13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
aneurysm #5155 Most meg a low desirability miatt költöznek el az emberek. Nem értem hogy ez hogy változott meg egyik pillanatról a másikra. Namindegy, kezdek újat. A mostaniban asszem 782ezer volt a csúcslakosság. -
argo001 #5154 az én városomat (Nyíregyháza) elvittem 400.000-ig.csak egy baj van. se előtte, se mögötte, se mellette nincs város, sőt, a régióban ez az első város, és nincs olyan település, amellyel valamilyen gazdasági kapcsolatot vehetne fel. holnap fojtatom a nagy Biliország megalkotását, és létrehozok még vagy ezer várost! :) -
#5153 Nekem csak akkor sikerült rávenni a lakosságot, hogy vonaton/metrón utazzon, amikor az egy régión belül elhelyezkedő ipart és lakónegyedet nem kötöttem össze közúttal (aszfalt). Nos akkor kb. olyan 200% volt a túlterheltség vasúton... De amint egy kis utcát is leraktam (összeköttetés képpen), ez megszűnt, ugyanakkor ott akkora lett a dugó, és a légszennyezés, hogy na. Szal volna mit még javítani a játékon, talán majd a SC 5-ben... -
#5152 Én nem rég jöttem rá, hogy ha piros(dugók vannak az utakon) vagy ha sárga stb... Akkor én ahhoz többet nem nyúkálok mert akkor nem biztos hogy eljutnak a munkahelyükre. Egyszer olyat csináltam, hogy szinte minden forgalmas(piros, sárga) útra egyirányút húztam. Erre megszűnt a dugó. Nagy büszke voltam magamra és erre a fél város munkanélküli lett, tömegesen vándoroltak el az emberek, elnéptelenettek az épületek. Szerencsére viszzafordítottam az eseményeket és most 265ezren lakják. -
Toroco #5151 szép méretü város -
aneurysm #5150 most 720-730 ezer körül. De nem értem ezt az egész tömegközelekedés izét, a fickó nyavalyog hogy dugók vannak, a házak kiürülnek mert szar a commute time. Volt hogy építettem minden sarokra buszmegállót (később kipróbáltam metrómegállóvan is), de szinte mindegyiknek 0%-os volt a kihasználtsága és a dugó nem csökkent (és a commute time se). Az egysínűnél mint említettem, egyetlen megállóját használják, de ott valami 250%-osan. Az autópályámon meg nem látok egyetlen autót se. -
#5149 Vagy azért mert szinte nincs kihasználtsága, vagy azért mert, nincsen igény rá. Vagy nem olyan rossz a forgalom, hogy utazni keljen rajta. Mennyien lakják ezt a várost? -
aneurysm #5148 Fülüke: a hidrogénerőmű kevesebb helyet foglal és tiszta.
Szerintem is újrakezdem. Egyébként miért van az hogy a 9 egysínű megálló közül csak egyet használnak? Városon belül nem egysínűznek az emberek? -
#5147 Szerintem a legjobb, és a leggazdaságosabb a gázerőmű. Én mindenhova azt teszek. -
#5146 Kezd újra? -
aneurysm #5145 ÁÁÁ rohadt életbe! Leromboltam az egész HT industryt és így már nem tudok építeni hidrogén-erőművet. Pedig rakás pénzt kerestem Power-eladásból. -
#5144 Háza-háza,-nyi-regy-háza!!!!!! :) -
argo001 #5143 nagyon örülök, mert ma kezdtem el az egyik kedvenc városom (Nyíregyháza) "fejlesztését". már 200.000 lakosnál járok... hajrá Nyíregyháza! :) -
#5142 eddig a legnagyobb 360000 körüli,de leromboltam mert egyre nagyobb volt az ingázási idő és nem tudtam ellene mit tenni. -
djukel #5141 Nem biztos hogy eroforras problema ez,mert amikor elkezdem a gamet csupasz talajon mar akkor is lassu a mozgas, nem szaggat csak lassan mozog. -
#5140 Neked a legnagyobb városodban mennyien laknak? -
#5139 Ez ugye new york régió? -
#5138 ejha -
ZsirosKenyer #5137 nem csoda hisz az xp 2x annyi memóriát eszik mint a win98.. sajnos én is szopok a navigálással. Egyszerűen ha már túl nagy a városom annyira irritálóan belassul hogy inkább kezdek mindig egy újat :((
Ha a grafikát butítom szinte nem történik semmi, egyedül a megjelenített emberek/autók számának levételével érhető el lényegesebb gyorsulás, de úgy meg minden feelingjét elveszíti a játék :( -
djukel #5136 Masnak is lassu a kurzorral es az egerrel valo navigalas? Most ujrakezdtem jatszani xp-n, anno ket eve win98 alatt nyomtam es nem emlekszem hogy ennyire gaz lett volna. -
aneurysm #5135 Csináltam képeket az aktuális városomról. Sok munka van még vele, az industryt teljesen el fogom tüntetni és próbálom a long commute time-ot valahogy kivédeni. Ja és azért van ilyen sok elhagyatott ház mert nem vettem észre hogy vízhiány van és rengetegen elköltöztek :)
Egyébként hihetetlen mennyi kórház kell a sűrűn lakott részekhez. Már 5 nagy kórház van egymás mellett de még mindig 3800 beteg jut 3000 férőhelyre.
