Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a magyarítás már nem uptodate. 😄
Itt a link alattam azt töltsd le. Egyébként mindkét verzióhoz jó, akkor is ha nincs fenn a kieg.
Itt a link alattam azt töltsd le. Egyébként mindkét verzióhoz jó, akkor is ha nincs fenn a kieg.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
A banner alatt ott a link..
"SimCity 4 + Rush Hour\ Deluxe magyarítás"
"SimCity 4 + Rush Hour\ Deluxe magyarítás"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nagyjából 40 000 plugin van, és annak kb a felét érdemes is felrakni.
Üdv. Van a sima sin city 4-hez magyarosítás? Láttam van fent, de az nem a kieghez való?
Kösz. Esetleg van még valamilyen mód, amelyet érdemes telepíteni?
Helló,
lenne két kérdésem:
-Valahol be lehet állítani, hogy a jármûvek ne az utak bal oldalán menjenek? Elégé zavaró amellett, hogy a lámpák a jobb oldalon vannak.
-Néztem a képeket és láttam, hogy a sugárutak keresztezõdésénél van egy harmadik, balra kanyarodó sáv. Ezt hogy lehet megcsinálni?
lenne két kérdésem:
-Valahol be lehet állítani, hogy a jármûvek ne az utak bal oldalán menjenek? Elégé zavaró amellett, hogy a lámpák a jobb oldalon vannak.
-Néztem a képeket és láttam, hogy a sugárutak keresztezõdésénél van egy harmadik, balra kanyarodó sáv. Ezt hogy lehet megcsinálni?
Nekem meg azért nem tetszik, mert új gépet kellene vennem hozzá, hogy egyáltalán elinduljon. Ehhez most éppen nincs kedvem. Inkább megvárom mások tapasztalatait, és ha már majdnem utoléri az SC4-et, akkor majd meggondolom.
Nekem csak azért nem tetszik mer túl egyszerû<#pardon1>#pardon1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Huh hát tegnap megnéztem a Cities XL 2011-et, kicsit érdekes. Építeni egyszerübb benne , nu de nem is ennyire összetett a dolog ,legalább is egyenlöre. Pik-pakk elértem a 15 e föt kb 20 perc játék után igaz a terület is jóval nagyobb, de nem kell annyira figyelni az egyensúlyra mint SC4-ben..
Még két kép:

Köszi, közben megtaláltam én is. Fel is rakom.
De közben kiderült hogy én is bele estem abba a hibába hogy a NAM-ot jobboldali közlekedésre telepítettem.
egyébként a hivatalos sim city 4 honlapról lehet még letölteni regisztráció után
például itt felül rákattintasz arra, hogy épületek világíttatása, és letöltöd a rart. És abban van egy UPDATE_SKU2 kezdetû exe. Azt kell telepíteni. (különben telepítsd fel az egészet az instrukciók szerint, ha eredeti a játékod, mert különben a letöltött épületeknek nem lesz éjjeli fényük. )
Hát valószinü hogy nem.
Honnan lehet letölteni mert simtropolis vagy egyéb helyrõl ?
köszi a segítséget
feltetted a legutolsó hivatalos patchet a NAM elõtt?
A forgalom grafika a zöld , kék és egyéb nyilak nem is mennek arrafelé.
Ha a forgalom terhelés grafikát nézem akkor zöld a sugárút de a keresztezõdé elõtt, ahol kanyarodósávok kezdõdnek vége a zöld kijelölésnek. Ha pedig lakóterületet veszek körül sugárutakkal, akkor megjelenik az autó jel, ami azt jelenti hogy nincs hozzá út.
Ha a forgalom terhelés grafikát nézem akkor zöld a sugárút de a keresztezõdé elõtt, ahol kanyarodósávok kezdõdnek vége a zöld kijelölésnek. Ha pedig lakóterületet veszek körül sugárutakkal, akkor megjelenik az autó jel, ami azt jelenti hogy nincs hozzá út.
mármint a forgalom mint grafika vagy a forgalom mint zöld, kék és egyéb nyilak?
Sziasztok,
Segítségek kérnék.
Az a problémám hogy felraktam sam, rhw és egyéb dolgokat is, és most ha sugárutakkal csinálok keresztezõdést akkor a keresztezõdésen nem megy a forgalom.
