13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#3786 kereskedelemmel a városaid között -
#3784 modokat is a plugins könyvtárba kell rakni! -
#3782 letölthető épületeket a plugins könyvtárba kell betenni!!!!
Dokumentumok/Simy City 4/plugins
ha jól tom -
#3780 katasztrófákkal nem foglalkoztam, a két kezem összeteszem, ha egy jól működő várost összerakok... -
#3779 Mijen új katasztrófák vannak benne amiket csak én tudok indittani pl régibe forgószél?
Csak hogy tudjam mit tudok tenni a várossal ha felcseszi az agyam , de persze utánna nem hagyom úgy hanem visszatöltöm a mentést :) -
#3778 Ok akkor énis arra rakom -
#3777 én alap SC-re raktam... -
#3776 Nah jövő hétenn nekem is meglessz az RH és előre megkérdezem, hogy 272-es patchelt SC4-re fel lehet pakolni? -
#3775 Nah már semmi, idő közben kiderült hogy nemis kell hozzá a 242-es patch csak valami elvolt csesződve a rar fileba amibe a 272-es volt és patchelés felénél hibaüzenetet irt ki. De most leszedtem újból és megy, már csak RH kell :)
Amúgy magyarittás hány %-nál tart kb? -
#3774 HELP ME PLS!
Valaki adjon egy linket ahonnan le lehet tölteni az 1-es patchet mert valahol elhagytam és igy nemtom feltenni a 2-est és a itt se talállom a linket sehol, ugyanis a supergamezosok kivették azt a lehetőséget hogy lehessen keresni a hozzászóllásokban -
#3772 SMS warezre gondolsz? Mert azok geci oldalak , mert külföldről nemlehet emelt dijas sms-t küldeni.
De mindegy mert már szóltam egy havernak hogy szedje le nekem DC-ről. -
#3770 Meg amúgyis lassú a netem ahhoz hogy DC-zzek :(( -
#3769 De nálam nincs semmi amit meg tudnék osztani!!!
Légyszi legalább vmi FTP cimet irj. -
#3768 öö.. ezt nem értem .. hát zenét filmet stb... Koli hubon 10 G kell és van 4500 User.. 140 Terabyte...
aztán gyün rendesen -
#3767 aha és mit osztjak meg...? legtöbb hejenn 20 GB-ot kell megosztani vagy 10-et.
Másik meg nem csúcsnetem van és DC-ről csak 2kbps-el tudnák tölteni, vmi oldalról meg jön 20 vagy 50 kbps-el.
Plz valami linket. -
#3766 milyen igényes vagy ... DC mért nem jó? -
#3765 ja és kazaan kivül is. plz valami oldalat ahonnan ingyen lekaphatom. -
#3764 kazaa suxx.. keress FTP-ket... esetleg DC? :) -
#3763 pont beírnak elém :DD -
#3762 nem.. én pusztítok :) -
#3761 kazaa? :) -
#3760 RH-t honnan tudom leszedni? DC-n kivül. -
#3759 ja kb. :) -
#3757 Akkor most jön a neheze -
#3756 Köszi szépen! Megoldódott a probléma! KÖSZIKE! Most már csak meg kell tanulnom játszani... :)) -
#3755 MII????? Hogy nem detonator van fenn?? Akkor mi? Baze nyomjad feeeel. GF4-hez 43.45 talán amit teszteltem és jó. -
#3754 Asus Gef4Ti4200 van Athlon 2400 alatt..... gondolod ez lehet??? ha felteszem a Detonatort akkor működhet? -
#3753 Milyen videókártyád van? Cserélj drivert esetleg. -
#3752 csumee srácok! Tudom hogy lusta vagyok hogy nem olvasok vissza, de kérek valakit amennyiben lehetséges segítsen!Szal én még csak a mezei Sim city 4-et szeretném megnéznni, de felinstallálás utána hiába másolom rá a Crack-et nem akar elindulni a játék... töltöget kicsit aztán annyi semmit nem csinál... Leszedtem már másikat is a GameCopyWorld-ről de azzal is ez van... KÉRLEK SEGÍTSETEK!!! köszönöm szépen!!! -
#3751 Úgyértem installáltad, vagy simán felmásoltad, azaz a registry-ben benne van, avagy sem? De ezexerint benne van, talán próbálj egy reinstall-t... -
#3749 Hi all!
van a játékhoz magyarositás, ha igen akkor hol?
köszi -
#3748 installálva van? -
#3745 #3729 -
#3743 A srácok a topicban írták hogy nem mindegyik RH törés jó. Lapozz vissza, asszem pontosan írták a tipust ami megfelel. -
#3740 Tedd vissza az eredeti exe-t átmenetileg! (?) -
#3739 Hi!
A felvett kölcsön részlete és kamata havonta kerül levonásra mint a költségvetésed eleme. A bank lapján tételesen vannak sorolva az egyes kölcsöneid és az is hány hónap mulva járnak le. -
#3736 -
#3735 -
#3734 jaja :) sok helyen fenn van .. DC_n tuti mert nekem is fenn van :) -
#3733 biztos nem... mivel más az adatszerkezet!