Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
A Simtropolison talaltam egy nagyon jo cikket! csinalj sajat mod-ot, csak sajnos en nem sokat ertek belole! annyira nem tudok jol angolul! pedig ahogy kisilabizalom eleg jo dolgokat lehet vele csinalni!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ez egy jo kerdes!! engem is nagyon erdekelne a valasz! nalam most van kereslet szinte mindenre! Megis hiaba zonazok, nem jonnek az emberek es nem epulnek ipari es uzleti cuccok sem! 😞((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

[HUN]PAStheLoD
jah és egy kérdésem van! honnan lehet tudni hogy merre keresik a munkát az embereim ?? mert sok a no job 😞=

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
én csak csökentettem eddig 😊 szal növelés csak a koszos iparban volt !

[HUN]PAStheLoD
bocs a képek méretéért de akkor is nagyon szépek 😊

Mekkora adókat érdemes kironi az emberekre? Mennyi után lázadoznak?
[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
egy részben 400 K mingyá egy scrínshot 😊

Az konnyen lehet, high tech-hez eleg magas szintu oktatas kell. Magas ado nalad mit jelent?
Az boven jo. Csak be akarom irni az egyik hirbe az oldal cimet. 😊
Igen kell oda is varos. Amivel kereskedni akarsz, annak megfelelo kapcsolat kell (szemet - ut, aram - tavvezetek, viz - vizvezetek). Az eladonal feleslegnek kell lennie, a vevonek a havi osszeg minimum ketszeresenek. Ha ho elejen nincs eleg penzed, akkor automatikusan megszakad az uzlet.

Lehet hogy kicsit korulmenyesnek tunik, de sokkal erdekesebb igy. Az egesz jatek a regio-ra van kitalalva. Lehet persze csak egy terkepen jatszani, de sokat vesztesz vele.
Aquli
ja es csak alapszintu iskola van. Lehet hogy nagyobb oktatas kene?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
miert van az, hogy nagyon magasra veszem az adojat a dirty industrynak (ugye aminel egy dollar vagy milyen jel van az az) a tobbi kettonek meg alacsonyra, akkor megis koszos jon.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

persze, de ott csak hetente fogom frissiteni

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

amugy ha max 60huf-ért házhoz hozod a megjelenés napján ako ok 😄DDD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ezt nem ide kéne...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Egyelore eleg keves, olyan 10% lehet talan.
zaki
hány %-os kb a magyarosítás?

na ez jo kerdes: szomszed varosokal hogy müxik a kereskedés?
hogy kereskedni lehesen kell oda egy város ugye? és mindkét helyen be kell kötni a cuccost a hálozatba ugye?? mert igy eléggé macerás jo lenne más megoldás is, meg azt sem tom hogy kell hogy egyk helyen hiány legyen másik helyen meg tultermeleés vagy az mind1?

Adokbol, es a szomszed varosokkal kotott uzletekbol.
Uj verzio.

BYpsilon, fel tudnad rakni a http://www.freeweb.hu/simcity4/-re?
Köszi! Még egy kérdés, mibõl származik a bevétel? És mibõl származik a legtöbb?
jah tobb is van belole
az ENGLISH-t csereld le

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Ahol most van egy simcitylocale.dat nevu file-od. Fejbol nem tudom melyik konyvtar, es munkahelyemen valamiert nem tamogatjak a jatekok telepiteset. 😊
Igen, de pont azt szeretném megtudni, hogy hova kell bemásolni!
Tudom, de ezzel tudnatok a legtobbet segiteni.
Igy fejbol nem tudom, de keresd meg a simcitylocale.dat file-t, mentsd el, es a magyaritott verziot masold be.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hova kell bemásolni a magyarosítást, hogy müködjön?
TopGun
Hat ez kib**tul nehez lesz! 😞((

Hat ez az, hogy tudtommal sehogy nem lehet keresni a dat-ban. Marad az, hogy az ember fogja magat, es vegignezi a kb 4000 bejegyzest. Ami rohadt idoigenyes, ezert lenne nagy segitseg, ha ezt ti csinalnatok. Ha talaltok egy hibas szoveget, akkor megkeresitek a dat-ban, es megadjatok a sorszamat, meg hogy mi a hiba.
TopGun
Szoval mi a valasz a #2734-es kerdesemre? pl.windowscommanderrel kereshetek siman benne?

azt honnét tudom meg hogy nekem melyik crack kell a patchez? a nordic vagy a másik??

Venom
Érdemes feltenni!

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

ja és az is érdekelne érdemes e fletenni patchet?? 😄
(és hogy melyik patch kell a deviance-os verziohoz... 😄)

ezek engem is érdekelnének, meg hogy milyen kiegeket érdemes leszedni és használni (na meg honnét kell leszedni 😄)

Aquli
Miert van az hogy nagyon keves a havi bevetelem? kb 800-1000$ csak. Hogyan csinaltok tobbszazezres varost? nekem most 15k korul van, de mar majdnem tele van a terkep. Vagy nem egy reszen csinaltok ennyit, hanem egy nagy régioba?
Hol van nagyobb tippgyujtemeny vagy valami oldal a temaval kapcsolatban? amugy itt a varosom:

mondjuk ez mar egy regebbi allapot, mostmar nagyobb.
es par szep epulet (nekem tetszenek):

[HUN]PAStheLoD
azóta még nem jácottam

[HUN]PAStheLoD
hát az iskola meg a klinika meg az utak de az a #1ból

TopGun
En tesztelem, viszon azt nem tudom, hogy lehet keresni? a datban? sima keresessel mukszik?

Udv!

A Reader-el, ami letoltheto innen.
De ez a progi kozvetlenul a dat file-t modositja, ami sajnos kizarja a parhuzamos forditast. Legnagyobb segitseg az lenne, ha rendszeresen tesztelnetek a kesz forditast, es ha hibat talaltok, akkor azt a dat-ban is megkeresnetek. Aztan a hibas bejegyzes sorszamat megadva gyorsan ki tudnam javitani.
TopGun
Igen! ott! letoltottem egy parat! beraktam a jatekba, de semmit kulonbseget nem vettem eszre eddig! neked sikerult valami?

[HUN]PAStheLoD
ok megyek simtropolis.com ugye?

Heti allapot, lehet tesztelni. Folytatas jovo heten.
TopGun
Okidoki. de en nem ezekrol beszeltem, hanem az ujakrol! a tisztal levegorol, az extra parkokrol, meg a munkahelyekrol, meg van az uj RPatch, ezeket szedd le es probald meg felrakni oket a jatekhoz. a leiras szerint csak az Eszak Amerikai verzioval mukodnek! 😞

[HUN]PAStheLoD
nekem mûxik!! és cool hogy elementary 3300 clnic 3300 de mégsem elég 😊

[HUN]PAStheLoD
😛
mert 1 épkézláb tanácsuk nincs

A forditas jelenlegi allapota. Most nem tul latvanyos a fejlodes, foleg a tanacsadok figyelmezteto uzeneteit forditgattam. Jatek kozben nem nagyon talalkoztam meg veluk. 😊
TopGun
ezekre is van uj mod, de ezek nem mukodnek errol beszeltem! 😞(

[HUN]PAStheLoD
igen mod pack 1 egyértalmûen megéri! ja már csak a légszennyezéssel meg a commute time val nem tudok mit kezdeni!

[HUN]PAStheLoD
tedd fel a MOD pack #1-t és így is húzós de nem lehetetlen 😊
jah a te városkádat is gondozgatom, mert ugye feltetted netre. Szép és kösz!