13557
  • wetsom
    Akarom mondani: "Még májusban".
  • wetsom
    Még a Japánok csináltak egy jó T21-t, a NAM kanyarelemekhez:
    LINK
    Ha az út mellé rakunk egy elemet akkor lesz járda.
  • LeWyTy
  • wetsom
    Kicsit dizájnoltam azóta:KÉP
    Egyébként máshova nem kell gát, mert a többi terület magasabban van.
  • nyirog
    kreatív :)
  • LeWyTy
    De jó ötlet
  • wetsom
    Árvízvédelem:
  • wetsom
    Az csak RHW 3-ra van sajnos :(
  • Benevolens
    valahol láttam szalagkorlátos RHW-t...
  • wetsom
    Rég volt kép:) Ez egy fejlesztés alatt lévő terület...
  • Benevolens
    rám is, csak mondom, hogy ezek főleg amerikai szavak. Én kerültem olyan helyzetbe, hogy morogtak miatta
  • Kodlovag
    Használom én ezt is azt is. Nem teszek különbséget subway meg underground között. Mikor melyik jut eszembe. Vagy ha a beszélgetőpartner más szavakat használ, akkor én is átállok azokra. Amíg megértjük egymást, addig nincs nagy gond. A nyelvvizsgám már rég megvan, ott porosodik valahol a fiókban. De rám tényleg sokminden ragadt a játékokból.
  • Benevolens
    Én németül is tudnék vele játszani, de én amerikaira állítottam a jobbos közlekedés miatt.
    Kodlovag, ha highway-ed van motorway helyett, subway-ed underground helyett, avenue-d broadway helyett stb. akkor amerikai. Amerikaival meg nem jó nyelet gyakorolni, mert betanulod az amcsi szavakat, aztán csúnyán néznek nyelvvizsgán XD
  • wetsom
    Nekem európai, így németre kellett állítanom a nyelv telepítésnél, de a magyarítás mindent megoldott :)
  • Kodlovag
    Távol keleti az alapjátékom, abban van egy angol verzió. De mivel alapból jobbos közlekedés van, ezért szerintem amerikai.
  • Benevolens
    amcsival vagy angollal?
  • NorbyI
    A magyarítás nagyjából 90% körül van, nem rég frissítettem, innen az aláírásomból vagy a fenti linkről is lehúzhatod. Használd egészséggel, ha valami gondod van vele itt nyugodtan jelezheted azt is. Jó az alapjátékhoz és a deluxhoz is.
  • Hecker007
    Norbyl aláírásában van a link amiről érdemes szedni az tuti hogy a legfrissebb változat!
  • Kodlovag
    Úgy tudom nincs teljesen befejezve, de 80%-os állapotban biztosan van. Norbyl tudna erről többet nyilatkozni, vagy olyan valaki, aki használja. Én angolul játszok mindennel, ez is egyfajta nyelvtanulás.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ez a magyarítás ami itt a banner alatt be van linkelve teljesen magyarosítja a deluxe verziót?
  • Benevolens
    én egyszer beköltöztettem 6 simet az egyik városomba. De nem volt túl sok értelme. Esetleg azt az egész funkciót át lehetne alakítani tök mássá.
  • capa07
    Van egy olyan problémám, hogy "villognak" a dolgok (fák, autók). Eddig pedig ment tokéletesen, csak mostanában kezdte el csinálni. Nem toltottem le semmit, nem is álligattam semmit. Ezután a beállításoknál átkapcsoltam szoftveresre (nem tudom már milyen beállítás ez), utánna újraindítottam a játékot, ezután már ment jól. Viszont akkor a letoltott teherkocsikat nem jól jeleníti meg. Ha visszaállítom, akkor meg megint "villognak" a dolgok! 5let valakinek?
  • argo001
    A segítségeteket kérném. Létezik 6 vagy 8 sávos út a játékhoz? Mert akkor beleraknám a játékba. Ha linket is tudtok adni, megköszönöm. A "fővárosi forgalom" is jobban örülne neki.
  • Kodlovag
    A MySim módban, amit soha senki nem használ, U Drive It menüpont, az alsó gomb, Mission Indicators On/Off.
  • wetsom
    UDI ikont hol lehet kikapcsolni?
  • wetsom
    Sokat tanultam azóta:)
  • Kodlovag
    Emlékszel még arra, amikor először mutattad a városodat, mi meg azt mondtuk, hogy milyen üresek az utcáid? Hát azóta sok minden változott.
    (Az UDI ikonokat kapcsold már ki, olyan zavaróak)
  • wetsom
    Az utcai lámpákat cseréltem Belga oszlopokra:
  • wetsom
    Én új fajta torony lápákat pakoltam le, ezeknek narancsos fényük van:
  • Kodlovag
    Most már csak az az egy bajom van, hogy a kereszteződéseket is ki kellene világítani. Aminek a legegyszerűbb módja az lenne, ha minden közlekedési lámpához hozzáadnék egy lámpaoszlopot, vagy egyszerűen csak fényt. Ezt azonban csak a Maxis közlekedési lámpákkal sikerül megcsinálni, tök ugyanaz a módszer egyszerűen nem működik sem a NAM-os, sem a mrtnrln féle sem a Heblem féle modellekkel. Nem értem. Már vagy 4-5 órám ráment a hiábavaló próbálkozásokra.

Azért ma is termett valami

• Kodlovag
    Már legalább egy hete
  • LeWyTy
    Egyébként mióta nincsenek ikonok
  • Kodlovag
    Á nem. Csak Fő Mester :)
  • nyirog
    Isten vagy :D !!!
  • wetsom
    Már alig várom.
  • Kodlovag
    Az ablakokkal nem lehet mit kezdeni. De ilyen szempontból nézve a moddolt épületek sokkal jobbak. Általában nem nagy fehér kockákkal oldják meg még a csupa ablak irodaépületek kivilágítását sem.
  • Benevolens
    nem csak az a probléma, hogy az utak mentén nem elég a fény a játékban, hanem hogy az épületek ablakai meg túl fényesek. És ezt nem tudom, hogy lehet megoldani
  • LeWyTy
    Jófélék
  • Kodlovag
    Mai termés

• Kodlovag
    A Network Addon Modot (NAM) mindenképpen megéri felrakni. A többi 10000+ mod csak a hab a tortán.