Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Az a delux része.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

szabii98
Oké, és gondolom hozzá még azt a + kiegészítõt 😄

I met God. She's black

Delux természetesen!

LeWyTy! Felõlem lehetne 😊
hmmm

szabii98
Szeretném megvenni a játékot, de nemtudom, hogy melyik változatot.
Deluxe vagy Classic?

I met God. She's black

Kodlovag
Megvolt minden állapotról egy jpeg képem, azokból mindig kivágtam ugyanazt a darabot, azután csináltam belõlük egy animált gifet. Találtam a neten egy weboldalt, ahol csak feltöltöd az egyes képeket, és megcsinál mindent. Egyszerûbb, mint photoshoppal gürizni.
Az lenne a tökéletes, ha nem ugrálva váltanának a képek, hanem áttûnnének egymásba. De ahhoz már valami flash alapú csoda kéne.

LeWyTy
Megkérdezném a topiklakókat hogy mi lenne ha kiosztanánk pár kitüntetést a legjobbaknak??
Ami a fejlécben lesz látható.
Véleményeket kérek.
<#wink>Persze ha sikerül megfejteni a script kódokat<#wink>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
"kicsit irigy is lettem és el is ment a kedvem a játéktól"

Én is ezért hagytam abba<#wink>(meg már nem volt türelmem)

És azóta sincs hangulatom újra a pluginokkal szarakodni és mindent fixálni.

LeWyTy
Ez 3,14csa jó!

de jó, hogy csináltad? <#merges2><#taps>
Én elõször mindig beszarok a csodálkozástól 😊
Kodlovag
Na lássuk csak, mûködik-e...

elõször is gratulálok én is<#nevetes1>

viszont van egy kis gondom, kb 600Mb a beszerzett gyüjteményem, de 10 perc után kidob a játékból valami miatt<#rinya>
mi a csudát csináljak vele?
Kodlovag
Nagyon köszönöm mindenkinek.

Norbyl, nehogy abbahagyd a CJ-det. Én legalábbis felerészben azért kezdtem CJ-t írni, mert tetszett a tiéd a simtropolison, és én is akartam magamnak valamit. Kifejezetten örültem, mikor pár hónap kihagyás után folytattad. Egyébként nekem is szokott kisebbségi érzésem lenni, amikor egyik-másik CJ-t nézegetem (pl Billy Chen, vagy Yan077 CJ-je az sc4d-n), és biztos vagyok benne, hogy a következõ néhány hónapban nem fogok felérni hozzájuk. De nem is olyan nagy baj ez, itt is kifejtette valaki kb 1 hónapja, hogy mindenkinek megvan a saját stílusa, és az egyformán jó és érdekes lehet. A te CJ-dnek is megvan a saját stílusa, wetsom képeinek is... Ami azt illeti, mind a kettõbõl tanultam.

Végignéztem kodlovag CJ-jét, és nem térek magamhoz. Fantasztikus dolgokat csinált, nagyon realisztikus és szép hangulatos városokkal. Egy kicsit irigy is lettem és el is ment a kedvem a játéktól. Azt hiszem megvan hozzá a tehetsége.
Gratulálok neki itt is. Nem semmi munka amit ott véghez vitt.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Rátaláltam egy régi CD-n, egy 2004-es városomra.

Fõutca akkor:KÉP1
Fõutca most:KÉP2

Mintha nem is egy játék lenne. <#nevetes1>
<#taps><#taps><#taps>
az én plugins mappám 3,13 GB és ebben még nincsenek benne azok, amik nem a pluginsba telepítik magukat. Ilyen mennyiségû cuccot nem nagyon lehet átadni. Egyébként ilyen menyiségnél a pluginok már ütik egymást. (Amit nagyon szeretnék megoldani valahogy 😞 )
Nem pofátlanság csak senki nem fogja elküldeni, én spec biztos nem fogok és tudok feltölteni másfél gigát. Emailben meg hadd ne próbálkozzunk, rámenne a fél életünk. Egyébként nem nagy ördöngösség összegyûjteni a mappát. Ami megtetszik és használni is fogod azt lerántod és berakod a plugins mappába ügyelve hogy jó helyen legyen és meglegyen mindene (dependencies) amit írnak. Simtropolis és SC4devotion oldalak tökéletesek kiindulásnak.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Lehetne egy olyan, hogy valakinek a kibõvített Plugins mappáját elkérném? 😊
(Remélem nem nagy pofátlanság ez)
Elõre is köszönöm
Azóta volt egy update:
sc4dev
Az az Apple reklám nagyon komoly 😄
Egyébként nagyon tetszik amit csinálsz, igai kis mestermûvek.