közeli kép
távoli kép -
argo001 #5134 de fogok kezdeni egy új várost, mert nem nagyon vagyok megelégedve a város zónáinak méretével... (én az elégedetlen...)
ti hogyan tervezitek a városokat? én először megcsinálom az úthálózatot, aztán a központot (városcentrum) majd az üzleti, lakó, és ipari negyedeket. -
argo001 #5133 én már felépítettem egy 110 ezres várost (nemrég kezdtem). Sátoraljaújhely a neve. Szépen össze van kötve Zemplénagárddal és Cigánddal, az üzleti központok a város belső terében vannak.
sz'al halyrá, Újhely! -
#5132 Ok. Küldöm. -
#5131 nem kifejezetten neked írtam, csak már pár hsz óta ez a téma, gondoltam lezárom:)) a tied volt az utolsó, így arra válaszoltam. sorry. -
#5130 Bigapó!
Mint minden játéknal a Gold Pack, Deluxe Edition... stb. tartalmazza az alapjátékot és a kiege(ke)t is, szal valahogy ez sztm kézenfekvő, hogy tartamazza
az RH-t. Én ezzel csak azt akartam, mondani, hogy a DE-ben is az RH miatt van benne a nehézségi fokozat.
Fülüke!
Most, hogy már szinte mindenkienk elküdted aki kérte, így megkésve nekem is elküldenéd? Vagy nem lehetne a nem lehetne a bannerba kirakni (ami kicsit fapados), hogy az esetleg erretévedő is bármikor leszedhessék? -
#5129 Úgy 60%-ban. Nekem végülis ezzel a magyarítással érthetőbb a játék.De mondjuk lehet hogy rosszul számoltam. -
#5128 SIM CITY 4 DELUXE (CLASSIC)
Platform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Szimulátor
Minden idők legnagyobb Sim City-je!
Tartalmazza a Sim City 4 játékot és a Rush Hour kiegészítőt.
- Hozz létre olyan régiót, ahol különböző jellegű városok állnak egymással kapcsolatban: ipari óriások, mezővárosok, vagy modern kereskedelmi központok és hasonlók.
- Vezéreld városod működését, közlekedését és oldd meg a "vezess te" küldetéseket.
- A lehető legváltozatosabban összeállíthatod álmaid nagyvárosát
forrás: 576 online
csakhogy tisztavizet öntsünk végre a pohárba:)) -
#5127 Javíts ki, ha tévednék, de a Deluxe Edition-nak része a Rh, nem?...
Egyébként Fülüke, az általad terjeszetett magyarítás az %-ban kb. mennyire van lefordítva? -
#5126 Nem csak a rush hourban van! Van d. e.-be is. Mégpedig ott mikor kezdünk egy új várost és ott elkell nevezni+polgármester név. És ott va olyan hogy: Könnyű, közepes, nehéz. -
#5125 A Rush Hourban.
-
Dave77 #5124 Hol van olyan, hogy "nehézségi fokozat"? -
Toroco #5123 Én a rakétára gondoltam, de ez most jól jött ki. röhögtem egy jót -
#5122 Igazad van, nem a kilövőállomás zuhan rá a városra, hanem a kilőtt rakéta, néha-néha. Nah, de a lényeg az, hogy kárt tesz benne. -
aneurysm #5121 Egyébként azt olvastam hogy Space port csak "hard" nehézségi fokon van, én meg "easy"-n nyomom. Ezért majd lebombázom a HT industrimat, építek lakó- és kereskedelmi zónákat. Hátha összejön a 800ezer lakos :) -
#5120 Jó, de felőlem madártávlatból is lehet. -
aneurysm #5119 Nem fér bele a képernyőbe az egész város, csak madártávlatból de akkor meg nem látsz semmit :) De majd mutatok képet az elegánsabb negyedről. -
#5118 Teszel be róla képet? -
aneurysm #5117 Betelt a városom, 666ezer fő volt a max. -
aneurysm #5116 Nekem is nagyon gáz volt 256 rammal, most van új gép, abban van 1 giga, ezért vettem elő újra a játékot, de még így is beszaggat néha.