Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
BYpsilon irta hogy akinek kell lot editor az dobja meg maillal

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

[HUN]PAStheLoD
ha a lot okra gondolsz akkor lejjebb a link a 3034 es hozzáböfiben

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Alladin
a SIMTROPOLIS-on van pár uj épület - Power Bus Strip, Power Bus Strip stb - segitene nekem valaki hogy nekem is meg legyen ?
Köszi elöre is.
[HUN]PAStheLoD
most má tuti jó mert leszedtem 1-2t onnan

[HUN]PAStheLoD
heh pedig ott vannak

TopGun
Ehhez a programhoz? mar majdnem fel eve kijott! mirol beszelsz??

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hmuda
Halho. Van vkinek egy ISO lelõhelye?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

TopGun
Ugylatszik SENKI! csak te meg en! 😞 lot-ok sehol! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
GAZ!! itt csupa 404 ERROR!! 😞((

[HUN]PAStheLoD
ott a link az itt_VAN_ és a VAN ra kell kattintani 😛PP

TopGun
Es hova masznak fel? a cimet nem irod ide? 😞

[HUN]PAStheLoD
és a lot editor kinek van meg! mert nekem meg az kell! 😊))

[HUN]PAStheLoD
lehetõleg nincs 😛

[HUN]PAStheLoD
nah ittvan

[HUN]PAStheLoD
a lotok másznak fel!

[HUN]PAStheLoD
aham

TopGun
AHAM!! kellene! irhatod a cimet, de lehetoleg ne legyen a cimben jatek, vagy game ok?

[HUN]PAStheLoD
nekem megvan mind 😛 ennek ellenére

TopGun
JA!! neztem en is! de csak "dobozos" SimCity-sek cserelhetnek ott! 😞(

[HUN]PAStheLoD
nekem tokos CD tokos 😛

[HUN]PAStheLoD
ezt a sok lot ot felteszem egy helyre ha kell nektek??

[HUN]PAStheLoD
elment 44k water power

[HUN]PAStheLoD
lol nem vittem rá a kurzort.... 😛 én láma

Sipocz
Azért kérdeztem mert az officialon is van lot cserebere😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Emilke cime a nevem alatt az jó! A bocifarmot küld már el!

[HUN]PAStheLoD
akkor aggy egy mail címet

TopGun
Evvel is noveled a Mayor ratingod!

Sipocz
A városházának van-e lényegi hatása bármire? Kérik, hogy rakjam le, de baromi drága!

TopGun
Ok! kuldd lecci!

Sipocz
Nyugi! Az egész világnak baja van a site-tal, a nyüzsi userek már a mod commentekbe írják a kérdést amit én az elõbb tettem fel Nektek😊)).

Sipocz
Elküldjem?

Sipocz
Szvsz. bütykölik a site-ot, tegnap még nem volt felbukkanó ablak hanem leváltott a cimzett lapra és kész. Valszeg nemsoká kikajszul, épp egy tehenésztelepet akartam lehozni ami viszont PastheLod-nak sikerülhetet mert ott van a jegyzése😊)

TopGun
IGEN!! pontosan ezt irja ki! raadasul meg az air purification plantot sem talalom! 😞(

TopGun
Figyi! nalam gaz van! NEM tudok letolteni semmit! 😞( pedig regisztralva vagyok! tegnap mukodott, ma mar nem megy! 😞(

Sipocz
Dehogyis! melóban csak a gazdasági tevékenység a lényeg! Jóféle www viszont csak itt van.
Ha a simtropolis a köv. uzenettel lát el akkor mi a baj:
Element ID is undefined in URL.
Ez plugin letöltési parancsra jön, ott van, látom, de nem enged tölteni.

Kodlovag
Hmm... Ti egesz nap SimCityt jatszotok? En meg csak hetvegen vagyok megfelelo gep kozeleben.

Kodlovag
Hmm... Ti egesz nap SimCityt jatszotok? En meg csak hetvegen vagyok megfelelo gep kozeleben.

TopGun
Koszi! megnezem!

Sipocz
Persze körönként 30$😊))

Sipocz
Air Purufication Plant

Sipocz
Alt és Shift együtt OK! Kösz!

TopGun
A lot-ok kozott volt? mert en nem talalom! mi a pontos neve?

Sipocz
Hát éppen Te hívtad fel a figyelmet a simtropolis cuccaira!!! Az tulajdonképp egy parkok közzé berakott cumo és a telepítés helyén mérsékli az air pollution-t, nem teng túl, de erõmûvenként 1 ilyen leállítja az elgázosítást 30$-ért.

Sipocz
No, akkor probizom mégegyszer😊))!

TopGun
Hi! mi az a varosi porszivo? mit csinal es melyik oldalrol szedted le?

Kodlovag
Akkor is rontja, ha az Alt meg a Shift billentyut is nyomod zonazas kozben? Nem hiszem el.

Sipocz
Nézegetem a simtropolis-ról leszedett plugineket és van benne egy ami nagyon kellemes csak jó nagy könnyítésnek látszik, egy városi porszívó. Van neki ára is meg költsége is, de még így is nagyon megéri. Szoktatok ilyen problemázgatást csinálni mint most én, vagy nem használtok plugint, vagy hagy jöjjön és jó avagy mi a kõ?

Sipocz
Fennt van és nem az auto road a baj hanem hogy van egy fix utakkal lezárt még üres térrész és ebbe rakosgatva a telkeket a legszélsõ telket mindenképp rontja, ilyenkor az út egyik irányba 3 kockányit felszed (6$), telek lekrak, út visszarak(30$)=össz.szívás 36$=2 sim pedagógus 1 havi fixe😞(((!

Kodlovag
Hat igen, 80/20 szabaly... De azert nekem sikerult olyan varost osszehozni, ahol tobb mint 30ezer R$$$ el, es ez a teljes lakossag 100%-a.
Ha fent van a patch2 (lehet, hogy az 1 is eleg) akkor zonahuzas kozben tartsd nyomva az Alt vagy a Shift billentyut. Az egyik megszunteti az automatikus utbeillesztest egybefuggo nagy zonak huzasakor, a masik a szomszed meroleges uthoz illeszti a telkek kijaratat. Ezzel tudsz a 3db 1x1-es telek helyett 1db 1x3-ast csinalni.
Ha nincs fonn a patch2, mindenkeppen tedd fel!

Sipocz
Jaja, szvsz. nem tévedsz ez a helyes metód. Lehet hogy csak rémeket látok, vagy erõszakolok valami elvet, de látom a gamában a 80/20 szabályt😊))
pl.: jó ha a $R aránya az össznépesség 20%-nál nem magasabb; a $$$R aránya általában nem haladja meg a nem-$R népességnél a 20%-át.
Technikai kérdés: számtalan esetben szükséges, hogy a zóna egy-egy telke két úttal is érintkezzen; a derékszögü találkozásnál a legszélsõ telek lerakása nekem kinszenvedés és általában rombolással is együttjár mert a gama-májer betördeli a telkeimet 1*1-re, hogyan lehetne ezt kikapcsolni?