-7-8%-on vannak, oktatás, egészségügy, közegészségügy, víztisztaság rendben, bûnözés alacsony, villamoshálózat van kiépítve metróval összekötve, repülõtér van, vasút van...és még is nem nagyon akarnak irodákat nyitni. NA DE MIÉRT?
én ezt azért vettem ki, mert teljesen összekutyulta a régiókat. Elõször a high verziót raktam fel, de állandóan problémázott a szélekkel, ezért leszedtem, és a normált raktam fel, erre meg az újonnan elkezdett városok alap terepszintje sokkal magasabbra került, mint a meglévõké. Vagyis teljesen sík régióban, ahol egyik várost sem terepépítettem úgy nézett ki a dolog, hogy bizonyos városok mint egy hasáb kiemelkedtek a síkból. 😞
Igen ott regisztráltam már régebben!
De sikerült letöltenem,ott ahol megadtad a linket!
Belépés után rákerestem,és eztán már megjelent az a szöveg,amire rá lehet kattintani!
Így letudtam tölteni + a SC4Mapper mini patch-ot is!
Köszi!
De sajna elakadtam:ÁÁÁÁ

Megnyitom az SC4Mapper programot majd betöltöm a régiót!Innentõl nem tudok semmit sem csinálni a régióval,mivel nincs semmilyen terraformálási lehetõség nincs,amivel lehetne a régiót szerkeszteni!
???
Tudsz segíteni??
Úgy vettem észre hogy a create region-ban kell valamit csinálni az SC4M-ben!
De nem tudom mit!

A sok esõtõl 😄

Egyébként ettõl:LBT Bajio Terrain Mod
DigitalHerceg
Sziasztok!
Azt nem tudjátok nekem megmondani,hogy wetsom füve miért olyan szép zõld?
Tudtok valami linket adni hozzá?

DigitalHerceg
Szia Zigiboy!
Ha nem megy az adós ablakban akkor probáld meg egyenként.Ha maximumon is sztrálkolják magukat csinálj még több kórházat!

Én ezt csináltam. Akartam egy tisztességes csomópontot. Megterveztem papíron. Aztán megpróbáltam összerakni a rendelkezésre álló anyagokból. És ilyen lett 😞

Egy kis help-re volna szükségem... Beállítom az egészségügyi támogatást maximumra és mentõk támogatását is maximumra, lecsukom az ablakot, és pár pillanat múlva a mentõk támogatása automatikusan lemegy 0-ra. Utána visszaállítom és kezdõdik elölrõl az egész. Ja és szanaszét sztrájkolják magukat az eü-i dolgozók..<#circling><#guluszem1><#wilting>
Több, mint másfél órás munka eredménye:

Kodlovag
sc4devotionon külön kell regisztrálni a fórumra és a letöltéshez. Itt regisztráltál?
Egyébként megjegyez, és mindig hagy letölteni akkor is, ha külön nem loginolok, csak linkrõl odamegyek.
Szerintem SC4Mapper csak itt van. Tulajdonléppen egy egyszerûsített Terraformer, sokkal kevesebb funkcióval.

Kodlovag!

Letöltöttem a SC4Terraformert,és már használom egy idelye!
Elég érdekes egy program,összevissza kutyulja a régiókat 😛FFF akár így mentem,akár úgy mentem!De azért még probálkozok vele!
A SC4Mappert is kiprobálnám, meg is találtam,de nem tudom letölteni,nincs semmilyen olyan link ezen az oldalod http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=179
,amire rátudnék kattintani,pedig regisztrálva vagyok a sc4devotionon!
Tudsz ebben segíteni hogy hogy/hol tudnám letölteni?
Elõre is köszi!
Kodlovag
DigitalHerceg
inkább adok linket mert a rendszer...

http://img408.imageshack.us/img408/5719/swiss.png

DigitalHerceg
Tudnátok adni linket ehhez a letöltéshez?Ami be van karikázva

DigitalHerceg
Sziasztok itt van néhány alkotó akik nagyot alkotnak!😊
Nevek:celureon
ks_JPN érdemes az épületeiket tölteni szerintem keressetek rá Sc4d-n<#smile>