13557
  • cloni94
    simtropolis?! :O
  • Benevolens
    nekem megvannak raktáron, ha kéred
  • Kodlovag
    Az USL modom Featured lett a simtropolison. Most első helyen hozza a STEX lista.
  • Gordin
    Rendben, köszönöm a segítséget, ezt megnézem.
    A lemezen meg kell hogy legyen a teljes régió, mert gondolom onnan telepíti fel, esetleg át lehet onnan másolni a gépre...
  • Kodlovag
    Alapból a régiók az alábbi könyvtárban vannak:
    My Documents/SimCity 4/Region/[Name of your folder]
    De ha Vistád vagy 7-esed van, akkor itt:
    Documents/SimCity 4/Region/[Name of your folder]
    Először is nézd meg, hogy egyáltalán megvannak-e? Esetleg el tudom képzelni, hogy a "My " hiánya vagy szükségtelen megléte okoz gondot új Wineknél, és nem találja az egész SimCity 4 mappát.

Az eltűnő dolgok valószínűleg ennek a folyománya. Ha hiányosak a régióid és így esetleg bizonyos terepbeállítások, talán előfordulhat. Például ismert, hogy a vízszint változásakor az összes híd eltűnik. Normálisan persze a vízszintnek nem volna szabad változnia.

"take out a loan" : hitelfelvétel. Még sosem használtam.
  • Gordin
    Sziasztok!

Régen nagy kedvencem volt a SimCity 4, rengeteget játszottam vele, és a múlt héten újra késztetést éreztem, hogy ismét elővegyem a játékot. Szóval feltettem a gépre a SimCity 4-et, majd kapásból utána telepítettem a Rush Hourt is, mert anélkül nem sok értelme van, majd neki is fogtam az építkezésnek.
    Nem tudom más találkozott már hasonló problémával, de nekem az alap Régiót (Maxisland) elég furán nyitotta most meg. Az a város ahol a Tutriol van, és még elvétve néhány várost már akidolgozott tereppel mutatja, de a többi csak az üres sima zöld terület, mint amikor az ember új régiót nyit meg. Pedig emlékeim szerint ennek egy kidolgozott terepviszonyú régiónak kellene lennie, és az a néhány elszórt terület is erre utal.
    Az alap SimCity és a Rush Hour is eredetiben van meg.
    Másik dolog pedig, hogy ha rákattintok, hogy a terep alkalmazkodjon a környező terepekhez, akkor avárosmból eltűnnek a hidak, távvezetékek, és a kikőtő és a reptér. Ez mitől lehet?
    Aztán ha már így benne vagyok kérdeznék mégegy hülyeséget. A "take out a loan" fül pontosan milyen funkciót lát el?
  • wetsom
    Azt szeretném kipróbálni, csak nincsenek meg CP fák a simtropolison.
  • Benevolens
    és a kettő megy együtt?
  • wetsom
    Csak az még nem működött rendesen, mert a pach csak most jött ki :)
  • Benevolens
    én is néztem, de különben CP fákból is csináltak egyet még régebben
  • wetsom
    Régi álmunk vált valóra: szezonális fák mayor módban:
    LINK
    Pach a tökéletes működéshez:
    LINK
    Annyit kell tudni, hogy szeptember 1. kell ploppolni, mert nem évszakosságot használja ki, hanem a növekedést.
  • Benevolens
    nekem a bátyám tolja, és ő mindig hülyeségekkel játszik
  • Zigiboy
    Okés megfogadom...csak ha már megvettem, kipróbálni szerettem volna. A SC4 alap, fent is van a gépen, jó rég is játszottam vele.
  • Benevolens
    Én a helyedben leszarnám azt a játékot. Nagyon gagyinak tűnik. Akkor már inkább próbálkozz a cities xl 2011-gyel
  • Zigiboy
    szállító: ATI Technologies Inc.
    dátum: 2006.03.17.
    verzó: 8.24.0.0
    ...tudom: de SC4-nek tökéletes
  • Zigiboy
    Igen az sajnos ez már lassan 5 éves gép, de a társadalmak se mai játék. A legfrissebb driver van fent vagyis a 8.24-es attól nincs frissebb. Hát akkor majd ha lesz új gép...Azért kösz
  • LeWyTy
    Ja hogy ez csak Asus

Akk a google.hu nál nem tudok jobbat.
  • LeWyTy
    Szerintem külön vidikarira már nem csinálnak drivert.

Szedd le a legújabb ATI vagya legújabb NVIDIA drivert és jónak kéne lennie.
  • Zigiboy
    Sziasztok!
    Tudom, hogy van külön Társadalmak topikja is, de az kihalt, így ha nem baj ide írom. Már vagy 6 éve Sim City 4 -el játszom, de tavaly megvásároltam a Társadalmakat, olvasgattam fórumokon, hogy frissíteni kell a videokártya driver-ét. Ez nem is akkora gond, de nekem ASUS 9250 SERIES videokartyám van, és ahhoz nem találni frissebb drivert csak 8.24, de az nem "jó" a játéknak...Ilyenkor? Új kártya v. a játék megy a polcra?
  • Benevolens
    már megint nincs simtropolis
  • Benevolens
    én meg évek óta nem csináltam rendes várost :( Majd egyszer nekiállok és rendbe teszem a pluginokat és akkor majd újra nekiállok.
  • cloni94
    nkem meg játszani nincs most időm..:(
  • wetsom
    Szerdán sokat játszottam, tegnap nem, ma meg a CNN-t nézem:)
  • Kodlovag
    Mindenki játszik, nincs idő még a fórumra sem :)
  • cloni94
    nagy csönd lett.
  • pzolika978
    köszönöm a segítséget!
  • cloni94
    szuper
  • wetsom
    Még egyszer, így jó lesz:
  • wetsom
    Sikerült megoldanom lot editorral azt, hogy egy háromszög alakú terültet ki tudjak tölteni:
  • Benevolens
    tudja valaki, hogy miért nem tudom NWM-ból kivenni a nyilakat?
  • cloni94
    http://www.google.hu/#sclient=psy&hl=hu&q=sim+city+4+android&aq=0&aqi=g1g-o1&aql=&oq=&pbx=1&fp=c876d92f24716cd3 vagy talán ez: http://www.mediafire.com/?bc2iow8fd3hs3kg
  • cloni94
    próbálkoztam, és csak az eredetieket hozta be.
  • Benevolens
    próbálkozz különböző hosszúságokkal. Ha párizsi hidakkal szenvedsz, akkor ott ajánlom a nem nagyon nagy fesztávú próbákat, mert a Szajna sem nagyon nagy
  • cloni94
    valakinek valami ötlete miért nem működnek a hidak? leszedtem a nam essetialst újra, de így se megy..amik eddig működtek már azok sem.
  • cloni94
    ja hát én is valahogy így vagyok:D
  • Benevolens
    nem tudom, nekem csak egy hidam működik, de nem tudom mennyit raktam be. Nekem olyan nagy kupi van a pluginokkal, hogy nem tudok játszani sem, de lusta vagyok nekiállni rendet rakni
  • cloni94
    mármint? nagyon sok híd van és egyik se működik.
  • Benevolens
    csak bizonyos méreten működnek nem?
  • cloni94
    de-de ott van hogy Additional Bridges mappa oda, de nem látom viszont a játékban őket.
  • Benevolens
    nem a NAM mappájába kell berakni?