13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#12436 Ezek az enyémek. A legújabbról meg a legelsőről most hirtelen nem találok semmit, de azok nem olyan túl régen voltak betéve.
-
Barnahadnagy #12435 LEX/STEX/PLEX A 3 legnagyobb plugin megosztó oldal. (sc4devotion / simtropolis / SimPeg) Mindegyikhez regisztráció kell és ingyen lehet letölteni. Itt egy régió nézetes kép: http://i1090.photobucket.com/albums/i372/barnahadnagy/6OR.jpg
Ez az elsó régióm úgy öt évvel ezelött kezdtem akkor még örültem ha működő várost sikerült, de mostanság inkább a kinézetre koncentrálok. Hmm... a legnagyobb városban csak nem egy hatalmas barna dobozt látok? -
natalyel #12434 További kérdés:
Mi az a LEX, STEX, PLEX rövidítések, amik itt vannak?:
http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&ItemAid= -
cloni94 #12433 Kodlovag köszönöm:) igen csak simán a plugin ba volt bent most beraktama NAM-os mappába, a pillérek eltűntek a sínről, de ha úton akarom áthúzni a sínt, akkor rögtön átvált monorailbe, vonatot így sem tudok rajta vezeteni:S -
natalyel #12432 ehh... :) -
natalyel #12431 Bocs a helye4sírási hibákért, nem szokásom, és zavar, melóhelyről sietve írtam, és benéztem :) -
natalyel #12430 Sziasztok.
Gyönyörű városokat, városrészeket látok itt linkelve, grat hozzájuk.
Rég volt, mikor játszottam evvel, de most újra elővenném, hosszabb időre.
Látok itt linkelve modok elérhetőségét, de a letöltést már nem engedi - gondolom mindenva regisztrálni kéne, igaz? Ezek ingyenes modok?
Ti hogy próbálgatjátok az egyes modok elemeit? Annyi pénzetek van a városban, hogy szabadon építgettek-romboltok? H egy új modot töltötök le, ami pl. az úthálózatot változtatja, akkor gondolom a város jó részét át kell hozzá építeni, így viszont felborul az egyensúly, a kitalált koncepció, nem? Kedetek mindent elölről?
És: raknátok be screenshot-ot egy-egy nagyobb és szép városotok környező területeiről is? Azaz pontosabban a "földrész"-nézetre vagy mire gondolok, a főtérképet, ahol átválthatsz az egyik területről a másikra... Egy nagyváros hány és milyen típusú településsel határos nálatok?
Bocs az esetlegesen kezdő kérdésekért -
#12429 cloni94
Belenéztem a NAM és a HSR fájljaiba. Egyféleképpen tud a problémád összejönni: a NAM fájlok később töltődnek be, mint a HSR fájljai.
Nem szoktam látatlanban fogadni, de szerintem ha azt állítom, hogy a HSR könyvtárad közvetlenül a Plugin könyvtárban van, akkor nyernék. A Plugin könyvtáron belül a betöltés a könyvtárak betűrendjében történik, és a HSR-nek kellene később betöltődnie és így felülírnia egy s3d fájlt (az oszlop) a NAM-ban. Nálad viszont a NAM töltődik később, és így az oszlopok megmaradnak.
