Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
weaknesspays - adds 1,000 to your treasury
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Az egyetlen dolog ami zavar, hogy néha no job jelenik meg egy csomo R felett, pedig a demandon mindig az R a nagy. Szal van C és I is bõven.. meg el is jutnak oda, busz, autopálya stb...
!Forza Ferrari!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
felcrackelted a gamet? a "crack" könyvtárban lévõ simcity.4.exe-t átnevezted simcity 4.exe-re és felülírtad vele a játék "apps" könyvtárában lévõ exe-t?
korpa ellen zsírmalac
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
koszi
Ezekszerint a sok fórumozás már árt a szemeimnek, mert végig olvastam a topicot😊
2x is
telepitesnel ezt tedd be CD2 helyett

mert ha beteszem a CDt, nekem csak elinditja a játékot.
A fileok az addon cdn megtévesztésig egyeznek a 2-es CDvel, csak a cd labelja más (szal még a cue kiirását sem téveszthettem el, mert a label sc4_trasportatio)
Az NFO ezzel szemben azt irja, hogy install the addon over simcity4...
Namost akkor hogy van ez?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
valaki elkuldene?
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Viszont volt a Streets of SimCity, amiben a SC2000-ben épített városokban lehetett menni. Király game, csak kicsit régi.
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Heheh nálam csak hightech ipar és manufakturák vannak. Egy gramm nehézipar sincs már. De helyette van 46000 állásom az üzleti életben 😊)
I rulezz!!!
De a Nero miért állt meg power calibration error-ral állandóan ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Annak mondja minden program, nem is tudja kicsomagolni sem
A rar-t még igen, de az iso-t nem
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sim.City.4.Transportation.Addon.REAL-iND.rar
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Az add-on disk a legutolsó byte-ig megegyezik a kettes lemezzel, épp csak a neve más - megnéztem.
Mivel összesen egy 2.5 megás file-ról van szó, valaki igazán feltehetné egy ftp-re
Köszi elõre is
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kiírom, aztán törlöm.
Jönnének csak el ezek az orvosok meg tanárok Budapestre. Itt még a minimálbérnek is örülnének. 😊