13557
  • Kolyesz
    Sziasztok!
    Megmondanátok hogy mi az a commute time?
    Ha hülye kérdés bocs de azért előre is köszi.
  • Toroco
    külgy rájuki egy meteort:D nekem is folyton reklamálnak, de nincs mit tenni vele
  • Saddalim #5233
    tőlem...
    de mit csináljak nekik, ha már nincs street a városban csak road, és folyton szaroznak hogy dugó van? avenuéra nincs hely...
  • Fülüke
    CSeréljünk MSN-en vagy email címen keresztül várost. Jó ötlet?
  • Saddalim #5231
    #5228 ^^
  • aneurysm
    Tudtok olyan helyet, ahol igazán jól megcsinált városokat le lehet tölteni? Érdekelne hogy a profik hogyan építkeznek. Nagy segítség lenne.
  • Saddalim #5229
    na és majdnem eltaláltam a méretet is :D
  • Saddalim #5228
    íme :P
  • aneurysm
    Ugyanaz a helyzet akkor is.
  • Toroco
    próbáld meg elöbb lerakni a buszmegállót, és utána tegyél zónákat.
  • aneurysm
    Amikor kijelölöm a zónákat, és belerakok pl. egy buszmegállót akkor megjelenik mellette a "no road connection" ikon, ekkor azt a területet dezone-olom, majd rányomom még1x a zónát és mostmár jó felé áll a nyilacska, és meg is épül a ház. Rohadtul idegesítő mert rengeteg pluszmunkát ad, főleg nálam mert én szinte 5 négyzetenként rakok busz- vagy metrómegállót. Van erre valami megoldás? Remélem értettétek hogy miről beszélek :)
  • Saddalim #5224
    jaj télleg, már beugrott. mint a simsben. najó ha hazaérek (hehe mert még suliban vagyok fél5-ig :P) akkor nyomom
  • Toroco
    nem gomb, van az alsó menüben olyan ikon hogy foto, meg foto album. a fotoval tudod csinálni, egy fehér keret lesz a képen, aminek tudod változtatni a méretét is ha akarod.
  • PLackó
  • Tuvok #5221
    Keresd a menüsorban .
  • Saddalim #5220
    ok lennvan, de már későre jár :P holnap 6 körül jövök haza, akkor megcsinálom...
  • Saddalim #5219
    ó olyan is van? :P
    mi a gomb?
  • laslandes
    Fraps
  • Tuvok #5217
    És ha a játék belső képkészítőjét használnád ? :/
  • Saddalim #5216
    igyekszem, de a printscreen csak egy fekete képet hoz(lol), keresek valami játékképlopó progit...
  • Tuvok #5215
    Biztos előre gondolkozik, hátha kap még 2 büntit . :)
  • PLackó
    hmm?
  • Fülüke
    Itt jártam: 2006.04.19-én.
  • Fülüke
    Elküldöm neked a emélcímedre.
  • MaSzKa
    magyarítás létezik hozzá?
    fasza kis játék
  • aneurysm
    Nem lehet vhogy kiiktatni hogy ne nyavalyogjon állandóan?
  • Fülüke
    ne nyúlj hozzá mert akkor nem biztos hogy a simek eljutnak a munkahelyükre és ebből adódóan nagy lesz a munkanélküliség. Had nyavajogjon tovább szerintem.
  • aneurysm
    Az a közlekedésügyi tanácsadó állandóan nyavalyog hogy ez meg az az út túlzsúfolt. Olyankor mit szoktatok csinálni?
  • Fülüke
    Ökörködés a köbön! Haha..
  • Fülüke
    Tegyél be róla képet.
  • Saddalim #5205
    ah. van egy városom, aminek a fele (kb. 22.000fő) C§, és kb. 30-40 a gazdag. egy tűzoltó, egy nemzetközi reptér, két sor large park és kb. 2 uccányi low d. comm-al elválasztva van egy irdatlan nagy dirty, de annyira dirty, hogy valami hihetetlen a légszennyezés, a tenger fekete. kiraktam rájuk 21% adót, de nem mennek. de legalább jön a pénz :D
  • Toroco
    kinek a lányuk. Én most építettem HT övezeteket. a koszos ipart ugy ahogy van áttelepítettem egy másik régióba. én nem raktam parkokat fákat térelválasztónak, csak simán oda raktam a többi zóna mellé és simán beépült az egész. Bár egy sor fa nagyon sokat javit a kivánatosságán. Most jelenleg a város szemétmentesítésével szenvedek. a szomszéd városban egy nagy szemétlerakó, és 3 szemétégető próbálja megszüntetni a szemét hegyeket. a szemét eladás 1500 fölött van, viszont 13000MW energiát tudok venni.
  • Tuvok #5203
    Amikor több ezer pleb lakik egy helyen, ott kő kövön nem marad, deluxe rendőrség nem győzi őket, ontják a szemetet, az oktatás nagy vörös foltot mutat náluk, valamint a desirability-t és a land value-t is szépen lerontják, vonzák a C§-t, igénylik a Dirty ipart, és folyton sír a szájuk 13-as adóráta mellett, de nem méltóztatják kitenni a valagukat a városomból .
  • Fülüke
    A beton épületek szerintem még türhetők(szegények) De az ilyen randa fekete kocka házat nem..!!!!
  • Tuvok #5201
    Én soha . Amint lerakom az első medium dens zónákat, építik az undorító betonpaneljeiket, a dirty ipar meg soha nem fog eltűnni magától, nem alakul át, mint a manufaktúra HT-vé, és csak rontja az environment-et .
  • bigapó
    ez is egy vélemény:) ha valakinek rossz a gazdasági helyzete, akkor spórol:) egyébként a sok kicsiből lesz a nagy:)) mindegy, általában nem szoktam én sem spórolni, a házak között jobban mutat a park, csak mivel itt "térelválasztó", talán egy fokkal szerencsésebb a fa. de kinek a pap, kinek a papné...
  • Fülüke
    Már nem azé, de te ennyire spórolsz? A legnagyobb parknak is csak 35$ a fenntartása. Én parkot szoktam nem fát, mondjuk az több helyet foglal. :)
  • bigapó
    a két sor parknak ugyanannyi a "légszennyezés-csökkentő" hatása, mint ugyanekkora területen lerakott fáknak? mert, ha igen, akkor a fa az olcsóbb megoldás, hiszen a parknak van fenntartási költsége! vélemények?
  • Fülüke
    Én beszoktam engedni a szegényeket persze csak mértékkel.
  • Tuvok #5196
    Hehe, hát én olyan várost eleve nem csinálok, ahol van Dirty és R§ ...