13557
![]() |
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Kolyesz #5235 Sziasztok!
Megmondanátok hogy mi az a commute time?
Ha hülye kérdés bocs de azért előre is köszi. -
Toroco #5234 külgy rájuki egy meteort:D nekem is folyton reklamálnak, de nincs mit tenni vele -
tőlem...
de mit csináljak nekik, ha már nincs street a városban csak road, és folyton szaroznak hogy dugó van? avenuéra nincs hely... -
CSeréljünk MSN-en vagy email címen keresztül várost. Jó ötlet? -
#5228 ^^ -
aneurysm #5230 Tudtok olyan helyet, ahol igazán jól megcsinált városokat le lehet tölteni? Érdekelne hogy a profik hogyan építkeznek. Nagy segítség lenne. -
na és majdnem eltaláltam a méretet is :D -
íme :P
-
aneurysm #5227 Ugyanaz a helyzet akkor is. -
Toroco #5226 próbáld meg elöbb lerakni a buszmegállót, és utána tegyél zónákat. -
aneurysm #5225 Amikor kijelölöm a zónákat, és belerakok pl. egy buszmegállót akkor megjelenik mellette a "no road connection" ikon, ekkor azt a területet dezone-olom, majd rányomom még1x a zónát és mostmár jó felé áll a nyilacska, és meg is épül a ház. Rohadtul idegesítő mert rengeteg pluszmunkát ad, főleg nálam mert én szinte 5 négyzetenként rakok busz- vagy metrómegállót. Van erre valami megoldás? Remélem értettétek hogy miről beszélek :) -
jaj télleg, már beugrott. mint a simsben. najó ha hazaérek (hehe mert még suliban vagyok fél5-ig :P) akkor nyomom -
Toroco #5223 nem gomb, van az alsó menüben olyan ikon hogy foto, meg foto album. a fotoval tudod csinálni, egy fehér keret lesz a képen, aminek tudod változtatni a méretét is ha akarod. -
-
Keresd a menüsorban . -
ok lennvan, de már későre jár :P holnap 6 körül jövök haza, akkor megcsinálom... -
ó olyan is van? :P
mi a gomb? -
Fraps -
És ha a játék belső képkészítőjét használnád ? :/ -
igyekszem, de a printscreen csak egy fekete képet hoz(lol), keresek valami játékképlopó progit... -
Biztos előre gondolkozik, hátha kap még 2 büntit . :) -
hmm? -
Itt jártam: 2006.04.19-én. -
Elküldöm neked a emélcímedre. -
magyarítás létezik hozzá?
fasza kis játék -
aneurysm #5210 Nem lehet vhogy kiiktatni hogy ne nyavalyogjon állandóan? -
ne nyúlj hozzá mert akkor nem biztos hogy a simek eljutnak a munkahelyükre és ebből adódóan nagy lesz a munkanélküliség. Had nyavajogjon tovább szerintem. -
aneurysm #5208 Az a közlekedésügyi tanácsadó állandóan nyavalyog hogy ez meg az az út túlzsúfolt. Olyankor mit szoktatok csinálni? -
Ökörködés a köbön! Haha..
-
Tegyél be róla képet. -
ah. van egy városom, aminek a fele (kb. 22.000fő) C§, és kb. 30-40 a gazdag. egy tűzoltó, egy nemzetközi reptér, két sor large park és kb. 2 uccányi low d. comm-al elválasztva van egy irdatlan nagy dirty, de annyira dirty, hogy valami hihetetlen a légszennyezés, a tenger fekete. kiraktam rájuk 21% adót, de nem mennek. de legalább jön a pénz :D -
Toroco #5204 kinek a lányuk. Én most építettem HT övezeteket. a koszos ipart ugy ahogy van áttelepítettem egy másik régióba. én nem raktam parkokat fákat térelválasztónak, csak simán oda raktam a többi zóna mellé és simán beépült az egész. Bár egy sor fa nagyon sokat javit a kivánatosságán. Most jelenleg a város szemétmentesítésével szenvedek. a szomszéd városban egy nagy szemétlerakó, és 3 szemétégető próbálja megszüntetni a szemét hegyeket. a szemét eladás 1500 fölött van, viszont 13000MW energiát tudok venni. -
Amikor több ezer pleb lakik egy helyen, ott kő kövön nem marad, deluxe rendőrség nem győzi őket, ontják a szemetet, az oktatás nagy vörös foltot mutat náluk, valamint a desirability-t és a land value-t is szépen lerontják, vonzák a C§-t, igénylik a Dirty ipart, és folyton sír a szájuk 13-as adóráta mellett, de nem méltóztatják kitenni a valagukat a városomból . -
A beton épületek szerintem még türhetők(szegények) De az ilyen randa fekete kocka házat nem..!!!! -
Én soha . Amint lerakom az első medium dens zónákat, építik az undorító betonpaneljeiket, a dirty ipar meg soha nem fog eltűnni magától, nem alakul át, mint a manufaktúra HT-vé, és csak rontja az environment-et . -
ez is egy vélemény:) ha valakinek rossz a gazdasági helyzete, akkor spórol:) egyébként a sok kicsiből lesz a nagy:)) mindegy, általában nem szoktam én sem spórolni, a házak között jobban mutat a park, csak mivel itt "térelválasztó", talán egy fokkal szerencsésebb a fa. de kinek a pap, kinek a papné... -
Már nem azé, de te ennyire spórolsz? A legnagyobb parknak is csak 35$ a fenntartása. Én parkot szoktam nem fát, mondjuk az több helyet foglal. :) -
a két sor parknak ugyanannyi a "légszennyezés-csökkentő" hatása, mint ugyanekkora területen lerakott fáknak? mert, ha igen, akkor a fa az olcsóbb megoldás, hiszen a parknak van fenntartási költsége! vélemények? -
Én beszoktam engedni a szegényeket persze csak mértékkel. -
Hehe, hát én olyan várost eleve nem csinálok, ahol van Dirty és R§ ...