13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#4795 nekem a vizpumpáim a lakossági részen vannak mert nagyobb a vízszennyezés az ipari régiómban.és a lakosságiból adok el vizet az iparnak,az meg elég sokat használ. -
Toroco #4794 a mayor ratingom 92. sok parkot és fár területet tettem a házak közé -
Toroco #4793 *nem szén égető, hanem szemét.
az olaj erőművek maxon mennek, meg a szemét égető is, és annyi ipart tettem hogy nyereséges legyen ott is a téma. ott van egy tűzoltóság meg vizpumpák is. -
Toroco #4792 van kettő nagy általános, ami max finanszírozású
van kettő nagy közép iskola, kereslet szerint finanszírozva
egy főis kola max finanszírozással de csak 15-20% kihasználtsága van
3 magán iskola
van egy halom rendörség, de a bünözés nem akar szünni, 3 tüzoltóság, 5 nagy korház, az orvosi kutató központ vagy mifene. ez mind max hinanszírozáson.
havi bevételem 49000 a kiadás 37000.
energia: a naperőmű ami a képen van csak ugy van vész esetére. kivan kapcsolva, akár leis rombolhatnám. az áramot veszem az ipari régiómból. ott van 4-5 olaj erőmű és egy szén égető, amik ellátják az ipart is meg a városomat is. a szemetet eladom, és veszek 12000MW áramot. -
#4791 Nemtudjátok véletlenül, hogy mikor jön ki az 5. rész? -
#4790 A Mayor Rating-ed mennyi? Bár gondolom több 42-nél, ha már ennyien letelepedtek.:) -
#4789 neked hány iskolád van? általános, közép, felső? merthogy elég szépen kiokítottad már őket:)
ja és az energia honnan van? nekem már megadta a naperőművet és abból építettem kettőt, az egyiket a régi szénerőmű helyén és van a szemétégetőből is áram. kereskedni nem akartam vele, mert viszonylag gyorsan fejlődik a városom, és fél percenként nézegetném, hogy vajon meddig elég még a termelés. -
Toroco #4788 Ez az én városom most. 197067 fő a lakosság. eddig volt több felhőkarcoló, de most nagyon ráálltak a magas apartmanook építésére ami látszik is. A HT ipar viszont nem nagyon akar épülni. ami látszik a jobb alsó saroknál. Most nem készítettem zónás képet, de kbb 3 szor annyi üzleti területem van, és még a tanácsadó most is azt mondja hogy építsek még üzleti zónákat.
Ezen a képen a házakat jól körbe építették, és valami medence van köztük vagy mi.
Ez a legmagasabb házam most de csak 2700 fős. van enél kissebb gazdag ház abban 4456 fő él.
És végül: ezt isrja az egyetemhez, de ezek a feltételek adottak szerintem, és nem ir küldetést. akkor most hogy kell megszerezni, vagy rossz helyen nézem?
-
Toroco #4787 oké meg van a hiba. ez az ftp a régi nevemen fut. sorry!! :D -
Toroco #4786 ó emberek, nem jelentek meg a képek.
http://toroco.uw.hu/Toroco/simcity4rh/SanFerlone4.JPG igy van beirva. most ezzel mi a gond? az lehet baj hogy az ftp-nek nem a gyökér könyvtárában van a kép? -
Toroco #4785 Ez az én városom most. 197067 fő a lakosság. eddig volt több felhőkarcoló, de most nagyon ráálltak a magas apartmanook építésére ami látszik is. A HT ipar viszont nem nagyon akar épülni. ami látszik a jobb alsó saroknál. Most nem készítettem zónás képet, de kbb 3 szor annyi üzleti területem van, és még a tanácsadó most is azt mondja hogy építsek még üzleti zónákat.
Ezen a képen a házakat jól körbe építették, és valami medence van köztük vagy mi.
Ez a legmagasabb házam most de csak 2700 fős. van enél kissebb gazdag ház abban 4456 fő él.
És végül: ezt isrja az egyetemhez, de ezek a feltételek adottak szerintem, és nem ir küldetést. akkor most hogy kell megszerezni, vagy rossz helyen nézem?