Másold be a HSR könyvtáradat a NAM könyvtárba (egy alkönyvtár később töltődik, mint a fájlok), vagy nevezd át pl Z_HSR-re, így garantáltan később fog jönni betűrendben, mint a NAM. -
#12428 Hm, ez érdekes probléma. Nekem minden működött elsőre. Biztosan a legújabb HSR verzió van fenn? Bár elvileg az is 2009-es dátumú, szóval nem éppen új. Én a HSR-t a NAM könyvtáramon belülre telepítettem. Biztosan nem töröltél ki véletlenül fájlokat? -
cloni94 #12427 ilyen és vezetni se tudom, most felraktam újra a NAM-okat de ígyse. -
cloni94 #12426 de ez most nem működik a monorailtől? mert a vonat monorail.. -
cloni94 #12425 A nam-om és a nam essential fent van mást nem láttam hogy kellene. -
Benevolens #12424 ez jó :)De érdekes, hogy rajzon kevésbé különülnek el a különböző funkciójú vágánycsoportok, mint a valóságban -
#12423 Mármint a Nyugatiról, Keletiről van. Vigasznak:
-
#12422 Igaza van, ez csak helyszínrajz, vágányrajzaim sajna nincsenek, pedig engem is érdekelnének :\ -
Benevolens #12421 nem jó, mert engem a vágányzat érdekel, és az a legtanulságosabb. Itt csak valami helyszínrajzot látsz, és elég stilizált. Szerinted ez a rajz mire jó? -
#12420 Szerintem meg pont jó mert állomás és a környéke is rajta van. -
Benevolens #12419 ez nem jó, mert nem vágányrajz :( -
#12418 Ez a kettő vmivel újabb, a nagyon régit most nem találtam meg (lehet azóta már le is töröltem :S ):
-
Benevolens #12417 Kell hozzá előtte a NAM meg a NAM Essentials, aztán felrakod a HSRP-t, meg az összes dependency-jét...minden fönt van? -
cloni94 #12416 valamiért nem működik a hsrp-m. leszedtem, de vonat nincs hozzá és ha építem a monorail talpazata látszik alatta, ha pedig a földre építem a hsrpt akkor meg a tetejére kerül a monorail talpa. -
Benevolens #12415 a nyugatisat megmutathatnád. Kíváncsi lennék, hogy honnantól van meg -
#12414 Van a nyugatiról is, meg még jó párról Am a nyugatit nézegetve pont azt néztem h ott még meg se volt épülve a Westend, szal tényleg jó régiek lehetnek... -
Benevolens #12413 ja értem :P -
#12412 Réginek tényleg nagyon régi, csak szemléltetésként raktam be - muszáj volt fölvágnom -
Benevolens #12411 hát ez elég régi. És nem értem, hogy mit akarsz vele mondani -
#12410 Még a kelenföldi pályaudvarral kapcsolatos témához
-
Benevolens #12409 minden bizonnyal -
cloni94 #12408 ha mondjuk felrakom a HSRP-t és nem tetszik és letörlöm utána a monorail fog rendesen működni?? -
#12407 Sziasztok!
a Vaterán van egy illető aki a SC4-et+a Rush Hourt kínálja 500Ft+postaköltség áron, vele megegyeztem hogy ünnepek után beszélhetünk a vételről, ám én kaptam egy Steames verziót, így nem kell a dobozos, arra kérem aki igényt tart az SC4-re, az írjon itt vagy pm-ben. Köszönöm:) -
Benevolens #12406 Talán próbáld meg a Plugin Managerrel... -
cloni94 #12405 wetsom! hogy csináltad, hogy a piros járda mindenhol ott van a hídon híd alatt stb. mert nekem csak a sima úthoz rakta oda.:// és esetleg valaki tud valami olyat amivel a játékon belül rendszerezhetném a letöltött dolgokat? nehogy már annyit kelljen keresgélni.
-
#12404 Sziasztok!
Kérlek titeket aki tud segítsen nkem egy kicsit!
A gondom annyi hogy régen nem játszottam a játékkal és valamelyik nap nézelődtem itt a órumon és láttam hogy sok plugin meg ujjítás került fel sokatokhoz! Namost én sokat kerestem a neten plugint és sokat fel it tettem de nincs szinte semmi változás, ez mitől lehet? Pl az utakon van kanyardo sáv meg hasonlók ezeket hogn lehet feltenni? Kérlek segítsetek.
Előre is Köszönöm!
Üdv: BiTi9 -
Benevolens #12403 az lehet :) -
#12402 -
wetsom #12401 Jöttök egy sörre?
-
wetsom #12400 Az Kassa-Szarajevó nemzetközi IC volt. :) -
Magyar Virtus #12399 Sziasztok!
Mindenkinek boldog új évet kívánok (saját kis (Sim)Cityjében)! -
cloni94 #12398 pestről pécsre én mindig azzala vonattal jöttem amelyik kassáról jött ment a keletibe utána kelenföld és pécs. -
Benevolens #12397 az lehet.