13557
  • Fülüke
    Az szarügy, hogyha önpusztulásba kezd a városod. Te eddig erre az egy városra koncentráltál?
  • Toroco
    amig nem ment tönkre az üzleti élet addig 52000 volt a bevétel, és a kiadás 38000.
    most 48 a bevétel és kb 42 a kiadás mert kellett uj iskola, vizpumpa, meg erőműre kellett adni pénzt, mert már többet nem tudtam inportálni.
  • Fülüke
    már látom. kösz.
  • Toroco
    az is ott van. az az alsó kép. pörgesd lefele az oldalt
  • Fülüke
    Ja hogy az az ipar városod, nem láttam, mert nem húztam le odáig a képernyőt.
  • Fülüke
    Mennyi a bevételed és a kiadásod?
  • Fülüke
    Ez nagyon király! Látom sokáig építetted. Engem rohadtul kiakaszt ha elöregszik egy ház, én azokat letúrom vagy megvárom amíg felújítják.
    Ipar városodat beteszed?
  • Toroco
    kicsit lassu most a gépem mert valami virust meg spyware szopott be aztán kicsit lehalt és jó lassu minden.

itt a városom: 230000 lakosság

ez meg a hozzá tartozó ipari régió:
  • Fülüke
    Teszel be képet?
  • Toroco
    megnéztem a képeidet, és a radaron vagy minek mondjam nem látok üzleti zónákat, csak kevés ipart. de nincs munkanélküliség. ennyi munkahely elég, vagy az üzleti zónákat másik régióban építetted?
  • Toroco
    el nem költöztek, mert 40 ezerrel több emberem lett, de nem mentettem el, mert mondom majd próbálok valamit csinálni, de akkor ha nincs lehetőség akkor tovább folytatom. most valszeg kevesebb az emberem, de még szép a város. nekem csak egy városom van. mingyárt beteszek egy képet róla. 2 van de az egyikben csak ipar van, de azt is megmutatom.
  • Fülüke
    Az a baj amit te írtál ahogy meghaltak az emberek, elköltöztek, kevés lett a munkaerő és így nincs ki dolgozzon az üzletekben. Betudnád tenni néhány városod képét ?
  • Toroco
    én még nem építettem szigetre, de majd kifogom próbálni
  • Toroco
    látom te inkább a kis méretü városokra álltál rá. az én városomban most 240000 ember van. nálam most felmerült egy olyan próbléma hogy a nagy üzleti házak sorban kihalnak és feketén viritanak. minden épület több mint 1500 embert foglakoztatott. mi lehet a baj? én esetleg arra gondoltam hogy meghaltak azok az emberek akik eddig ott dolgoztak. asszem 115 évben járok. erre abból is következtettem hogy az általános iskolákban hirtelen olyan túlnépesedés támadt hogy építenem kellett mégegyet, és az is majdnem tele lett.
    az nem lehet baj hogy megszüntettem minden kis sűrűségű üzleti zónát?
  • Fülüke
    És itt az eddig beépített régió.
  • Fülüke
    Szeretem ezt a hídat.
  • Fülüke
    Itt van egy kis Gettó és egy kevés nagyszennyező ipar.
  • Fülüke
    És még egy az éjszakai életről.
  • Fülüke
    Még egy sziget. Gondolom nektek is van szigetetek.
  • Fülüke
    Nekem ez a legjobb városom. 50000-en lakják.
  • Fülüke
    Ez a város úgy néz ki mintha sűrű lenne pedig csak 12000-en lakják. A szigeteket szeretem a legjobban benépesíteni.
  • PLackó
    simtropolis letöltés részlege nem műxik.
  • bigapó
    na mégegyszer:

Kép (871.1 KB)
    Kép (850.8 KB)
    Kép (849.4 KB)
    Kép (810.3 KB)
    Kép (677.9 KB)
    Kép (823.3 KB)
    Kép (792.7 KB)
  • Fülüke
    Csak próbálgatok képet feltölteni.
  • laslandes
    Én egyiket se látom.:(
    Inkább ide tedd fel őket:http://iaro.srv.hu/
  • bigapó
    most meg az egyes nemjó. grrr. itt van még1szer: madártávlatból
  • bigapó
    rakok fel pár képet a városkámról. linket adok meg, ha a méret nemjó, akkor sorry, nem találtam normális képtároló oldalt. az előbb valami nem volt jó, itt a többi.

asszem ebben laknak 6500-ankép1
    ez egy "kőgazdag" ház:)
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6

ez pedig az egyik szomszéd városka (fele high-tech ipar:)) kép7
  • bigapó
    az abandoned mod az mit csinál? nem költöznek el a simek?
  • Tuvok #4807
    "Abandoned due to commute time"

Azaz a munkahely nagyon messze volt a házban lakóknak .
    Simán rombold le azokat a házakat hogy új épülhessen a helyükre, vagy szedd le a simtropolisról az abandonment mod-t, és megszűnik a probléma .
  • Fülüke
    Megbróbálom. Amúgy meg képet nem tudok berakni mert nem vagyok VIP sem és még az uw sem vagyok regisztrálva itt meg csak úgy magába 20kb-ot enged.
  • Toroco
    szerintem inkább valamit rosszúl csinál mert nálam 9% az adó és vannak dögivel emberek. az iper a high techet kivéve 12% és az sem ment tönkre
  • Dave77
    Vagy vedd még lejjebb az adót. Nálam 5.2-5.6%
  • Toroco
    mennyi a lakosság? egy képet nem tudsz berakni a fórumba a városodról?
  • BYpsilon
    de túl messzire kell menni hozza pld
  • Fülüke
    Nem tudná megmondani azt nekem valaki, hogy: A házaim elöregednek, de van munka is sőt nagyon sok a munkahely. Az üzletek és a házaim is elöregednek pedig nagyon alacsony az adó 7.5%. Valaki segítsen teljesen pánikban vagyok.
  • Fülüke
    Helósztok
  • Igoor
    Pl. a SimCityLocale.dat file-ban lehet kotorászni vele, ha jól tudom ezzel kezdték csinálni a magyarítást-is.
  • Toroco
    erről még nem hallottam. mi ez?
  • Toroco
    a lakossági résznek, meg az ipari régiónak külön vizellátása van. vizben nem kereskedek. már is is 240000 felett van a vizfogyasztás :D
  • Igoor
    Sziasztok!

Nem tudjátok hogy az Ilive reader-t honnan tudnám leszedni? minden link amit találtam, a simtropolisra küldött. aminek a download része perpillanat halott.

köszi előre is