13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
cloni94 #12756 A letöltött hidakat, hogyan tudom használni? Az egyikhez volt leírás, de nem igazán tudtam ki igazodni rajta, hogy mi hogyan. -
Benevolens #12755 jól van na. De akkor is hiányzik 10 000 letöltés. Bár lehet, hogy ennyi szar volt? (1-2 csillagos értékelésű) -
pzolika978 #12754 Sziasztok!
Kérdezném tőletek, hogy androidon nem jelent meg a játék? Mac verziót találtam -
#12753 spanyol házak
Tényleg nagyon jól kereshető az új simtropolis. Ha csak ez az egyetlen jó az új dizájnban, akkor is megérte. -
Benevolens #12752 igen, közben nekem is meglett, de a spanyol házak még mindig nincsenek meg -
#12751 Ez a nagy pályaudvar? -
Benevolens #12750 nekem még mindig az a gondom, hogy letöröltek 10 000 tartalmat. Például hol van az a nagy pályaudvar, amit az átalakítás előtti napokban töltöttek föl -
#12749 Kezd visszatérni a Simtropolis megszokott kinézete. -
#12748 Tudom, rengeteg ilyen félbehagyott telep van az USA-ban. Szerintem azért vicces egy kicsit. -
Benevolens #12747 a simcity ezt nem maghától találta ki. Az amerikai kertvárosok így épülnek. Vannak különböző beépítési minták, és ledobnak egy telepet. -
#12746 -
#12745 Építsünk várost simcity módra:
1. jelöld ki az utakat. Városközpontot egy körforgalommal.
2. a zónákat ne felejtsd el.
3. nézd, hogyan épül új városod:
-
#12744 NWM
1-5 sávos egyirányú utak, 2+1 sávos út, középen szigettel elválasztott út, új 2x2, 2x3 sávos utak. Jól néznek ki. -
cloni94 #12743 a nam-os widening mode mire jó vagy mit csinál? -
cloni94 #12742 mostmár itt is, akkor valami hibát írt kb egy 10percig. -
Benevolens #12741 nekem van -
cloni94 #12740 most sc4dev nincs, ez vicc:D:D -
NorbyI #12739 Nagyon élethű ez az ipari negyed, ilyen valósághűet még nem láttam. Nagyon szép munka. Grat érte.
STEX cégnél nem jön be majd otthonról meglesem. -
#12738 Feltöltöttem az USL-t a STEX-re
http://www.simtropolis.com/forum/files/file/25925-uniform-street-lighting-mod/ -
#12737 Na, végre megy a STEX. Az egyetlen pozitívum, hogy végre lehet normálisan keresni. Eddig sehogy se tudtam egyszerre több kulcsszóra keresni. De nem jelenít meg képet a találatokhoz. Meg nem lehet 4 betűsnél rövidebb szóra keresni. Nem tudtam rákeresni arra, hogy 'car'. Két keresés között el kell telnie legalább valamennyi időnek. És sokkal lassabb, mint az elődje. Értem én, hogy egy ekkora oldalnak már nem adnak ingyen sávszélességet, úgyhogy spórolnak, de ez így akkor is alig használható. -
#12736 4 hónap után újra játszok
-
#12735 Most éppen van, de mint a csiga... STEX nincs. -
#12734 Tehát ez itt az USL: DOWNLOAD -
Benevolens #12733 ó igen. A simtropolis nincs -
wetsom #12732 Szerintem, ha írnál nekik arról, hogy mit akarsz feltölteni, már másnap fen lenne a LEX-en. -
#12731 jó az, csak az oldalt javítják... -
#12730 Ezek szerint már működött a STEX, csak én lemaradtam róla. Mert most megint nem megy. Ha ez így halad, sosem fogom feltölteni az USL-t... A LEX-en meg olyan feltöltési szabályok vannak, hogy az újaknak gyakorlatilag lehetetlen bejutni. Van aki már november óta vár.
Ha holnap sem lesz STEX, egyszerűen felteszem valami fájlmegosztóra, és belinkelem a fórumokba. -
Benevolens #12729 ennyi volt tegnap is. Csak annyival több, amennyit feltöltöttek azóta új cuccot a modderek -
cloni94 #12728 légyszi itt az oldalon, a simtropolis hivatkozásának címét írjátok át, köszi:) -
#12727 Már 15749, sztem nem kell aggódni :) -
Benevolens #12726 nekem nem úgy tűnik Nem változott a feltöltött dolgok száma -
wetsom #12725 Tölti fel a dolgokat, mert rendesen fogja a szervert... -
#12724 Ez is lehetséges, de akkor nem semmi h ezt kb 10 ezer letöltéssel megtehetik h csak kidobják az ablakon.... Mindegy, reménykedjünk :DDD, max majd fórumon beszólunk nekik :P -
Benevolens #12723 én meg attól tartok, hogy belekezdtek valamibe, rájöttek, hogy sok munka, és különböző állapotú szenvedéseik alapján gyakorlatilag random módon töröltek egy csomó mindent. Például ilyenekre gondolok, hogy este van és már órák óta szórakozik vele hogy feltöltési időrendbe tegye a dolgokat és véletlenül kimarad valami, vagy elcseszi és bestresszel és inkább törli amit kihagyott, mert nem akar megint visszamenni a művelet elejére. -
#12722 Ez nem úgy van amúgy h idővel majd minden letöltés visszakerül? Mert hát 25ezer cuccost újraszerkeszteni egy új oldalhoz azért nagy feladat amit pár 4-5 nap alatt nem kivitelezhető. Bízom benne h csak ez az oka, és nem pedig bojkottálták a letöltéseket. -
cloni94 #12721 -
Benevolens #12720 leszedték simtropolisról azokat a házakat, amiket wetsom használt a dómtérhez -
Benevolens #12719 ja nem, csak 25 000 körüli. -
Benevolens #12718 40 000 -
cloni94 #12717 nekem se tetszik, a régi jobb volt. amúgy mennyi cucc volt fent hogy most már csak 15000plugin maradt?