Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
Na végre nekem is megvan a Sim City 4 😊
Nagyon tetszik.
El is kezdek egy várost csinálni. 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

TopGun
Neked megvan mar? letoltotted? en kiprobalnam, de nem tudom leszedni! tiltott az ftp, meg a "game" nev az oldalakban! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Carlos
Kipróbálta már valaki a paccsot???
Kell hozzá krák???

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Szia! nem tudnad elkuldeni nekem ezt a filet? nalunk nem lehet ftp-zni! 😞( a cimem [email protected]

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Carlos
Nemnem!
A másik gépemen van a játék!

Þór vígi þessi rúnar

Venom
TopGun kösz az oldalcimet már olvasom

Pl innen:
ftp://ftp.hcgamer.hu/pub2/PATCH-SKU1-TO-P2.EXE.zip

De egy "javitott" exe nekem is kene.
Sziasztok,mi a helyzet?
Ki hogy áll?😄
K.András,már mindjárt 1 millárd?😄
Bye!
TopGun
Honnan lehet letolteni offline a patchet? Neked megvan mar?

TopGun
Tizenegynehanyezer lakosnak erdemes egyetemet adni? megvaltozik a tudasuk?? nagyobb lesz az igeny a fejlettebb iparra stb?

TopGun
Carlos itt vagy meg??

TopGun
MOST IRTAM!! de meg csak ONLINE lehet updatelni!! Nalad ez mukodik?

TopGun
Hello MINDENKI akit erdekel!!! Tegnap megjelent a 2. patch a jatekhoz, ha esetleg tud valaki offline cimet hozza jo lenne ha leirna! Nagyon sok mindent javitottak benne!!

Carlos
2-es patch van már!?!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Hello! Igaz, hogy en nem Szalacsy vagyok, de ide irom a magyar Simcity4 oldal cimet!:
simcity4.freeweb.hu

Venom
Mármint a imet ird le 😊

Venom
Hello mindenki pénteken végre nekem is meglessz a game 😊
Szalacsy: lécci ird le azt Sim City 4-es magyar oldalat.
Nem talállom sehol.

Az hogy milyen magas épületeket építenek az csak attól függ hogy mekkora a lakosság. Nekem 40e fölött kezdtek el 20-30 emeleteseket építeni aztán az egyre nõtt. Hát ennyi. Norby

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

TopGun
Szia! ez engem is erdekelne, de meg nem hallott rola senki! 😞

TopGun
Magyaritas nincs es nem is lesz a jatekhoz hacsak elnem kezded magyaritani, kb otvenszer leirtak mar ezt is, ha visszaolvasnal a hozzaszolasok kozott akkor nem tenned fel ujra a kerdest!

TopGun
Sziasztok! Kinek hany ev utan es kb hany lakosnal epultek tiz emeletnel magasabb epuletek? nagyon ugy tunik nekem, hogy nem sikerult a patcheles 😞 tizenegynehanyezer lakosom van, tizenotodik-hatodik evben jarok es eddig a legmagasabb haz egy het emeletes volt. Pedig a patch azt irta ki, hogy succesfull. Van otlet?

Sziasztok! Magyarítás nincs még a játékhoz?

Nem dolgoztam, otthon nyomultam.
Egyébként megin nincs válasz a kérdésemre.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Carlos
2-es patch van már???

Þór vígi þessi rúnar

OFF
Tessék dolgozni, nem gammezni!
Kicsi a forgalom mi?

Szasztok.
Kellene egy kis segítség. Új városba kezdtem és állandóan csõtörés van benne szint hetente. A vízellátás épp egy kicsit több mint az igény, víztisztító van, a csövek meg elszinezõdnek. Akkor is ez van ha jóval az igények alá megyek. Létszi segítsetek. Köszi.

Köszi TopGun! Már rájöttem,hogy elég komoly kis fórum ez, és megtalálok benne mindent,ha elakadok. Így is lett ez amikor az adózásról kérdeztem. Véletlenül találtam meg a magyar SimCity4 oldalt,miközben olvastam a hozzászólásokat. Azonnal ki is nyomtattam az egészet, összetûztem és az lett a SIM CITY 4 BIBLIÁM!!! Úgyhogy köszi az oldal szerkesztõinek!