Újabb felújított terület, kékkel jelölve:
KÉP
Csak MAXIS lakóház maradt ki, azt nem bontottam el.
ja már kezdtem azt hinni, hogy a propot is te csináltad 😛
Mára ennyi elég volt, elfáradtam 😊
Csak lot editor + sc4tool 😊
hûha, ezt részletezd kérlek <#wow2>
"Gondolom nem valami általánosan ismert oldalról szedted le"

Hát igen, mert magam csináltam 😄
Na ilyen plugint sem láttam még. Gondolom nem valami általánosan ismert oldalról szedted le. Egyébként meg gratulálok a munkádhoz, ügyesek.

Sim City-ben is kiéghet az izzó😊
értem én, csak szeretnék rájönni, hogy mivel és miért, és hogy hogyan lehet megoldani a problémát
Lehet valamivel összeakad...én azért néha használom, hogy nagyobb legyen a változatosság...

Mai munkám, stadion parkoló, és környéke:
nekem a PEG Seasonal Woods nem mûködik egy ideje. Egyszerûen nem jelennek meg a fák. Érdekelne, hogy miért.... Különben nem is szeretem õket, szóval nem baj <#beka3>

Sziasztok,
Segítséget kérnék megint. Baloldali közlekedésre rakja fel nekem a telepítõ a programot. Ha megcsinálom a szükséges beállításokat amiket itt olvastam hogy átálljon jobboldali közlekedésre akkor a magyarítás nem mûködik. UKEnglish néven van nekem a könyvtár. Átnevezem English-re és átírom a registriben a kulcsot és akkor elszáll a magyarítás.
Vasútállomás környékének rehabilitációja is befejezõdött:

Így áll a belváros:
valaki nem tudja, hogy a propok a lot editorban meg a pluginok a játékban miért ütik egymást? Örülnék ha valaki segítene, mert mindig olyan meglepetések érnek, hogy valami már nem elérhetõ, amit eddig eddig használtam 😞
nyirog
Pont nem rég filóztam azon h ideje lenne most már befejezni, végül is nem sokkal a vége elõtt hagytuk abba :\.. Majd feltolom a seggem msnre vmikor a közeljövõben Norbyl, aztán átbeszéljük h mikor ugorjunk neki újra 😊

értem köszi. A másik problémám, hogy amikor elforgatom a lotot, akkor egyes propok kimozdulnak a helyükrõl 😞
*kép lemaradt

Így van!

http://img535.imageshack.us/img535/5797/62691834.png
Kodlovag
Namost az évszakos fák úgy mûködnek, hogy mindegyikbõl van négy: tél, tavasz, nyár és õsz. Mind a négyet le kell rakni a loton pontosan ugyanabba a pozícióba. Mivel szezonális propok, nyáron csak a nyári fog látszani. Egy adott dátumnál a nyári eltûnik, és pont megjelenik helyette az õszi...

Persze nyugodtan írjad csak, terveztem hogy nekiállok újra foglalkozni vele, ha idõm engedi. Látom a link is cserélve lett én örülök neki ha másokat is érdekel a dolog és segíthetek nekik.
@wetsom Nagyon szép dolgokat mûvelsz a játékkal, bejönnek a képek amiket feltolsz ide. Nincs kedved esetleg megosztani õket simtropolison is a CityJournal fórumban? Hatalmas sikert aratnál szerintem.

Sziasztok
tudnátok mondani modokat amik még élvezhetõbbé teszik a játékot?
ez megint fasza lett, bár én nem használnám ezt a parkolót. És amit nem értek: Nekem sem a német vasúti jelzõ sem a több vágányt átívelõ felsõvezeték nincs benne a lot editoromban sehol, pedig dependencyben mind a kettõ megvan és telepítve is van. Illetve ezeket a cp fákat sem találom, amiket használsz, pedig nekem is ez kéne. Csak olyat találok, ami egy évszakra van szabva, pedig az összes mattb325 ház ezt a fát használja, és nekem megvan az összes, de valamiért ez sincs benne a lot editorban. Sem a propsban, sem a florában.
Különben hol lehet olyan járdát beállítani, amit csak gyalogosok tudnak használni?
Új pályaudvar:

LeWyTy
Ha nemgond akkor kicserélem a linket.

én találtam benne egy-két hibát. Megírjam esetleg?
IGen mert én és nyirog csináljuk ill csináltuk. Én még javítottam az utóbbi idõben egy keveset rajta. Ezért bõvebb az enyém. És nincs még feltöltve magyaritas.hu-ra

Armi555
a Te magyarításod már teljesebb, mint a simshungary-s?