Az elmúlt két napban az összes parkhoz meg utcához való cuccot feldobáltam egy 10x10-es lotra. Hát elég durva lett 😊 Az lesz a taktika, hogy amikor a lámpákat válogatom, akkor mindent törlök, kivéve a lámpákat meg a fényeket és elmentem lámpák néven. A szökõkutakkal ugyanez, padokkal ugyanez stb. És amikor kiválogattam, hogy melyikeket akarom használni, akkor összedobom a remekül megtervezett kis fõteremet 😄
(bár valószínûleg a kivitelezésben rohadt sok kompromisszumot kell majd kötnöm 😞 )
Egyébként nem értem, hogy egy csomó dolog miért nem jelenik meg a propok között. Például van egy szett, amibõl a metrómegállók megjelennek, a buszmegállók meg nem
(bár valószínûleg a kivitelezésben rohadt sok kompromisszumot kell majd kötnöm 😞 )
Egyébként nem értem, hogy egy csomó dolog miért nem jelenik meg a propok között. Például van egy szett, amibõl a metrómegállók megjelennek, a buszmegállók meg nem
Amíg nem lesz megfelelõ utód, addig ezzel játszunk😊
Az új sugárutam:

Az új sugárutam:

Helló, régóta nem kommenteltem, de most hogy újra játszom a játékkal és módosítottam a Városnaplómat (CJ), merek már ide is írni.
Jó látni hogy még mindig van élet a fórumban 7 és fél évvel a játék hivatalos megjelenése óta. Azért ez nem semmi.
Ha valaki megnézné a városom van fenn egy rakás kép itt, kommenteljetek bátran ha tetszik, akár magyarul is. (Jöhetnek kritikák is azoknak is örülök és tanulok belõlük) 😊
Jó látni hogy még mindig van élet a fórumban 7 és fél évvel a játék hivatalos megjelenése óta. Azért ez nem semmi.
Ha valaki megnézné a városom van fenn egy rakás kép itt, kommenteljetek bátran ha tetszik, akár magyarul is. (Jöhetnek kritikák is azoknak is örülök és tanulok belõlük) 😊
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Sziasztok!
Sikerült megcsinálni a Pim et!De most hogyan tovább hogyan lesz ebbõl valami?Nekem csak épületeket hoz be
Sikerült megcsinálni a Pim et!De most hogyan tovább hogyan lesz ebbõl valami?Nekem csak épületeket hoz be
Sziasztok!
SC4 PIM -et én is letöltöttem már, de a leírást azt honnan lehet letölteni hozzá?
SC4 PIM -et én is letöltöttem már, de a leírást azt honnan lehet letölteni hozzá?
Sziasztok!
Megcsináltam!De azt nemtudjátok hogyan lehet azt megváltoztatni, hogy honnan válassza ki a texturákat vagy miket amit az elején kell bepipálni
Légyszi segítsetek elõre is köszi
Megcsináltam!De azt nemtudjátok hogyan lehet azt megváltoztatni, hogy honnan válassza ki a texturákat vagy miket amit az elején kell bepipálni
Légyszi segítsetek elõre is köszi
és azt hogy útnak érzékeli és nem parknak SC4toolban állítottad be?
Letöltöttem azt a fájlt de akkor sem jó leraknátok ide nekem egy fájl listát ha lennétek szívesek de ha nem lehet kivenni és ki ctrl+c vel akkor nem kell ne törjétek magatokat miattam!
Ahhoz SC4 tool kell.
én régebben használtam, és csináltam is egy vasútállomást (legalábbis egy vágányzatot, de sehogy sem tudtam beállítani hogy átmenjen rajt a a sín. (pedig állítólag azt itt kell) ezért leszoktam róla.
A maxis lot editor az elején bonyolultnak tûnhet, de ha az ember belejön akkor már percek alatt kész a lot...
Nagyjából kész a felújítási projekt a felhõkarcolók között:
KÉP
Nagyjából kész a felújítási projekt a felhõkarcolók között:
KÉP
Töltsd le a netrõl. pl innen: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp71
Aztán másold be a program könyvtárába és kész. Ha még valamilyen dll kellene neki, akkor azt is.
