Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahh, a hocipom tele van! ATI Radeon 9200 kartyaval nekem nem megy. Pedig probaltam regebbi es legujabb driverekkel, fent van a legujabb patch a jatekhoz, ujrainstallaltam mar mindent, a windows kivetelevel. Lehet, hogy azt kellene?!
Ez azert kicsit felhaborit. Most ha jatszani akarok, akkor cserelgethetem a gepben a kartyat

Nem szandekozom abbahagyni, mindossze technikai szunet van. 😊 De ket het mulva folytatom.
[HUN]PAStheLoD
áthúzod rajta 😊))
de jegjobb ha hagyod hogy õ oldja meg az utazást te csak húzz jó nagy területet aztán látod benne az utakat! de ezeket mind cseréld le road ra! mert a street az haramtgyengus!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
a patch meg a crack

Egyszeruen. Legalabb 1 oldalrol erintkeznie kell az uttesttel. Utat gondolom tudsz huzni, vezess mellé utat es kesz.

Ha ez nekem szolt, akkor meg nem tudom. A Gefoce2-vel eddig is ment, az ATI-val meg nem volt idom kiprobalni ...

Azt jelenti, hogy nincsen a telek bekotve az uthalozatba, magyarul egyik oldalrol sem erintkezik uttal. Az eptkezes/fejlodes alapfeltetele, hogy legyen ut a telekhez.

[HUN]PAStheLoD
nah remélem mûxik rendesen

Nagyon tetszik a forditas, remelem nem megy el a kedved(tek) a forditastol munka kozben, es tenyleg teljesen be is lesz fejezve.
Hajra!

[HUN]PAStheLoD
megketesel msn.- en ! [email protected]

PAStheLoD!
Legyszives dobjal mar egy mailt, szeretnek irni neked privatban.

Koszi

[HUN]PAStheLoD
nekem gf2 gts em van asus v7700 és megy mint egy álom!

Valaki jatszott vele ATI Radeon 9200-as kartyan? Allandoan lefagy. Ha beteszek egy Geforce 2-t, akkor megy rendesen.
Valakinek tapasztalat?

Olyan 20% lehet. Ugy tippelem, hogy julius vegere a nagyobb reszevel kesz leszek.
[HUN]PAStheLoD
köszi! rendes vagy

zaki
kb hány %-os a fordítás?

Haladtam egy keveset a forditassal. Most ket hetig megint nem leszek, utan folyt. kov.
[HUN]PAStheLoD

NCM4-RHYX-6QMX-DX4M
GRUS-4528-8217-1ULF
GRUS-4578-8217-2UMF
GRUS-4519-8213-3UJB
GRUS-4529-8217-4UMF
GRUS-4539-8211-5ULD
GRUS-4559-8219-6UJ5
GRUS-4569-8213-7UMB
GRUS-4579-8217-8ULF
GRUS-4599-8215-9USH
GRUS-4500-9219-AUS4
GRUS-4510-9213-BUTA
GRUS-4630-9236-CUSH
GRUS-4640-9251-DUVG

nem vagyok fasz nesze

[HUN]PAStheLoD
ja, hogy ha astalavista.box.sk -ra beírod akkor kapsz?? 😊

TopGun
Latom a hetvegen senki sem irt! mindenki jatszott?? nekem az istennek nem akar fejlodni a varosom!! pedig mindent megkapnak amit csak kernek! megsem! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

[HUN]PAStheLoD
jah régiókat neeem... sry

Sziasztok!Azt szeresem kérdezni, hogy a régiókat össze lehet kötni, högy az emberkék átjárhassanak az egyikrõl a másikra, mondjuk úttal vagy reptér segítségével?
TopGun
Es mi az a kis peccsecske? hol talalhato es mire jo?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ez a cim szinten! 404 😞(

TopGun
Ez ma reggel nekem 404-errort irt ki! 😞(

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
4uRmind! azaz "az agyadnak" szal egy kis peccsecske! és megyek scrínshotolni!

TopGun
Azt is megnyomtam! megsem mukodik! igertel screenshotokat es mar harmadszor kerdezem, hogy mi az a for-ur-mind patch?

[HUN]PAStheLoD
mert a search ot kihagytam 😊) bocs de azt is nyomd meg!

[HUN]PAStheLoD
mindenki elment

TopGun
Sehol Senki? 😞(

TopGun
Varom a screenshotokat! a tree-t valasztottam, megsem tudtam megnyitni a civil buildingset! 😞(

[HUN]PAStheLoD
TREE (azt válaszd ki ott a list helyett. a gomboknál 😊)
civc buildings és nagy kórház vagy hospital vagy big hospital.. mittudomén 😄

[HUN]PAStheLoD
hát ha akarod mutatok sreenshotokat is...

[HUN]PAStheLoD
meg az UTat kell használni nem az UTCÁt

TopGun
Adj elegendo tamogatast az utakra es nem lesznek godrok! az a karbantartas hianya!

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy az útakon, miért keletkezik fekete folt? Hogy lehet eltüntetni?
TopGun
Mi ez a patch-od amirol beszelsz?

TopGun
Hello! odaig eljutottam, hogy megkeresem a civil epuleteket, de nem tudom mit kell megnyitnom? hol talalom a korhazat benne? mert nekem nem nyilik meg! hiaba keresem a jobb gombbal! 😞

[HUN]PAStheLoD
átalakult 😊 mert kicsit többet termel a hidrogén erõmû kicsit "gyorsabbbak" a galogosok meg ilyenek 😄

elõszöris szedd le azt a ilive_reader1.zip-et 😊
aztán indítsd el 😊))
option options állítrsd be a mayan féle fordítsát
majd open simcity_1.dat
majd analyser (ott a nagy gomb)
majd ha betöltötte akkor TREE
aztán már sima ügy... pl. keresd meg a középületeket (cicikan buildings)
aztán kórház
aztán capacity
aztán EDIT pl 0x003231 ról 0x99999 -re 😊

Jovo heten nem leszek, ugyhogy atmenetileg az utolso forditas.
TopGun
Mit akarok tudni hogy kell? arrol beszelsz amit leirtam? a sajat mod keszitest, amirol azon az oldalon beszelnek? persze, hogy akarom tudni hogy kell??

TopGun
Hogy erted, hogy atalakult a SimCity4? es mi az a for-ur-mind patch?

[HUN]PAStheLoD
tudni akarod hogy kell ? 😄

[HUN]PAStheLoD
kösz megvan azóta kicsit átalakult a jó "öreg" sim city 4 😄D kell a for-ur-mind patchem ? 😊))

Forditas frissitve.

Akik jelenteztek itt segiteni, ezeket kene leforditani, kb azonos hosszban:

Occurrences of knowing glances rise 3% over last year
Picked Pockets Set off Landfill Rockets
Mayor Getting the Business About International Airport
The Back Forty Is Filled With Fieldworkers
#City# Neighborhood Fly-Ridden Wasteland
TopGun
Itt a cim, remelem odamutat? mert most reggel neztem es kimasoltam, majd irj ha jutottal valamire ok?? nagyon erdekelne pontosan mirol van szo benne?
http://www.simtropolis.com/idealbb/view.asp?topicID=33995&sessionID=778AE0292B694E0BAA4744D57C7A8746

[HUN]PAStheLoD
hol van? egybõl nézem is

[HUN]PAStheLoD
jah nálam még ennél is faramucibb%!!% épülnek a baszott nagy házak de..de.. vacant lesz pedig nincs crime meg pollution meg ilyenek