TopGun
Hali! Kb 1000x irtak le, hogy ezek mit jelentenek, olvass vissza szerintem, mert senki nem fogja ujra leirni oket + van a MAGYAR SIMCITY4 oldal azon is megtalalhatod eleg reszletesen leirva! a cime:simcity4.freeweb.hu/

Hali! Az adóztatással kapcsolatban tudnátok valami segítséget adni? Azt értem, hogy külön kell a lakókat,a szórakozóhelyeket és a gyárakat, de mi az a § §§ §§§ ? Ezt nem tudom. És hogy kell beállítani hogy müködjön a dolog? Én mindent felnyomtím 15% ra,hát lett is tüntetés! Elõre is köszönöm!

TopGun
Kozvetlen a terkep szelen kezdodnek, a masik felen is ott kezdodik a lakonegyed.

milyen messze vannak azok a munkahelyek?
ha magas a commute time akkor hiaba van ipari negyed nem fognak oda menni

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

TopGun
Ertem, de semmi mas varossal nincs osszekotve ez a varos amihez kotottem a tied, tehat nulla munkahely van! 😞( es egy csomo taska ikon van a varosban elszorva! 😞 probabol csinaltam egy masik ipari negyedet is, de az is feketedik, gyorsan fogy a penz es nem epul semmi! pedig nagyon alacsony az ado minden ipari retegre!

nagyjából amit János elmondott,
nekem ez 2 varoshoz csatlakozik egy nagy 200+e -s varoshoz ahol, nincs dirty ill manufactura ipar, illetve egy kisvaroshoz, ahol szinten alig van ipar hely hiany miatt. a nagyvarostol szemetet fogad be az ipari varos
valoszinuleg nincs ra szukseg hogy odajarjanak a szomszed varosbol dolgozni, azert feketedik el

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

TopGun
Janos! ez egy teljesen kulonallo ipari resz! lakosok es szolgaltatok nelkul.

Szasztok.
Következõ problémám van. Az SC4 installálása és az indítófile felülírása után nem indul a játék, villan a kurzor és ennyi. A CD jó máshol már ment. A hw akövetkezõ: p4 1.8 768mb ddr gf4 ti4600 dx9. Ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata kérem ossza meg velem.

TopGun
Sziasztok! BYpsilon mitol van az, hogy elinditottam a varost amit kuldtel es ahogy ossze kotottem a szomszed varossal szinte azonnal az osszes epulet elkezdett feketedni?? pedig semmilyen adot nem emeltem es semmit nem modositottam! 😞

[HUN]PAStheLoD
nehe inkább sof 2 zök mostanában 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

TopGun
HUH!! nagyon leult a topic! ennyire megunta mindenki a jatekot? BYpsilon koszi, megkaptam a kuldemenyed, csak meg nem tudtam kiprobalni!! 😞

TopGun
Hali! a kettes rar-t nem kuldted el! igy nem tudom hasznalni! 😞(

[HUN]PAStheLoD
ez engem is érdekel mert nem nagyon használják 😞

[HUN]PAStheLoD
usb-s? mert ha nem akkor sem tudom.... nekem nem csinálja!

Shodan
Az egérmutatóm villog és sokszor el is tûnik, mit csináljak?????

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

[HUN]PAStheLoD
nemtom de engem is érdekel

/dchun.hq.hu/

[HUN]PAStheLoD
dc++

Carlos
Mikor lesz kettes pecs?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nem is tuttam.
Akkor ezer bocs midenkitõl!!!

Þór vígi þessi rúnar

sajnos ott már nincs fent, de megtaláltam a hlcompany.etowns.org-on.
Carlos
még mindig a warezcenterrõl

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Ok. Koszi Elore!!

sziasztok, csak most csatlakoztam hozzátok, ezért lehet, hogy a kérésem már elhangzott valakitõl: honnan tölthetek le simcity4-et?