13557
  • Tuvok #3786
    kereskedelemmel a városaid között
  • Venom
    modokat is a plugins könyvtárba kell rakni!
  • Venom
    letölthető épületeket a plugins könyvtárba kell betenni!!!!
    Dokumentumok/Simy City 4/plugins
    ha jól tom
  • Tuvok #3780
    katasztrófákkal nem foglalkoztam, a két kezem összeteszem, ha egy jól működő várost összerakok...
  • Venom
    Mijen új katasztrófák vannak benne amiket csak én tudok indittani pl régibe forgószél?
    Csak hogy tudjam mit tudok tenni a várossal ha felcseszi az agyam , de persze utánna nem hagyom úgy hanem visszatöltöm a mentést :)
  • Venom
    Ok akkor énis arra rakom
  • Tuvok #3777
    én alap SC-re raktam...
  • Venom
    Nah jövő hétenn nekem is meglessz az RH és előre megkérdezem, hogy 272-es patchelt SC4-re fel lehet pakolni?
  • Venom
    Nah már semmi, idő közben kiderült hogy nemis kell hozzá a 242-es patch csak valami elvolt csesződve a rar fileba amibe a 272-es volt és patchelés felénél hibaüzenetet irt ki. De most leszedtem újból és megy, már csak RH kell :)
    Amúgy magyarittás hány %-nál tart kb?
  • Venom
    HELP ME PLS!
    Valaki adjon egy linket ahonnan le lehet tölteni az 1-es patchet mert valahol elhagytam és igy nemtom feltenni a 2-est és a itt se talállom a linket sehol, ugyanis a supergamezosok kivették azt a lehetőséget hogy lehessen keresni a hozzászóllásokban
  • Venom
    SMS warezre gondolsz? Mert azok geci oldalak , mert külföldről nemlehet emelt dijas sms-t küldeni.
    De mindegy mert már szóltam egy havernak hogy szedje le nekem DC-ről.
  • Venom
    Meg amúgyis lassú a netem ahhoz hogy DC-zzek :((
  • Venom
    De nálam nincs semmi amit meg tudnék osztani!!!
    Légyszi legalább vmi FTP cimet irj.
  • [HUN]PAStheLoD
    öö.. ezt nem értem .. hát zenét filmet stb... Koli hubon 10 G kell és van 4500 User.. 140 Terabyte...
    aztán gyün rendesen
  • Venom
    aha és mit osztjak meg...? legtöbb hejenn 20 GB-ot kell megosztani vagy 10-et.
    Másik meg nem csúcsnetem van és DC-ről csak 2kbps-el tudnák tölteni, vmi oldalról meg jön 20 vagy 50 kbps-el.
    Plz valami linket.
  • [HUN]PAStheLoD
    milyen igényes vagy ... DC mért nem jó?
  • Venom
    ja és kazaan kivül is. plz valami oldalat ahonnan ingyen lekaphatom.
  • [HUN]PAStheLoD
    kazaa suxx.. keress FTP-ket... esetleg DC? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    pont beírnak elém :DD
  • [HUN]PAStheLoD
    nem.. én pusztítok :)
  • Tuvok #3761
    kazaa? :)
  • Venom
    RH-t honnan tudom leszedni? DC-n kivül.
  • Tuvok #3759
    ja kb. :)
  • Tuvok #3757
    Akkor most jön a neheze
  • RemX
    Köszi szépen! Megoldódott a probléma! KÖSZIKE! Most már csak meg kell tanulnom játszani... :))
  • Tuvok #3755
    MII????? Hogy nem detonator van fenn?? Akkor mi? Baze nyomjad feeeel. GF4-hez 43.45 talán amit teszteltem és jó.
  • RemX
    Asus Gef4Ti4200 van Athlon 2400 alatt..... gondolod ez lehet??? ha felteszem a Detonatort akkor működhet?
  • Tuvok #3753
    Milyen videókártyád van? Cserélj drivert esetleg.
  • RemX
    csumee srácok! Tudom hogy lusta vagyok hogy nem olvasok vissza, de kérek valakit amennyiben lehetséges segítsen!Szal én még csak a mezei Sim city 4-et szeretném megnéznni, de felinstallálás utána hiába másolom rá a Crack-et nem akar elindulni a játék... töltöget kicsit aztán annyi semmit nem csinál... Leszedtem már másikat is a GameCopyWorld-ről de azzal is ez van... KÉRLEK SEGÍTSETEK!!! köszönöm szépen!!!
  • Tuvok #3751
    Úgyértem installáltad, vagy simán felmásoltad, azaz a registry-ben benne van, avagy sem? De ezexerint benne van, talán próbálj egy reinstall-t...
  • prédikátor
    Hi all!
    van a játékhoz magyarositás, ha igen akkor hol?

köszi
  • Tuvok #3748
    installálva van?
  • Tuvok #3745
  • Sipocz
    A srácok a topicban írták hogy nem mindegyik RH törés jó. Lapozz vissza, asszem pontosan írták a tipust ami megfelel.
  • Sipocz
    Tedd vissza az eredeti exe-t átmenetileg! (?)
  • Sipocz
    Hi!
    A felvett kölcsön részlete és kamata havonta kerül levonásra mint a költségvetésed eleme. A bank lapján tételesen vannak sorolva az egyes kölcsöneid és az is hány hónap mulva járnak le.
  • [HUN]PAStheLoD
  • Tuvok #3735
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja :) sok helyen fenn van .. DC_n tuti mert nekem is fenn van :)
  • [HUN]PAStheLoD
    biztos nem... mivel más az adatszerkezet!