Aztán másold be a program könyvtárába és kész. Ha még valamilyen dll kellene neki, akkor azt is.
Sziasztok!
Én is felraktam ezt a PIM-et de valamiért hibát jelez!Az alkalmazást nem tudja megnyitni mert a MSVCP71.dll nem található tudtok segíteni?Elõre is köszi a válaszokat!
Én is felraktam ezt a PIM-et de valamiért hibát jelez!Az alkalmazást nem tudja megnyitni mert a MSVCP71.dll nem található tudtok segíteni?Elõre is köszi a válaszokat!
Hát pl pont ezért jó a PIM-es, mert ott képet is ad a propról. A Maxisos meg emlékeim szerint csak szöveges listát. Amikor legelõször elindítod, akkor egy ideig eltart majd, amíg kilistázza magának az összes épületet meg propot, de utána már könnyen indul. És azt is megadhatod neki, hogy csak bizonyos részeit töltse be a plugin mappának. Olyankor még gyorsabb.
A new properties xml-t csak egyszerûen másold be a könyvtárába. Ha már van, írd felül.
A new properties xml-t csak egyszerûen másold be a könyvtárába. Ha már van, írd felül.
köszi, kipróbálom, csak nem tudom hova kell berakni a a new properties xml-t. Egyébként közben elindult a maxis lot editor is, csak teljesen reménytelen végignyálazni a props listát :S
Használj másik lot editort. Az X-Toolnak is van lot editor része, mindent tud, amit a Maxisé. Meg még egyebeket is, összességében jobban kezelhetõ.
SC4PIM
Töltsd le hozzá a New properties xml-t, és van hozzá leírás is (amiben benne van, hogy a lot editor részben milyen funkciót milyen billentyûvel lehet elõhozni).
SC4PIM
Töltsd le hozzá a New properties xml-t, és van hozzá leírás is (amiben benne van, hogy a lot editor részben milyen funkciót milyen billentyûvel lehet elõhozni).
Nagyonpici off:
CITIES XL 2011-et megveszi valaki?
Mert ha igen akkor lehet engem is érdekelne...ha már multis.<#nyes>#nyes>
CITIES XL 2011-et megveszi valaki?
Mert ha igen akkor lehet engem is érdekelne...ha már multis.<#nyes>#nyes>
Nem tudom beüzemelni a lot editort. Pedig régen ment. Azt írja ki, hogy GDrive Window--DirectX. Pontosabban ez a megnyíló ablak fejléce, de nem nyílik meg, hanem nem válaszol, aztán leáll. Valakinek van ötlete?
Jól néz ki. Nem tervezed esetleg a parkok közzétételét?
Tegnap kezdtem egy új régiót. Már 700-an laknak benne. 😊 Ehhez készítettem az új tilesetjeimet, na majd most meglátjuk, mit lehet belõle kihozni.
Tegnap kezdtem egy új régiót. Már 700-an laknak benne. 😊 Ehhez készítettem az új tilesetjeimet, na majd most meglátjuk, mit lehet belõle kihozni.
Õszi képek a legjobbak /átépített városrész/:

Az Apps-be rakja...
jelenleg megnyitni sem tudom 😞 Hova telepíti fel magát?
A lot editor az elemek a elhelyezésére van, az értékeket más segéd programmal lehet módosítani: tools/moddig/ alatt vannak ezek: LINK
Ezek használatát még én sem tudom...
Ezek használatát még én sem tudom...
csúnyaság olyat kérni, hogy mondj egy-két dolgot a lot editorról? Csak mert én régebben próbálkoztam vele, és már az nem ment, hogy kiválasszam a listából azt az alapot, amivel dolgozni akarok. (ráadásul ha jól vettem észre csak meglévõt lehet átdolgozni és más néven elmenteni) Aztán például olyanokat nem tudtam megoldani, hogy a vasút átmenjen a loton. (mert nem tudom elõhívni a narancssárga kockát) Meg hogy hol lehet beállítani az értékeket (ár, energiafelhasználás, park effect meg ilyenek)
Nagyon jó lett wetsom csak gratulálni tudok hozzá!Most én is "megszépítem" majd a városomat parkokkal