Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem eddig amiket letöltöttem az összes ment windows 7-en kivéve a villamos mod
ja értem, akkor nem tudom, ilyet még nem tapasztaltam, lehet valamilyen program a háttérben visszafogja kicsit, vagy windows szolgáltatás<#nemtudom>#nemtudom>
az otthoni gépem gyengébb és mindenféle akadály nélkül megy rajta a játék ugyanazokkal a modokkal amik a másikon vannak, csak azon XP van ezen meg 7, ebbõl gondolom hogy itt lesz a baj
ha teleraktad a játékot mindenféle moddal akkor amiatt akadozhat/laggolhat - ajánlott õket datpacker-val egybetömöríteni.
küldetés? <#fejvakaras>#fejvakaras>
én hiába futtatom XP vagy 98 kompatibilitási módban ugyanolyan marad. játszható a játék de ha mondjuk lemegyek a vezetõs részhez akkor azt már nem lehet vinni, meg a terraformálásnál is alig bírja már amikor a fákat teszem le. akkor van erre valami megoldás? szeretném csinálgatni a küldetéses részeket is... :)
miért lenne esélytelen? én is win7 alatt játszom. Kompatibilitási módban telepítettem és indítom a játékot, de amúgy enélkül is érzékelte a win7 és elindult elsõre az akkor még új rendszeren csak beállítottam neki azért még én is biztos ami biztos alapon. Kis segítség ha felbontást szeretnél állítani, ugyan is a nagyobb felbontás nincs benne alapból a játékban, ennek ellenére jól kezeli ha manuálisan adod meg neki az értékeket.
még valami: windows 7-re ugye esélytelen hogy mindenféle szaggatás nélkül fusson? :D
az szerintem nincs frissítve a legújabb NAM-hoz, vagyis hiányoznak elemek.
random elemek. a körforgalom elem, emelt utak, sínek, villamos útra sínre elem nem jött be. de végignéztem az azóta letöltötteket, és megtaláltam a hibát. kivettem a korlátos villamos puzzle darabokat és megint mûködik :)
azért jó lenne tudni, hogy miket tettél fel.
TAB + Page Down/Page Up-ot, a másik forgat.
nyomd meg a TAB-ot, aztán a Home/End-et, hogy változik-e a puzzle elem képe?
egész pontosan ez melyik puzzle elem?
http://community.simtropolis.com/files/file/26793-network-addon-mod-for-windows-installer/ ez van fent most nekem, elvileg essentials is van benne
ugyanaz mint az elõbb, nincs fent a NAM Essentials. Egyébként a játékban van saját beépített képkészítési mód, aminek a képeit a Dokumentumok/Sim City 4/Regions mappába rakja a megfelelõ város mappájába. A képeket png-bõl jpg-be úgy kell átrakni, hogy letöltöd az ingyenes infranview-ot, megnyitod, behúzod a png képet a felületre és elmented jpg-ben. A jpg fájl mérete kisebb, ezért nagyobb méretût is csatolhatsz a galériába. A plugineket soha ne random módon szedd le, mert van nekik dependecyjük (a letöltõfelületen megtalálod a dependency list alatt, általában linkkel együtt), ami nélkül nem mûködnek.

Ékezetes fájlnév helyett ékezet nélkülit próbálj
ajh nem teszi be:S

sajnos csak ekkorát tudok a méretlimit miatt. a puzzle elemek helyett van újabban ez a keret, a kurzort sajna nem fényképezi a print screen de amikor kiválasztom pirossá válik a kurzor és az elem hekyett csak ezt a keretet adja be