-
#4784 nem vok vakond, hogy a földalatt nézelődjek :) -
#4783 amint láttod elég sűrűn vannak a megállók, és még így is van néhány 200-300%os túlterhelés. -
#4782 és nem siklik ki? :)) mint a kocsik a felszínen. néha egész szép karambolokat látni:) -
#4781 ne számíts vmi nagy dologra.
4-5 vagonos szerelvény elsiklik a csőben. -
#4780 és most a másik komoly kérdés:) ennél is akkora a vonzáskörzet, mint a busznál? ott azt mondják 6-8 kockányi, aztán már lusták elmenni. (biztos nem pesten élnek...) -
Toroco #4779 tényleg látszik a metró? én még sosem figyeltem, de most majd megnéze mi zajlik a föld alatt. -
Toroco #4778 mingyárt én is teszek be képet a mostani városomról. nekem még nagyban használnek ipart ami a másik városban van, gondolom nekem ezért 90 a commute time -
Toroco #4777 Akkor megnézem milyen küldi kell hozzá. -
#4776 de most tényleg komolyan, láccik. -
#4775 de én komolyan kérdeztem, a kukac a Kontroll című filmben volt:)
a vonatot is mutatja, ha megy, meg a buszokat, azért kérdeztem. -
#4774 még dudál is :) [viccel]
ja lépcsős.
ugyanúgy kell egy kockányi hely. -
#4773 ilyet még Moszkva sem látott:))) ott is van pár metróvonal, de ez bőven lepipálja:) csak gratulálni tudok. itt is látni, ha megy a "kukac"? :)
ahol megálló van, az hogy néz ki a felszínen? rendesen lépcső vezet fel, mint a valóságban? nem kell neki helyet csinálni, mint a buszmeg-nek? -
#4772 mielőtt vki megkérdezi, ez nem a csatornarendszer, hanem a metróhálózat.
-
#4771 most szünet van:)) nos, hol a kép? :DD -
#4770 barca - chelsea meccs után feltétlenül ... ^^ -
#4769 de még ma(!) :)) -
#4768 nincs kedvem rombolni az autópályához.
így is a commute time ~48 perc.
rengeteg buszmegálló van, valamint elég szövevényes a metróhálózat (még ma rakok be képet erről) -
Lord David #4767 Kitöltöted a térképet! -
nagyon frankó város!
milyen a közlekedése?:) mert autópályát nem látok, és sugárutakból sincs sok:)
nem volt már hely? -
#4765 ilyen nagyobb épületeim nekem is vannak már, 6ezer valamennyien laknak benne, bár asszem a szegényebb osztályból:( de van egy frankó kis gazdag toronyházam, az nagyon jól néz ki:)
nálam jelenleg 65000 körül laknak, de valszeg most a környező területeket fogom felfuttatni, hogy legyen turizmus, meg munkaerő-áramlás. -
#4764 a bal felső sarokban van két kékes épület.
az olyanokban cirka 2700-2700 ember lakik.
^^
a reptér feletti és melletti sötét színű épületekben pedig köbö 5700-5700.
:) -
#4763 aztak*va:) itt aztán van egy-pár WTC:)) szép "kis" városka -
#4762 -
#4761 [simcity=RED] -
#4760 Grat! Ha megvan még a város, tehetnél be képeket.:) -
#4759 én türelemmel elértem a ~230000t. -
#4758 Az én türelmem még 100ezerig se volt elég soha.:DDD -
#4757 szép.
nekem 360000 fős városom volt de egyre nőtt az ingázási idő ,és nem segített a metró sem.65000-es bevétel, 40000-es kiadás, nem tudtam mit csinálni a sok millió dollárral. elegem lett és töröltem az egész várost. -
#4756 Ez csak kb. 35 ezres. De most vettem észre, hogy a sz*r photobucket magától átméretezte a képet.:( Én is szoktam keverni a két zónát, de azért próbálok egységes városrészeket építeni.
Az új zónára meg van, hogy éveket kell várni, hogy új épületet húzzanak fel, de van amikor egyből építkeznek. Ez elég változó.
Nah, feltettem normál méretben még egyszer.Klikk.