13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#5035 48.333 -
Toroco #5034 próbáld meg azt hogy az áram vezetéket jó hosszan behúzod a városba, vagy ha van még erőműved a fővárosodban, akkor kösd az erőműhöz. ha utána kitörlöd az nem lesz baj. VAGY az iparvásosban tegyél le tőbb erőművet. lehet hogy nincs elegendő többlet energiád. Én az iparvárosomban 5 olaj erőművet tettem le ami ellátja a városom meg az ipart is. -
aneurysm #5033 Légyszíves segítsetek! Csináltam egy "iparvárost" a mostani városom szomszédságába és onnan szeretném venni a vizet és az áramot, továbbá oda szerentném vitetni a szemetet. Összekötöttem a két várost úttal, vívzvezetékkel és áramvezetékkel is. Az a probléma, hogy a neighbour deals szekcióban csak a "garbage" és a "water" van jelen. Az áramvezeték is át van húzva, mégse tudok áramot venni, mert egyszerűen nincs ott a neighbour deals-ben. Van tippetek? Köszönöm! -
#5032 Lakják egy páran. -
#5031 sejtettem.
a szemei egyediek. -
#5030 Sharon Stone, szinésznő -
#5029 lepusztult egy hely ...
:)
ki az a csaj a nickedben? -
#5028 ehh,van egy pár elöregedett ház. -
Dave77 #5027 -
argo001 #5026 a valós életben? kb. 50 ezren. -
#5025 Hányan lakják hódmezővásárhelyet? -
MBela #5024 ott lehet kiválasztani az egyirányú utat, ahol utcát és utat csinálsz, de csak ha fent van a Roush Hour. Az alap játékban nincs benne -
#5023 Olyat hogy lehet csinálni? -
#5022 Én itt lakom!!! Mármint Hódmezővásárhelyen:D -
Toroco #5021 ez a bűnözés nem vészes, bár kurva sok rendőrséged van. -
#5020 egyirányú. -
#5019 Milyan út ez a nyilas út? Ilyet még nem láttam. (vagy nem vettem észre) -
#5018 Nem munkanélküliek,csak nem kőgazdagok lakják,hanem csak $$-osok
-
#5017 Bűnözési térkép
-
argo001 #5016 jaja :D
Gyurcsány Ferenc meg... ő véletlenül uninstallálná a SC4-et...
amúgy nektek behozza a net a tuvok.uw.hu weblapot? -
#5015 A politikusokat le kéne tesztelni valamelyik városszimulátorral. Ki tud jobb gazdasággal rendelkező nagy várost építeni 12 óra alatt. (Gondolom Kóka kölcsönből építené fel azt is:D) -
argo001 #5014 bocsánat, hogy offolok de lehetne a sok fekete épületből egy ilyen magyar nyelvű kiegészítés.
Sim City 4: Rosszabbul élünk, mint 4 éve. -
#5013 Nem tudom, hogy hogy vagy vele, de én letúrnám az összes elöregedett épületet, hogy újak nőhessenek a helyükre. Nálad nagyon nagy a munkanélküliség.Téged ez nem idegesít? Én ideges vagyok de nagyon mikor meglátom a táskát áthúzva. Olyankort én mindig arra törekedek, hogy ne legyen munkanélküliség. -
Toroco #5012 tegnap már volt egy 30000 feletti városom erre kiakadt a játék és kilépett. elveszett az egész. -
Toroco #5011 a reptérnél én sem tudtam megszüntetni a bűnözést -
#5010 viszont elég nagy a bűnözés már,van néha már assault is,hiába van a egy területre minimum 3 rendőrség(reptérnél 4) -
#5009 119k lakos(a kondenzátor nem segített sokat,csak 4k val lettek többen 80k-nél)
-
Toroco #5008 Köszi. ez jól nézki. ilyen nekem is kell. -
#5007 Itt a közeli. Kettőt tettem be róla. Ebből nekem 5 van. Ez jómódú épület, és 3700-an lakják.
-
Toroco #5006 Jó ez a város Fülüke. Ezzel simán elfogok érni a 200000 ret. Kiváncsi leszek milyen lesz mikor eléri a 240000 mint nekem. Tetszik ahogy a stadion körül hagytál nagy füves részt. Van néhány ház amit még sosem láttam, és jól néz ki.
betennél nekem erről egy nagyon közeli képet?
-
#5005 Nekem eddig ez a legnagyobb városom. Most 153137-en lakják.De ez torocoéhoz képest még mindig kevés, tehát még építkeznem kell.
-
#5004 Nem nyúltam az árához, de ha akarod a kedvedért beállítom havi 6000-re -
#5003 csít jellegű plugin, "unbalanced", meg ha már ilyen drága,meg ilyen sokat tud akkor lehetne nagyobb is,pld mint egy felhőkarcoló,mert ha kondenzátor, akkor a légkörben kell csökkenteni a szennyezést valami elektromágneses, vagy hasonló módszerrel ,ami a felső légkörben münködik(én egyből Tesla tornyot vizionáltam volna) -
#5002 Rtfm zolié az 5000. üzenet. BUÉK!!! -
#5001 Nem csít, plugin -
#5000 Csak ez cheat kategoriában van,ha mondjuk 400k-ba kerülne, havi dija lenne 6000 akkor az már reális lenne -
#4999 Próbáld ki ezt -
#4998 Én azért már az elejétől fogva 20%-kos adóval sarcoltam meg a dirtyt(az 1 $-os jelenti a sima sim city 4 ben a dirtyt),mert a manufacturenek is árt a szennyezés,és már volt városom a mi a dirty ipar felszámolása közben csödölt be -
#4997 Ja már látom. Na mentem. Csá. -
#4996 A temető semmit nem csinál. Max a mayor ratingot emeli. Nos mennyien lakják a városodat?,?