ezt most megint nem értem, tegyél képet.Elméletileg a puzzle-elemeket nem az útra kell tenni, hanem külön szépen sorba lerakod, vagy van puzzle starter elem, és az valamilyen vonalas infrastruktúrával kihúzva tudod folytatni. Ha az a gondod, hogy hogy kell váltani a puzzle elemek között, akkor ha jól emlékszem a page down és a page up bullentyûkkel. Forgatni pedig a home és az end billentyûkkel. Egyébkén ne is nagyon kísérletezz puzzle elemet útra vagy vasútra vagy bármire rakni, vagy akárcsak fölé húzni vagy fölötte elvinni az egérrel, mert a program megkísérel belõle forgalmi szimulációt készíteni, de mivel a puzzle megbuherált elem, ezért nem fog neki sikerülni és kifagy.
sziasztok, van egy olyan gondom hogy néhány puzzle elemet nem tudok letenni...piros kurzor és nem csinál semmit ha rámegyek. ez azután jelentkezett amiután feltettem egy rakat modot (nem figyeltem miket csak gépszerûen sorban csináltam). hogy lehetne megoldani a problémát? pl most ekezdtem útra tenni a villamost de nem tudom folytatni mert nem hozza be a cuccot.
egy másik kérdés még: a simtropolison miért nem kapok hitelesítõ emailt? semelyik spam mappában nincs és addig onnan letölteni se tudok, pedig már újraküldettem párszor
egy másik kérdés még: a simtropolison miért nem kapok hitelesítõ emailt? semelyik spam mappában nincs és addig onnan letölteni se tudok, pedig már újraküldettem párszor
tényleg bakker !<#nevetes2>#nevetes2> a régi gépen megvolt csak az újon valahogy elfelejtettem, és csak a namot telepítettem
töltsd le az infranview-ot. Nyisd meg, aztán húzd bele a png képet és mentsd el jpg-ben. Egyébként letöltötted te a NAM Essentialst?
ha még mindig nem érthetõ megpróbálhatom mégegyszer
Teljesen mind1 leszarom a képet amikor átrakom paintbe akkor nem jön be a az a ku... , hanem egy ilyen lesz belõle: (csak sokkal hosszabb) �h �*�����8�lU�l��Y\�He�i%-� �:.@'�� ��/���9-��υ�nV�pz�3ӎՒ�#��<彋LI�R%Ȥ6v�2�}�{�ME ռ��و���I�hB����)��ю{qɬ�ҽ���>/="ռ��و���I�hB����)��ю{qɬ�ҽ���>/">彋LI�R%Ȥ6v�2�}�{�ME>FW�t���H.��h�Is� o�8�����������E��~V����gn�����)���?l+(_!f2bب�X2�#�3O{��] ���x�6kr��T�>c��*v� w#��u+�#�.a�rQ�w1�G�
az a baj hogy amikor egy keresztezõdést csinálok , akkor az olyan mintha nem lenne a keresztezõdés helyén út , megnéztem és ott a forgalmat se jelzi és nemtudnak ÁTHALADNI rajta az autók
az a baj hogy amikor egy keresztezõdést csinálok , akkor az olyan mintha nem lenne a keresztezõdés helyén út , megnéztem és ott a forgalmat se jelzi és nemtudnak ÁTHALADNI rajta az autók
egyébként olyan kép kéne, ahol forgalom meg házak is vannak, mert ebbõl a képbõl max azt tudom mondani, hogy azért nincs forgalom, mert nincs semmi, ami forgalmat generálna. Alapvetõen az érdekelne, hogy a simek más útvonalat választanak, hogy kikerüljék a keresztezõdést, vagy egyszerûen csak valamiért nem jelzi a keresztezõdés forgalmát, de amúgy a forgalom áthalad rajta.
vagy irfanview progival. Ingyenes, én ezt használom.
azt hogy lehet ?
egyébként ezen a képen nem látszik, hogy mi a problémád. Betettél egy képet amin van egy avenue keresztezõdés, és az látszik rajta, hogy fel van rakva a NAM turning lane-nel.
akkor tedd át jpg-be a képet.
bocs a méret miatt csak 20 kB -nál nagyobbat nem enged feltölteni
ne ezt a kicsit rakjad be. Nyisd meg a galériádban, és úgy rakd be. Ez rohadt kicsi <#falbav>#falbav>

elé kell írni, hogy 
http://www.sg.hu/galeria/1353435586/13534355861361710708.png
galériából is megpróbáltam de onnan sem rakja be .........
hogy lehet galériát csinálni ? ( lehet hogy hülye kérdés)
töltsd fel az itteni galériádba és linkeld onnan
ez a szar megint nem rakta be a képet -.-
bocs itt a kép (az ilyenekben nincs forgalom) :
nem értem a kérdést, tegyél képet
Mit lehet tenni akkor, amikor a sugárutak keresztezik egymást és nincs forgalom. Van valami patch vagy valami megoldás ?
kösz , amúgy én is így csináltam , csak lehet hogy valahol valamit elrontottam :D
amúgy milyen érzés hg-nak lenni? Jár hozzá valami extra jog? <#ravasz1>#ravasz1>
van neki 2 dependency-je, azokkal ugyanezt kell csinálni. Akkor menni fog.
ja félreértettem. A mapok berakásához kell fifika. A terrain modok csak annyik, hogy a pluginsbe be kell rakni a dat fájlt. Nem értelek itt van LEX-en a mod, fogod magad, letöltöd és beteszed a Dokumentumok/Sim City 4/Plugins mappába